2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederım valla güzel anlattın ağzına sağlık. İnşallah dediğin gibi olur hormonnlarda ılık ılık geri donuyo galibaa

Gunaydınnn mapıyosunuz kızlar

Gunaydin topikler
Mart-Nisan-Ekim gibi bi durum yasaniyor istanbulda.
İcim karardi yav disari da cikmayinca gun cok uzun ve yorucu geliyo
Gidiyim de kahvalti hazirlayip gunun startini vereyim

Günaydınnnn
Oğlum hala uyuyor bende kızımla kahvaltı yapıyorum sıpa ya yemek istemeyince kafasını sallıyor

Gunaydin. Kargalarla kalkip kahvalti ettik. Oglusumu yatirdim. Biraz size biraz tv ye birazda derslerime bakim. Yarim saatten fazla uyursaaaaa

Selam topikolarımmmmmm ,nasılsınız eyisinizzzz ,hava gene buzzzzzz ,donuyom ,sümüklerim bile dondu lannnn

gunaydin seker hatunlar gelemedik dun nasilsiniz
günayın milleettttt
anaaaa
onlymine
var ya bu günün en güzel haberi
işallah yarebbim işallah
ozaman ben suya yükleniyim biraz, boşladım iyice

evet foto isteriz fotoo
hiç görmedik sensörcanlarımızııııı
Tesekkur ederım valla güzel anlattın ağzına sağlık. İnşallah dediğin gibi olur hormonnlarda ılık ılık geri donuyo galibaa
hayırdır tatloşum, zaten bu aralar akşamları pek uğramıyon

Ne diyon sen hemşommmm ,ılık ılık lıkır lıkır kıkır kıkır fıkır fıkır

günayın milleettttt

anaaaa
onlymine
işallah yarebbim işallah

haydi topikolar ,damacanayaaaaaaaa

Yok öle demek istemedim söyle böyle demek istedim amannn çevir kazı yanmasın sonra sabahlarr olmasınn

Size şu sut yastiklarindan bahsetmistim ya.. Emzirmeyi biraktiktan sonraki bir ay icind bendekiler yok oldu. Hala kilom fazla ama en azindan belim ortaya cikti. Bi de simdi onlymine'in dedigi gibi vucut kilo vermeye donerse super olacak. Su icmek en kolayi cok da severim zor olan şu turk tipi beslenmeyi birakabilmek:26:

ciddi bi sorum olacak sulandırmayın lütfen

sizde normale döndümü paris işleri ya
bende sıfır, hemde koca bir sıfır

dürüst cvp bekliyorum, istemiyosanız cvp vermek lütfen dalga geçmeyin

Günaydın
Gece zarzor yazdım yazdım site gitti

Biz hem buraya yeni taşındık hemde eşim iş değiştirdi ya ondan oluyor biraz

Aaa bulunmaz mıkii ben markette vardır diye düşünüyofum yokmudur migros carrefour metro kiler vardır bırınde herhalde
Senin dediğin gibi kay marka var onunda içeriğinde inek sütü karışımı çıktı. Birde alsenle wavynin dedikleri var. AOÇ var işine yaramaz Ankaralılar için o seçenek :)
Madodan alabiliyorsun. Hatta ben birkere dışarı çıktığımızda günlerini sormuştum, unuttum. Oda işine yaramaz yalnız, sizin orda yok galiba Mado. Olanların aklında olsun keçi sütü satıyorlar.
Wavynin dediği migrosta satılan baltalı keçi sütü var. 500mllik kutuda gördüm ben 1ltlik görmedim. 3.75ti fiyatıda.
Bendede amma sağlam dil ve kemik varmış 2 senedir süt veriyorumsonramı çıkacak acısı acep
Yada depolarımı sağlam doldurmuşum
Maşallah de daa
Aşınız şifa olsun
Günaydınnnn
Oğlum hala uyuyor bende kızımla kahvaltı yapıyorum sıpa ya yemek istemeyince kafasını sallıyor
Yaa benimki kalkınca illa 2-3 sefer emecek. Kahvaltıyı 1de2de ancak yapıyor. Kahvaltı olmuyor tabi saat olarak :)
Selam topikolarımmmmmm ,nasılsınız eyisinizzzz ,hava gene buzzzzzz ,donuyom ,sümüklerim bile dondu lannnn
1aya kadar herkes çoook sıcakk yazar

