2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pepik albüme çok beğendim yazmış gitmiş
aysre kıskandımmmm yazmış gitmiş

bu farz oldu
ne farzoldu yahu ???durun yaklaşık bir saatti bir kaç pencere açtım yetişiyorum , kaldırmayın bişi ((((
arkadan geliyomnapıımm , way i yaaa akçakoca ileereğlü arası 25 dakkaymışkızımmmmmmmm

ne farzoldu yahu ???durun yaklaşık bir saatti bir kaç pencere açtım yetişiyorum , kaldırmayın bişi ((((
arkadan geliyomnapıımm , way i yaaa akçakoca ileereğlü arası 25 dakkaymışkızımmmmmmmm

biz ctesi döndük ama...
bi de gündüz adam toplantıda, ben de hiç bilmediğim yol kokoşla göze alamazdım bebeğim
ama biz senle ikimiz buluşalım, ama heyecan yapmak yok

noolduuuu:44:
sesin kesildi
yüreğine mi indi yoksam

şaka yaptım laaaaa
taktik değiştirdim

biz ctesi döndük ama...
bi de gündüz adam toplantıda, ben de hiç bilmediğim yol kokoşla göze alamazdım bebeğim
ama biz senle ikimiz buluşalım, ama heyecan yapmak yok

avuçlarım terledi leynnn :))))

noolduuuu:44:
sesin kesildi
yüreğine mi indi yoksam

şaka yaptım laaaaa
taktik değiştirdim

yok kız sonra tekrar okuyunca anladım o kadar sinir oldum ki hızlı hızlı okuyup geçtim yazdıklarını ,anlıyamadım sonra da gıcık oldum doğrumu die

fotolara bakım bennn wayviiim, vaywwii , wavii imm trip atıor sonra

bacımmm topiki kapatsan artık diyorum

evet yaaaaaaaa , hadi kapatıozzz bacılar kardeşler , topikcanlar ,topkekler
haftasonu herkesler yorulmuş zati ,daha atamamışsınızdır yorgunluğu bebişlere dinlenmiş anneler gereklii

güzel güzel uyuyunnnnnnnnn ,

ben fotolara bakıyomda pek bir pembe rüyalar görücem sanırım yüzüm sırıtık bir halde ,
iiiiiiiiii gecelerrrrrrrrrrrrrrr

Fotolar super. Yine uykusuz kaldim. Ozledim burda iki kuhabbeti. Yorgunluktan bi hal oluyorum bu ara sicak daha da yoruyor. Alis veris yapmam lazin vaktim yooookkkk. 18 agustod ankaraya geliyorum bende. İstanbul bulusmasinda yine yokum. Tatliskom biz senle samsunda bulusalim. Ben erzincana gecmezsem 14 haziranda

günaydın :80:
çok kalamıcam bugün pc açık olsa da, yarın kv ler geliyor bi 10 günlüğüne.
bugün hazırlık ve toparlanmaca günü

Yatak tavsiyesi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum dediğiniz gibi park yatak kullanışlı görünüyo karyol olanlarda görünüm olarak güzel ama ilerde ayaklanınca düşer diye korkuyorum,yinede ilgilendiğiniz için sağolun sizden daha çok öğreneceğimiz şeyler var uğrarım yine

senaysencim, dün yazdıklarını şimdi gördüm
keşke siz de aramızda olsaydınız- yıllardır birbirini tanıyan bi grup gibiydik... çocuklar için de çok güzel oldu.
ne yapalım bu seferlik böyle oldu
ama sence wavy cezanı kesmez mi, keseeeeeeeeeeer
haydi aramızda gibi bütün fotolara yorum yap o zaman
çünkü ordayken sen de varmış gibi hissedersek belki azıcık unuturuz yokluğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…