2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 saat miiii ,ben bile tırstım :18::18::18:
SEn bana bakma ama ,benim kıpırık ayrı bir vaka ,kolikim uslu uslu durur arabada
Bebiş dileklerine de teşekkür ederim bacımmmm

Mesaj kutun dolu didooooooo

sildimm canım mesaj kutumu 4 tane mesaj war hepi topu nasıl dolu dio anlamıom walla günaydın bu arada bebemmm

sildimm canım mesaj kutumu 4 tane mesaj war hepi topu nasıl dolu dio anlamıom walla günaydın bu arada bebemmm

günaydın yavrimmmm ,hem gelen mesajları hem de gönderilen kutusunu temizlemen lazım canikom ,hepsini sayıyo

Ceyda ya nooldu gene , şartlı mı salıverilmişti ,almışlar gene içeri

Günaydın topikcanlar...
Metrobüsteyim yine, ezilme tehlikesi altında bile heçmiş yaptım:))
Ben de aysreye katılıyorum..
Öpüldünüz

Aaa nolmuş nolmuş yine taktımı takıyolar demek cok ayıp ama gak desek al sana ban diyolar enteresan kız bişe yazmamış

Gel gel inşalah bende gelirim

Evet yaa sabah olsun turk işi brunch yapalım olmammı haslanmış yumurta felan
Yaşasın türkişi kahvaltı ,peynir zeytin yumurtaaaa

moralim bozuk... (özel biraz)
kız uyanmak üzere, parka gidelim de atayım üzüntümü
hoşçakalın

Elinde oyuncakla oynarken uyur muuuu

Offfffffff yaaaa kac gundur gırıyorum ben bu sıteye ne yazsam sadece begenılıoo yaa bı cvp veren yok...fotolar koyuyorum bakan yok...ezık mıyım ben yaaa

Eeeeee ,ne atarlanıyon ,iş güç yapmışsın ,buraya bi selam vermemişsin ,hiç ilgilenmemişsin ,içeri girip çıkanlar olmuş haberin yok , gelir gelemz hemen cevap bekliyon ,sonra da atarlanıyon ,yok yeaaaaaaaaaaaa

Atmadın mı kafasına , herb.ku bilirler ,sorarlar ama icraat ,yok

günaydın :80:
çok kalamıcam bugün pc açık olsa da, yarın kv ler geliyor bi 10 günlüğüne.
bugün hazırlık ve toparlanmaca günü

Annenler gelemiyo mu , gene mi imamlar lahmacunlar

Bululmaya gelememiş ama mangala gtmiş enişteylen

Aaa nolmuş nolmuş yine taktımı takıyolar demek cok ayıp ama gak desek al sana ban diyolar enteresan kız bişe yazmamış

Burda geçmişi bitirip bi bakıcam sizin şu tpiğe yaaa ,neler olmuş

Ceyda 2 gun ceza almış

Ceydaaa sana kim dedi karamizah yap diyee öle içeri atarlar seni bilmiyommu burda mizahı anlamıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…