2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün yurtdışından kuzenim gelecek çok giremeyebilirm
Görüşürüz kızlar gününüz güzel geçsin

4-8 arası diyoda ben 2 vermiştim ama o giden gelmedi biliyomusun bu ara cok mozaık yedimde 2 si evine dondu. 68 oldum yine gervi 9 ay dedi onlymine inşallahh öledir yoksa bana ve göbeme terapi uygulanak zorunda kalcak b
tatliskom mozaiki bana gondersene canim cekti bebeler dogdugundan beri yapamiyorum
Hıı 2 dk iş bee yap ye hatta ben buzluğada attım gidip gelip yıyorum bi zayıflıyım bak o zaman gör sen neler yıcem

Gunaydın wavyyy kız tatil yapsana bizle ne yazışıyon. Demin 1 saat uyudum ohh guneşleniyodum kızımda denızde oğlumda kucağımda şezlıngda uyuyoduk.

Ceyda hatırlatayım yedim aslında bunun adı tacizde olabilir fotooooo wavyy sanada fotoo

te Allaaaam hala daha da diyoki ben bi zayıflıyım neler yicem o zaman gör

Selam kankacanlar
İstanbuldan hava durumu bildiriyorum : bu yaz nasil gececek boyle lannn evler bile isindi yav. Biz bugun evdeyiz temizlik yaptim kizin yemegini yaptim simdi yedircem. Araba koltuguna kilif almam lazim cocuk yarim saatlik yolda sucuk gibi oluyo altina tulbent serdim ona ragmen. Sizin baska bi formulunuz var mi??:44:

yüz havlusu

Geçmiş olsun inşallah hasta olmaz. Evdemşsin bugun nası gözlemlicen

Hep biz yapıyoruz birazda sen yap. O kadar salmışızki sen gelene kadar kimse yokmuş

Cetdaaa foto foto foto gelmedimi yeni fotolar

yok canım telefonla takip ediyorum bilmiyorum ki üşüttük mü cumartesi mersindeydik ya çok esiyodu aldı heralde çok üzgününmm

ya tatliskom neresi 2 dk bea
bir gondersen bir dilim bir yerim siscekk
biskuileri kırmak 1 dk karışımı hazırlamakta 1 dakika ee bide 1 dk yoğur etti 3 dk. Ama yemesi paha biçilemez

te Allaaaam hala daha da diyoki ben bi zayıflıyım neler yicem o zaman gör
Yicem tabi daha niye zayuflıyorum
Kız baktım neresi dıcak 24 dereceymiş. Mersin adana ikilisi 28, ankarada 21 derece
yok canım telefonla takip ediyorum bilmiyorum ki üşüttük mü cumartesi mersindeydik ya çok esiyodu aldı heralde çok üzgününmm
Yavrımu nere esiyodu cumartesi butun gun dışardaydık oğlan şortlaydık. Nere geldin arkadaşınamı

Demin eltım doğurdu çok mutlu oldum sanki ben doğurdum. Ama o istanbulda yanında olanadım. Onun hakkını ödeyemem gittim bi kaö gun onda kaldım sabaha kadar oğlanınbaşında o oturdu ben uyudum. Cok dinlendirmiltş beni sabah bi kalkardım 5 te göktğga masaj yapıyo olurdu allah razı olsun

Gozunuz aydin tatliskom yenge
Burası daha başlamadı ben kendimi bi istanbula ataydımda sonra başlasaydı ama sağolsun sinekler ve yakarcalar sezonu açtı ş...sizler
Sivriler burda da basladi tek tuk

24 yazdigina bakma cnm sen benim ev 26 disarda arabanin termimetresinin 32 yi gosterdigini gordum

Yok kis bizim bura 26 derece. Ama ben temizlik sonrasi hararet yaptim sanirim simdi daha iyiyim

İki gundur ayni seyi dusunuyorum bu yaz nasil gecer

evet tatlişkom o çok bilmiş köpekten aldık, hedyeyi açınca da kapıştılar benim kızla

istanbul bir ısındı pir ısındı, öğlen kızı emzirmeye gittim ka ter içinde kaldık valla

Ben de koltuğu alırken kılıfını almadığıma pişmanım ,kosyatağı ziyaretimde ilk işim gidip kılıfı almak olucak ,o zaman kadar havlu mavlu koymak lazım yaa ....

Benim de büyük yengem öyle diyodu ; bi zayıflayım neler yiycem neler ,ama bi zayıflayamadı ,baktı zayıflayamadım , neler yiyo neler

Elticana
Bebişi hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün , gelince giderik ziyaretine,nerde oturiyi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…