2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet gunduz uyuyo atıyorum beşiğine kızada öle yaptım kuzumda öle uyurdu. ama akşamları coğunlukla eşim kucağında uyutur. o zaman değişiyo cocuk nedense
nasıl alıştırdın tatlişkom hani ilk zamanlar aglarlardı ya ozaman da mı sallamadın:44:
bende zaten cam rendeyi bu çocukda duydum aldım bare boşa gitmesin diye kullanıyorum. muzu rendeyemeyince catalla eziyorum cam rendenin içinde kaşıkla sürtüyorum tam komedi yani. değmeyen metal kalmıyo da neyseee

gülmeden geçemeyecem

Cezvedeki sut patladi havaya uctu. Ocak hali yerler bide firinin iki kspak arasi berbat. Heryeri temizliyim tmm da o firinin orasini acik yapan zihniyet ............, niye bunu ocagin altina koydunuz ki

nasıl alıştırdın tatlişkom hani ilk zamanlar aglarlardı ya ozaman da mı sallamadın:44:

gülmeden geçemeyecem

Ya yok hiç sallamadım değil ama ilk önce Beşiğe bırakıyorum bazEn uyumuyo sallıyorum ama ingiliz tekniğini uyguladım beşiğe bıraktım ağlarsa ağlasın yaptım ama ağlatmak derken kriz gecirmesinden bahsetmiyorum gani anlarızya numaradan ağlarlar ben yemedim blöfunu uyurdu. Şimdide dönuyo arkadını uyuyo

Cezvedeki sut patladi havaya uctu. Ocak hali yerler bide firinin iki kspak arasi berbat. Heryeri temizliyim tmm da o firinin orasini acik yapan zihniyet ............, niye bunu ocagin altina koydunuz ki

Kız cwzvedeki sut patlarmı?? Asıl soru Süt patlarmı? Barutmu koydun napıyon sen pepik deney mi?

Haliyi sildim diger isleri oglan kalksin ole yapim. Kollarimda guc kalmamisss.

Allah allahhh valla ilk defa karşılastım düfüklü kullanınca mutfakta dyrmam bari süt ısıtırkendw durmayalım yanar yüzümüz allah korusun geçmiş olsun ve kolay gelsin kollarını yorma daha kucakcan uyanacak enerjını bitirme

Pepiko süt ne markaydı. Pınarda oluyomus ondan sordum. Üstünde kaymsk birikince balon misali patlarmışşşş güyaa:44:

sen hangi geçmişi okurken bunu buldun merak ettim ayşree bizim geçmişte böle bişe yok. biz burda sohbet etmek istiyoruz sen başka topiklerde bişiler okuyon buraya gelmiyosun aşkolsun

yok ya tatlişkom topik geçmişi değil bu eve geldimpc açtım face i açtım bir arkadaş bu yazıyı paylaşmış hemen kopyaladım canımtopikcanlarım la paylaşmalıyımdedim, toksa bak geçmişime bu aralar hiç te öyle fink atmıyorum

anam geçmiş olsun , yumurta ppatlamıştı bizim ama sütü ilk kez duydum ay ne zor temizlikkkk geçmiş olsunn kolay gelsin ama en çok geçmiş olsun

Ice evet millet arazi oldu yada başka topiklere daldılar
Gülsünnn niye gelmiyon yaaa noldu sana sendemi küstün

sinirli sure icin sensorcanlar karsinizda
nerde ya haniş ya hani hani haniiii:84::84::84::84::84:

benimki düşe düşe biraz anlıyo gibi
ytağın kenarına gelince duruyo ama arada gene düştü:44:

kilo takıntım var fekat çirkin hissetmiyorum, versem daha güzel olurum bu isteksizliğin de fiziksel görünümümle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü ben 3 senedir bu kilodaydım zaten
ama böyle tuhaf bi durumdayım yine de, o nedenle gerçekten hormonları suçluyorum

ama güzel bi haber veriyim topikcanlarımaaa
hormonlarıma baktırcaktım ya, bugün yaptırdım ve yaşıma göre normal çıktı, daha önce çok yüksek çıkmıştı, ben de erken menopoza gircem diye düşünüyodum
ama gene de tam emin olamıyorum, gelecek ay gene yaptırıcam, eski değerim acaba neden o kadar yüksekti ki :44:

Son düzenleme:
nerde ya haniş ya hani hani haniiii:84::84::84::84::84:

benimki düşe düşe biraz anlıyo gibi
ytağın kenarına gelince duruyo ama arada gene düştü:44:

Ayyy görmeliydin ikizleri ama farklılar biri esmer biri sarı kız aynı senaysen oğlanda babaya benziyomuş

O ne testi yaptırayım adı ne

Pepiko süt ne markaydı. Pınarda oluyomus ondan sordum. Üstünde kaymsk birikince balon misali patlarmışşşş güyaa:44:

Beende ilk karsilastim. Pinardi vedeeee. Bende baktim netten bi hikaye okudum. Allah korudu yavrumu. Sut kaynar olsa yanmisti biraz kuzum. Eline sacina sicradi.ceZVENIN ters tarafa firladigini dusunmek bile istemiyorum

Aman dur ne menopozu senden daha 3 numarayı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…