Arkadaslar bizde sabah 5 seromoni haline geldi gece uyyanmalardan hiç bahsetmiyorumda 5 ten sonra hep sallanmak istiyo sallamazsan mizliyo uykusudavar anlamadım hergüne ayni şey 6 da uyuyodu hadi uykusunu aliyodur dedim 9 da uyutuyorum yine ayni hatta şimdi gunduzleride huysuz bı fikri olan varmi napabilirim
bi saattir feryat figan alsen diyom
Selam olsun hepinize
yaa bırak o artık aramızda değil görünür ziyaretçi sadece
ahan da emir sıyırdı
off yaa göbegım gıtsın ıstıyorummmmmmm
senaysen gitse cok guzel terapi olur alsene. hunisi benden hediye
bende neler istiyorum da iştee olmuyo napalım
ben cıkıyorum markete gidcem ordan kızı alcam gelip kurufasulye pilav yapcam sonra görüşürüz. yayında ve yapımda emeği gecen benımle bu guzel gunde sohbet eden herkeze teşekkur ederim.hadi bakam ben gidiyom immet ağalar
Bende istiyorum. Gobegim gitsin 1 haftada 8 kilo vereyim emir kucakta gezerek uyumayi biraksin disleri in hemen ciksin aglama numarasi yapmayi unutsun emeklesin de ozgur olsun vs vs
senelerce bunları dinledim hafızamda hepsi duruyo hiç çıkmazlar aklımda. havanız nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun sayın seyircilerimtrt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm
Bende istiyorum. Gobegim gitsin 1 haftada 8 kilo vereyim emir kucakta gezerek uyumayi biraksin disleri in hemen ciksin aglama numarasi yapmayi unutsun emeklesin de ozgur olsun vs vs
Çok şey isteme de sen hazırlıklara başla pepiko ,haziran buluşması senin evde senin haberin yok
Başlayabilrsin canım destek olur sanaelevite başlıcam ha, acaip halsizim :93:
Ispanagı yumurtalı yap çorbasını yap bol burgurlu yap ne bilim uydur işteBurda 1 saate kalmaz fırtına cıkar havs sımsiyah oldu. Benım oğlan ıspanak ve brokolıyı sevmedı ben ağxına soktukça o tukuruyo zar zor yediriyırum.
Çorbaya sarımsak katıyon demi wavy im tadını değiştiriyor birazAnkara da salya sümük
benimki de yoğurt çorbasını sevemedi bi- ekşi mi geliyo anlamadım. kız haklı ama ya, o da tuzsuz hiçbişeye benzemiyo
brokolinin çorbasını yaparım ben çok sevilir, kendinize yap belki oğlan da öyle sever
süt de var içinde
Daha sürerse bence gitmelisin doktora usg ile bakar kan tahlili yapar ona göre vitamin falan verirlıkır lıkır direk içiyom yoksa halim nice olurdu(bu smileyi de neden pembe yapmışlar hiç anlamam)
arasam ne dicek, kesici mi vercek - veremez de emziyon diye.
9 aydır olmazsa böyle olur işte
daha iyiyim ama ya, Afyon'da afedersiniz Depend kullanıyordum
Becerikli hatun seniNoldunuz be oğlana ıspanak yaptım çok lezzetli oldu ben çok açım ondanda olabilir. İris nerde niye yazmıyosunuz ben çok alıştım hem okuyup hem iş yspardım hadı yazın işe konsantre olsmıyorum
Valla nasıl yapıyorlar aklım almıyor irisim:44:kıııızzz bunu okumadan direk yzmışım , nooldi bağımlılık mı oldu forum okuyarak mı iş yapıyon ,MSOE bacım da öyleydi bi ara ,süpürürken forum
Evde ki tehlikeleri ortadan kaldır bırak gezsin dursun yaHee oyle idim
Senin obur da emeklemeye baslasin gorurum ben seni. Kolik topluyorum ev koselerinden temizlik de hak getire gevezelik de
Supurge de yok anam bacim. Evi b.k goturiyyy. Anca kizi sallarken girebiliyom. Uyudugu an kronometre calisiyo yemek yapiyom tuvalete giriyom. Uyanikken pesi sira emekliyom
Bende bebelerin uyumasını bekliyor vallaBen de banyo yapabilmek için herifi bekliyom akşamları
alsen hanım hu huuu
sabah beri giriyon 2 cümle etmiyon
bi kargalarla olan münasebetinizi hatırlıyom sabahki o kadar
Canım çokkkk geçmiş olsun kötü hastalıktır ama atlatır merak etmeyok kız annemin heryeri tutuk kasık hareket edemiyo zar zor işte iltihaplı romatzmaymış ndan çok yoğundum bide netimiz yoktusaol canm beni ii ela büyüyo aynı yüklerim bi ara foto umayım tatlı kızım nasıl benim yok kız facen ayşegln varda benim eşiminkinden yazdıdım
Anacım biz bu yaşımızda zor idare ediyor onlar nasıl yaptıkikıs benim babannem 13 yaşında evlenmiş doğurmuş aysenın annesi yine 17 ye iyi kadar beklemiş.
Yok kız bilemedin cilvenin C si yok bendealsen versen
elmamı yersen
yok bu olmadı
senin için cilveli diyorlar
diskodan bardan çıkmaz diyorlar
odunun kalbine kibrit çakıp
alev alev yakar diyorlar
doğru mu alsen?
Büyümesini bekleyecek bacımArkadaslar bizde sabah 5 seromoni haline geldi gece uyyanmalardan hiç bahsetmiyorumda 5 ten sonra hep sallanmak istiyo sallamazsan mizliyo uykusudavar anlamadım hergüne ayni şey 6 da uyuyodu hadi uykusunu aliyodur dedim 9 da uyutuyorum yine ayni hatta şimdi gunduzleride huysuz bı fikri olan varmi napabilirim
Yüzmeyemi bende bende ama ancak tatilde oda bebelerden fırsat bulursamhee alıyom sıpamı her akşam bakıcı ablamızın evinden
yok yaa o gün araya bişeler kaynadı almadım , bi de önümüzdeki ay yüzmeye başlıycam o da bi çeşit sıpa dedim kendimce
Ahhh canım senin diline kurbanbi saattir feryat figan alsen diyom
Heeee demek öyle hemen beni es geçtin yaniyaa bırak o artık aramızda değil görünür ziyaretçi sadece
Ya sorma ayvaki ne ayva karpuz kadarhee görümce de doğruyo ,oğlanı satamayacak kaynanaya ,ayvayı yemiş alsen ,hayrınıza yardıma gidin laaa angaralı topikolar
ahan da emir sıyırdı
pepiko da sıyırmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?