2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy siz ailece komiksiniz bayılıyorum sizeee yaaa yazık kızı ne kadar korkuttuysan kızda şampuan alacak sana bak süt tozunu akıl edemedim ya etsem denerdim heralde burda adananın cono ları wardır yaz google amcaya bak nasıl tipler anlatılmaz
İnşallah o da kendininkinin 1000 altını söylemiyordur sana:)))
yok yakın arkadasımda o bankada şefler ne kadar maaş alıo die sordum biliom yani ben salakmıyım gerekse genel müdürlüğü arar sorardım
o kim kız ,herif mi ,nereye çıkmış tayini

herifimin tayini mersin tarsus da çalışıodu Adanaya çıkmış

nasıl yaa ,ne kadarki tarsus ,hergün gidip geliyo muydu ,yakına çıkmış o zaman ,hayırlısı olsunnnn

nasıl yaa ,ne kadarki tarsus ,hergün gidip geliyo muydu ,yakına çıkmış o zaman ,hayırlısı olsunnnn

mersinin ilçesi olduğu halde adanaya daha yakın tarsusa gelince az kalmış adanaya diyorum kendi hesabımca. bende başka ile cıktı sandım didoo cok alemsin.

Hoş geldin canım
Bizler aynı sen nasılsın arkadaşın rahatladımı biraz
Biz topluca bi gelelim oraya valla haline şükreder

o çok iyi, o konuyu konuşmuyoruz bile- ilk gün, telefonda konuştuklarımızı tekrarladık ve çaaaaaaaak yaptık bitti

sen niye gidiyon ki oraya ,tatil mi , herif iş için gidiyo da sen de yancılık mı yapıcan

evet eşim gidiyordu artık üçümüz gidiyoruz

balık alsam nasıl getircem? :44: sevmem pek ama kız için alıp istiflesem mi?
temiz hava alma sezonunu açtık artık yavaştan:44:, pek duramayacağım evde galiba

mersinin ilçesi olduğu halde adanaya daha yakın tarsusa gelince az kalmış adanaya diyorum kendi hesabımca. bende başka ile cıktı sandım didoo cok alemsin.

sizin tayin işi nooldu , 1 yıl daha bekliyonuz mu :44:

ben buzlu balık sevmiyom ,mevisiminde ye gitsin....hatta buzlu pek bişe sevmem mevsimi dışında ,dondurma hariççççç

orda yemenin tadı var be wavym. bzluktan çıkmış balık yedirme kokoşuma. ankaraya da taze balık geliyor zaten çok güzel, az az alırsın..

temiz hava sezonunu biz de açtık k.çımız yer görmüyor valla

selam kızlar nasılsınız, hiç geçmiş yapamicam direk sohpete dalamaca ona göre

ben buzlu balık sevmiyom ,mevisiminde ye gitsin....hatta buzlu pek bişe sevmem mevsimi dışında ,dondurma hariççççç

bende sevmem buzhane balığını zaten buz kokar ama bazen yiyoz işte dayanamıyorum. bide haftada 2 gun yiyin gari diyolar yaa ondan. offf hamsi olsada yesek

yattı o iş yattı. kendi muduru bırakmıyomuş. bende sinir oldum ne yukselmene man,i oluyolar diye. ama yapcak bişe yok sanırım bilmiyorum iris niye aklıma getirdin.

amann ne bileyim hemşom , heran haber bekliyoduk sanki ya ..neyse hayırlısı olsun o zaman ya ,sabredin bakalım 1 sene daha ...istanbul bileti aldın mı ( havamız değişsin )

selam kızlar nasılsınız, hiç geçmiş yapamicam direk sohpete dalamaca ona göre

selam topiko , iyiyiz biz sen nasılsın ? napıyo çığlıkcanım ,gülüyo mu çığırıp çığırıp

bende sevmem buzhane balığını zaten buz kokar ama bazen yiyoz işte dayanamıyorum. bide haftada 2 gun yiyin gari diyolar yaa ondan. offf hamsi olsada yesek

annem tuzlamış 1 küçük kavanaoz yollamış , sebzeli hamsi yapcammmmm

keyfi yerinde birkaç gündür maşşallah, sizden sonra emekleme çabalarına girdi popoyu yerden kaldırabiliyor diye çığlık çığlığa seviniyor

balık malık, yemekten bahsetmeyin ben her zaman açımkiii

abooo ,bu yürürse pavarottiye bağlar lannnn ,kucakta bu kadar çığırıyo

ye sen ye , süzülmüşün iyice

İriss duydunmu her daim açmış arkadaş

anaam tam cazgırmışş
ne alacağına karar verince yaz bari, merak ettim bak
napıyım ya, zorla fesat yapıyolar insanı
kötü komşu ev sahibi yaptırır misali kötü kv cadaloz yaptırır
ay ben zeytinyağlı fasulye çok güzel yapamam ama çok güzel lahana sararım,
kız sen gel bize sana mantı bilem açarım, yağlama yaparım
şimdi benim rus görünümlü öküz aradı tayini çıkmışş
gözün adın kulakların adana
hee yazık kıza yaa, içine işlemiş
benimkine hiç işlemiyo ya, tavsiye niteliğinde algılıyo oğlan benimkileri
İnşallah o da kendininkinin 1000 altını söylemiyordur sana:)))

yattı o iş yattı. kendi muduru bırakmıyomuş. bende sinir oldum ne yukselmene man,i oluyolar diye. ama yapcak bişe yok sanırım bilmiyorum iris niye aklıma getirdin.
ya ama olmadı bu, üzüldüm
neyse moral bozmayalım, her işte bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…