iyi haberlerle gel wavymmmmmm
souk değil mi sizin anagara
Hadi güzel haberlerle gelin inşallah
Nereye gecen bakim havada kötü
paris işi doğumdan beri bi elin parmaklarını geçmez öle söleyimGünaydın şekerimo sümüşler haftaya erir artık
Günaydınnnn kendi adıma şükür diyelim
Sen nasılsın
Akşam çerezleri götürüyor yani afiyet olsun
Sanada günaydın
Hayır hayır
Yağ yemiyomda tatlı yiyor diyelm
Yaaa ne güzel bende o yastıklardan yok benim her yerim yastık olmuş
Yani sıfır derken hiçmi:44:
Bizde durumlar değişiyor canım
Ohhh gitsin kilolar ne güzel bende şu tatlıyı bir kesebilsem
Sende çok kilo almıştın kaç kilo gitti şimdi
Anam sen bu hasretlikle hemen kapını çalar zıpırcan
Hadi güzel haberlerle gelin inşallah
Nereye gecen bakim havada kötü
Ya bizim ev sıcak. Atakan 3haftadır sadece çıtçıtlı badi ile duruyor. Çok nadir serin olunca giydirip çıkarıyorum. Kombide ne zamandır kapalı. Hatta arkadaşım gelmeden kapalıydı o gelince açtık onun odasını,paris dediğin ılık mevzularsa şekerim , bizde de aynı açık konuşmak gerekirse ,şöyle ki ; herif geç geliyo ,gece boyunca da çok sık uyandığımızdan halimiz yok açıkçası . Onun için de enerji lazım , motivasyon lazım , ortam lazım ....Olsun diye yapanlardan değiliz
Kıpırcan geceleri biraz kesintisiz uyumaya başlarsa ama kimse tutamayacak sanırım , zıpırcan gelecek
Öyle ama şekerim ,kışlıkları kaldırdık hala kombi yanıyo , dışarı çıkıyom donuyom ,kıpırı hergün götürüyom getiriyom ,sümüklü sümüklü dolanıyoz
Ice daisy mado dondurma yımı diyon
Ya bizim ev sıcak. Atakan 3haftadır sadece çıtçıtlı badi ile duruyor. Çok nadir serin olunca giydirip çıkarıyorum. Kombide ne zamandır kapalı. Hatta arkadaşım gelmeden kapalıydı o gelince açtık onun odasını,
Evet tatlışım mado dondurmaCılar keçi sütü temin ediyorlar.
Ceydacım cevap veriyorum sıfıra yakınız.
soğuk canım, dışarıda olmam eve gitcem
doktordan sonra yüzüncü yılda bi arkadaşım var ona uğrıcam hayırlı olsuna
Var var ıce hemde sahilde deniz manzaralı sorıyım o zaman bakalım satıyolarmı
Olur olur ceyda bekleyen derviş muradına ermişşş gulum
Sen terapistemi gittin yoksa. Doğru normali haftada 3 fazlasıda var :))e terapist bana ne dedi biliyomusunuz?
sizde dedi çok az, normalde haftada 3 kez felan
bende dedim ohaa, hakkaten mi, o gazeteler abartıyo olayı sanıyodum ben
e ama burda da görüyorum ki herkes farklı:44:
Kaşı gözü oynuyo bunların ama alsen orda oturmuyo sanırsamlaaaannn noluyo kaş göz işaretleri alsen e mi gidiyon laaannnnnn
laaaannn noluyo kaş göz işaretleri alsen e mi gidiyon laaannnnnn
e terapist bana ne dedi biliyomusunuz?
Var var ıce hemde sahilde deniz manzaralı sorıyım o zaman bakalım satıyolarmı
Olur olur ceyda bekleyen derviş muradına ermişşş gulum
hehehehe
durum zaten şu açıdan sıkıcı tatloşum
ben bişi beklemiyom
bu durum normal mi acaba, yoksam nedir yani diye merak ediyorum
benim için böyle olması pek normal değil de o açıdan yani
Sen terapistemi gittin yoksa. Doğru normali haftada 3 fazlasıda var :))
Kaşı gözü oynuyo bunların ama alsen orda oturmuyo sanırsam
maksat muhabbetse herşey bahanedir wavymmmmmalsene ne hayırlı olsununa gitcem, aldığı bi kiloyu mu kutlıcaz?
