evet bende bazen fırsat bulamıyorum girmeye mesela oğlan uyuyacak attım beşiğine o uyusun bende kestircem inşallah umarım
evet gunduz uyuyo atıyorum beşiğine kızada öle yaptım kuzumda öle uyurdu. ama akşamları coğunlukla eşim kucağında uyutur. o zaman değişiyo cocuk nedense
kızıma yaptığım atom un tarifi veriyim canlar. 1 incir ve 1 kayısı haşlanırken tencerenin üstüne buhar sepetine yarım muz-yarım şeftali-yarım havuç-1 elma dilim dilim doğranır.10-15 dk kısık ateşte haşlanır sonra blendarda çekilip yedirilir.süper oldu bayıldım ben bile.
kızıma yaptığım atom un tarifi veriyim canlar. 1 incir ve 1 kayısı haşlanırken tencerenin üstüne buhar sepetine yarım muz-yarım şeftali-yarım havuç-1 elma dilim dilim doğranır.10-15 dk kısık ateşte haşlanır sonra blendarda çekilip yedirilir.süper oldu bayıldım ben bile.
Böyle yapsak sıcakken kavanozlara koysak konserve gibi olurmu acep uzun süre saklayabilirmiyiz
Şahsen ben hep evde yapıyorum ama çok acil durumlar da dışarı çıktığımızda hiç istemesemde kavanoz mamalarından veriyorum
Acep onlar gibi olurmu
Cam rende tarih oldu diyosun. Zaten bu metal değmesin işini benım kafam almadı. Bıçak la kabuğunu soyuyorum soymadanda rendeleyemiyorum
evet canım 2 kavanoz sıcak koydum ters çevridim soğuyunca dolaba koydum 3 gün yedircem önce ben bakcam tadına bozulmaz sanmam 2-3 gün.bir de tadı güzeldi.suda haşlayınca aynı tad olmadı dün denedim ekşi oldu.buharda daha tatlı oluyo
daral geldi canım şu kıza dikkat ettiğim özendiğim kadar kendime etsem şimdiye ooo.valla rondo blender kullanıyorum .
ben geçmiş okurken bir yerde bunu okudum , paylaşmak istedim:))
Sohbet özel türden bir konuşma, kendine özgü özellikleri olan bir söyleşidir.
Sohbet içinde olan iki insan o an için güç, onur ve değer yönünden eşittir ve olanı paylaşırlar; olması gereken üzerinde konuşmazlar.
Korku kültürünün olduğu yerde sohbete izin verilmez.
Türkiyenin aydınlık geleceğinde anababaların çocuklarıyla sohbet içinde olmasını diliyorum.
Doğan Cüceloğlu (26.06.2011)
ben geçmiş okurken bir yerde bunu okudum , paylaşmak istedim:))
A
“
“Sınavların yaklaştığını söylüyorum; derslerine çalışması gerektiğini söylüyorum; böyle giderse sınıfta kalacağını, arkadaşlarından geri kalacağını, ilerde çok pişman olacağını, ama o zamanda duyulan pişmanlığın işe yaramayacağını anlatıyorum.”
“Siz konuşup, nasihat ediyorsunuz.”
“a konuşmak, nasihat etmek, sohbet etmek değildir. Siz sohbet etmesini bilmiyorsunuz.”
Kadın haklı olarak “neden bahsediyorsunuz,” diyen bir yüz ifadesiyle bana baktı.
İçim burkuldu. Anne acı çekiyordu ve çocuğuna yardım etmek istiyordu, ama kendini çaresiz hissediyordu.
Öğrencileri ve anababaları birlikte çağırdım. Danışmalığını yaptığım okulun küçük tiyatro salonunda buluştuk, öğrencilerle birlikte anababalar da oturdu.
“Kaç yaşındasın?”
“Otuz iki.”
“
“Nerede çalışıyorsun?”
“New York, Manhattan’da.”
Anne, babanın yüzünde saklayamadıkları büyük bir şaşkınlık ifadesi.
“Evli misin?”
bende zaten cam rendeyi bu çocukda duydum aldım bare boşa gitmesin diye kullanıyorum. muzu rendeyemeyince catalla eziyorum cam rendenin içinde kaşıkla sürtüyorum tam komedi yani. değmeyen metal kalmıyo da neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?