2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Offfff ,okudum geldim

bi tane dangalak çıkmış ortaya uzatmış uzatmış ,bisürü sazan da çanak tutmuş ,Ceyda da arada kaynamış beee , çok saçma

Temiz don falan götürelim , 2 gün mü gözeltı süresi

günaydın :80:
çok kalamıcam bugün pc açık olsa da, yarın kv ler geliyor bi 10 günlüğüne.
bugün hazırlık ve toparlanmaca günü

günaydın canım kolay gelsin sana
günaydınnn geçmiş yapıp geliyorum beni özleyin anacımmm
günaydın ne özlücez kız hergün burdasın

Hayırlı Salı'lar topikolarrrrrrrrrr
cumalar çabuk olsun sana şekerim
Aaa nolmuş nolmuş yine taktımı takıyolar demek cok ayıp ama gak desek al sana ban diyolar enteresan kız bişe yazmamış

ne olmuş gene ya hiçmi yorum yapılmayacak neye göre banlanıyoruz anlamadım bişi:44:

ceyda yı görüyom , o da bizi görüyo mu acep

günaydın millet yarım saat oluyo kalkalı gece 5 e kadar çile çektirdi afacan
sonrasıda yarım yamalak geçti ahanda uyandı sesi geliyo bi bakayım şuna
tatlişkom şu senin oğlunmu dediğin foto yorumun hala gülüyorum

Ne bilşyim bende 50 yaş üstü agustos annesi dedim Küçücüksünüz o resimde taa

Ne bilşyim bende 50 yaş üstü agustos annesi dedim Küçücüksünüz o resimde taa

süpersin valla ama haklısında sayılır yani 5 yıl önceki flört devrinden bi fotoydu
baya evrim geçirmişiz bizde karı koca
bu arada bi yandan oğlana kahvaltısını hazırlıyorum bi yandan yazıyorum dikkatinizi çekeyim yani

Yok sen geçirmemişin
Ben bi yanda neler yaparım hatta başlasamda yapsam

Kaç dakikadur aynı yerde millet başka topiklere mi kaçtı bi bakıp çıkcam evi temizliyim

taze anne kuzenim aradı bişeyler sordu ,aydınlattım kendisini tecrübeli ana olarak ,ordan da yemeğe kaçtım ,geldim

taze anne kuzenim aradı bişeyler sordu ,aydınlattım kendisini tecrübeli ana olarak ,ordan da yemeğe kaçtım ,geldim

bu arada bi hayırlı olsun bi geçmiş olsun borçluyum sana iriscanım
Umay'ımın kardeşi hayırlı olsun, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah

Kulak işi de sakat, dikkatli olmalısın:
kardeşim kreşteyken çocuklar ne buldularsa cocuğun kulağına tıkmışlar uyurken, bu da zarın çökmesine sebep olmuş.
sokaktan çağırıyorduk zor duyuyordu, bi gittik kulaktan çekirdek bile çıktı
neyse geniz eti alınırken kulağına da tüp takıldı çünkü iltihaplanma yapmış bu durum.
diyeceğim o ki, sıkı takip etmen gereken ve ilaçlarını düzenli kullanman gereken bi durum ne yazık ki
çok çok geçmiş olsun arkadaşıma

topikkkkkkkkk canlarr
ne örüyonuzzzzzzzzz
sevgili adminler ben merak ettim ceyda niye ban yedi, kız küfür felen etmediki , :26::26::26:
yok bende yazdım ya o topikte ,ban yemenin kıstalarını nerden okuyabiliriz ,bilelimde ona göre hareket edelimdimiama

Bi ara yeni yeni topikolarımız vardı ,kayboldular ,nooldu onlara ...
Eski topikolar da yok ,seherinde nerde ki ,yoğun galiba , yeni buluşma programı yapıcam katılımcıları düşünüyom ,daha kalabalık olmamız lasım

sağol wavym ,kıvırcığımmmmm

nasıl yaaa , küçücük kulağa ne sokmuşlar ,ne vicdansız oluyo bu çocuklar yarabbim :18: Ulan benim herif de uyurken bişeler sokmuş olmasın Bende iltihap yok , basınçtan olmuş dedi ,yoğun grip veya uzun uçak yolculuğundan olurmuş ,grip olmuştum ama öyle kötü değildi , bünye zayıf demekki ,çok etkilendim ne biliyim...İyiyim biraz dah a ama çınlama devam

türbanlı aplalarlan dalga geçti ,belki ondandır :44::44::44:

bi de mune konuyu kapatırken yiyişmek demiş ,onu kim kullandı ki hatırlayamadım ,ondan kapatmış gibi görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…