günaydın :80:
çok kalamıcam bugün pc açık olsa da, yarın kv ler geliyor bi 10 günlüğüne.
bugün hazırlık ve toparlanmaca günü
günaydın ne özlücez kız hergün burdasıngünaydınnn geçmiş yapıp geliyorum beni özleyin anacımmm
cumalar çabuk olsun sana şekerimHayırlı Salı'lar topikolarrrrrrrrrr
Aaa nolmuş nolmuş yine taktımı takıyolar demek cok ayıp ama gak desek al sana ban diyolar enteresan kız bişe yazmamış
Görüyo görüyo o selamı varBaskılardan yılmaz
Ne bilşyim bende 50 yaş üstü agustos annesi dedimgünaydın millet yarım saat oluyo kalkalı gece 5 e kadar çile çektirdi afacan
sonrasıda yarım yamalak geçti ahanda uyandı sesi geliyo bi bakayım şuna
tatlişkom şu senin oğlunmu dediğin foto yorumun hala gülüyorum
Ne bilşyim bende 50 yaş üstü agustos annesi dedimKüçücüksünüz o resimde taa
süpersin valla ama haklısında sayılır yani 5 yıl önceki flört devrinden bi fotoydu
baya evrim geçirmişiz bizde karı koca
bu arada bi yandan oğlana kahvaltısını hazırlıyorum bi yandan yazıyorum dikkatinizi çekeyim yani
Yok sen geçirmemişin
Ben bi yanda neler yaparım hatta başlasamda yapsam
Kaç dakikadur aynı yerde millet başka topiklere mi kaçtı bi bakıp çıkcam evi temizliyim
taze anne kuzenim aradı bişeyler sordu ,aydınlattım kendisini tecrübeli ana olarak ,ordan da yemeğe kaçtım ,geldim
bu arada bi hayırlı olsun bi geçmiş olsun borçluyum sana iriscanım
Umay'ımın kardeşi hayırlı olsun, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
Kulak işi de sakat, dikkatli olmalısın:
kardeşim kreşteyken çocuklar ne buldularsa cocuğun kulağına tıkmışlar uyurken, bu da zarın çökmesine sebep olmuş.
sokaktan çağırıyorduk zor duyuyordu, bi gittik kulaktan çekirdek bile çıktı
neyse geniz eti alınırken kulağına da tüp takıldı çünkü iltihaplanma yapmış bu durum.
diyeceğim o ki, sıkı takip etmen gereken ve ilaçlarını düzenli kullanman gereken bi durum ne yazık ki
çok çok geçmiş olsun arkadaşıma
topikkkkkkkkk canlarr
ne örüyonuzzzzzzzzz
sevgili adminler ben merak ettim ceyda niye ban yedi, kız küfür felen etmediki , :26::26::26:
yok bende yazdım ya o topikte ,ban yemenin kıstalarını nerden okuyabiliriz ,bilelimde ona göre hareket edelimdimiama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?