sağol wavym ,kıvırcığımmmmm
nasıl yaaa , küçücük kulağa ne sokmuşlar ,ne vicdansız oluyo bu çocuklar yarabbim :18: Ulan benim herif de uyurken bişeler sokmuş olmasınBende iltihap yok , basınçtan olmuş dedi ,yoğun grip veya uzun uçak yolculuğundan olurmuş ,grip olmuştum ama öyle kötü değildi , bünye zayıf demekki ,çok etkilendim ne biliyim...İyiyim biraz dah a ama çınlama devam
Ceydam size demedim mi ben kırıp dizinizi burda oturun, oralarda gezmeyin. Kadınsan haddini bilecen iddaalı laflar söylemicen
Gerçekten ya ban açıldıktan sonra gitmee artık oralaraLaftan anlamayan insanlarla uğraşma
Oradaki saçma konulardan dolayı forumdan soğudum valla.
Birşeye ihtiyacın var mı?Mektup yazacaktım ama günün kısaymış, mektup ulaşmadan sen tahliye olursun.
İsteklerini, ihtiyaçlarını tatlışkomla ilet. Bulup buluşturup göndeririz.
Soracagım kişileri benden önce yazıyonuz bu sıralar. Bende seherinde yok yazacaktım, nerde ki.
Derinnehirde hep girerdi. 1aydır yok nerdeyse.
Lavanta yağını aldım. Bazıları işe yaramıyor yazmış, bazıları etkili yazmış. Satıcı adama sinek için alıyorum dediğimde, havalar ısındı satış arttı, sinek için etkili falan dedi. Bilmiyorum henuz ne kadar etkili. Kaçgündür serindi, sinek yoktu. Dün damlattım badisine sadece. Çok ağır bir kokusu var ama sonradan alışılıyor. Uykuya dalmada da yardımcıymış ne kadar doğruysa artık
Ama tedaviyi boşladın sen. Hani bunca smiley arasında bu
Alternatif tıbbi yabana atma
Öyle deme kız ,insan susamıyo ,konu kapatılmış yoksa iki laf da ben edecektim o beyyan kişisine ama kısmet değilmiş
Dün başka bi stille yoğrut mayaladım ,o da bi güzel oldu kızzzzzzz , tencerenin üstüne süzgeç koydum ,üstüne örtü kapattım ,bayağı susuz sert bi yoğurt oldu , uzmanlaşacam yakında bu hususta
He farklı bir yöntemmiş. Nerelerden alıyorsun bu akılları bakayımBende başka yerlerde gezecem bundan sonra
Yada siz gezin nasıl olsa yazıyorsunuz ben diğer sayfalara yabancıyım kaybolurum falan
Bunu biyerde okumuştum daha önce ama denememiştim ,burda bi arkadaş yapmış konuşurken söyledi ,dur dedim bunu da deneyim ,valla güzel oldu...Maksat buharlaşan suyun geri süte düşmemesi ,uçup gitmesi ,mantıklı geldi mevzu...Hatta sana denemediğim ama burdaki bi arkadaşın yönetimini söyleyim ; hiç kapatmadan mayalamak ,evet bildiğin ağzı açık , bizim mayaladığımızdan biraz daha sıcakken mayalıyor , kapağı açık tezgahta bırakıyomuş,sadece tencerenin etrafına hafif bişey sarıyomuş çabuk soğumasın diye o kadar , 3 saat sonra dolaba koyuyomuş, 7-8 saat da dolapta duruyomuş ,hoppp yoğurt hazır...Henüz denemedim ama :44::44::44:
Bunu biyerde okumuştum daha önce ama denememiştim ,burda bi arkadaş yapmış konuşurken söyledi ,dur dedim bunu da deneyim ,valla güzel oldu...Maksat buharlaşan suyun geri süte düşmemesi ,uçup gitmesi ,mantıklı geldi mevzu...Hatta sana denemediğim ama burdaki bi arkadaşın yönetimini söyleyim ; hiç kapatmadan mayalamak ,evet bildiğin ağzı açık , bizim mayaladığımızdan biraz daha sıcakken mayalıyor , kapağı açık tezgahta bırakıyomuş,sadece tencerenin etrafına hafif bişey sarıyomuş çabuk soğumasın diye o kadar , 3 saat sonra dolaba koyuyomuş, 7-8 saat da dolapta duruyomuş ,hoppp yoğurt hazır...Henüz denemedim ama :44::44::44:
Ben makine aldım ya onun kapağını kapatıyorum, dediğin gibi nasıl su oluyor kapak. Açarkende ister istemez içine dökülüyor. Geçen gün kapatmasam mı dedim ama içine birşeyler uçar gider diye şüphe ettim. Mutfak tezgahının en sonunda duruyor ama camlar açık hep ev toz doluyor. Wavy havlu kağıt koy demişti ya bittikten sonra koyuyorumda mayalanma sürecinde de koysam olur mu ki?
