Gunaydınnn mapıyosunuz kızlar
Gunaydin topikler
Mart-Nisan-Ekim gibi bi durum yasaniyor istanbulda.
İcim karardi yavdisari da cikmayinca gun cok uzun ve yorucu geliyo
Gidiyim de kahvalti hazirlayip gunun startini vereyim
Günaydınnnn
Oğlum hala uyuyor bende kızımla kahvaltı yapıyorum sıpa ya yemek istemeyince kafasını sallıyor
Gunaydin. Kargalarla kalkip kahvalti ettik. Oglusumu yatirdim. Biraz size biraz tv ye birazda derslerime bakim. Yarim saatten fazla uyursaaaaa
Selam topikolarımmmmmm ,nasılsınız eyisinizzzz ,hava gene buzzzzzz ,donuyom ,sümüklerim bile dondu lannnn
günayın milleetttttgunaydin seker hatunlar gelemedik dun nasilsiniz
anaaaamerhaba emzirince depoladığınız yağlar süte karışıyor fakat Türk beslenme tipinde hemen bu yağları yerine koyduğumuz için emziren bir çok kadın kilo veremiyor.gelelim 9'uncu ay sihrine, vücut kendini hamilelik ve bebeğin bu ilk dönemlerinde dış darbelerden korumak için bölgesel birikimler yapar ve 9 ay ile bu ihtiyaç azalmakta ve birikimlerde dağılarak vücut eski formuna düşer, ayrıca emzirme döngüsü azaldığı için biyolojik saat artık bizim tarafımıza geçer, düzenli adet döngüsü yeniden başlayacak ve hormonlar eski rutinine dönmektedir. dikkatli beslenme ile zorlanarak vermeye çalışıcağınız kilolar görüceksiniz ki daha kolay gidicek, yani vücut artık gebelik sendromundan çıkıp çözülmeye başlayacak bol su içmeye özen gösterelim....
aaaa hiç kendi resmimi koymadım mı beeeenen kısa zamanda resim yüklicem ama albüm yapıyoruz sanırım artık , o formüle henüz geçmedim, belki yine ortadan bodozlama yüklerim bitsin gitsin
evet foto isteriz fotoobu sene isteyemem eltiden zaten ,samimiyeti seneye anca kurarım ,bu sene mecbur siz göndereceksiniz
yarıldıktan sonra çıkmasında sorun yok zaten wavym ,sorun o kabarık dönemde zaten , kokoşum da kıpır bacısı gibi dörder dörder çıkaracak sanırsam :18:
günaydın hunilimmmmmmm , iyiyiz biz , mantarlarımız iyileşiyo gibi , dün gece iyi uyudu kıpırık....
albümü de var kiiiiii ,dün yaptı anası
sensörlüler naapıyo ,sen hiç foto koymuyon ama koysana bi son uçan hallerinden
hayırdır tatloşum, zaten bu aralar akşamları pek uğramıyonTesekkur ederım valla güzel anlattın ağzına sağlık. İnşallah dediğin gibi olur hormonnlarda ılık ılık geri donuyo galibaa
Tesekkur ederım valla güzel anlattın ağzına sağlık. İnşallah dediğin gibi olur hormonnlarda ılık ılık geri donuyo galibaa
günayın milleettttt
anaaaa
onlymine
var ya bu günün en güzel haberi
işallah yarebbim işallah
ozaman ben suya yükleniyim biraz, boşladım iyice
9 ayımız bitti ben 1 kilo almışım
Biz hem buraya yeni taşındık hemde eşim iş değiştirdi ya ondan oluyor birazMosem sordum 90 bile yokmuş küçükya ondan küçümsüyorum olsun otururuzda çok çok mezdeke oynıcak alan yok
Ice daisy senınde ne çok misafirin var hee bitmiyo bi türlü
Pepik bencede eşini dinle bişe yoktur daha dur bunun 2 yas sendromu var
Senin dediğin gibi kay marka var onunda içeriğinde inek sütü karışımı çıktı. Birde alsenle wavynin dedikleri var. AOÇ var işine yaramaz Ankaralılar için o seçenek :)
Aaa bulunmaz mıkii ben markette vardır diye düşünüyofum yokmudur migros carrefour metro kiler vardır bırınde herhalde
Bendede amma sağlam dil ve kemik varmış 2 senedir süt veriyorumsonramı çıkacak acısı acep
Yada depolarımı sağlam doldurmuşum
