Kızlar kilot seklinde giyinen hasta bezleri cok kullanışlı . Kayma çıkma derdi yok. Ben tavsiye ederim.
bende depend aldım 1 tane numunesi gelmişti.. paket olarak alayım o zaman :)
nasılsınız canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kilot seklinde giyinen hasta bezleri cok kullanışlı . Kayma çıkma derdi yok. Ben tavsiye ederim.
Slm kizlar ayin 19 da alta kuzum dunyaya geldi simdilik hersey cok normal 38+0 da 3550 gr dogdu:) umarim
Herkes iyidr cok sik takip edemesemde Aklim
Hep sizde
beyzadeler hazırlanıyordur dıymı ben artık sıkıldım beklemekten 38.haftanın dolduğu gun gelse keşke
cnm nolur nolmaz kontrole gıt bence bıran önce,bizde 56.5 olduk bir buçuk hafta önce 56 kg dım bebişde 2.530 gr 36 haftadaydık,onumuzdekı çarşamba kontrolum var 38.haftamın içinde olucam gittiğimde çatı muayenemide yapıcak hayırlısı bakalım![]()
cnm hayırlısı olsun ne dıyelım,gerçekten zormuş senınkıdoktor randevüleri o kadar dolu ki erken zamana yer bulamıyoruz devlet hastanesi 3 saat bekliyoruz 3 dakkada çıkarıyolar hastanelerden çok soğudum hiç gidesim yok en songeçen hafta gittim ultrasona bile giremedim nst ye girdim dr.gitmiş sonucu bile götüremedim ilçeye gidiyorum 1 saat mesafede hiçbir işe yaramıyor tam bir sabır imtihanına tabi tutulduk inşallah doğumum rahat olur tek duam bu çünkü gittiğim hastanede yoğun bakım ünitesi bile yok bişey olsa 3 saatlik mesafede ki ile sivasa gönderiyorlarmış bunları düşünmek bile stres olarak yetiyor, eşime doğum nasıl yaptırılır onu anlatıyorum olurda evde doğururum diye belki![]()
bende depend aldım 1 tane numunesi gelmişti.. paket olarak alayım o zaman :)
nasılsınız canım bebiş nasıl ? sen nasılsın ?
cnm epiduralde el hareketlerini hissediyomuşsun.spinalde hiç hissedilmiyo galiba çünkü spinalde beğinden gelen bi sinirle omurilik arasına yapılıyomuş ama epiduralde dışarı yapılıyo.acıya gelince benim ilki geneldi ve uyanınca 1 2 saat felaket acı çektim sonra serum falan geçti.isterseniz genelin aşamalarını kendimce anlatayımbize de bilgi ver canım öğrenince
epidural-spinalin ayrımını anlayamadım.hangisi rahat acaba
QUOTE]
canım ıkısıde belden uyusturma
epıduralde ınce bır boru oluyormus sırtta ama esnek galıbakı yatabılıyorsun ustune ve hıc sıkıntı verıyormus anestezı uzmanı ordan gereklı görunce ılac verıyormus
spınal ıse belden 1 seferde ıgne yapmak uyusmak
bırde su farkları var ama hangısı hangısıne aıt bılmıyorum
arkadasım söylemıstı 2 yıl öncede ozaman bu konular ılgımı cekmıyordu anestezı uzmanı sölemıs onada karar vermesı ıcın spınal ve epıdurale
bırınde tamamen uyusuyorsun yanı karnına dokunulunca hıssetmıyorsun felc gıbı tabı acıda yok
dıgerınde ıse dıs cektırırken uysuyorya dokununca hıssedıyorsun ama acı yok
dokunduklarını hıssedıyormussun ama acı hıssı yokmus
Hamilelik sırasında nadiren pelvis yani leğen kemiği eklemlerinde aşırı ağrı hissi oluşabilir. Özellikle simfizis pubis bölgesinde (önde orta hatta pubis tüylerinin olduğu bölgeye denk gelen eklem yeri) hormonlara bağlı eklemde aşırı gevşemeye bağlı çatı kemiği ağrısı (pubik ağrı) denilen şiddetli ağrılar olabilmektedir. Bu hormonlar doğum kanalını bebeğin doğumuna hazırlık amacıyla gevşetirler.(acaba bizim adet sancısı gibi dediğimiz agrılar bunlarmı aceb?)
cnm epiduralde el hareketlerini hissediyomuşsun.spinalde hiç hissedilmiyo galiba çünkü spinalde beğinden gelen bi sinirle omurilik arasına yapılıyomuş ama epiduralde dışarı yapılıyo.acıya gelince benim ilki geneldi ve uyanınca 1 2 saat felaket acı çektim sonra serum falan geçti.isterseniz genelin aşamalarını kendimce anlatayım
valla sevinirim detayları öğrenelim ki ona göre hareket edelim
bende antalyadayım sırf oyuzden kendıme bır tane sabahlıklı gecelık aldım,çantayada 2 çorap attım bakalım hayırlısıBurada yazılanları okuyordum ama cok ciddiye almıyordum bu sıcakta cok aranmaz corap diye ama yeni dogum yapan arkadasım hemde Antalya gibi bir yerde Dondum mutlaka bolbol corap al hatta sabahlık yelek turu seyler al dedi benim gibi ciddiye almayanlr varsa onceden aklında bulunsun :)
Birde o normal dogum yaptı sezeryan olanlar daha cok üşüduklerini yazıyordu
bende antalyadayım sırf oyuzden kendıme bır tane sabahlıklı gecelık aldım,çantayada 2 çorap attım bakalım hayırlısı![]()
evet arkadaşlar kalın bişiler alın yanınıza yengem doğum yaptığında yanında kaldım
ve titriyordu yaz günü
ben şimdiden patik yelek ve çorap koydum
kan kaybedeceğimiz için üşüyeceğiz ister istemez
Burada yazılanları okuyordum ama cok ciddiye almıyordum bu sıcakta cok aranmaz corap diye ama yeni dogum yapan arkadasım hemde Antalya gibi bir yerde Dondum mutlaka bolbol corap al hatta sabahlık yelek turu seyler al dedi benim gibi ciddiye almayanlr varsa onceden aklında bulunsun :)
Birde o normal dogum yaptı sezeryan olanlar daha cok üşüduklerini yazıyordu
aksama kayinvaludemler gelicek. Ewi supuruyorum ve bel kasik agrilarim artiyor. Bide yemek yapma fasli var. Aksami zor edicem sanirim. Herkes is cok yapma ertesigune doguma gidersin diolar. Genelde ole oluyomus.) y