Olabilir cnm herkezin ayni goruste olmadigini ogrenmis oldular.ya nasıl anlatayım bilemedim(( benim düşüncem , bu vb. tarzdaki düşünceler ile açılan topik vb. çalışmalar (yalnız kk da değil toplumsal bir çalışma olduğunu düşünüyorum ) bazı zihinlerin bazı düşünceleri yerleştirme amacı ile yapılıyor , çok belirgin değil fakat insanlarda en azından bazı düşünceler ile şüphe uyandırmak hatta konu üzerine düşündürmek bile , kendi düşüncelerine yaklaşmasını sağlıyor (komplo teorileri halt etsin yanımda ) son dönemde gündem de gelişen olaylara bakınca zaten yakın konular görüceksin , 3 çoçuktan bahsedilirken kk da birisinin benim yerim benim evim diye vb. konu açması yada bu dönemde kafası kıyak gençlik istemiyoruz diye konuşan ,birileri varken yine KK da nedir bu gençliğin hali başlıklı konular açılması , bu vb. konuları tv lerde her yerde göreceğiz bence ....
canımsın gormedım valla ne zaman tsk ettın sekerım
Heee akilli ol almiyim aklini bizim tersimiz pistir ceydaylaeskı resımlerden bahsedIOM sarıı seker tatlıskomm sen bakmıssın
Ama sormus sana yok demissin bu herbokolog herseyi biliyoda bunu bilmiyomuBizim guya herbokolog olacak herifin yaptigina bakin hele. Sut al dedim marketten beni ariyo ki son kullanma tarihi onemli mi diye yok dedim hemen mayaliycam bekletmiycem. Gitmis sktsi iki gun gecmis sutu almis. Be mubarek madem soruyon bu lgunun de tarihine baksana alirken aklin nerde
iyi ki burnum iyi koku aliyo eksi kokuyu alinca yapmadim biraktim
ya nasıl anlatayım bilemedim(( benim düşüncem , bu vb. tarzdaki düşünceler ile açılan topik vb. çalışmalar (yalnız kk da değil toplumsal bir çalışma olduğunu düşünüyorum ) bazı zihinlerin bazı düşünceleri yerleştirme amacı ile yapılıyor , çok belirgin değil fakat insanlarda en azından bazı düşünceler ile şüphe uyandırmak hatta konu üzerine düşündürmek bile , kendi düşüncelerine yaklaşmasını sağlıyor (komplo teorileri halt etsin yanımda ) son dönemde gündem de gelişen olaylara bakınca zaten yakın konular görüceksin , 3 çoçuktan bahsedilirken kk da birisinin benim yerim benim evim diye vb. konu açması yada bu dönemde kafası kıyak gençlik istemiyoruz diye konuşan ,birileri varken yine KK da nedir bu gençliğin hali başlıklı konular açılması , bu vb. konuları tv lerde her yerde göreceğiz bence ....
oh bee dıkkat cektım sonundaabenım kızın elı sureklı agzında cıkacak gıbı dısı ama ne bılım stres yaptım ıste doktor genetık dedı
burda da katiliyorum soylediklerine. Vala bole de iyiymis ha uzun uzun yazmiyorum katiliyorum hak veriyorumdfiş çıkması öle enteresna bişiki berfenur bizimdoktorumuzun bugün yarın çıkar dediği diş in çıkması bir ay sürdü nerdeyse , çok erken çıkması değilde sorunsuz zahmetsiz çıkmasıen güzeli bence, ha seni anlıorum bin türlü düşünce dolaşıyor diş çıkmadı şimdi rahat rahat pütürlüde yiyemiyor vs.vs. ama doktor da sorun yok dediise, bebeğin ile geçirdiğin zamanın keyfine bak bence , baksana büyüdüler bile , bebek bile sayılmazlar artık bence
ha bu arada ceydaaaaaaaaaaaaaa sanırım (verdiğin topik e de bir göz attım ,) ne demek istediğimi o topik te pekiştirmiş diye düşünüyorum.......
İste guya biliyo da soruyo da bugunun tarihindn haberi yok dahaHeee akilli ol almiyim aklini bizim tersimiz pistir ceydayla
Ama sormus sana yok demissin bu herbokolog herseyi biliyoda bunu bilmiyomu
canımsın gormedım valla ne zaman tsk ettın sekerım
Kiz ne tesekkuru yakisiyomu senin gibi kogus ağasınacezam bitince ettiydim
Kiz ne tesekkuru yakisiyomu senin gibi kogus ağasına
alsen şimdi sana maaj attım
iyi akşamlar topkekler
fotolara bakıp bir iki yorum yazıp çıkıcam, yorgunluk ve can sıkıntısı bugünümü mahvetti..
canınızı sıkmak istemem, önemli birşey yok sadece burayla çok ilgilenemedim o yüzden yansıttım..
öööle topkekler deyip yırtamazsın tamammı endişeleniyoz burda
noldu
olmassnolduluk bişey değil ki, ama dediğim gibi önemli birşey de değil
canım sıkıldı işte bi olaya, ama bende kalsa olur mu?
olmass
endişeleniyom ben
özelden at ozman
nolduluk bişey değil ki, ama dediğim gibi önemli birşey de değil
canım sıkıldı işte bi olaya, ama bende kalsa olur mu?
Olur cnm olur ne zaman istersen paylaş.
Talya uyudumu
ilgine teşekkür ederimmmmmm, ama inan endişelenecek bir şey yok
pepik albüme çok beğendim yazmış gitmiş
aysre kıskandımmmm yazmış gitmiş
bu farz oldu
ceyda ???????????????????????? :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?