Bir arkadaşımda bununla ilgili birsey anlatmıştıda, 9ayda gelen 9ayda gider gibi birşeydi onun anlattıgının teması :)

arkideşlerim günaydın, kilolar ve 9 ay kousu çok ilgimi çekti, arkadaşlar ben bile verdikten sonra eminim herkes verir, zira tam 27 kilo aldım fazlası var eksiği yok yani, 6 . aya kadar dombili dombili gezdim, emzirerek kilo vermek kesinlikle şehir efsanesi yedikçe kilo falan gitmiyor. ben ne yaptım hyatımdan beyaz ekmek ve TATLILARI çıkardım, benim sorunum yemek değil tatlıydı çünkü. hemen ardından spora başladım günde 30 dk olan kadınlara göre bir yere gidiyorum, akşam 6 dan sonra bir şey yemedim. öğlen sadece 1 kase yoğurt ve yanında tam buğday ekmeği ekmeği bana bana yiyorum, akşam evde ne yemek varsa ondan yiyorum ekmeksiz hafta içi böyle haftasonu soluğu wafflecı ve künefeci de alıyorum:)))) en azından hem diyet yapıp kendimi kasmıyorum hem de kilo veriyorum.. soda ve greyfurt için kızlar kalori düşmanı yağları yakıyor. bilginiz olsun ben spordan sonra içiyorum, fazlam hala var ama gidecek inanıyorum inşallah:)))

paris dediğin ılık mevzularsa şekerim , bizde de aynı açık konuşmak gerekirse ,şöyle ki ; herif geç geliyo ,gece boyunca da çok sık uyandığımızdan halimiz yok açıkçası . Onun için de enerji lazım , motivasyon lazım , ortam lazım ....Olsun diye yapanlardan değiliz
Kıpırcan geceleri biraz kesintisiz uyumaya başlarsa ama kimse tutamayacak sanırım , zıpırcan gelecek

Öyle ama şekerim ,kışlıkları kaldırdık hala kombi yanıyo , dışarı çıkıyom donuyom ,kıpırı hergün götürüyom getiriyom ,sümüklü sümüklü dolanıyoz

evet irisim doğru anlamışsın
teşkkür ederiimm cvp için

hadi bakalım bekliyoz zıpırcanı ozman

ahanda geldim
amma velakin çok duramayacağım zira kocam gelcek öğlen, sonra dışarı vınn
doktora gitcez ordan da gezerim ben herhalde

Günaydın şekerimo sümüşler haftaya erir artık

gunaydin seker hatunlar gelemedik dun nasilsiniz
Günaydınnnn kendi adıma şükür diyelim
Sen nasılsın

Akşam çerezleri götürüyor yani afiyet olsun
günayın milleettttt

anaaaa
onlymine
işallah yarebbim işallah
Sanada günaydın

evet foto isteriz fotoo
hiç görmedik sensörcanlarımızııııı

hayırdır tatloşum, zaten bu aralar akşamları pek uğramıyon
Hayır hayır
Kızım turk beslenme tipine giriyon sen verdiğin yagı yiyerek geri alıyomusun dombili yemicez cok demek
Yağ yemiyomda tatlı yiyor diyelm
Yaaa ne güzel bende o yastıklardan yok benim her yerim yastık olmuş

Yani sıfır derken hiçmi:44:
Bizde durumlar değişiyor canım
Ohhh gitsin kilolar ne güzel bende şu tatlıyı bir kesebilsem
Sende çok kilo almıştın kaç kilo gitti şimdi
Anam sen bu hasretlikle hemen kapını çalar zıpırcan
ahanda geldim
amma velakin çok duramayacağım zira kocam gelcek öğlen, sonra dışarı vınn
doktora gitcez ordan da gezerim ben herhalde
Hadi güzel haberlerle gelin inşallah
Nereye gecen bakim havada kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…