2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hidir baba aldi dilekleri gitti hanimlar seneye isteyeceksiniz artik bunlari

yaa ben bu sene karmaşada unuttum ya hıdrellezi
ne güzel kurdeleler bağlıyodum güldalına bennnnn

sen ne diyon ,bizimki de söyleniyo bildiğin , bu aysre nin cincanı gördükten sonra böyle oldu bu

töbeee gıderayak ne geldiniz bee işim gücüm var çıkamadım a
alsene bakın tam reklamdaki gibi benim alsenim hem ahçı hem dr hem ayakkabı bağlamacı hem gergin hemdee en önemlisi kuruyemişçi

Cok istiyorum cok. Butun gun boyle gezilmezki yaaa beni gordugu anda numaraya basliyor yatiyo oldugu yere istedigini yapana kadar devam bende inat yapmiyorum tabi dinle butun gun

anlasılan hepımızın cok cok ısteklerı var ama faalıyet yok ben de gobegım gıtsın ıstıyor ama bu aralar ozellıkle yemek yeme rekoru kırdım ...

sen yemekleri ,börekleri,pastaları,kısırları,mezeleri,zeytinyağlıları yap ,buzluğa at , anahtarı da giderken kapıcıya bırak ,biz takılırız
bakkk hemen arazı oluyolarr gördunmu korktu kız napsın.

sen ne diyon ,bizimki de söyleniyo bildiğin , bu aysre nin cincanı gördükten sonra böyle oldu bu

tabi sen sarıyerde güldalını buldun bbağladın biz elektrik direğinemi bağlıcaz kurdeleleri

alsennnn naptın lan sen , aynı ben gibi oldun

panayır gibi olmayan bitek tatlişkomun evidir kesin ,gerisi perşembe pazarı :118:

tabi sen sarıyerde güldalını buldun bbağladın biz elektrik direğinemi bağlıcaz kurdeleleri

he valla hemen araziiiii
bana gelin lan ,çok güzel kuru pasta servis ediyom

ooo hataylı eltın oluo demek hayırlı olsun :=) evet cnm eylulde nar eksı yapımları oluoo :) bız yıne yollarız sana cnmm nar eksısı sen yeter kı ıste

eeee iriss in mesai bitmiş ,kimse bişe demiyo ,irss gidiyoooooo

öpüyorum cancan kuzularımııııı

sen yemekleri ,börekleri,pastaları,kısırları,mezeleri,zeytinyağlıları yap ,buzluğa at , anahtarı da giderken kapıcıya bırak ,biz takılırız
Hidrellez gectimi yaaaaaa! Yaparim gulum yaaa dolapta su boeegim tatlim hazir anahtari birakirim oluuuurrr biteeerrrr.

Yok cnmm olmamda haziran basi gidip temmuzda donucem.

Hidrellez gectimi yaaaaaa! Yaparim gulum yaaa dolapta su boeegim tatlim hazir anahtari birakirim oluuuurrr biteeerrrr.

Yok cnmm olmamda haziran basi gidip temmuzda donucem.

kız hıder dede suan avusturyaya varmıştır ne diyon sen 1 hafta oldu

valla ben cok ciddiyim sana kaynak olmayada bunları bilmem

evet benimde market yalan oldu bari kızı alayım. şimdi mızmızlanacak yorgunum markete gitmeyelim diye elimi çabuk tutayımda kızda yalan olmasın

Son düzenleme:
ben cıkıyorum ya geldin dimi gidiyom şimdi bensiz yap sohbetini rahat et
Yok gııı yemekleri yaptim kizi uyutuyom simdi anca gelebildim
Haziranda bulursaniz beni tabiiiiiiiii
Aha aninda satis geldi :)

Ben de firsat bulup da ciziktiremedim dileklerimi bu sene. Uslu ve iyi uyuyan kiz nasil cizilirdi ki zaten abidin??
amann nolcak anamın 90 m2 evinde alayınızı ağırlRIM BANA gelin
90 m2 diyo kucumsuyon mu kiz sen? Burda evler boyle napacan oturacan mecburrrr

Alsen yaa hangi birini kaldiracak ortadan hadi hepsini kaldirdim tv sehbasini ve koltugun sivri ve metal ayaklaini napacam??:44:

Ben yutabileceği tutup devirebileceği şeyleri kaldırdım saldım kızı ortaya başka 1 -2 kez düştü ama şimdi öğrendi önce biraz eğiliyor bir elini koyuyor sonra oturuyor serbest bırakmazsan ögrenemez

yok iris sözüm söz gönderecem ben sana eylülü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…