2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bendede amma sağlam dil ve kemik varmış 2 senedir süt veriyorumsonramı çıkacak acısı acep
Yada depolarımı sağlam doldurmuşum
maşalah de kız ne güzel işte
Kaç gun saklanır acaba hergun 1 bardak kullansam 5 gunde anca biter
Sen onu bunu bırak foto foto foto
ay bilmem kiiiii

koycam koycam du, cuma günü yemek var, oraya giderken bi fönletiim saçlarımı -koycam

noldu lan bu siteye, bi saat uğraştım girmedi şimdi de herkes yatmış tabi
hadin datlı rüyalarr
benim yerime de uyuyun dinlenin

yok ya benden daha sut gelmiyo 30 40cc ckıyo o yuzden keçi sutu yle kahvsltısını bide kasık mamasını hazırlarım diye düşündüm

Ağır bı kokusu varmış yağmura zor içiririm gibi

kuzu benim de süt azaldı makine kullansam artar da bendeki üşengeçlik kimsede yok 2 makine var evde üşendiğimden elle sağıyorum sütü artırmak için 2 saate bir sağ bir de motilium kullanıyorum mide hapı yan etkisi süt salgısını artırmakmış.suyu çok içsem artacak da içmiyorum .bir de keçi sütünü nerden aldın canım bebişe mi içiriyorsun?nasıl içiriyorsun sulandırmak lazımmış sanırım

kızamık aşıları noldu kızlar biz bugün olduk geldik.kemik suyu ve ilik yaradı mı ne 400 gr almış çitosum :) bugün hastanaye giderken bir yağmur vardı valla suda kalan araç gördüm heyelan oldu biz giderken yolda kocaman taşlar vardı çok korktum yolda kalcaz diye.2 öğünlük mama ve 3 tane bez aldım yanıma aksi gbi yedek kıyafeti hergün alan ben bugün unuttum.şükür aşımızı olduk hastaneye geç kaldık ama yolda kalmadık.sonra da Bartın üzerinden eve döndük yolu uzattık yani

Wavy ben keçi peyniri çok severım çokda yedim kokulu olur biliyorum. Eşim kırklarelinden getirirdi. Sütüde öyleymiş bakıcam bende yarım litrelik alırım 2 gunde biter bi bskcam yarın migrosa mersiboku cnm

benımde kaynanam kecı yogurdu getıırır bazen bıze evet bıraz kokulu oluo..kecı sutu de mıgrosta falan bulabılırsn cnm ben hamılelık donemımde ıcmıstım..:=)

bızde gecen hafta olduk cnm ..sorunsuz atlattık cok sukur sızın asınızda hayırlı olsun ben de kızımın corbalarını kemık suyuyla yapıorm haftada 1 balık verıorm benımkıde tosuun oldıu aman cnm Allah korumus ya bızım burdada havalar hep yagmurluydu ..ben de kıslıkları kaldırmıstım sımdı gerı ındırdım..ne oluo bu havalara daha gecen hafta yzı yasayan bız deılmydık

Gunaydin topikler
Mart-Nisan-Ekim gibi bi durum yasaniyor istanbulda.
İcim karardi yav disari da cikmayinca gun cok uzun ve yorucu geliyo
Gidiyim de kahvalti hazirlayip gunun startini vereyim

Günaydınnnn
Oğlum hala uyuyor bende kızımla kahvaltı yapıyorum sıpa ya yemek istemeyince kafasını sallıyor

Herkese soğuk, yağmurlu, kasvetliii, Mayıs ortasında kış atmosferi yaşayan güzel ülkemden günaydııııııııın bebeklerimizi ve kendimizi üşütmeyelim aman dikkat haftaya da bunaltıcı sıcaklar geliyor ooohhhh metabolizma şaşırmasın da kimler şaşırsın , havaların etkisinden dolayı depresf olabiliriz aman bu tuzağa düşmeyelim herşey çoook güzel olucak normalleşmeye az kaldı 9'uncu ay ile birlikte kilolar da daha kolay gitmeye başlayacak metabolizma özüne dönecek şaşıracaksınız cuma'ya az kaldı ha gayret

Gercekten kilolar gidecek mi oncaaa mozaike rağmen :)
Evet yaa burda hava gayet gyzeldi nerden çıktı bu sıcaklar

Şimdiye kadar neden gitmediki hani emzirincr gidiyodu bu kilolar. Sen şu konudan bşrazdaha bahsedermisin benim ilgi alanıma girdin hayatta anlatmadan bırakmam. Ayrıca sen hep kızı gösterdın ben seni gormedim daha

Gunaydin. Kargalarla kalkip kahvalti ettik. Oglusumu yatirdim. Biraz size biraz tv ye birazda derslerime bakim. Yarim saatten fazla uyursaaaaa

Şimdiye kadar neden gitmediki hani emzirincr gidiyodu bu kilolar. Sen şu konudan bşrazdaha bahsedermisin benim ilgi alanıma girdin hayatta anlatmadan bırakmam. Ayrıca sen hep kızı gösterdın ben seni gormedim daha

9 ayımız bitti ben 1 kilo almışım

Selam topikolarımmmmmm ,nasılsınız eyisinizzzz ,hava gene buzzzzzz ,donuyom ,sümüklerim bile dondu lannnn

merhaba emzirince depoladığınız yağlar süte karışıyor fakat Türk beslenme tipinde hemen bu yağları yerine koyduğumuz için emziren bir çok kadın kilo veremiyor. gelelim 9'uncu ay sihrine, vücut kendini hamilelik ve bebeğin bu ilk dönemlerinde dış darbelerden korumak için bölgesel birikimler yapar ve 9 ay ile bu ihtiyaç azalmakta ve birikimlerde dağılarak vücut eski formuna düşer, ayrıca emzirme döngüsü azaldığı için biyolojik saat artık bizim tarafımıza geçer, düzenli adet döngüsü yeniden başlayacak ve hormonlar eski rutinine dönmektedir. dikkatli beslenme ile zorlanarak vermeye çalışıcağınız kilolar görüceksiniz ki daha kolay gidicek, yani vücut artık gebelik sendromundan çıkıp çözülmeye başlayacak bol su içmeye özen gösterelim....
aaaa hiç kendi resmimi koymadım mı beeeen en kısa zamanda resim yüklicem ama albüm yapıyoruz sanırım artık , o formüle henüz geçmedim, belki yine ortadan bodozlama yüklerim bitsin gitsin

yok iris sözüm söz gönderecem ben sana eylülü bekle

bu sene isteyemem eltiden zaten ,samimiyeti seneye anca kurarım ,bu sene mecbur siz göndereceksiniz

yarın doktor kontrolümüz var
şu diş işini sorcam, bi tane bile yok bizde de
ama diş etleri acaip şiş, çıkartsa 10 tane birden çıkaracak gibi

yarıldıktan sonra çıkmasında sorun yok zaten wavym ,sorun o kabarık dönemde zaten , kokoşum da kıpır bacısı gibi dörder dörder çıkaracak sanırsam :18:

gunaydin seker hatunlar gelemedik dun nasilsiniz
günaydın hunilimmmmmmm , iyiyiz biz , mantarlarımız iyileşiyo gibi , dün gece iyi uyudu kıpırık....
albümü de var kiiiiii ,dün yaptı anası

sensörlüler naapıyo ,sen hiç foto koymuyon ama koysana bi son uçan hallerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…