4-8 arası diyoda ben 2 vermiştim ama o giden gelmedi biliyomusun bu ara cok mozaık yedimde 2 si evine dondu. 68 oldum yine gervi 9 ay dedi onlymine inşallahh öledir yoksa bana ve göbeme terapi uygulanak zorunda kalcak bmantığını yiyim senin
olur mu öle şey
arada kaçamak yaparsın normal de sen suyunu çıkardıydın geçen diyette, bayılacaktın ya
sıkılıyon evde 2 çocukla hiç kolay diil
ama senin geöen diyette kaybettiğinin çoğu sudur ben sana diyim
yoksa bi haftada 4 kilo verilir mi sadece diyetle?
Hıı 2 dk iş bee yap ye hatta ben buzluğada attım gidip gelip yıyorum bi zayıflıyım bak o zaman gör sen neler yıcemtatliskom mozaiki bana gondersene canim cekti bebeler dogdugundan beri yapamiyorum
Günaydın kızlar
doğum günü için öneride bulunan herkese çok teşekkürler eğitici oyuncaklardan seçtik konuşan köpek çok sevdi kuzucuk
hastalara geçmiş olsun çok.
Fısher mu pahalı olanmı elini kolunu bilen ingilşzce bile konuşan o bilmiş köpekmi
biraz geçmiş yapmaya çalışcam...
4-8 arası diyoda ben 2 vermiştim ama o giden gelmedi biliyomusun bu ara cok mozaık yedimde 2 si evine dondu. 68 oldum yine gervi 9 ay dedi onlymine inşallahh öledir yoksa bana ve göbeme terapi uygulanak zorunda kalcak b
Hıı 2 dk iş bee yap ye hatta ben buzluğada attım gidip gelip yıyorum bi zayıflıyım bak o zaman gör sen neler yıcem
Gunaydın wavyyy kız tatil yapsana bizle ne yazışıyon. Demin 1 saat uyudum ohh guneşleniyodum kızımda denızde oğlumda kucağımda şezlıngda uyuyoduk.
Ceyda hatırlatayım yedim aslında bunun adı tacizde olabilir fotooooo wavyy sanada fotoo
Selam kankacanlar
İstanbuldan hava durumu bildiriyorum : bu yaz nasil gececek boyle lannnevler bile isindi yav. Biz bugun evdeyiz temizlik yaptim kizin yemegini yaptim simdi yedircem. Araba koltuguna kilif almam lazim cocuk yarim saatlik yolda sucuk gibi oluyo altina tulbent serdim ona ragmen. Sizin baska bi formulunuz var mi??:44:
Geçmiş olsun inşallah hasta olmaz. Evdemşsin bugun nası gözlemlicen
Hep biz yapıyoruz birazda sen yap. O kadar salmışızki sen gelene kadar kimse yokmuş
Cetdaaafoto foto foto gelmedimi yeni fotolar
biskuileri kırmak 1 dk karışımı hazırlamakta 1 dakika ee bide 1 dk yoğur etti 3 dk. Ama yemesiya tatliskom neresi 2 dk bea
bir gondersen bir dilim bir yerim siscekk
Yicem tabi daha niye zayuflıyorumte Allaaaam hala daha da diyoki ben bi zayıflıyım neler yicem o zaman gör
Kız baktım neresi dıcak 24 dereceymiş. Mersin adana ikilisi 28, ankarada 21 dereceSelam kankacanlar
İstanbuldan hava durumu bildiriyorum : bu yaz nasil gececek boyle lannnevler bile isindi yav. Biz bugun evdeyiz temizlik yaptim kizin yemegini yaptim simdi yedircem. Araba koltuguna kilif almam lazim cocuk yarim saatlik yolda sucuk gibi oluyo altina tulbent serdim ona ragmen. Sizin baska bi formulunuz var mi??:44:
Yavrımu nere esiyodu cumartesi butun gun dışardaydık oğlan şortlaydık. Nere geldin arkadaşınamıyok canım telefonla takip ediyorum bilmiyorum ki üşüttük mü cumartesi mersindeydik ya çok esiyodu aldı heralde çok üzgününmm
yüz havlusu
Yok kis bizim bura 26 derece. Ama ben temizlik sonrasi hararet yaptim sanirim simdi daha iyiyim
Gozunuz aydin tatliskom yengeDemin eltım doğurdu çok mutlu oldum sanki ben doğurdum. Ama o istanbulda yanında olanadım. Onun hakkını ödeyemem gittim bi kaö gun onda kaldım sabaha kadar oğlanınbaşında o oturdu ben uyudum. Cok dinlendirmiltş beni sabah bi kalkardım 5 te göktğga masaj yapıyo olurdu allah razı olsun
Sivriler burda da basladi tek tukBurası daha başlamadı ben kendimi bi istanbula ataydımda sonra başlasaydı ama sağolsun sinekler ve yakarcalar sezonu açtı ş...sizler
24 yazdigina bakma cnm sen benim ev 26 disarda arabanin termimetresinin 32 yi gosterdigini gordumbiskuileri kırmak 1 dk karışımı hazırlamakta 1 dakika ee bide 1 dk yoğur etti 3 dk. Ama yemesipaha biçilemez
Yicem tabi daha niye zayuflıyorum
Kız baktım neresi dıcak 24 dereceymiş. Mersin adana ikilisi 28, ankarada 21 derece
Yavrımu nere esiyodu cumartesi butun gun dışardaydık oğlan şortlaydık. Nere geldin arkadaşınamı
Selam kankacanlar
Yok kis bizim bura 26 derece. Ama ben temizlik sonrasi hararet yaptim sanirim simdi daha iyiyim
Selam kankacanlar
biskuileri kırmak 1 dk karışımı hazırlamakta 1 dakika ee bide 1 dk yoğur etti 3 dk. Ama yemesipaha biçilemez
Yicem tabi daha niye zayuflıyorum
Kız baktım neresi dıcak 24 dereceymiş. Mersin adana ikilisi 28, ankarada 21 derece
Yavrımu nere esiyodu cumartesi butun gun dışardaydık oğlan şortlaydık. Nere geldin arkadaşınamı
Demin eltım doğurdu çok mutlu oldum sanki ben doğurdum. Ama o istanbulda yanında olanadım. Onun hakkını ödeyemem gittim bi kaö gun onda kaldım sabaha kadar oğlanınbaşında o oturdu ben uyudum. Cok dinlendirmiltş beni sabah bi kalkardım 5 te göktğga masaj yapıyo olurdu allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?