2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnn nasılsınız ne yapıosunuz lina hasta ya canım çok sıkkın neyi war onuda anlamıorum cumartesinden beri inanılmaz huysuz sürekli ağlıo uyumuyo ateşi falan yok ama ağlıo sürekli bir sıkıntısı war

Topik açılışını ben mi yapıyorum yaaa

Cumadan beri yokum , ne var ne yok diycem ama geçmiş yapamıycam , 2 ihalem var birazdan çıkıcam,öğlene kadar yokum.....

Güzel bir hafta geçirelim hep birlikteeeeeee

günaydın didom , geçmiş olsun çıtırıma , dişlerinden değil midir sıkıntısı acep :44:

günaydınlar ossssuuuun
işiniz gücünüz ras gitssiiinnn
iice gayserili oldum haaa

çok geçmiş olsun canım, karnı filan mı ağrıyo ki, üşüttü mü acaba,
gaz mı? bilmem ki işallah çabuk toparlar
naber iriskom
bağlandı mdimi telefon
internette gelsin akşamları da takılalım

Geçmiş olsun inşallah hasta olmaz. Evdemşsin bugun nası gözlemlicen
Hep biz yapıyoruz birazda sen yap. O kadar salmışızki sen gelene kadar kimse yokmuş

Cetdaaa foto foto foto gelmedimi yeni fotolar

Mümkünmü ceydaa ama tabanlarım ağrıyo gerci gezmedim diyorum ama evdede oturduğum yok. Bugun lahanaya tekrar başlıyorum

ya bırak kızım lahanayı yaaa
sen mozaik filan yeme
ekmeği azalt
fenalık geçiriyon evde iki çocukla ondan sonra

foto daha yollamadılar yoollasınlar göndercem

Bırakamıyorum işte o yuzden kendimi diyete veriyırum buzluktada hala mozaik var demin bi gözgöze geldik ama elimin tersiyle ittim bu ara cok yedim. Kötu olursam da burakırım bol bo meyveye dayanırım

Bırakamıyorum işte o yuzden kendimi diyete veriyırum buzluktada hala mozaik var demin bi gözgöze geldik ama elimin tersiyle ittim bu ara cok yedim. Kötu olursam da burakırım bol bo meyveye dayanırım

mantığını yiyim senin
olur mu öle şey
arada kaçamak yaparsın normal de sen suyunu çıkardıydın geçen diyette, bayılacaktın ya
sıkılıyon evde 2 çocukla hiç kolay diil
ama senin geöen diyette kaybettiğinin çoğu sudur ben sana diyim
yoksa bi haftada 4 kilo verilir mi sadece diyetle?

Günaydın kızlar

doğum günü için öneride bulunan herkese çok teşekkürler eğitici oyuncaklardan seçtik konuşan köpek çok sevdi kuzucuk

hastalara geçmiş olsun çok.

biraz geçmiş yapmaya çalışcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…