Ayy nedense 40'dan önce doğacak gibi hissediyorum hep hayırlısı bakalım sağlıkla gelsınde babasıda bende çok tezcanlıyız bize çekerse 40ı beklemez22 Eylül’den sonra doğarsa terazi, hadi bakalım inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy nedense 40'dan önce doğacak gibi hissediyorum hep hayırlısı bakalım sağlıkla gelsınde babasıda bende çok tezcanlıyız bize çekerse 40ı beklemez22 Eylül’den sonra doğarsa terazi, hadi bakalım inşallah![]()
Bana hiç yapılmadı ya. Direk sancılandım gittim ilk dogumumda. 6cm acilma herşey yolunda giderken. Aniden sezaryana alındım kordon dolanması olduğu için. Doğal olarak 2.de sezaryan ve 3.de37-38. Haftada belli olur benimkide muhtemelen artık çatı muayenesi olayı varya
Kasımdan önce sormayın diyorumArtık erkeklerde mi karışıyor bi tek onlar kalmıştı. Bende çok yakınım harici herkese ekim başı diyorum.
Benim crp de yükselmişti biraz o civarda benim belirtilerim vardı ama hastaydım yatış vermisti doktor bir gün serum tedavisi olmuştum birde antibiyotik vermistiKızlar benm crp hep 25 ama hiçbir belirtim yok. İdrar yolu enfeksiyonu filan değilim bir yerim de ağrımıyor doktorlar da pek önemsemedi kaç aydır öyle geziyorum. Şimdi burada arkadaşımızın bebeği zatürre doğmuş enfeksiyon geçirdiği için ve ben çok korktum ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum ne enfeksiyonuyum onu bile bilmiyorum . Enfeksiyon doktoruna da gitmiştim devlette ama hiçbir şey söylemedi . Özelde mi gitseydim keşke hiç benim gibi olan var mı ?
Nasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorumBenim crp de yükselmişti biraz o civarda benim belirtilerim vardı ama hastaydım yatış vermisti doktor bir gün serum tedavisi olmuştum birde antibiyotik vermisti
O da ayrı, hala dogurmadin mi sorusu 2 güne bir gordugum insanlardan..neyse yarın son artık pzt doğum iznine ayrılıyorum şükür, kendimize kalicaz artık valla insan goresim yok sakin sakin hazırlıklari tamamlicamKasımdan önce sormayın diyorumbirde şu doğur artık diyenler çok can sıkıcı. Bi zamanı var her şeyin.
![]()
Dr browns antikolik yenidogan aldım cnm arastirmalar sonrası içime o sindiArkadaşlar biberon olarak ne aldınız veya ne almayı düşünüyorsunuz acaba?
Canım benim acil şifalar..sakın kendini dövme bu konuda, oğlusunda hayırlısıyla toparliiyip annecigi ile evin yolunu tutacakOğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım
Şu kola takılan implantlardan taktırcam inşallahDoğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bende spiral taktiricam. 40 gün geçtikten hemen sonra. Valla hiç riske atmaya değmez.Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Erkenmi gelmişti ilk bebiş :)Bana hiç yapılmadı ya. Direk sancılandım gittim ilk dogumumda. 6cm acilma herşey yolunda giderken. Aniden sezaryana alındım kordon dolanması olduğu için. Doğal olarak 2.de sezaryan ve 3.de![]()
O kola takılan implatlar kaç yıllık koruyor canım bilgin varmıŞu kola takılan implantlardan taktırcam inşallah
39+5de geldi erken degildi ama iyi ki de sancılanmışım. O kadar hareketliydi ki kordonu 2kere dolamiş boynunaErkenmi gelmişti ilk bebiş :)
Doktorum üç sene dedi ama kişiselmiş yani herkese olup olmadığı uygun mu değil mi,kan testi falan verilip yapılıyormuşO kola takılan implatlar kaç yıllık koruyor canım bilgin varmı
Ani terleme oldu baş donmesi bayılma hissi hemen acile gitmiştik crp yüksek biraz yatış yapalım daha iyi olur demislerdi o sekilde olduNasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum
ONun koruyuculugu yüksek mi acaba hiç araştırmadım amaDoktorum üç sene dedi ama kişiselmiş yani herkese olup olmadığı uygun mu değil mi,kan testi falan verilip yapılıyormuş
Bebek doğunca da hiç umurlarında olmayacak boş boş laf olsun diye soruyolar işte. Kolay gelsin tatlım huzurlaO da ayrı, hala dogurmadin mi sorusu 2 güne bir gordugum insanlardan..neyse yarın son artık pzt doğum iznine ayrılıyorum şükür, kendimize kalicaz artık valla insan goresim yok sakin sakin hazırlıklari tamamlicam![]()