Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Felixi fitil daha cabuk düşürüyo bende aldım buzdolabına koydum. Kızdan cok çekerim boğaz enf. Cok olur en guzeli duşa sokmak sonrada fitil
Evet tatlişkom ya başta calpol verdim de gece fitîl verince anca düştü.. Doktor 39 dan sonra fitil demişti ama ben daha da yükselmesini beklemedim vermek için..
Senaysene altın suyuna batırılmış hunii
Ceydaya beyzbol sopasıı
Ya mercan dün ilk kez ateşlendi39 filan oldu, bugün iyi yine sokaklardayız ama o kadar bebeğin arasına sokmak doğru mu bilemedim.. Belki mikrop duruyodur, ya bulaşırsa kuzulara?
Kızlar bu ara sadece okuyabiliyorum, biraz mercan biraz başka hastalıklar... Pek kocaman oldu kafam![]()
Kızlar anneniz için harika bir hediye seçin :))))
slm kızlarrr evet kızamık asısı oldu benım mınık prenses dokuntu yapar dıye bıse demedı hemsıre ama kolları sankı isilik olmus gıbı oldu ben sıcaktan dıye dusunmustum.![]()
canım ,atesının cıktıgını anladıgın an yarım fitili ver rahatlar hmde atesını kontrol altında tutarsın 39u hiç bkleme daha bebek bunlar 39 onlar için thlikeli 39 sonrası havale geçirr Allah korusun![]()
Bi yandan yemişim doktorunu diyorum ama kadın şöyle bi açıklama yaptı, bebek oldukları ve mikroplarla ilk kez karşılaştıkları için bir miktar ateş iyimiş, çünkü savunma mekanizmalarını çalıştırıyormuş. Hemen düşürmeye kalkınca bağışıklığın gelişmesini engelliyormuşsun.. Çok mantıksız gelmedi ama insanın da yüreği dayanmıyor o kadar hırpalanmasına![]()
ya bu arada bu veled (benim çoçuk ) benimkollarımı yada omzumu ısırıyor olmadı emerken tırnaklarını felen geçiriyor,tırnakları yoksa da parmaklarını sıkıyor felen , nedir derdi benimle ???![]()
ya bu arada bu veled (benim çoçuk ) benimkollarımı yada omzumu ısırıyor olmadı emerken tırnaklarını felen geçiriyor,tırnakları yoksa da parmaklarını sıkıyor felen , nedir derdi benimle ???![]()
kızamık aşısını ben yeniden ebeye sorduğumda aşı ların bittiğini ve yenilerin gelmediğini söyledi (hatta demkki tehlikeortadan kalktı yenisi gönderilmediğine ve kaldırıldığına göre dedi)şahsen ben yaptırmayı düşünmüyordum bu duruma da çok sevindim ama, ,o kolları şimdi aşı dan mı olmuş ölee
nee yanı ben bosuna mı yaptırdım sımdı asıyıcnm benım kızım cok terlıyo yaa kafayı yedım gece gunduz ust degıstırıyorum.haftaya gıdecem doktora soracam ondan sanırım kolları hafıf ısılık ama terledıgınde oluyor uyanıdgında gıdıyo.uyuyunca terlıyo :44::44:
oyun oynuyor sennle annesi![]()
aynen cnm benım kızda ole ısırmak ıstıyor ve sureklı emerken tırnaklıyo benı![]()
Annesi seni seviyor seviyor![]()