nasıl alıştırdın tatlişkom hani ilk zamanlar aglarlardı ya ozaman da mı sallamadın:44:evet gunduz uyuyo atıyorum beşiğine kızada öle yaptım kuzumda öle uyurdu. ama akşamları coğunlukla eşim kucağında uyutur. o zaman değişiyo cocuk nedense
bende zaten cam rendeyi bu çocukda duydum aldım bare boşa gitmesin diye kullanıyorum. muzu rendeyemeyince catalla eziyorum cam rendenin içinde kaşıkla sürtüyorum tam komedi yani. değmeyen metal kalmıyo da neyseee
nasıl alıştırdın tatlişkom hani ilk zamanlar aglarlardı ya ozaman da mı sallamadın:44:
gülmeden geçemeyecem
Cezvedeki sut patladi havaya uctu. Ocak hali yerler bide firinin iki kspak arasi berbat. Heryeri temizliyim tmm da o firinin orasini acik yapan zihniyet ............, niye bunu ocagin altina koydunuz ki
Kız cwzvedeki sut patlarmı?? Asıl soru Süt patlarmı? Barutmu koydun napıyon sen pepik deney mi?
Haliyi sildim diger isleri oglan kalksin ole yapim. Kollarimda guc kalmamisss.
sen hangi geçmişi okurken bunu buldun merak ettim ayşree bizim geçmişte böle bişe yok. biz burda sohbet etmek istiyoruz sen başka topiklerde bişiler okuyon buraya gelmiyosun aşkolsun
Cezvedeki sut patladi havaya uctu. Ocak hali yerler bide firinin iki kspak arasi berbat. Heryeri temizliyim tmm da o firinin orasini acik yapan zihniyet ............, niye bunu ocagin altina koydunuz ki
Ice evet millet arazi oldu yada başka topiklere daldılar
Gülsünnn niye gelmiyon yaaa noldu sana sendemi küstün
nerde ya haniş ya hani hani haniiii:84::84::84::84::84:sinirli sure icin sensorcanlar karsinizda
furkanda nasıl rast gelırse öyle ınıyor aslında ınmeye calısmıyorkı atlıyor resmen
bugun bızım yatakta bı deneyım dedım kafası ustune gıdecekdı zor tuttum
zamanı gelmedı demekkı henüz
yurumeye başladıklarında falan anlamış olurlar heralde
kilo takıntım var fekat çirkin hissetmiyorum, versem daha güzel olurumeveeeet özel hayat konusunu konuşalım, bizim hiç ne hamilelik ne de, sonrası bir sorunumuz olmadı, özel hayatımız her zaman aynı tam gaz devam ettigece yorgun olma ihtimaline karşı farklı zamanları da kullanabilirsiniz kadınların isteksiz olma sebepleri en başta fiziksel değişimleri kendini güzel hissetmeme kilo takıntısı ve hormonlar, ki her suçu da şu hormonlara atıyoruz burada en çok eşlerin yaklaşımı önemli, size güzel telkinlerde bulunan ve özel anlar için sürprizler hazırlayan bir eşiniz olunca bak nasıl istiyorsunuz ve hormonlar nasıl olumlu çalışıyor o zaman. kendinizi asla bırakmayın, bir kadının en güzel ve çekici hali bana göre hamile ve sonrası, çünkü bir insanı dünyaya getirmiş ve onun bütün izlerini üstünde taşıyor ve bu bir mucize ve muhteşem bir olay. herkes bu akşam bence böyle hissederek salına salına gezsin evin içinde ve o enerjiyi eşinize yansıtın bakalım neler olucaaaak
nerde ya haniş ya hani hani haniiii:84::84::84::84::84:
benimki düşe düşe biraz anlıyo gibi
ytağın kenarına gelince duruyo ama arada gene düştü:44:
Allah allahhh valla ilk defa karşılastım düfüklü kullanınca mutfakta dyrmam bari süt ısıtırkendw durmayalım yanar yüzümüz allah korusun geçmiş olsun ve kolay gelsin kollarını yorma daha kucakcan uyanacak enerjını bitirme
Pepiko süt ne markaydı. Pınarda oluyomus ondan sordum. Üstünde kaymsk birikince balon misali patlarmışşşş güyaa:44:
kilo takıntım var fekat çirkin hissetmiyorum, versem daha güzel olurumbu isteksizliğin de fiziksel görünümümle ilgisi olduğunu sanmıyorum çünkü ben 3 senedir bu kilodaydım zaten
ama böyle tuhaf bi durumdayım yine de, o nedenle gerçekten hormonları suçluyorum
ama güzel bi haber veriyim topikcanlarımaaa
hormonlarıma baktırcaktım ya, bugün yaptırdım ve yaşıma göre normal çıktı, daha önce çok yüksek çıkmıştı, ben de erken menopoza gircem diye düşünüyodum
ama gene de tam emin olamıyorum, gelecek ay gene yaptırıcam, eski değerim acaba neden o kadar yüksekti ki :44:
Aman dur ne menopozu senden daha 3 numarayı bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?