Guzell gunesli bigunden gunaydınnn![]()
Ne güneşi ne yağmuru kar var fırtına var buzgibi bir günaydınnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzell gunesli bigunden gunaydınnn![]()
günaydıııııııııııın,
tostumu yedim güne hazırım![]()
Akşam goktug çok kötüydü uyanıp uyanıp çok agladı calpol dd verdim.etkı etmedi. Enson artık gittim onunla yattım. Uyudu yavrum çok acı. Aglıyordu. Şimdi bababaa diyerek uyandıçok şükür.
Akşam goktug çok kötüydü uyanıp uyanıp çok agladı calpol dd verdim.etkı etmedi. Enson artık gittim onunla yattım. Uyudu yavrum çok acı. Aglıyordu. Şimdi bababaa diyerek uyandıçok şükür.
kızlar yaa ben hala adet olmadım yaa :18:::18: sızdede duzensızlık oldumu bole dıger ıhtımalı dusunemıyorum![]()
kızlar yaa ben hala adet olmadım yaa :18:::18: sızdede duzensızlık oldumu bole dıger ıhtımalı dusunemıyorum![]()
çok tatlı bi penguen olmuş buuuuuuuuuuyerim annemmmmmmmmm
![]()
cnm acaba yedıgı bısey mı gaz yaptıda agladı benımkılede bazen aglıyo ole kucagımda gezdırıyorum uyuyorlar
2gecedurr oğlumda öyle ya saatlerce ağlıyor sakinlsmiyor bende jel sürdüm diş erlerine ağzının içi alev gibi Su verdim nasil içti yavrum
Değişik birsey yemedi, kucaga aldık bşraz ağladu tarırdık 10 dk sonra bidaha ağlama sanki biri çimdikledi. Aç galiba dedim emzirmek istedim onuda almad. Neyse iyi çok şükür. Bende pazara gittim lahana aldımAyy kıyamam kuzum neden ağladı acep dişmi yoksa yeni bişeymi yedirdin
sağol ayşecim, o sizin tatlılığınız
nasılsın? nasıl başladı haftasonu?
dün gece iyi kaynattık ha![]()
Değişik birsey yemedi, kucaga aldık bşraz ağladu tarırdık 10 dk sonra bidaha ağlama sanki biri çimdikledi. Aç galiba dedim emzirmek istedim onuda almad. Neyse iyi çok şükür. Bende pazara gittim lahana aldımPazartesi baslarım artık. Ben yapıyım. Etkisini soylerım