ayy siz ailece komiksiniz bayılıyorum sizeee yaaa yazık kızı ne kadar korkuttuysan kızda şampuan alacak sanaconu ne kıs bilmiyom ben. haberlerde cıkar yaa o yuzden dedim. bizim kizda bigun özenmiş basmış şampuanı köpük olsun diye bitmiş şampuan bende çok kızdım naptın niye doktun diye. kıza okulda sormuşlar annenize ne almak istersiniz şampuan demiş rezil olduk.
allah cezanı vermeye didoo bare süt tozu dokeydın ucuza gelirdi.
yok yakın arkadasımda o bankada şefler ne kadar maaş alıo die sordum biliom yani ben salakmıyım gerekse genel müdürlüğü arar sorardımİnşallah o da kendininkinin 1000 altını söylemiyordur sana:)))
o kim kız ,herif mi ,nereye çıkmış tayini
ayy siz ailece komiksiniz bayılıyorum sizeee yaaa yazık kızı ne kadar korkuttuysan kızda şampuan alacak sanabak süt tozunu akıl edemedim ya etsem denerdim heralde burda adananın cono ları wardır yaz google amcaya bak nasıl tipler anlatılmaz
yok yakın arkadasımda o bankada şefler ne kadar maaş alıo die sordum biliom yani ben salakmıyım gerekse genel müdürlüğü arar sorardım
herifimin tayini mersin tarsus da çalışıodu Adanaya çıkmış
nasıl yaa ,ne kadarki tarsus ,hergün gidip geliyo muydu ,yakına çıkmış o zaman ,hayırlısı olsunnnn
Hoş geldin canım
Bizler aynı sen nasılsın arkadaşın rahatladımı biraz
Biz topluca bi gelelim oraya valla haline şükreder
sen niye gidiyon ki oraya ,tatil mi , herif iş için gidiyo da sen de yancılık mı yapıcan
küçük ve güzel bir karadeniz sahil kasabası.. çok sevgi pıtırcığı gibi olduküçük bir yer işte. bir haftalığına gidiyosum ya bikaç gün sonra sıkılma ihtimalin çok yüksek. ama çok güzel balık bulursun. denize paralel bi caddesi var trafiğ kapalı. onun başında bi balıkçı var (adını hatırlamıyorum ama) güzeldir orası.. bol ol da temiz hava alırsın yeşile doyarsın.
mersinin ilçesi olduğu halde adanaya daha yakın tarsusa gelince az kalmış adanaya diyorum kendi hesabımca. bende başka ile cıktı sandım didoo cok alemsin.
o çok iyi, o konuyu konuşmuyoruz bile- ilk gün, telefonda konuştuklarımızı tekrarladık ve çaaaaaaaak yaptık bitti
evet eşim gidiyordu artık üçümüz gidiyoruz
balık alsam nasıl getircem? :44: sevmem pek ama kız için alıp istiflesem mi?
temiz hava alma sezonunu açtık artık yavaştan:44:, pek duramayacağım evde galiba
o çok iyi, o konuyu konuşmuyoruz bile- ilk gün, telefonda konuştuklarımızı tekrarladık ve çaaaaaaaak yaptık bitti
evet eşim gidiyordu artık üçümüz gidiyoruz
balık alsam nasıl getircem? :44: sevmem pek ama kız için alıp istiflesem mi?
temiz hava alma sezonunu açtık artık yavaştan:44:, pek duramayacağım evde galiba
sizin tayin işi nooldu , 1 yıl daha bekliyonuz mu :44:
ben buzlu balık sevmiyom ,mevisiminde ye gitsin....hatta buzlu pek bişe sevmem mevsimi dışında ,dondurma hariççççç
orda yemenin tadı var be wavym. bzluktan çıkmış balık yedirme kokoşuma. ankaraya da taze balık geliyor zaten çok güzel, az az alırsın..
temiz hava sezonunu biz de açtık k.çımız yer görmüyor valla
yattı o iş yattı. kendi muduru bırakmıyomuş. bende sinir oldum ne yukselmene man,i oluyolar diye. ama yapcak bişe yok sanırım bilmiyorum iris niye aklıma getirdin.