reyhan mı beyhan mı neyse işte ,o mu yazmış dinibütün aplamiriiss o reyhan yazdı o kelimeyi (bende ban yemiim şimdi , kıstasları bilmiyomm )benöyle hatırlıyorum ,
hee seherinde yok , elayshe zaten artık uğramıyorr
Kağıt havlu da aynı mantık bence,suyunu emsin diye , geçen yoğurt sütüylen mayaladığımda kağıthavlu koymuştum ,o da susuz olmuştu ,demek ki naapıcaz ; suyunu içine damlatmıycaz ,çözdükBen makine aldım ya onun kapağını kapatıyorum, dediğin gibi nasıl su oluyor kapak. Açarkende ister istemez içine dökülüyor. Geçen gün kapatmasam mı dedim ama içine birşeyler uçar gider diye şüphe ettim. Mutfak tezgahının en sonunda duruyor ama camlar açık hep ev toz doluyor. Wavy havlu kağıt koy demişti ya bittikten sonra koyuyorumda mayalanma sürecinde de koysam olur mu ki?
ben deniyim bu yöntemi yoğurt mayalam ile ilgili ne varki çok kolay derken bildiğin sorun yaşamaya başladım yahu
bu wavy bizdne önce çözmüşyok canım bence makina çalışırken koyma
kapağı hafifçe kaldırıyorum ben damlamıyor su, ama havlu kağıt bir günlük bekleme sürecinde daha da katılaştırıyor yoğurdu
bu arada ben de bişey duydum, ne kadar doğru ve bebeklere kullanılır mı bilmem de
yoğurdun mayasına bi tutam toz şeker karıştırıp öyle mayalayın diyodu bi yerde
tamam hamurun mayasına okey de yoğurda ilginç geldi- ve tadı muhteşem oluyomuş :44:
Birde benim gördüğüm yoğurt sütüde balmarmış, yörsan diye aklımda kalmıştı.
Yoğurdu hala günlük mü mayalıyorsunuz yoksa 3-4gün verdiğiniz oluyor mu? yada versek olur mu acaba artık :44:
bu arada ben de bişey duydum, ne kadar doğru ve bebeklere kullanılır mı bilmem de
yoğurdun mayasına bi tutam toz şeker karıştırıp öyle mayalayın diyodu bi yerde
tamam hamurun mayasına okey de yoğurda ilginç geldi- ve tadı muhteşem oluyomuş :44:
Birde benim gördüğüm yoğurt sütüde balmarmış, yörsan diye aklımda kalmıştı.
Yoğurdu hala günlük mü mayalıyorsunuz yoksa 3-4gün verdiğiniz oluyor mu? yada versek olur mu acaba artık :44:
kııızzzzzz ,ben demeyi unuttum ,koyuyom bennnn ,kaynanamdan öğrendim ki , anam da öyle yapıyomuş ,köy yoğurdu tadının sırrı
azıcık ama , 1 çay kaşığı kadar , hatta mayaya hem şeker hem de ılınan sütten biraz ekleyip iyice karışıtırp katınca daha güsel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?