• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerin bezinden mi kullansak hep beraber bezlencez artık.bu arada prima 1 nolu çok ufakmış oyuncak bebek giyer cinsten:26::26:
Bende depend hasta bezi aldım orta boy ama cok buyuk ya nasıl kullanılır o sıcakta hiç rahat gelmedi bana.Eşimde gormus zaten bir suru alay etti :) Bende olmazsa bebek bezi kullanacagım ped ve hasta bezinin ortası bence herkeste oyle tavsiye etmiş. en azından ufak ve emişi iyi o pijamalardan hasta bezleri cok belli olur kocaman :)

Merak etme canim varsın zayıf olsun saglikli olsunda zayıf bebek daha çabuk büyüyor
Ya benim kizcem oda zayıf teyzesi ama napim saglikli olsunda diyorum Gerisi önemli degil

Valla bilmiyorumki lapinucum, tek bildiğim bişey var, bebeğim zayıf :(
karın çevreside geçen haftaya göre daha az çıkmış :(

Kız ise iyi dediğiniz gibi narin minyon olur yasını gostermez :) Bizim erkek tırtıl gibi birsey olacak :)
2 kilo oldu yeni ve dun doktor en fazla 2 hafta daha verdi onua zayıf diye biraz beklemek istiyor. Hala ters duruyor ama donse bile bu kilosuna gore normal dogum olamaz sezeryan olur dedi son olarak 2500 uzeri olmalıymıs en az

günaydın hamişler ewet sayılı günlerin sonuna yaklaşıyorum bende hayırlısıyla şu sıcaklarıda atlattıkmı inş ben geliyorum sinyalleri alıyorum yavaştan :)

Slm.Dünyaya gelen bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar inşallah.Benim 22 ağustos doğumum ama özel hastanedeki doktorum 10 ağustosta sezeryan dedi.İlki sezeryan olduğu için mecburi.Devlet hastaneside ne zaman kanaman olacak veya suyun gelecek ozaman gel dedi napıcağımı bilemiyorum.Devlet hastanesini dinlersem ya gecikirse.Bebeğe ya da bana bi zararı olurmu.Ordaki ebe öncesi sezeryan olduğu için rahim fazla gerilirse yırtılma bile olabilir diye korkuttu beni.Bakanlık yasaklamış gün vermeyi.Napıcam bilemiyorum. :18:

Slm.Dünyaya gelen bebişlerimiz hayırlı evlat olsunlar inşallah.Benim 22 ağustos doğumum ama özel hastanedeki doktorum 10 ağustosta sezeryan dedi.İlki sezeryan olduğu için mecburi.Devlet hastaneside ne zaman kanaman olacak veya suyun gelecek ozaman gel dedi napıcağımı bilemiyorum.Devlet hastanesini dinlersem ya gecikirse.Bebeğe ya da bana bi zararı olurmu.Ordaki ebe öncesi sezeryan olduğu için rahim fazla gerilirse yırtılma bile olabilir diye korkuttu beni.Bakanlık yasaklamış gün vermeyi.Napıcam bilemiyorum. :18:

Acil sevkettiklerinde 2 hafta once Kanuniye gittik gün vermiyorlardı evet demekki yasaklanmış bayanın birisi 37.haftasına gelmiş sezeryan olacakmıs gün istiyor gun vermiyoruz diyorlar ne kadar sacma bir işlem. Zaten huzursuz geciyor gunlerimiz sonuda belli ne diye gun vermiyorlar. Bakanlıkta baska sey bulamadı ugrasacak

SAĞOL CANIM İYİ ŞEYLER DUYMAYA İHTİYACIM VAR.SIPALARI SEVCEZ DİYE DENEK GİBİOLCAZ DESENE.BUKADAR ZORLUK ÇEKCEM OSIPACIK İÇİN VERMEM KIZIMI BEN KİMSELERE.SENİN DE AZ KALMIŞ HAYIRLISI CANIM.ASLINDA GENEL ANESTEZİ HEPSİNDEN DAHA MI İYİ Kİ TAMAMEN UYUTULUP UYANIYORSUN BEBİŞ KUCAĞINDA OLMUYOR MU?

bılmıyorumkıı
sezeryan olursam ben genel ıstemıyorum bebegımı hemen görmek agladıgını duymak ıstıyorum
bırde bende narkoz korkusu var
sankı ölum gıbı uyuyup uyanamıcam sanıyorum
ben genel yaptıramam mecbur kalmazsam:18::18:

Acil sevkettiklerinde 2 hafta once Kanuniye gittik gün vermiyorlardı evet demekki yasaklanmış bayanın birisi 37.haftasına gelmiş sezeryan olacakmıs gün istiyor gun vermiyoruz diyorlar ne kadar sacma bir işlem. Zaten huzursuz geciyor gunlerimiz sonuda belli ne diye gun vermiyorlar. Bakanlıkta baska sey bulamadı ugrasacak

kızlar bu yasadan önce nisan başında akrabam sez olcaktı özelde dr u 37 haftadan önce bişey olursa sez yapamam direkt devlet hastanesine git demiş.neyse 37 yi atlattı 38 de mi ne özel dr u sez yaptı

Slm kizlar ayin 19 da alta kuzum dunyaya geldi simdilik hersey cok normal 38+0 da 3550 gr dogdu:) umarim
Herkes iyidr cok sik takip edemesemde Aklim
Hep sizde

bılmıyorumkıı
sezeryan olursam ben genel ıstemıyorum bebegımı hemen görmek agladıgını duymak ıstıyorum
bırde bende narkoz korkusu var
sankı ölum gıbı uyuyup uyanamıcam sanıyorum
ben genel yaptıramam mecbur kalmazsam:18::18:

aynı korku bende de var canım:53::53:

Bende genel istemiyorum sanki bana agır gelir zor kendime gelirim. Tabi hala bi umut normal dogum beklentim var zorda olsa :) Oncesinde sancı cekmek halen tercihim :)

Son düzenleme:
kızlar kasıklarımda gün içinde ara ara adet olucakmışım gibi ağrı hissediyorum bebişin başımı yerleşiyor yoksa kanala:52:

Oh çok şükür bugünü de atlattım yarın son iş günüm sabırla 5 haftamı doldurdum çok şükür :) bu arada ben 66 kilo oldum ama hala çocuğumun kilosunu öğrenemedim haftaya dr.a gideceğim o zaman öğrenirim artık tabi o zamana kadar doğurmazsam, zaten bu gidişle kontrole gitmeden doğuma gideceğim ben :)

oz_ canım, arada benim de ağrılarım oluyor hazırlanıyor beyzadeler az kaldı :34:

Oh çok şükür bugünü de atlattım yarın son iş günüm sabırla 5 haftamı doldurdum çok şükür :) bu arada ben 66 kilo oldum ama hala çocuğumun kilosunu öğrenemedim haftaya dr.a gideceğim o zaman öğrenirim artık tabi o zamana kadar doğurmazsam, zaten bu gidişle kontrole gitmeden doğuma gideceğim ben :)

oz_ canım, arada benim de ağrılarım oluyor hazırlanıyor beyzadeler az kaldı :34:
beyzadeler hazırlanıyordur dıymı ben artık sıkıldım beklemekten 38.haftanın dolduğu gun gelse keşke :49:
cnm nolur nolmaz kontrole gıt bence bıran önce,bizde 56.5 olduk bir buçuk hafta önce 56 kg dım bebişde 2.530 gr 36 haftadaydık,onumuzdekı çarşamba kontrolum var 38.haftamın içinde olucam gittiğimde çatı muayenemide yapıcak hayırlısı bakalım:17:

Back
X