günaydınnnn nasılsınız ne yapıosunuz lina hasta ya canım çok sıkkın neyi war onuda anlamıorum cumartesinden beri inanılmaz huysuz sürekli ağlıo uyumuyo ateşi falan yok ama ağlıo sürekli bir sıkıntısı war
günaydın didom , geçmiş olsun çıtırıma , dişlerinden değil midir sıkıntısı acep :44:
çok geçmiş olsun canım, karnı filan mı ağrıyo ki, üşüttü mü acaba,günaydınnnn nasılsınız ne yapıosunuz lina hasta ya canım çok sıkkın neyi war onuda anlamıorum cumartesinden beri inanılmaz huysuz sürekli ağlıo uyumuyo ateşi falan yok ama ağlıo sürekli bir sıkıntısı war
naber iriskomTopik açılışını ben mi yapıyorum yaaa
Cumadan beri yokum , ne var ne yok diycem ama geçmiş yapamıycam , 2 ihalem var birazdan çıkıcam,öğlene kadar yokum.....
Güzel bir hafta geçirelim hep birlikteeeeeee
Geçmiş olsun inşallah hasta olmaz. Evdemşsin bugun nası gözlemlicengünaydınnnn nasılsınız ne yapıosunuz lina hasta ya canım çok sıkkın neyi war onuda anlamıorum cumartesinden beri inanılmaz huysuz sürekli ağlıo uyumuyo ateşi falan yok ama ağlıo sürekli bir sıkıntısı war
Hep biz yapıyoruz birazda sen yap. O kadar salmışızki sen gelene kadar kimse yokmuşTopik açılışını ben mi yapıyorum yaaa
Cumadan beri yokum , ne var ne yok diycem ama geçmiş yapamıycam , 2 ihalem var birazdan çıkıcam,öğlene kadar yokum.....
Güzel bir hafta geçirelim hep birlikteeeeeee
tatlışkom
dinlendinmi bakem
Mümkünmü ceydaa ama tabanlarım ağrıyo gerci gezmedim diyorum ama evdede oturduğum yok. Bugun lahanaya tekrar başlıyorum
Bırakamıyorum işte o yuzden kendimi diyete veriyırum buzluktada hala mozaik var demin bi gözgöze geldik ama elimin tersiyle ittim bu ara cok yedim. Kötu olursam da burakırım bol bo meyveye dayanırım
gunaydin kuzular ya bu bebeler canima okuyor benim su anki durumum budur
tatliskom mozaiki bana gondersene canim cekti bebeler dogdugundan beri yapamiyorum
ikizleri görmedim beeeeeeen
göremediiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?