günaydınnn dünün delirmesinden ve 45 dk sonra uyanan eh eh inden sonra sonunda soluğu doktorda aldık. görünürde bir şeyi yokken neden böyle bu çocuk diye. veeee ilginç sonuçsağlığında hiç bir şey yok. gazıda yok sadece bırakın bağırsın dedi.
dedim dalga geçiyorsunuz heralde saçlarımı yolucam artık sesinden. bunun üzerine doktorumun garip açıklamayı yaptı. " bazı bebekler ağlayarak ve bağırarak uykuya dalar,sizse onu susturmaya çalıştıkça sadece daha uzun süre uyanık kalmasını sağlarsınız. şimdi eve gidin ve rutin banyosunu, temizliğini yapıp, karnını doyurup saatinde yatırın 10-15 dk sonra susacak ve uyuyacaktır " dedi.
veee sonuç gerçktende öle oldu hatta 5 dk sonunda tamamen daldı.
Allah'ım daha neler öğrenicez.
canım sağol uyguladığım şeyler hepsi. birde bebek masajı isimli bir kitap var. ortapedi,çocuk ve masör uzmanların ortak hazırladığı. bebek masajı isimli. ilk bebeği olanlara onuda tavsiye ederim. ama ben ilk defa bu keçimde duydum bunu ağlayarak uykuya dalmayı.
bu arada senaysene birebir katılıyorum kızlar elektrikli pompa konusunda.yanlız muskat nedir ve nasıl verilir bak bende onu bilmiyorum biraz bahsetsene canım.
Yok yok bu bebek bakımının tecrube ile ilgisi yok, her bebek bambaşka

İlk diye endişe etmeyelim boş yere