10 saat miiii ,ben bile tırstım :18::18::18:
SEn bana bakma ama ,benim kıpırık ayrı bir vaka ,kolikim uslu uslu durur arabada
Bebiş dileklerine de teşekkür ederim bacımmmm
Mesaj kutun dolu didooooooo
sildimm canım mesaj kutumu 4 tane mesaj war hepi topu nasıl dolu dio anlamıom wallagünaydın bu arada bebemmm
sildimm canım mesaj kutumu 4 tane mesaj war hepi topu nasıl dolu dio anlamıom wallagünaydın bu arada bebemmm
4 gelen 46 gönderdigin msj mı
klasöre git ve gönderilenleri de sil onlar da sayılıyor
tamam canım neden aşağıladınız hallediyom bilmiyoduk heraldee
Yaşasın türkişi kahvaltı ,peynir zeytin yumurtaaaaGel gel inşalah bende gelirim
Evet yaa sabah olsun turk işi brunch yapalım olmammı haslanmış yumurta felan
moralim bozuk... (özel biraz)
kız uyanmak üzere, parka gidelim de atayım üzüntümü
hoşçakalın
Elinde oyuncakla oynarken uyur muuuuRüzgar kızın oyuncağını düşürmüş kurulum kağıdını atmıştık onun için ağlıyo ağlasın telf a cekmiştim görüntüsünü biraz ağlasın yapıcam. Oğlanda uyuyamıyo diye ağlıyo onunda verdim eline oyuncak oynarken uyur
akşamın nemi bastı yandım guneş salonda
yemek yok yapmaya halimde yok
SLM kızlarr nasıkzınızz...ben bu gun tum gun temızlık yaptık ...esımde yardım ettı saolsn..camları sıldım perdelerı yıkadım su an ev mısss gıbı oldu ..sızde durumlar nasıl..bu arada benım kız 10 aylık olck neredeyse hala dıs yok
Offfffffff yaaaa kac gundur gırıyorum ben bu sıteye ne yazsam sadece begenılıoo yaa bı cvp veren yok...fotolar koyuyorum bakan yok...ezık mıyım ben yaaa
Bizim guya herbokolog olacak herifin yaptigina bakin hele. Sut al dedim marketten beni ariyo ki son kullanma tarihi onemli mi diye yok dedim hemen mayaliycam bekletmiycem. Gitmis sktsi iki gun gecmis sutu almis. Be mubarek madem soruyon bu lgunun de tarihine baksana alirken aklin nerde
iyi ki burnum iyi koku aliyo eksi kokuyu alinca yapmadim biraktim
günaydın :80:
çok kalamıcam bugün pc açık olsa da, yarın kv ler geliyor bi 10 günlüğüne.
bugün hazırlık ve toparlanmaca günü
senaysencim, dün yazdıklarını şimdi gördüm
keşke siz de aramızda olsaydınız- yıllardır birbirini tanıyan bi grup gibiydik... çocuklar için de çok güzel oldu.
ne yapalım bu seferlik böyle oldu
ama sence wavy cezanı kesmez mi, keseeeeeeeeeeer
haydi aramızda gibi bütün fotolara yorum yap o zaman
çünkü ordayken sen de varmış gibi hissedersek belki azıcık unuturuz yokluğunu
Aaa nolmuş nolmuş yine taktımı takıyolar demek cok ayıp ama gak desek al sana ban diyolar enteresan kız bişe yazmamış
yo canım estagfurullhh bilgimizi paylkaşyık bugün sana yarın bana
iyiki paylasdın canım sonra irisle tatlişkom adımı çıkarıo kimle mesajlaşıo die 2012 den kalma mesajlar warmıs meğerse
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/623366-can-dundar-12.html#post30565947 bundan banlamışlarr vah vah vahhh
ya bu ban neye göre oluyoooo, biri şikayet edince mi oluyo anlamadım
Kız daha gecen mersine gelcektın numara yolla dedin kutun dolu dedim sen ogun silmemişmiydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?