çok şükür ceylan konuştu
evet suan kimde sütlü meme varsa ona anne der bu nankörlerrrrmutlusu kendimden cevap verebilirim , ki evde sürekli poyraz la olduğum halde, tamam başkabirine özlebir düşkünlüğü yok amabana da huzursuz ve sıkıntısı olmadığı zamanlar dışında bir düşkünlüğü yok, ihtiyaçları görüldükçe pek beni aramayacakmış gibi geliyor , tabiki senin onda (yada benimde )yerin farklıdır ama henüz çok aman aman anne ye düşkün olduklarını düşünmüyorum , çalıştığın için bu duruma şu an dikkat ediyorsun ve gözüne batıyor ama biz de de (en azından bende ) durum çok farklı değil ,bence kendini bununla üzme ,birlikte geçirdiğin zamanların keyfini çıkart daha güzel olur
yatıyoms
öpüyoms
seviyoms
:80:
Uşak'talar tatlışkom. Ocak ayında gelmişlerdi en son..
Sabah yolda da geçmişi okudum, bitti sonunda:) telden alıntı yapamıyorum, zor geliyor aralara yazmak.. Aklımda kalanlar topiğe az girenlere savaş açmışsınız.. Ben elimden geldiğince takip ediyorum.. O kada yoğun bir tempom var ki bu kadarı bile benim için mucize. Beni de silen varsa, canı sağolsun:)
Ice-daisy bende chicco snoppy var, çok memnunum, hafif, sürüşü güzel..
varikosel topiginde ilk konuştugumdada böyle demişlerdi
Tabi sen esearengiz takılıyon bi konuşunca alkışı koparıyon güzelll sevdim bu işi
herkese iyi akşamlar,, yine geçmiş yapamıcam affınıza sığınarak bi sorum olacakbenim bebiş in emeklemek gibi bi çabası yok ama ellerinden tutunca yürümeyi çok sewiyo, ne zamandır farkediyodum da sağ ayağını bariz bi şekild dışa basıyo, belki 10 adımdan biri düz basıyodur. bugün yaşlı bi teyze de ayağı dışa basıyo dedi de içime kurt düştü böle bi durumla karşılaşan warmı
benim kızımda dışa basıyo gibi sorunmuki bu yürümeyi ilerletince düzelir diye düşünmüştüm ben:26:
bizimde öyle ayaklarını top gibi yumuyo sonra duzletıyo bende kafaya takmıştım ama sonra saldım. Emeklemeye gelince pozisyon var ama gidemıyo iki. Sallıyo yatıyo yuzustu sürünerek heryeri karıştırabiliyoherkese iyi akşamlar,, yine geçmiş yapamıcam affınıza sığınarak bi sorum olacakbenim bebiş in emeklemek gibi bi çabası yok ama ellerinden tutunca yürümeyi çok sewiyo, ne zamandır farkediyodum da sağ ayağını bariz bi şekild dışa basıyo, belki 10 adımdan biri düz basıyodur. bugün yaşlı bi teyze de ayağı dışa basıyo dedi de içime kurt düştü böle bi durumla karşılaşan warmı
Evet haklısın o kalpler boru değil de nerde ysptın bare onu söleevet biraz öyle oldu galiba bi konuştum 5 kalbi kaptım
ben sizlere bişey sormak istiyorum sizin bebekleriniz babaa dede mama gibi şeyler söylüyomu
benim kızım yüzüstü durmayı sevmiyo daha 1 ez ancak dönmeyi başardı emekleme gibi bi gayreti yok yürüteci ve ellerinden tutunca yürümeyi seviyo
babaa dedee mama meme diyo bazende anne der gibi oluyo :26:gel gel diyo elleriyle hareketini yapıyo
çirkin ol deyince çirkin oluyo müzik duyunca alkış yapıyo müzik durunca ııhhhh diye kendi söylüyo şarkıyı alkışa devam ediyo
ellerini gözüne kapatıp ceee yapıyo sizlerdede varmı bunlar yoksa bizimkinin çenesimi düşük olacak :26:
bizimde öyle ayaklarını top gibi yumuyo sonra duzletıyo bende kafaya takmıştım ama sonra saldım. Emeklemeye gelince pozisyon var ama gidemıyo iki. Sallıyo yatıyo yuzustu sürünerek heryeri karıştırabiliyo
Evet haklısın o kalpler boru değil de nerde ysptın bare onu söle
Senınki ne kadarlık ki? Anne bana dede abba diyo ama bilinçli değildir hemde bayağdır diyo. Alkış yapıyo sevdiği bi iki şarkıya
Anneanneyi severken de vardı aslında.. Ben yoğun çalıştığım ve son bir haftadır da günde 4 saatim trafikte geçtiği için depresyona girdim biraz.. Şimdi babaanneye gidince de tavan yaptı tabi:) Ama burda yazdıklarınız içimi rahatlattı gerçekten, çok teşekkürler.. Çalışmayı bırakmayı hiç ama hiç istemiyorum ama bir taraftan da vicdan yapıyorum bazen..bi de sanki anneanneyi severken o kadar koymadı da babaanneye gidince kötü oldu di mi
ay biz de az diiliz haaa
Bizimkinin yatması tam değil, düm düz olmuyor ama biraz yatıyor. Açıkçası onun içinde hiç uyumadı.. Annemlerde duran araba o çünkü, gezmeye gidip geliyorlar hemen.. Uyursa tam yatmadığı için tam rahat olmaz ama idare de eder diye düşünüyorum. 160'a almıştık galiba, realde kampanya vardı.Ohh sonunda uyudu sıpa. Sabahta engeç 7de ayakta olurNe biçim bir bebekse Canım oğlum benim
2kademe diyorda yeterli oluyor mu yatmasına mutlusucum?
