• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Felixi fitil daha cabuk düşürüyo bende aldım buzdolabına koydum. Kızdan cok çekerim boğaz enf. Cok olur en guzeli duşa sokmak sonrada fitil

Evet tatlişkom ya başta calpol verdim de gece fitîl verince anca düştü.. Doktor 39 dan sonra fitil demişti ama ben daha da yükselmesini beklemedim vermek için..

Evet tatlişkom ya başta calpol verdim de gece fitîl verince anca düştü.. Doktor 39 dan sonra fitil demişti ama ben daha da yükselmesini beklemedim vermek için..

canım ,atesının cıktıgını anladıgın an yarım fitili ver rahatlar hmde atesını kontrol altında tutarsın 39u hiç bkleme daha bebek bunlar 39 onlar için thlikeli 39 sonrası havale geçirr Allah korusun :50::50::50::50:

Senaysene altın suyuna batırılmış hunii
Ceydaya beyzbol sopasıı

bana niee hediye almıorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ya mercan dün ilk kez ateşlendi:( 39 filan oldu, bugün iyi yine sokaklardayız ama o kadar bebeğin arasına sokmak doğru mu bilemedim.. Belki mikrop duruyodur, ya bulaşırsa kuzulara?
Kızlar bu ara sadece okuyabiliyorum, biraz mercan biraz başka hastalıklar... Pek kocaman oldu kafam:(

geçmiş olsunn , nie ateşlendi acaba :26::26: birde eğer mikrop halen olsa idi bebişinde huzursuz olurdu bence halen , şahsen ben seni de görmek isterim..

Kızlar anneniz için harika bir hediye seçin :))))

bildiğim kadarı iile topiklerde reklam yapmak yasak, bir kes daha yazılırsa aynı mesaj , kazen sizi atar bence (bende şikayet edebilirim tabi :27:)

slm kızlarrr evet kızamık asısı oldu benım mınık prenses dokuntu yapar dıye bıse demedı hemsıre ama kolları sankı isilik olmus gıbı oldu ben sıcaktan dıye dusunmustum.:50:

kızamık aşısını ben yeniden ebeye sorduğumda aşı ların bittiğini ve yenilerin gelmediğini söyledi (hatta demkki tehlikeortadan kalktı yenisi gönderilmediğine ve kaldırıldığına göre dedi :46::46::46: )şahsen ben yaptırmayı düşünmüyordum bu duruma da çok sevindim ama, ,o kolları şimdi aşı dan mı olmuş ölee :25:

ayşe bu arada bildiğim kadarı ile annesi rahatsızdı biraz, onunla ilgileniyordur diye düşünüyorum...

canım ,atesının cıktıgını anladıgın an yarım fitili ver rahatlar hmde atesını kontrol altında tutarsın 39u hiç bkleme daha bebek bunlar 39 onlar için thlikeli 39 sonrası havale geçirr Allah korusun :50::50::50::50:

Bi yandan yemişim doktorunu diyorum ama kadın şöyle bi açıklama yaptı, bebek oldukları ve mikroplarla ilk kez karşılaştıkları için bir miktar ateş iyimiş, çünkü savunma mekanizmalarını çalıştırıyormuş. Hemen düşürmeye kalkınca bağışıklığın gelişmesini engelliyormuşsun.. Çok mantıksız gelmedi ama insanın da yüreği dayanmıyor o kadar hırpalanmasına:(

Bi yandan yemişim doktorunu diyorum ama kadın şöyle bi açıklama yaptı, bebek oldukları ve mikroplarla ilk kez karşılaştıkları için bir miktar ateş iyimiş, çünkü savunma mekanizmalarını çalıştırıyormuş. Hemen düşürmeye kalkınca bağışıklığın gelişmesini engelliyormuşsun.. Çok mantıksız gelmedi ama insanın da yüreği dayanmıyor o kadar hırpalanmasına:(

tamm doğru demiş ama 39 derec çok fitil yavaş yavaş düşürüyor o ateş Allah korusun 40ı bulursa napacaksın birden düşürme telaşı bulacak seni bizim çocukları doktoru sakın 39 bekleme diyor ben ilk doğduğunda bekledim kv yüzünden çocuk havale geçiriyordu :50::50::50:

ya bu arada bu veled (benim çoçuk ) benimkollarımı yada omzumu ısırıyor olmadı emerken tırnaklarını felen geçiriyor,tırnakları yoksa da parmaklarını sıkıyor felen , nedir derdi benimle ??? :24::24:

kızamık aşısını ben yeniden ebeye sorduğumda aşı ların bittiğini ve yenilerin gelmediğini söyledi (hatta demkki tehlikeortadan kalktı yenisi gönderilmediğine ve kaldırıldığına göre dedi :46::46::46: )şahsen ben yaptırmayı düşünmüyordum bu duruma da çok sevindim ama, ,o kolları şimdi aşı dan mı olmuş ölee :25:

nee yanı ben bosuna mı yaptırdım sımdı asıyı:52::52: cnm benım kızım cok terlıyo yaa kafayı yedım gece gunduz ust degıstırıyorum.haftaya gıdecem doktora soracam ondan sanırım kolları hafıf ısılık ama terledıgınde oluyor uyanıdgında gıdıyo.uyuyunca terlıyo :44::44:

ya bu arada bu veled (benim çoçuk ) benimkollarımı yada omzumu ısırıyor olmadı emerken tırnaklarını felen geçiriyor,tırnakları yoksa da parmaklarını sıkıyor felen , nedir derdi benimle ??? :24::24:

aynen cnm benım kızda ole ısırmak ıstıyor ve sureklı emerken tırnaklıyo benı :1:

Bizimki de resmen çimdirme hareketi yapıyo iki tırnakla:) geçengün burnumun üstünü kanatmış küçücük kürdan parmaklarıyla:) ben bayılıyorum o hisse:))

nee yanı ben bosuna mı yaptırdım sımdı asıyı:52::52: cnm benım kızım cok terlıyo yaa kafayı yedım gece gunduz ust degıstırıyorum.haftaya gıdecem doktora soracam ondan sanırım kolları hafıf ısılık ama terledıgınde oluyor uyanıdgında gıdıyo.uyuyunca terlıyo :44::44:

olabilir terden havalarda iyice ısındı ,kıyamamben kuzuyaaa

oyun oynuyor sennle annesi :55::55::55:

hımmm oyun anlayışlarıda değişikk

aynen cnm benım kızda ole ısırmak ıstıyor ve sureklı emerken tırnaklıyo benı :1:

ii tek değilmişim

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 4 ziyaretçi)
alperenada, aydasu, cydkns+, Ice_daisy, gulsunoguz+, wavybaby+, aysre, felixi+, keynes87

topik dolu ama kmsede ses yokk:36::36::36::36:

$315933_454939931250035_447184864_n.webp $525300_454939804583381_1302982112_n.webp $601838_459643097459586_1625864845_n.webp :nazar::nazar: mınık kızım 9 aylık oldu..9 aylık oldu da ne mı oldu ...ne emekleme ne yuvarlanma ne de dıs :9: bana tutunup kalkmak ıstıyor sureklı..vee son resımde gorundugu uzere uyurken ter revan ıcınde kalıyor:52::52::52:

Back
X