2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sinirli sure icin sensorcanlar karsinizda
2defa okuyupta anladım bunu Sinirli süreler-saatler başladı gibi anladım önce

Benimkide hala inerken falan kafa üzeri inmeye çalışıyor. 10 aylıkken biryerden inme sırasında önce ayak tarafından inmeleri gerektiğini anlıyorlar diye hatırlıyorum okuduklarımdan. Aslında şimdide anlaması gerek sanki :44: Çok müdahaleci mi davranıyorum nedir, düşmesin diye. Gösteriyorumda öyle değil böyle in gibisine ama benim anlattıklarımı pek takmıyor, dinlemiyor bile :) Düşersin, ağlarsın,canın acır gibi anlatıp hareketler ile destekliyorumda ne zaman anlıyacak bilemiyorum :)

furkanda nasıl rast gelırse öyle ınıyor aslında ınmeye calısmıyorkı atlıyor resmen
bugun bızım yatakta bı deneyım dedım kafası ustune gıdecekdı zor tuttum
zamanı gelmedı demekkı henüz
yurumeye başladıklarında falan anlamış olurlar heralde

evet daha küçükler yaa naptınız siz 9 aylık lar ne kadar numaradan ağlamayı bilselerde düşerler tutunamazlar zaten herhalde. ben bizimkine göre söyluyorum

Ondan sonra da yok ben saksi miyim vay bana niye sormadiniz

evet saksımıyım olabilir hatırlayamayabilirim alla allaaa yaa gelir gelmez bana laf sokma.

kız biz kalplere takmışız ama burda kürklü olanlar varmış yaa acaba o kurkler nasıl alınıyo pempe kk kürkleri.

Rinoplasti topiklerinde mi dolasiyon kiz? Baska kim giyer ki pembe kurk?

Rinoplasti topiklerinde mi dolasiyon kiz? Baska kim giyer ki pembe kurk?

yok bee gecen kalpler gittiydiya bende biraz iz sürmüştüm o ara gördum bizimm zorumuz kalpken milletin ki kürkmüş illa alacaz nasıl alacaz diye dolanıyolardı ortada

bende merak ettim

gördün mü kürkleri çok güzeldi ama umarım sahtediryoksa ben istemem
karamm çok oynaksın hee bi orda bi burdasın kurtlumusun sen kır dizini otur bi yerde

napim tatlişkom sıkıntı basıyor sabit durunca ne burdan ne ordan oluyorum
sizi takip etmeden de olmuyor

bende azcık ucundan yaptırıyım diyorum ama kocam olmaz diyo. yoksa ne işim var bu topikte yaptırsaydımm bende gider onlarla riinoplasti topiğinde takılırım.

bende azcık ucundan yaptırıyım diyorum ama kocam olmaz diyo. yoksa ne işim var bu topikte yaptırsaydımm bende gider onlarla riinoplasti topiğinde takılırım.

Guzel olmuslar mi kiz bari? Foto koyan var mi? Kimisininkini hepten mahvediyolar benim goumcem yaptirmisti iki kere daha olmak zorunda kaldi hala da cok guzel degil

Guzel olmuslar mi kiz bari? Foto koyan var mi? Kimisininkini hepten mahvediyolar benim goumcem yaptirmisti iki kere daha olmak zorunda kaldi hala da cok guzel degil

aaaa hep foto var zaten gir yukarda albumler bölumune hepsi atıyo havasını valla hakları kardeşim hava atmak

f

artik kirmiyorlar canim hep torpuluyorlar
ben benim dr umdan cok memnun kalmistim ben demeden kimse anlamaz estetik oldugunu
hem nefes alabiliyorum hem de koku
ama yazin olma morluklar gunes isigiyla birlikte kalici iz yapabiliyor cok iyi koruman lazim
adam izin vermiyoki verse yaza istiyorum ama ben ucunu torpuletmek istiyorum kırdırmak değil amacım kemikli değil çünkü uçlu

evet bende bazen fırsat bulamıyorum girmeye mesela oğlan uyuyacak attım beşiğine o uyusun bende kestircem inşallah umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…