2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ii aqrtık canm evdeyim mutfağı topluyorum sen napıyosun elada uyuyo işte göktuğum napıyo

merhabalar ogluma hoppala almayı düsünüyorum bu konuda fikri yada önerisi olan varmı:122::122:

şekercikkk sen nie kırmızısın , senin özelliğin ne , (yönetici felen mi acaba :26: )

merhaba canım msj ını yeni okudum yok yok yönetici degilim ben

Son düzenleme:
iyi pazarlar
benım oğlum cok kusuyorya kızlar
camasırları yıkansada ıgrenc kokuyor
ben hacısakır yada dalının sabunuyla yıkıyordum ama artık ıse yaramıyor galıba
bızım deterjanla yıkasam olurmu?
sızler ne ıle yıkıyorsunuz

Bayramınız kutlu olsun

Dalan roxy kullanıyorum ama çok kirlisi var ise önyıkama gözüne normal deterjan koyuyorum ben.

Birde kusması sürekli mi oluyor?
Bir arkadaşımında oğlu son zamanlarda kusuyordu, dişide hastalık gibi atlatır diş diye bekledi. Ekgıda da kustugu gibi emincede kusunca hastaneye gittiler. Mikrop kapmış. Serum yemeden kendine gelemedi. İnşallah birşeyi yoktur ama kusması sürekli ise ihmal etme canım.

ben sıradan kendı deterjanlarımla yıkıorm yumusatıcı bıngo soft bı sıkıntı gormedım cok sukur...cnm bı de bebek kolonyası kullanabılırsın..hem bebege ferahlık verıo hemde cokkk guzel kokuo ve kokusu uzun sure kalıo :) mıssler gııb kokuo o zaman tavsıye ederım

Hacışakir ya da dalan roxy. Ama lekeler çıkmıyor, lekeli lekeli giyiyor

canım kusması bır rahatsızlıktan degıl
puturlu verdıgım ıcın
dıyeceksın sımdı nıye puturlu verıyorsun ozaman
mesela çorbasını ıyıce suzdum
yarım saat sonrada bız yemek yıyoruz bakıyorya bızımkı bende ağzına bır parça bısey vereyim (herzaman degıl tabı)ozaman dönderıp yutamayınca kusuyor
yada muzu çatalla ezıp yedıreyım yıyor yıyor sonunda bır parça takılıyor kusuyor
gecen sabah kahvaltısını ettı cok güzel
ben kahvaltı yapıyordum minnacık helva soktum ağzına ılk kez yedıgı ıcın tadını begenmedı kustu
muhallebı gıbı olsun yutayım ıstıyor yanı

az önce sutasın meyve parçacıklı yoğurdunda vardı onu verdım yıyebılıyor ama o kucuk parçalar takılabılıyorda demın takıldı korktum kuscak dıye bıraktım yedırmeyı barı yuttukları ıcınde kalsın

bende kendı deterjanımızla yıkıcam
tesekkurlerrrr

bende kendi deterjanımızla yıkıyorummm
gerçi o da çıkarmıyo bütün lekeleri ya neyyssse

Bende ne varsa ve yumuşatıcı lekelerle savastada kosla daima galip geliyo
bende kendi deterjanımızla yıkıyorummm
gerçi o da çıkarmıyo bütün lekeleri ya neyyssse

Foto foto foto

hello from akçakoca :80:
napıyor topkeklerim diye bi bakayım dedim uy haçan da
bizden şimdilik herşey yolunda, umarım bu haftamız iyi geçer

Benı temiz havamı çarptı acaba kendimi çookkk yorgun hissediyorum. Sanki 7 km yol yürümüş gibi tabanlarım ağrıyo

Selamlar
Sabah dokuzda evden cikip aksam dokuzda girdik. Oldum yorgunluktan. Eve gel banyo telasi falan bi de sicak ezdi ki sormayin.
Bi merhaba- gule gule yapayim dedim..

Yarin gorusuruz iyi geceler

Benım oğlan çok yaramax olmaya başladı sürünerek girmediği delik yok. Artııı ana kucagındada dyrmuyo fotoda göründüğü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…