anam bir gittim yeni gelebildim
iriscanim ceydam foto koyucam bakalim iste olan bir fotomuzu koyariz teyzoslar
alsenim iyiyiz diyelim iyi olalim dis cikariyoruz bana patladi resmen 1 haftadir
iriscanim sevindim umayimin totisine
wavyim hosgeldin evine evde olsam bize de ugra derdim ha 100. yil ha bizim ev
ceydam cevap veriyorum sifira yakiniz biz de bir ara gaza geldik de horul horul uyuyan bebeler aramizdaki mesafe 10 cm in altina dustumu ciyak ciyak baslayinca (abartmadan her seferinde) lan bunlar biraz buyusunler bari dedik zati yorgunuz , niyeti bozduk mu yorgunluktan sizip kaliyoruz
Bende 20 kilo almıştım kızımda hepsini verdimalsenim ben 27 kilonun nerdeyse 20 sini verdim benim ödemim de çoktu 37. haftaya kadar çalıştım 36+3 de doğurdum benim ödemim de çoktu, eller ayaklar tüm vücutşiş akşama kadar sandalye de otur otur . şimdi 5 kilo daha versem süper olacak oturup 1 kilo baklava yiycem:)))
wavy'im sen nereye gezicen hakikatn hava kötü, gerçi bizimde yarın doktor kontrolümüz var bende sonrasında kızılaya gitcem ya..
Evet sağlıklı olanı o aslında böylece eşler daha tahammüllü oluyor çatışmalar daha az yaşanıyore terapist bana ne dedi biliyomusunuz?
hehehehe seni gidi seniiiiSen terapistemi gittin yoksa. Doğru normali haftada 3 fazlasıda var :))
Kaşı gözü oynuyo bunların ama alsen orda oturmuyo sanırsam
bekleyelim ozmanTabiki normal ceydacım düzeliyo ama işte zamanla hormonlar kilolar yerine donuyo ben 6 7 ay diye biliyorum
ayy ee boşuna sensörcan deil seninkileranam bir gittim yeni gelebildim
iriscanim ceydam foto koyucam bakalim iste olan bir fotomuzu koyariz teyzoslar
alsenim iyiyiz diyelim iyi olalim dis cikariyoruz bana patladi resmen 1 haftadir
iriscanim sevindim umayimin totisine
wavyim hosgeldin evine evde olsam bize de ugra derdim ha 100. yil ha bizim ev
ceydam cevap veriyorum sifira yakiniz biz de bir ara gaza geldik de horul horul uyuyan bebeler aramizdaki mesafe 10 cm in altina dustumu ciyak ciyak baslayinca (abartmadan her seferinde) lan bunlar biraz buyusunler bari dedik zati yorgunuz , niyeti bozduk mu yorgunluktan sizip kaliyoruz
evet konuşarak olmuyo papatyam, bunu öğrenmiş olmanız lazımAna öylemiymiş :)
2mizde bebek istiyoruz ya birde konuşup nasıl olacaksa diyoruz sonra
Ya zaten bizim bebe uykuyu sevmiyor, o uyuyor bizde uyuyoruz ki eşim benden önce uyur. Belki 8den 8e uyuyan bir bebek olsa aklımıza gelir ne bileyim. Bizim için olağan durum bu halen.
Aslında bu konuyu bebekten önceki hayatınızla kıyaslaman gerek. Herkeste değişir dediğin gibi durum.
Bebekten önce durum neydi, hatta oğlunun doğumdan sonra neydi diye kıyaslasan daha dogru olur.
yani, bebeğe göre değişir, benim oğluş 1 yaşındayken bana adımla seslenirdi peltek peltek, 1.5 yaşındayken anlamlı cümleler kurardı, grameri de doğruyduBende nette okumuştum, madodan alıyoruz diye. Çıktığımızda denk gelince sordum, getiriyoruz demişti hatta günlerinide söylemişti ama ozaman bebe küçüktü çok önemsemedim günlerini.
Tatlışkom, ceyda 2-3 çocuklular -şenaysen sen değil-
bu bebeler nezaman bilinçli anne-baba diyecekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?