2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir cnm herkezin ayni goruste olmadigini ogrenmis oldular.

dfiş çıkması öle enteresna bişiki berfenur bizimdoktorumuzun bugün yarın çıkar dediği diş in çıkması bir ay sürdü nerdeyse , çok erken çıkması değilde sorunsuz zahmetsiz çıkmasıen güzeli bence, ha seni anlıorum bin türlü düşünce dolaşıyor diş çıkmadı şimdi rahat rahat pütürlüde yiyemiyor vs.vs. ama doktor da sorun yok dediise, bebeğin ile geçirdiğin zamanın keyfine bak bence , baksana büyüdüler bile , bebek bile sayılmazlar artık bence

ha bu arada ceydaaaaaaaaaaaaaa sanırım (verdiğin topik e de bir göz attım ,) ne demek istediğimi o topik te pekiştirmiş diye düşünüyorum.......

canımsın gormedım valla ne zaman tsk ettın sekerım

eskı resımlerden bahsedIOM sarıı seker tatlıskomm sen bakmıssın
Heee akilli ol almiyim aklini bizim tersimiz pistir ceydayla
Ama sormus sana yok demissin bu herbokolog herseyi biliyoda bunu bilmiyomu

guzel tespit sonuna kadar hak veriyorum

oh bee dıkkat cektım sonundaa benım kızın elı sureklı agzında cıkacak gıbı dısı ama ne bılım stres yaptım ıste doktor genetık dedı

hani fazla titizlnen bi anne olmaktan vazgecmistin

burda da katiliyorum soylediklerine. Vala bole de iyiymis ha uzun uzun yazmiyorum katiliyorum hak veriyorum

Heee akilli ol almiyim aklini bizim tersimiz pistir ceydayla

Ama sormus sana yok demissin bu herbokolog herseyi biliyoda bunu bilmiyomu
İste guya biliyo da soruyo da bugunun tarihindn haberi yok daha

iyi akşamlar topkekler
fotolara bakıp bir iki yorum yazıp çıkıcam, yorgunluk ve can sıkıntısı bugünümü mahvetti..
canınızı sıkmak istemem, önemli birşey yok sadece burayla çok ilgilenemedim o yüzden yansıttım..

öööle topkekler deyip yırtamazsın tamammı endişeleniyoz burda
noldu

Okudum okudum da ne okudum bilemiyorum kizlsr yaa. 5 dk da bi uysniyor bizimki dis iyice sıkıstirdi sanirim. Tatliskom ve ceyda yuvaya hosgeldiniz.
İriscim gozunuz aydin saglikla buyusun insallah.
Fatsaya kim gidiyordu? Donus bayaaa urkutucu 10 saat.
Hatirlamiyorum gerisini kusura baknayin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…