2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Disler ne alemde.....

off yaa göbegım gıtsın ıstıyorummmmmmm

bende neler istiyorum da iştee olmuyo napalım
ben cıkıyorum markete gidcem ordan kızı alcam gelip kurufasulye pilav yapcam sonra görüşürüz. yayında ve yapımda emeği gecen benımle bu guzel gunde sohbet eden herkeze teşekkur ederim. hadi bakam ben gidiyom immet ağalar

off yaa göbegım gıtsın ıstıyorummmmmmm

ben de istiyommmm ,hem lahmacun gelsin hem göbeğim gitsin istiyom
nar ekşisi ne zamandı kız ,eylül müydü :44:
kayınçom da hataylı birini bulmuş lan bu arada ,hataylı eltim oluyo , her sene iriss e nar ekşisi yollamaktan yırttınız hataylı topikolarım

trt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm

Bende istiyorum. Gobegim gitsin 1 haftada 8 kilo vereyim emir kucakta gezerek uyumayi biraksin disleri in hemen ciksin aglama numarasi yapmayi unutsun emeklesin de ozgur olsun vs vs

Çok şey isteme de sen hazırlıklara başla pepiko ,haziran buluşması senin evde senin haberin yok

trt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm
senelerce bunları dinledim hafızamda hepsi duruyo hiç çıkmazlar aklımda. havanız nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun sayın seyircilerim

Bende istiyorum. Gobegim gitsin 1 haftada 8 kilo vereyim emir kucakta gezerek uyumayi biraksin disleri in hemen ciksin aglama numarasi yapmayi unutsun emeklesin de ozgur olsun vs vs

sen cok şey istiyon. kızz benimkide ağlama numarası yapıyo utanmaz bide bakıyo ki biz bakıypomuyuz ona bakmıyosak bu sefer cıglık atıyo delii manyak

elevite başlıcam ha, acaip halsizim :93:
Başlayabilrsin canım destek olur sana

Burda 1 saate kalmaz fırtına cıkar havs sımsiyah oldu. Benım oğlan ıspanak ve brokolıyı sevmedı ben ağxına soktukça o tukuruyo zar zor yediriyırum.
Ispanagı yumurtalı yap çorbasını yap bol burgurlu yap ne bilim uydur işte
Çorbaya sarımsak katıyon demi wavy im tadını değiştiriyor biraz
Bide ben içine yarma yada yeşil mercimek yada Erişte koyuyorum bazen

Daha sürerse bence gitmelisin doktora usg ile bakar kan tahlili yapar ona göre vitamin falan verir

Noldunuz be oğlana ıspanak yaptım çok lezzetli oldu ben çok açım ondanda olabilir. İris nerde niye yazmıyosunuz ben çok alıştım hem okuyup hem iş yspardım hadı yazın işe konsantre olsmıyorum
Becerikli hatun seni

kıııızzz bunu okumadan direk yzmışım , nooldi bağımlılık mı oldu forum okuyarak mı iş yapıyon ,MSOE bacım da öyleydi bi ara ,süpürürken forum
Valla nasıl yapıyorlar aklım almıyor irisim:44:
Evde ki tehlikeleri ortadan kaldır bırak gezsin dursun ya
Geçen benim kızı yine bulamadım evin içnde banyoya girmiş ışık kapalı karanlık kapının arkasına da saklanmış seslenince çıktı artık

Ben de banyo yapabilmek için herifi bekliyom akşamları
Bende bebelerin uyumasını bekliyor valla
alsen hanım hu huuu
sabah beri giriyon 2 cümle etmiyon
bi kargalarla olan münasebetinizi hatırlıyom sabahki o kadar

Ahhh canım ya beni nasıl üzdüler bugün bir bilsen
Oğlanı 12 de almaya geliyorlar zaten o saate kadar anamdan erdiğin süt burnumdan geldi
Sonra yemek ti ev işiydi bakamadım hiç

Canım çokkkk geçmiş olsun kötü hastalıktır ama atlatır merak etme
kıs benim babannem 13 yaşında evlenmiş doğurmuş aysenın annesi yine 17 ye iyi kadar beklemiş.
Anacım biz bu yaşımızda zor idare ediyor onlar nasıl yaptıki
alsen versen
elmamı yersen

yok bu olmadı

senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
odunun kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar

doğru mu alsen?
Yok kız bilemedin cilvenin C si yok bende
Ama doğru olan şeylerde yok değil

Büyümesini bekleyecek bacım
hee alıyom sıpamı her akşam bakıcı ablamızın evinden

yok yaa o gün araya bişeler kaynadı almadım , bi de önümüzdeki ay yüzmeye başlıycam o da bi çeşit sıpa dedim kendimce
Yüzmeyemi bende bende ama ancak tatilde oda bebelerden fırsat bulursam
bi saattir feryat figan alsen diyom
Ahhh canım senin diline kurban

yaa bırak o artık aramızda değil görünür ziyaretçi sadece
Heeee demek öyle hemen beni es geçtin yani

hee görümce de doğruyo ,oğlanı satamayacak kaynanaya ,ayvayı yemiş alsen ,hayrınıza yardıma gidin laaa angaralı topikolar

ahan da emir sıyırdı
pepiko da sıyırmış olabilir
Ya sorma ayvaki ne ayva karpuz kadar
Ne iyi okur bana yardıma gelseler ama 1 saate kaçarlar anacım benim ev panayır alanı gibi
Bide hala adet olamadım acayip gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…