Diğer konuya gelince, oğlum annemin yada bazı kişilerin kucağında olunca ben çağırınca kafayı çeviriyor gelmiyor. Gelmeyi bilmiyor sanırsın görsen. Ama babasını görünce benim kucağımdan onun kucağına zıplıyor zibidi gonzalesYine anneme gitmek içinde heyecanlanıyor. Yapışıp kalıyor. Benim kucağımda öyle huzurlu, sessiz durmaz Bildiğin 24 saat birlikteyiz. Gece bile yanımda, hatta sabaha kadar emmek için yapışır. Bende beni kullanıyor, emme ve ihtiyaçları olmasa yüzüme bakmıcak bu zibidi diyorum
Ela 2 Ağustos doğumlu, elinden tutunca yürüyor, koşuyor hatta. Kendisi kanepeden tutunup gidebiliyor, emekliyor, bazen tek eli ile tutunarak da durabiliyor. Bana mam gibi birşey diyor.. Bilinçli sanırım.. Bababa, gagaga, annen gibi heceler de söylüyor ama bunlar bilinçli değil. Gel gel yapıyor, bilinçli. Alkış ve bay bay yapmıyor.. Geçen gün de çamaşırlar vardı kanepede Ela yatınca kalanmak üzere duran, geldi dağıtmaya başladı, yere attı. Sonra dedim hadi Ela bana ver yerden katlayalım.. Yerdekilerin hepsini tek tek bana verdi, o verdikçe aferin, alkış filan dedim.. O kadar sevindi ki, hepsini tek tek verdi, katladık beraber:):)evet biraz öyle oldu galiba bi konuştum 5 kalbi kaptım :
ben sizlere bişey sormak istiyorum sizin bebekleriniz babaa dede mama gibi şeyler söylüyomu
benim kızım yüzüstü durmayı sevmiyo daha 1 ez ancak dönmeyi başardı emekleme gibi bi gayreti yok yürüteci ve ellerinden tutunca yürümeyi seviyo
babaa dedee mama meme diyo bazende anne der gibi oluyo :26:gel gel diyo elleriyle hareketini yapıyo
çirkin ol deyince çirkin oluyo müzik duyunca alkış yapıyo müzik durunca ııhhhh diye kendi söylüyo şarkıyı alkışa devam ediyo
ellerini gözüne kapatıp ceee yapıyo sizlerdede varmı bunlar yoksa bizimkinin çenesimi düşük olacak :26:
Benimki de bazen sağ ayağını içe doğru atıyor, bu ay doktora gidince soracağım ama sorun olacak birşey olduğunu sanmıyrumherkese iyi akşamlar,, yine geçmiş yapamıcam affınıza sığınarak bi sorum olacakbenim bebiş in emeklemek gibi bi çabası yok ama ellerinden tutunca yürümeyi çok sewiyo, ne zamandır farkediyodum da sağ ayağını bariz bi şekild dışa basıyo, belki 10 adımdan biri düz basıyodur. bugün yaşlı bi teyze de ayağı dışa basıyo dedi de içime kurt düştü böle bi durumla karşılaşan warmı
Nankör bu çocuklar:)Gunaydin millettt kimse yok tabi ama gelince alinirsiniz ustunuze.)
İki gundur bas agrisi cekiyorum migrenim tuttu. Wavynin meshur halasi bana ugradi ondan sanirim. İstanbul cok sicak. Hic sevmiyorum sicagi. Bahar guzel di yaaa. Oglusumun dun gunesten yuzu yandi kipkirmizi geziyor. Acil gunes koruyucu almam lazim.
Mutlusu bende ewdeyim ve heran birlikteyin yinede benim oglanin bana bi duskunlugu yok babasina yaptigini bana yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?