evet bence de tahammülü artırıyor, baya işlevsel bişi yani evlilik içinBende 20 kilo almıştım kızımda hepsini verdim
Ama oğlumdada 18 kilo almıştım onun hepsini vermeden hamile kaldım oradan bi 7 kilo var
Seninde bişi kalmamış
Baklava yanında dondurma
Evet sağlıklı olanı o aslında böylece eşler daha tahammüllü oluyor çatışmalar daha az yaşanıyor
Ama biz Türk aydınlarının üzerinde o kadar çok sorumluluk varki bedenide ruhuda yoruluyor
Bende nette okumuştum, madodan alıyoruz diye. Çıktığımızda denk gelince sordum, getiriyoruz demişti hatta günlerinide söylemişti ama ozaman bebe küçüktü çok önemsemedim günlerini.
Tatlışkom, ceyda 2-3 çocuklular -şenaysen sen değil-
bu bebeler nezaman bilinçli anne-baba diyecekler?
Kuzum oraya kadar gelmişken banada geliver şekerim
wavyimbabyim sen yoğurt makinesinde kullandığın borcamın ölçülerini biliyormusun? Sipariş verecem netten cm şeysini biliyorsan
Kuzum oraya kadar gelmişken banada geliver şekerim
alsenim sen de mi 100. yil taraflarindasinnnn
Ben balgatta yım canm
canım sırf resmiyle bulayım diye borcamın sitesine baktım ama yok benimkinden, galiba eski seri olduğundan :44:
şöyle tarif edeyim ama,
kapaklı, tencere stilinde ve midi boy
weewell aldıysan istersen o plastik kabını at bi poşete, migroslarda da var borcam, ordan çap ve yükseklik olarak ölçüverirsin
ama mutlaka dene de al derim canimcim, çünkü bendeki diğer modeller ya yüksek geldi ya geniş, bu tam cuk
şu an dolu olmasa altına vs bakcam da bilemedim şimdi napsam, ay yardımcı olamadım yaaa
Daha ne diyecen canım yardımcı oldun işte :) Haklısın en güzeli denemekte biz arabayı satınca alışveriş işleri biraz değişecek. Nerde ne denk gelirse öyle alacaz artık belli bir rota zor :)
Wewell aldımda bugün bardakları ile denicem.
Ya birde hepinize birşey sorcam, ben burda cam şişe günlük süt bulamıyorum. Önceden bir market satıyordu, kapandı oda. Çok market var hepsine sordum, hatta getirtmelerini rica ettim ama düzgün bir sonuç çıkmadı. Bende artık mecburen UHT almalıyım. Yoğurt makinesini geçen hafta aldım mesela süt bulamadığımdan bekletiyorum. Yani günlük süt bulamayınca hiç vermemek mi yoksa uht süt kullanıp yoğurdunu eksik etmemek mi en iyisi işin içinden çıkamadım.:44:
lera fresca nın var mıydı satışı sanki?:44:
olmadı kutuda günlük sütler var sek ve pınarın onları tercih edebilirsin, belki gözünden kaçmıştır UHT sanmışsındır canım
hayırlı olsun makinen, memnun kalacaksın
ama o bardakların kapaklarına sinir de olacaksın
Daha ne diyecen canım yardımcı oldun işte :) Haklısın en güzeli denemekte biz arabayı satınca alışveriş işleri biraz değişecek. Nerde ne denk gelirse öyle alacaz artık belli bir rota zor :)
Wewell aldımda bugün bardakları ile denicem.
Ya birde hepinize birşey sorcam, ben burda cam şişe günlük süt bulamıyorum. Önceden bir market satıyordu, kapandı oda. Çok market var hepsine sordum, hatta getirtmelerini rica ettim ama düzgün bir sonuç çıkmadı. Bende artık mecburen UHT almalıyım. Yoğurt makinesini geçen hafta aldım mesela süt bulamadığımdan bekletiyorum. Yani günlük süt bulamayınca hiç vermemek mi yoksa uht süt kullanıp yoğurdunu eksik etmemek mi en iyisi işin içinden çıkamadım.:44:
eveeeet özel hayat konusunu konuşalım, bizim hiç ne hamilelik ne de, sonrası bir sorunumuz olmadı, özel hayatımız her zaman aynı tam gaz devam ettigece yorgun olma ihtimaline karşı farklı zamanları da kullanabilirsiniz kadınların isteksiz olma sebepleri en başta fiziksel değişimleri kendini güzel hissetmeme kilo takıntısı ve hormonlar, ki her suçu da şu hormonlara atıyoruz burada en çok eşlerin yaklaşımı önemli, size güzel telkinlerde bulunan ve özel anlar için sürprizler hazırlayan bir eşiniz olunca bak nasıl istiyorsunuz ve hormonlar nasıl olumlu çalışıyor o zaman. kendinizi asla bırakmayın, bir kadının en güzel ve çekici hali bana göre hamile ve sonrası, çünkü bir insanı dünyaya getirmiş ve onun bütün izlerini üstünde taşıyor ve bu bir mucize ve muhteşem bir olay. herkes bu akşam bence böyle hissederek salına salına gezsin evin içinde ve o enerjiyi eşinize yansıtın bakalım neler olucaaaak
Bende nette okumuştum, madodan alıyoruz diye. Çıktığımızda denk gelince sordum, getiriyoruz demişti hatta günlerinide söylemişti ama ozaman bebe küçüktü çok önemsemedim günlerini.
Tatlışkom, ceyda 2-3 çocuklular -şenaysen sen değil-
bu bebeler nezaman bilinçli anne-baba diyecekler?
canım ozel mesaj hakkım yok benım hesabı ekler mısın oradan yazısalım isik.suat.efe@hotmail.combiz tek çocukla bu kadarsa sende iki çocukla normal be ceydam,hal kalmıyo ki hiçbişeye ,daha az yorulduğumuzda normale döneriz diye ümit ediyorum :44:
hee doğru ,başka tarafta o ama ne öyle kaşı gözü oynatıyolar
maksat muhabbetse herşey bahanedir wavymmmmm
koy hadi koy
canım ozel mesaj hakkım yok benım hesabı ekler mısın oradan yazısalım isik.suat.efe@hotmail.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?