2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen angaralarda kafanı yorma bacım , 2. buluşma için bayır yerlere bakıyom ben ,intihar süsü verecem

sevgili topikom iriss bence sende gayett formundaydın, hem ben kuzucuk için peynir, yoğurt ve bilimum süt ürünlerini kesitiğim için gözüm aççç

Bende her daim açım ama senin gibi zayıf değilim şekerim
Bende yiyorum ama hiç süzülmüyorum
İrissss sence nedeni nedir:44:

alsencim ben yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum,3 kilo gitti kaldı 3 zayıf değilim göbiş var hala ama kaüfle edebiliyorum

Bende her daim açım ama senin gibi zayıf değilim şekerim
Bende yiyorum ama hiç süzülmüyorum
İrissss sence nedeni nedir:44:

ben de her daim açım her daim yiyiom .....ama eskisi kadar yemiyom....buluşmada 2 gözlemeyi götürdüm ama ,kahvaltı etmemiştim lan saat 3 olmuştu ,yazzzık banaaaaa

değil mi ,iyi olsun canımızı yesinler ama yokkk ,zorla psikoya bağlıyoz

bana da sar lahana

sevgili topikom iriss bence sende gayett formundaydın, hem ben kuzucuk için peynir, yoğurt ve bilimum süt ürünlerini kesitiğim için gözüm aççç
yaa yürü git ,gaz verme , o kadar da iyi saklamış olamam koca göbeği

eeee ,nooldu ,sustukkkkkk :44::44::44:

uykum da geldi ,çıkayım bari birazdan

gel de sariiim bal olsun

gel de sariiim bal olsun

evde yaprak sarması var aslında ama kuşüzümlü fıstıklı falan ,sevmiyom ööletatlı tatlı ,yeğenimin doğumgünüsünden yengem verdiydi ööle duruyo

olsa şöyle sarımsaklı naneli soğanlı bi sarma da yesem

iriss gidiyoooo , hoşçakalınnnnnn ,kuzulara iyi bakınnnn ,kendinize de iyi bakınnnn

yarın sabah geç gelicem merak etmeyin beni ilçe belediyesine gidicem iş için öğlene gelirim sonra alışverişde diye günahımı almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…