selam kızlarnasılsınız, hiç geçmiş yapamicam direk sohpete dalamaca ona göre
bende sevmem buzhane balığını zaten buz kokar ama bazen yiyoz işte dayanamıyorum. bide haftada 2 gun yiyin gari diyolar yaa ondan. offf hamsi olsada yesek
amann ne bileyim hemşom , heran haber bekliyoduk sanki ya ..neyse hayırlısı olsun o zaman ya ,sabredin bakalım 1 sene daha ...istanbul bileti aldın mı ( havamız değişsin )
selam topiko , iyiyiz biz sen nasılsın ? napıyo çığlıkcanım ,gülüyo mu çığırıp çığırıp
annem tuzlamış 1 küçük kavanaoz yollamış , sebzeli hamsi yapcammmmm
keyfi yerinde birkaç gündür maşşallah, sizden sonra emekleme çabalarına girdi popoyu yerden kaldırabiliyor diye çığlık çığlığa seviniyor
balık malık, yemekten bahsetmeyin ben her zaman açımkiii
keyfi yerinde birkaç gündür maşşallah, sizden sonra emekleme çabalarına girdi popoyu yerden kaldırabiliyor diye çığlık çığlığa seviniyor
balık malık, yemekten bahsetmeyin ben her zaman açımkiii
İriss duydunmu her daim açmış arkadaş
İriss duydunmu her daim açmış arkadaş
alsencim benim açlığım oburluktan, birde 25 inde kardeşimin nişanı var az daha dikkat etmem lazım
anaam tam cazgırmışşiyi bir taktik ne yapıcaz mecburryok kıs eltim eşimin abisini karısı kendileri yüzsüz beğenmezse değiştirine kadar taciz eder beni biliom ben.. görümcem çok şükür dünya iyisi onu çok sewerim o yapmaz
napıyım ya, zorla fesat yapıyolar insanıjakuzi ne lan , banyodaki sıcak su musluğunu öpüp başıma koyuyom ,standartım bu düzeyde yani
sosyete ne kız mağaza mı , pazar mı :44:
sen de bendensin ha ceydam
en son kv çaydanlık istemiş büyük ,aldıydım ben de minik büyükçe bişey ,hem teşekkür ettirdim hem de işine yaramayacak :124::124::124:
bulabildiğim en iyi fiyat buydu , benim herif de karşıya gidiyo ya ,mecbur ikimize de uygun noktada bulduk yoksa biraz daha uygun bişeyler olurdu ,ama sarıyer fiyat konusunda çok uçukkkk
ben o arkadaşını var ya ,öperim lannnnn....alıyom bileti geliyom
ay ben zeytinyağlı fasulye çok güzel yapamam ama çok güzel lahana sararım,yok benimki bayağı yandı dibi simsiyah suda beklettim şimdide yağcoz doktum bekliyo beni yıkıyım diye. üzüldüm ama yaa cok isteyerek yaptıydım gecenın bi yarısı hem su oğlan ve sizin yuzunuzden o ceyda da bana kapa dedi kapıları sinek girmesin bende kapadım olan oldu kız ceydaaa bana zeytinyağlı borçlusun kursagımda kaldı
gözün adın kulakların adanaşimdi benim rus görünümlü öküz aradı tayini çıkmışş
hee yazık kıza yaa, içine işlemişconu ne kıs bilmiyom ben. haberlerde cıkar yaa o yuzden dedim. bizim kizda bigun özenmiş basmış şampuanı köpük olsun diye bitmiş şampuan bende çok kızdım naptın niye doktun diye. kıza okulda sormuşlar annenize ne almak istersiniz şampuan demiş rezil olduk.
allah cezanı vermeye didoo bare süt tozu dokeydın ucuza gelirdi.
İnşallah o da kendininkinin 1000 altını söylemiyordur sana:)))
ya ama olmadı bu, üzüldümyattı o iş yattı. kendi muduru bırakmıyomuş. bende sinir oldum ne yukselmene man,i oluyolar diye. ama yapcak bişe yok sanırım bilmiyorum iris niye aklıma getirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?