• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim halımı bı görseniz suan bı kova soğuk suyun icine ayaklarımı soktum serinlemeye calisiyorum, ayaklarım davul gibi çok şiştiler kizariklik bile var Ayakkabi zaten giyemiyorum su günler bı geçse :(

:):):) hayırlısı iile geçsin inşallah :):) zaman yaklaştıkça doğum korkusu sarıyor beni :):):)

herkese selamlar

20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.

:nazar::nazar::nazar::nazar::46::46::46: maşallah sağlıklı olmuş ya annesi , sana da geçmiş olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı başımızaa

Ne aceleniz var. Son günlerin keyfini çıkarın bol bol dinlenin. Gercektende enerjiye cok ihtiyacınız olacak.

hey sen taze anneeeeeeeee , :46::46: iyisiniz dimi ??

Ahh şu havalar biraz serin olsa daha rahat olcam inanki, uyuyamayınca daha ağır geliyo, bide sağa sola dönememek varya nasıl işkence :(
Senin bebiş ne yapıyor be yaa :)

Sorma teyzesi zor bir cocuk olacak belli etti kendini. 5 dk uyutmuyor. Acayip uykusuz ve yorgunum. Gerci canı sagolsun.

inşallah canım. çok teşekkür ederim. sizi unutmya niyetim yok Allahın izniyle takipteyim ileri zamanlarda bebişlerimiz büyümeleriyle ilgili konuşacaz ama bebim bebiş çok küçük minyatür bebek gibi.

canım hiç düşünme bir tanıdığımızın 5buçuk-6 aylık doğmuş. 3. sınıfta şimdi ve yaşıtlarıyla her şekilde eşit hatta çok zeki.prematüre bebek olduğuna inanamazsın.

herkese selamlar

20.07.2012 cuma günü saat 18.20 de meleğime kavuştm 5 hafta erken geldi yavrum. geçen hafta salı gecesi aniden suyum geldi. dr bebğim küçük olduğu için sezeryanla almak istemedi. sancım gelene kadar hastanede yattım. perşembe gecesi sancılarım başladı ve cuma günü MELEĞİMİ kucağıma aldım. doğumum normal oldu. çok sancılıydı ama yavrumun o iri gözlerini görünce yemin herşeyi unuttum. 2080 gr çok küçük ama kuveze koymadılar. enfeksiyon sarılık derken dün taburcu olduk. çok şükür evimizdeyiz. daha ayrıltılı yazmaya çalışcam sonra. hepiminizi öptük kızımla.

Ay inşallahh. Annem bu sana çekmiş dyor bende hiç durmazmisim.

Hayırlı uğurlu olsun inşaallah,gözünüz aydın. Sonunda normal doğum yapan biri oldu,hikayenizi bekliyoruz ona göre :32:
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/542042-2012-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html :40:

annişler yakınında metro olanlar bezlerin fiyatları çok uygun eşim izmirn içine gitti bugün girmişlr arkadaslarıyla 2 numara 60 tane var içinde 12 tl miş uygun geldi bana çok

selam taze annişlerrrr....
biz geldikkkkk :emir_bebek:
sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.:54:

selam taze annişlerrrr....
biz geldikkkkk :emir_bebek:
sabah saat 9:00 itibari ile 2440 gr. doğduk. akşam 20:00 civarıda geldik. çok şükür küçüğüz ama sağlığımız yerinde iyi dilekleriniz dularınız için hepinize teşekkürler.:54:

:nazar::nazar::nazar:HOŞGELDİNİİZZZZZZ, bizde burdayız işte :49::49: hamiş hamiş, :emir_bebek::emir_bebek:minnakınız sağlığı yerinde ya çok şükür gerisinin kolaylığı gelir inşallah , sanada geçmiş olsun, eeeeeeeeeeee vaktin varsa bir yazsana neler oldu nasıl oldu, :17::17:

Iyi geceler annisler yarin son kontrolumuz var ve 1 agustosta da sezaryanimiz cok heyecan basti beni nasil olacak yavrum iyi mi birde hic yuzunu gostermedi bizimki cok merak ediyorum... Allah hepimize hayirlisini versin

Back
X