ev sahibi olunca kendilerini de bizim sahibimiz sandılar heralde.daral geliyor valla.ama çok ısrarcılar.kızı bir gün ailesinden habersiz kapımızı çaldı ben açmam kapıyı belki eşimden çekinirler bir daha çalmazlar diye ona açtırıyorum.kızı cep telinizi kullanabilir miyim dedi.eşim vermiş bulundu.artık kimi aradıysa.anası biliyor biriyle görüşüyormuş.dövmüş filan bunu.babası da duysa bacaklarını kırar.ben fazla samimi olmayınca çalmıyorlar.ama eşim birkaç kez insanlığından bunların işini yapmış bulundu işyerinden.istekleri bitmiyor.altta dükkanı var bunların.apartmana taşınmamışlardı daha.kiracı oturuyordu(2 kiracıydık) kendi evleri uzak olduğu için bir akşam kapımızı çaldı kızı yanında kardeşi 12 yaşında.tuvaleti gelmiş girebilir miymiş?eşim de girsin dedi.tuhaf da bir durum hani.neyse eşime kızdım ya bunlar alışacak hep gelecek vb diye.ben hamile hamile onların pisliğiyle mi uğraşıcam.neyse kiracıyı çıkarıp taşınınca bir daha öyle bir sorunumuz olmadı.denk değiliz bir kere aile yapısı olarak.kadın da istiyor ki görüşelim ama kocası tam hanzo.kadın dedikodu küpü.kızları fırıldak.ben bunları ne yapayım görüşüp.bebek olsun işallah zili çalmazlar.bahane üstüne bahane.b
afferin , valla doğru düşünmüşüm :))) bu 16 lık kız sana geliyorum die evden çıkar , gider birileri ile konuşur gezer vs. sonra annesi de bilir bunu ama , görmezden gelir, baba nın haberi olunca daa, ay ben muffin ablasında biliyordum der , hatta olay senin üzerine bile kalır ,ee her zaman istediğimiz gibi olmuyor çevremizdekiler, valla bebiş bahane olucak sana ,
Muffincim zaten onlar agladimi sende aglamak istiyosun d'un gece yasadik bunu benim cadiyla gunduz tum gun uyudu gecede agladi![]()
evet ya , gecemi gündüz mü uyanıktı anne karnıdan iken , o uyandıkları saatlere uyuyorlarmı , benim ki gece 2 de ayaklanıyorda

Ay kızlar bugün çok fenayım.Sabah serinliğinde bile ter boşanıyor benden.Hem de kaçıncıya.Zaten sabaha kadar wc ye gidip gelmekten bir doğru dürüst uyuyamadım.
Gelsin artık bu tosuncuk istiyorum ama hala bir tık yok.Bakalım Cuma günü kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek ? Bayrama kalmasını istemiyorum yaaa![]()
gelir annesi gelir,