2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bence de tahammülü artırıyor, baya işlevsel bişi yani evlilik için
ama pestilimiz çıkıyo hem evde hem işte hem ülkeyle ilgili sosyal sorunlarda
bende topu buna atıyıym da rahatlıyım bari

wavyimbabyim sen yoğurt makinesinde kullandığın borcamın ölçülerini biliyormusun? Sipariş verecem netten cm şeysini biliyorsan

Benim oğlan 18 aylık falandı tam olarak anne dediğinde
Kızlar daha hızlı oluyorlarmış görücez bakalım

wavyimbabyim sen yoğurt makinesinde kullandığın borcamın ölçülerini biliyormusun? Sipariş verecem netten cm şeysini biliyorsan

canım sırf resmiyle bulayım diye borcamın sitesine baktım ama yok benimkinden, galiba eski seri olduğundan :44:
şöyle tarif edeyim ama,
kapaklı, tencere stilinde ve midi boy
weewell aldıysan istersen o plastik kabını at bi poşete, migroslarda da var borcam, ordan çap ve yükseklik olarak ölçüverirsin
ama mutlaka dene de al derim canimcim, çünkü bendeki diğer modeller ya yüksek geldi ya geniş, bu tam cuk
şu an dolu olmasa altına vs bakcam da bilemedim şimdi napsam, ay yardımcı olamadım yaaa

Kuzum oraya kadar gelmişken banada geliver şekerim

olmaz, büyüsü bozulmasın aramızdaki kimyanın
ilk buluşmada sarılcam ben sana
az kaldı şurda

işin şakası masteri bitirdi arkadaşım, ne zamandır kahveye uğra diyodu, hem de hayırlı olsun gibi yapcam çünkü çok çile çektirdiler kıza- neredeyse 2 kere tez yazdı

Daha ne diyecen canım yardımcı oldun işte :) Haklısın en güzeli denemekte biz arabayı satınca alışveriş işleri biraz değişecek. Nerde ne denk gelirse öyle alacaz artık belli bir rota zor :)
Wewell aldımda bugün bardakları ile denicem.

Ya birde hepinize birşey sorcam, ben burda cam şişe günlük süt bulamıyorum. Önceden bir market satıyordu, kapandı oda. Çok market var hepsine sordum, hatta getirtmelerini rica ettim ama düzgün bir sonuç çıkmadı. Bende artık mecburen UHT almalıyım. Yoğurt makinesini geçen hafta aldım mesela süt bulamadığımdan bekletiyorum. Yani günlük süt bulamayınca hiç vermemek mi yoksa uht süt kullanıp yoğurdunu eksik etmemek mi en iyisi işin içinden çıkamadım.:44:

lera fresca nın var mıydı satışı sanki?:44:
olmadı kutuda günlük sütler var sek ve pınarın onları tercih edebilirsin, belki gözünden kaçmıştır UHT sanmışsındır canım

hayırlı olsun makinen, memnun kalacaksın
ama o bardakların kapaklarına sinir de olacaksın

Büyük marketlerde var canım günlük süt. Burada etrafımdaki ufak marketlerde yok. Büyük marketlerde yürüme mesafesi değil oşekilde hep gidip geleceğim. Araba varken gittiğimizde tarihine göre 2-3tane alıyordum haftada ama şimdi alamıyorum.

eveeeet özel hayat konusunu konuşalım, bizim hiç ne hamilelik ne de, sonrası bir sorunumuz olmadı, özel hayatımız her zaman aynı tam gaz devam etti gece yorgun olma ihtimaline karşı farklı zamanları da kullanabilirsiniz kadınların isteksiz olma sebepleri en başta fiziksel değişimleri kendini güzel hissetmeme kilo takıntısı ve hormonlar, ki her suçu da şu hormonlara atıyoruz burada en çok eşlerin yaklaşımı önemli, size güzel telkinlerde bulunan ve özel anlar için sürprizler hazırlayan bir eşiniz olunca bak nasıl istiyorsunuz ve hormonlar nasıl olumlu çalışıyor o zaman. kendinizi asla bırakmayın, bir kadının en güzel ve çekici hali bana göre hamile ve sonrası, çünkü bir insanı dünyaya getirmiş ve onun bütün izlerini üstünde taşıyor ve bu bir mucize ve muhteşem bir olay. herkes bu akşam bence böyle hissederek salına salına gezsin evin içinde ve o enerjiyi eşinize yansıtın bakalım neler olucaaaak

bence yogurdunu eksik etme papatyam..

biz de hamilelik biraz sorunluydu 5 ay kanayinca bir de devasa gobegim yuzunden
biz de istek var , var da adami anca aksam goruyorum be guzelim haftasonu gunduz beraberiz de o zaman da bebeler uyanik anasini satiyim
enerji icin vitamin takviyesi mi yapsak ne ustune bir de salindik mi gelir 2 sensorcan daha artik topikcene bakarizz

Valka bi fikrim yok bende bastn cocuk buyutuyorum say

canım ozel mesaj hakkım yok benım hesabı ekler mısın oradan yazısalım isik.suat.efe@hotmail.com

gunaydınnn
dun keçi sütünden bahsetmıssınız ben 2 ay önce almıştım madodan yoğurt yapmak ıcın
ama benım sıpa yoğurdunu yemedı
mado satıyor yanı bılgınız olsun(yarım kılosuda var)

güzel fıkır bende kasık mamasını onla yapayım tekrar alayım hıc aklıma gelmemıstı

bıde sorum olcak bılen varsa bebısler ne zaman koltuktan yataktan duseceklerını anlayacaklar?
benım oğlana heryer duz hala
atıp duruyor kendını yerde bısey görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…