Aşınız şifa olsunkızamık aşıları noldu kızlar biz bugün olduk geldik.kemik suyu ve ilik yaradı mı ne 400 gr almış çitosum :) bugün hastanaye giderken bir yağmur vardı valla suda kalan araç gördüm heyelan oldu biz giderken yolda kocaman taşlar vardı çok korktum yolda kalcaz diye.2 öğünlük mama ve 3 tane bez aldım yanıma aksi gbi yedek kıyafeti hergün alan ben bugün unuttum.şükür aşımızı olduk hastaneye geç kaldık ama yolda kalmadık.sonra da Bartın üzerinden eve döndük yolu uzattık yani
Yaa benimki kalkınca illa 2-3 sefer emecek. Kahvaltıyı 1de2de ancak yapıyor. Kahvaltı olmuyor tabi saat olarak :)Günaydınnnn
Oğlum hala uyuyor bende kızımla kahvaltı yapıyorum sıpa ya yemek istemeyince kafasını sallıyor
1aya kadar herkes çoook sıcakk yazarSelam topikolarımmmmmm ,nasılsınız eyisinizzzz ,hava gene buzzzzzz ,donuyom ,sümüklerim bile dondu lannnn
merhaba emzirince depoladığınız yağlar süte karışıyor fakat Türk beslenme tipinde hemen bu yağları yerine koyduğumuz için emziren bir çok kadın kilo veremiyor.gelelim 9'uncu ay sihrine, vücut kendini hamilelik ve bebeğin bu ilk dönemlerinde dış darbelerden korumak için bölgesel birikimler yapar ve 9 ay ile bu ihtiyaç azalmakta ve birikimlerde dağılarak vücut eski formuna düşer, ayrıca emzirme döngüsü azaldığı için biyolojik saat artık bizim tarafımıza geçer, düzenli adet döngüsü yeniden başlayacak ve hormonlar eski rutinine dönmektedir. dikkatli beslenme ile zorlanarak vermeye çalışıcağınız kilolar görüceksiniz ki daha kolay gidicek, yani vücut artık gebelik sendromundan çıkıp çözülmeye başlayacak bol su içmeye özen gösterelim....
aaaa hiç kendi resmimi koymadım mı beeeenen kısa zamanda resim yüklicem ama albüm yapıyoruz sanırım artık , o formüle henüz geçmedim, belki yine ortadan bodozlama yüklerim bitsin gitsin
ciddi bi sorum olacak sulandırmayın lütfen
sizde normale döndümü paris işleri ya
bende sıfır, hemde koca bir sıfır
dürüst cvp bekliyorum, istemiyosanız cvp vermek lütfen dalga geçmeyin
Günaydın
Gece zarzor yazdım yazdım site gitti
Biz hem buraya yeni taşındık hemde eşim iş değiştirdi ya ondan oluyor biraz
Senin dediğin gibi kay marka var onunda içeriğinde inek sütü karışımı çıktı. Birde alsenle wavynin dedikleri var. AOÇ var işine yaramaz Ankaralılar için o seçenek :)
Madodan alabiliyorsun. Hatta ben birkere dışarı çıktığımızda günlerini sormuştum, unuttum. Oda işine yaramaz yalnız, sizin orda yok galiba Mado. Olanların aklında olsun keçi sütü satıyorlar.
Wavynin dediği migrosta satılan baltalı keçi sütü var. 500mllik kutuda gördüm ben 1ltlik görmedim. 3.75ti fiyatıda.
Maşallah de daa
Aşınız şifa olsun
Yaa benimki kalkınca illa 2-3 sefer emecek. Kahvaltıyı 1de2de ancak yapıyor. Kahvaltı olmuyor tabi saat olarak :)
1aya kadar herkes çoook sıcakk yazar
Bir arkadaşımda bununla ilgili birsey anlatmıştıda, 9ayda gelen 9ayda gider gibi birşeydi onun anlattıgının teması :)
Yok öle demek istemedim söyle böyle demek istedim amannn çevir kazı yanmasın sonra sabahlarr olmasınn
evet irisim doğru anlamışsınparis dediğin ılık mevzularsa şekerim , bizde de aynı açık konuşmak gerekirse ,şöyle ki ; herif geç geliyo ,gece boyunca da çok sık uyandığımızdan halimiz yok açıkçası . Onun için de enerji lazım , motivasyon lazım , ortam lazım ....Olsun diye yapanlardan değiliz
Kıpırcan geceleri biraz kesintisiz uyumaya başlarsa ama kimse tutamayacak sanırım , zıpırcan gelecek
evet irisim doğru anlamışsın
teşkkür ederiimm cvp için
hadi bakalım bekliyoz zıpırcanı ozman
bilmem anlatabildim mi?
