Mrb arkadaslar.dun yazmistim okuyanlar bilir.cati muayenesi olmustum bugun de baska bir dr a gittim.dunku 3600 demisti normal icin fazla kilolu dahada gelmeye niyeti yok demisti.bugunku ise 3200-3400 arasinda dedi .kafam karisti bu gercekse tabi daha ii.3600 oldugunu zannetmiyorum dedi.AMA 14 gunumuz kalmasina ragmen bebek HALA kanala girmemis.1 parmak aciklik da var AMA kanala girmezse yine de sezeryan yapmak zorunda kaliriz dedi. Bu haftaya kadar kanala grimes gerekirdi AMA time de bekleyelim dedi.offff cok zor durumdayim kanala girmeyen normal dogumu bekleyen arkadaslar varmi aramizda.ne yapayim hanimlar?bi netlesseydi keske dogum sekli de ona gore kafM Rahat olsaydi.aciilllll yardiiiimmm
aynı dertten muzdaribim..bende bugün kontrole gittim suyu falan herşey normal ama kanala girmemiş nst'de sancı çıkmadı bişeyler yedim bi daha girdim az çıktı bu sefer.sonra alttan muayene etcem dedi iyi dedim baktı açılma yok dedi..azcık kanama oldu dr bir iki gün lekelenme olabilir korkma muayeneden dolayı dedi...(başına gelen var mı doğrumudur?) bol bol yürüyüş ve hareket et dedi 41.haftaya kadar bekleriz bişey olmazsa suni sancı verip doğurtcaz dedi..artık muayenelere sabah gel yatış gerekirseymiş...ben zırıl zırıl ağlarım niye böle oluyor.eşim devlete gidelim önerisinde bulundu..sezeryan istemiyorum suni sancı da herşey doğal yoluyla olsun istiyorum ama hastaneyede doktorada güvenemiyorum malum sezeryan düşkünü oluyorlar...bende devlete hast. gidicem mutlaka bakalım o ne diyecek...en azından kafam rahatlar yaaaa.