Hidir baba aldi dilekleri gitti hanimlar seneye isteyeceksiniz artik bunlari
senelerce bunları dinledim hafızamda hepsi duruyo hiç çıkmazlar aklımda. havanız nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun sayın seyircilerim
sen cok şey istiyon. kızz benimkide ağlama numarası yapıyo utanmaz bide bakıyo ki biz bakıypomuyuz ona bakmıyosak bu sefer cıglık atıyo delii manyak
Haziranda bulursaniz beni tabiiiiiiiii
senelerce bunları dinledim hafızamda hepsi duruyo hiç çıkmazlar aklımda. havanız nasıl olursa olsun sizin havanız guzel olsun sayın seyircilerim
sen cok şey istiyon. kızz benimkide ağlama numarası yapıyo utanmaz bide bakıyo ki biz bakıypomuyuz ona bakmıyosak bu sefer cıglık atıyo delii manyak
bakkk hemen arazı oluyolarr gördunmu korktu kız napsın.sen yemekleri ,börekleri,pastaları,kısırları,mezeleri,zeytinyağlıları yap ,buzluğa at , anahtarı da giderken kapıcıya bırak ,biz takılırız
yaa ben bu sene karmaşada unuttum ya hıdrellezi
ne güzel kurdeleler bağlıyodum güldalına bennnnn
sen ne diyon ,bizimki de söyleniyo bildiğin , bu aysre nin cincanı gördükten sonra böyle oldu bu
Başlayabilrsin canım destek olur sana
Ispanagı yumurtalı yap çorbasını yap bol burgurlu yap ne bilim uydur işte
Çorbaya sarımsak katıyon demi wavy im tadını değiştiriyor biraz
Bide ben içine yarma yada yeşil mercimek yada Erişte koyuyorum bazen
Daha sürerse bence gitmelisin doktora usg ile bakar kan tahlili yapar ona göre vitamin falan verir
Becerikli hatun seni
Valla nasıl yapıyorlar aklım almıyor irisim:44:
Evde ki tehlikeleri ortadan kaldır bırak gezsin dursun ya
Geçen benim kızı yine bulamadım evin içnde banyoya girmiş ışık kapalı karanlık kapının arkasına da saklanmış seslenince çıktı artık
Bende bebelerin uyumasını bekliyor valla
Ahhh canım ya beni nasıl üzdüler bugün bir bilsen
Oğlanı 12 de almaya geliyorlar zaten o saate kadar anamdan erdiğin süt burnumdan geldi
Sonra yemek ti ev işiydi bakamadım hiç
Canım çokkkk geçmiş olsun kötü hastalıktır ama atlatır merak etme
Anacım biz bu yaşımızda zor idare ediyor onlar nasıl yaptıki
Yok kız bilemedin cilvenin C si yok bende
Ama doğru olan şeylerde yok değil
Büyümesini bekleyecek bacım
Yüzmeyemi bende bende ama ancak tatilde oda bebelerden fırsat bulursam
Ahhh canım senin diline kurban
Heeee demek öyle hemen beni es geçtin yani
Ya sorma ayvaki ne ayva karpuz kadar
Ne iyi okur bana yardıma gelseler ama 1 saate kaçarlar anacım benim ev panayır alanı gibi
Bide hala adet olamadım acayip gerginim
bakkk hemen arazı oluyolarr gördunmu korktu kız napsın.
tabi sen sarıyerde güldalını buldun bbağladın biz elektrik direğinemi bağlıcaz kurdeleleri
ooo hataylı eltın oluo demek hayırlı olsun :=) evet cnm eylulde nar eksı yapımları oluoo :) bız yıne yollarız sana cnmm nar eksısı sen yeter kı ısteben de istiyommmm ,hem lahmacun gelsin hem göbeğim gitsin istiyom
nar ekşisi ne zamandı kız ,eylül müydü :44:
kayınçom da hataylı birini bulmuş lan bu arada ,hataylı eltim oluyo , her sene iriss e nar ekşisi yollamaktan yırttınız hataylı topikolarım
trt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm
alsennnn naptın lan sen , aynı ben gibi oldun
panayır gibi olmayan bitek tatlişkomun evidir kesin ,gerisi perşembe pazarı :118:
Hidrellez gectimi yaaaaaa! Yaparim gulum yaaa dolapta su boeegim tatlim hazir anahtari birakirim oluuuurrr biteeerrrr.sen yemekleri ,börekleri,pastaları,kısırları,mezeleri,zeytinyağlıları yap ,buzluğa at , anahtarı da giderken kapıcıya bırak ,biz takılırız
bakkk hemen arazı oluyolarr gördunmu korktu kız napsın.
tabi sen sarıyerde güldalını buldun bbağladın biz elektrik direğinemi bağlıcaz kurdeleleri
he valla hemen araziiiii
bana gelin lan ,çok güzel kuru pasta servis ediyom
eeee iriss in mesai bitmiş ,kimse bişe demiyo ,irss gidiyoooooo
öpüyorum cancan kuzularımııııı
Hidrellez gectimi yaaaaaa! Yaparim gulum yaaa dolapta su boeegim tatlim hazir anahtari birakirim oluuuurrr biteeerrrr.
Yok cnmm olmamda haziran basi gidip temmuzda donucem.
Yok gııı yemekleri yaptim kizi uyutuyom simdi anca gelebildimben cıkıyorum ya geldin dimi gidiyom şimdi bensiz yap sohbetini rahat et
Aha aninda satis geldi :)Haziranda bulursaniz beni tabiiiiiiiii
Ben de firsat bulup da ciziktiremedim dileklerimi bu sene. Uslu ve iyi uyuyan kiz nasil cizilirdi ki zaten abidin??yaa ben bu sene karmaşada unuttum ya hıdrellezi
ne güzel kurdeleler bağlıyodum güldalına bennnnn
sen ne diyon ,bizimki de söyleniyo bildiğin , bu aysre nin cincanı gördükten sonra böyle oldu bu
90 m2 diyo kucumsuyon mu kiz sen? Burda evler boyle napacan oturacan mecburrrramann nolcak anamın 90 m2 evinde alayınızı ağırlRIM BANA gelin
Disler ne alemde.....
Yok gııı yemekleri yaptim kizi uyutuyom simdi anca gelebildim
Aha aninda satis geldi :)
Ben de firsat bulup da ciziktiremedim dileklerimi bu sene. Uslu ve iyi uyuyan kiz nasil cizilirdi ki zaten abidin??
90 m2 diyo kucumsuyon mu kiz sen? Burda evler boyle napacan oturacan mecburrrr
Alsen yaa hangi birini kaldiracak ortadan hadi hepsini kaldirdim tv sehbasini ve koltugun sivri ve metal ayaklaini napacam??:44:
ben de istiyommmm ,hem lahmacun gelsin hem göbeğim gitsin istiyom
nar ekşisi ne zamandı kız ,eylül müydü :44:
kayınçom da hataylı birini bulmuş lan bu arada ,hataylı eltim oluyo , her sene iriss e nar ekşisi yollamaktan yırttınız hataylı topikolarım
trt sipikeri gibin konuştun lan hemşommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?