ahanda geldim
amma velakin çok duramayacağım zira kocam gelcek öğlen, sonra dışarı vınn
doktora gitcez ordan da gezerim ben herhalde
Selam topikolarımmmmmm ,nasılsınız eyisinizzzz ,hava gene buzzzzzz ,donuyom ,sümüklerim bile dondu lannnn
Günaydınnnn kendi adıma şükür diyelimgunaydin seker hatunlar gelemedik dun nasilsiniz
Tesekkur ederım valla güzel anlattın ağzına sağlık. İnşallah dediğin gibi olur hormonnlarda ılık ılık geri donuyo galibaa
Sanada günaydıngünayın milleettttt
anaaaa
onlymine
var ya bu günün en güzel haberi
işallah yarebbim işallah
ozaman ben suya yükleniyim biraz, boşladım iyice
Hayır hayırevet foto isteriz fotoo
hiç görmedik sensörcanlarımızııııı
hayırdır tatloşum, zaten bu aralar akşamları pek uğramıyon
Yağ yemiyomda tatlı yiyor diyelmKızım turk beslenme tipine giriyon sen verdiğin yagı yiyerek geri alıyomusun dombili yemicez cok demek
Yaaa ne güzel bende o yastıklardan yok benim her yerim yastık olmuşSize şu sut yastiklarindan bahsetmistim ya.. Emzirmeyi biraktiktan sonraki bir ay icind bendekiler yok oldu. Hala kilom fazla ama en azindan belim ortaya cikti. Bi de simdi onlymine'in dedigi gibi vucut kilo vermeye donerse super olacak. Su icmek en kolayi cok da severim zor olan şu turk tipi beslenmeyi birakabilmek:26:
Yani sıfır derken hiçmi:44:ciddi bi sorum olacak sulandırmayın lütfen
sizde normale döndümü paris işleri ya
bende sıfır, hemde koca bir sıfır
dürüst cvp bekliyorum, istemiyosanız cvp vermek lütfen dalga geçmeyin
Ohhh gitsin kilolar ne güzel bende şu tatlıyı bir kesebilsemarkideşlerim günaydın, kilolar ve 9 ay kousu çok ilgimi çekti, arkadaşlar ben bile verdikten sonra eminim herkes verir, zira tam 27 kilo aldım fazlası var eksiği yok yani, 6 . aya kadar dombili dombili gezdim, emzirerek kilo vermek kesinlikle şehir efsanesi yedikçe kilo falan gitmiyor. ben ne yaptım hyatımdan beyaz ekmek ve TATLILARI çıkardım, benim sorunum yemek değil tatlıydı çünkü. hemen ardından spora başladım günde 30 dk olan kadınlara göre bir yere gidiyorum, akşam 6 dan sonra bir şey yemedim. öğlen sadece 1 kase yoğurt ve yanında tam buğday ekmeği ekmeği bana bana yiyorum, akşam evde ne yemek varsa ondan yiyorum ekmeksiz hafta içi böyle haftasonu soluğu wafflecı ve künefeci de alıyorum:)))) en azından hem diyet yapıp kendimi kasmıyorum hem de kilo veriyorum.. soda ve greyfurt için kızlar kalori düşmanı yağları yakıyor. bilginiz olsun ben spordan sonra içiyorum, fazlam hala var ama gidecek inanıyorum inşallah:)))
Anam sen bu hasretlikle hemen kapını çalar zıpırcanparis dediğin ılık mevzularsa şekerim , bizde de aynı açık konuşmak gerekirse ,şöyle ki ; herif geç geliyo ,gece boyunca da çok sık uyandığımızdan halimiz yok açıkçası . Onun için de enerji lazım , motivasyon lazım , ortam lazım ....Olsun diye yapanlardan değiliz
Kıpırcan geceleri biraz kesintisiz uyumaya başlarsa ama kimse tutamayacak sanırım , zıpırcan gelecek
Öyle ama şekerim ,kışlıkları kaldırdık hala kombi yanıyo , dışarı çıkıyom donuyom ,kıpırı hergün götürüyom getiriyom ,sümüklü sümüklü dolanıyoz
Hadi güzel haberlerle gelin inşallahahanda geldim
amma velakin çok duramayacağım zira kocam gelcek öğlen, sonra dışarı vınn
doktora gitcez ordan da gezerim ben herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?