2defa okuyupta anladım bunusinirli sure icin sensorcanlar karsinizda
gunaydınnn
dun keçi sütünden bahsetmıssınız ben 2 ay önce almıştım madodan yoğurt yapmak ıcın
ama benım sıpa yoğurdunu yemedı
mado satıyor yanı bılgınız olsun(yarım kılosuda var)
güzel fıkır bende kasık mamasını onla yapayım tekrar alayım hıc aklıma gelmemıstı
bıde sorum olcak bılen varsa bebısler ne zaman koltuktan yataktan duseceklerını anlayacaklar?
benım oğlana heryer duz hala
atıp duruyor kendını yerde bısey görsün
2defa okuyupta anladım bunuSinirli süreler-saatler başladı gibi anladım önce
Benimkide hala inerken falan kafa üzeri inmeye çalışıyor. 10 aylıkken biryerden inme sırasında önce ayak tarafından inmeleri gerektiğini anlıyorlar diye hatırlıyorum okuduklarımdan. Aslında şimdide anlaması gerek sanki :44: Çok müdahaleci mi davranıyorum nedir, düşmesin diye. Gösteriyorumda öyle değil böyle in gibisine ama benim anlattıklarımı pek takmıyor, dinlemiyor bile :) Düşersin, ağlarsın,canın acır gibi anlatıp hareketler ile destekliyorumda ne zaman anlıyacak bilemiyorum :)
Valka bi fikrim yok bende bastn cocuk buyutuyorum say
Ondan sonra da yok ben saksi miyim vay bana niye sormadiniz
evet saksımıyım olabilir hatırlayamayabilirim alla allaaa yaa gelir gelmez bana laf sokma.
kız biz kalplere takmışız ama burda kürklü olanlar varmış yaa acaba o kurkler nasıl alınıyo pempe kk kürkleri.
Rinoplasti topiklerinde mi dolasiyon kiz? Baska kim giyer ki pembe kurk?
gördün mü kürkleri çok güzeldievet saksımıyım olabilir hatırlayamayabilirim alla allaaa yaa gelir gelmez bana laf sokma.
kız biz kalplere takmışız ama burda kürklü olanlar varmış yaa acaba o kurkler nasıl alınıyo pempe kk kürkleri.
karamm çok oynaksın hee bi orda bi burdasın kurtlumusun senkır dizini otur bi yerde
bende azcık ucundan yaptırıyım diyorum ama kocam olmaz diyo. yoksa ne işim var bu topikte yaptırsaydımm bende gider onlarla riinoplasti topiğinde takılırım.
Guzel olmuslar mi kiz bari? Foto koyan var mi? Kimisininkini hepten mahvediyolarbenim goumcem yaptirmisti iki kere daha olmak zorunda kaldi hala da cok guzel degil
bende azcık ucundan yaptırıyım diyorum ama kocam olmaz diyo. yoksa ne işim var bu topikte yaptırsaydımm bende gider onlarla riinoplasti topiğinde takılırım.
benim burnum da rinoplastili sekerim yaptir gitsinnn
ama ben kocayi almadan yaptirdim yoksa evde kalirdimmm
adam izin vermiyoki verse yaza istiyorum ama ben ucunu torpuletmek istiyorum kırdırmak değil amacım kemikli değil çünkü uçlu
evet bende bazen fırsat bulamıyorum girmeye mesela oğlan uyuyacak attım beşiğine o uyusun bende kestircem inşallah umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?