maşalah de kız ne güzel işteBendede amma sağlam dil ve kemik varmış 2 senedir süt veriyorumsonramı çıkacak acısı acep
Yada depolarımı sağlam doldurmuşum
ay bilmem kiiiiiKaç gun saklanır acaba hergun 1 bardak kullansam 5 gunde anca biter
Sen onu bunu bırak foto foto foto
yok ya benden daha sut gelmiyo 30 40cc ckıyo o yuzden keçi sutu yle kahvsltısını bide kasık mamasını hazırlarım diye düşündüm
Ağır bı kokusu varmış yağmura zor içiririm gibi
Wavy ben keçi peyniri çok severım çokda yedim kokulu olur biliyorum. Eşim kırklarelinden getirirdi. Sütüde öyleymiş bakıcam bende yarım litrelik alırım 2 gunde biter bi bskcam yarın migrosa mersiboku cnm
kızamık aşıları noldu kızlar biz bugün olduk geldik.kemik suyu ve ilik yaradı mı ne 400 gr almış çitosum :) bugün hastanaye giderken bir yağmur vardı valla suda kalan araç gördüm heyelan oldu biz giderken yolda kocaman taşlar vardı çok korktum yolda kalcaz diye.2 öğünlük mama ve 3 tane bez aldım yanıma aksi gbi yedek kıyafeti hergün alan ben bugün unuttum.şükür aşımızı olduk hastaneye geç kaldık ama yolda kalmadık.sonra da Bartın üzerinden eve döndük yolu uzattık yani
Günaydınnnn
Oğlum hala uyuyor bende kızımla kahvaltı yapıyorum sıpa ya yemek istemeyince kafasını sallıyor
Herkese soğuk, yağmurlu, kasvetliii, Mayıs ortasında kış atmosferi yaşayan güzel ülkemden günaydııııııııınbebeklerimizi ve kendimizi üşütmeyelim aman dikkat haftaya da bunaltıcı sıcaklar geliyor ooohhhh metabolizma şaşırmasın da kimler şaşırsın , havaların etkisinden dolayı depresf olabiliriz aman bu tuzağa düşmeyelim herşey çoook güzel olucak normalleşmeye az kaldı 9'uncu ay ile birlikte kilolar da daha kolay gitmeye başlayacak metabolizma özüne dönecek şaşıracaksınız cuma'ya az kaldı ha gayret
Şimdiye kadar neden gitmediki hani emzirincr gidiyodu bu kilolar. Sen şu konudan bşrazdaha bahsedermisin benim ilgi alanıma girdin hayatta anlatmadan bırakmam. Ayrıca sen hep kızı gösterdın ben seni gormedim daha
Şimdiye kadar neden gitmediki hani emzirincr gidiyodu bu kilolar. Sen şu konudan bşrazdaha bahsedermisin benim ilgi alanıma girdin hayatta anlatmadan bırakmam. Ayrıca sen hep kızı gösterdın ben seni gormedim daha
yok iris sözüm söz gönderecem ben sana eylülü bekle
yarın doktor kontrolümüz var
şu diş işini sorcam, bi tane bile yok bizde de
ama diş etleri acaip şiş, çıkartsa 10 tane birden çıkaracak gibi
günaydın hunilimmmmmmm , iyiyiz biz , mantarlarımız iyileşiyo gibi , dün gece iyi uyudu kıpırık....gunaydin seker hatunlar gelemedik dun nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?