• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm

37-38. Haftada belli olur benimkide muhtemelen artık çatı muayenesi olayı varya
Bana hiç yapılmadı ya. Direk sancılandım gittim ilk dogumumda. 6cm acilma herşey yolunda giderken. Aniden sezaryana alındım kordon dolanması olduğu için. Doğal olarak 2.de sezaryan ve 3.de 😁🤷🏼‍♀️

Kızlar benm crp hep 25 ama hiçbir belirtim yok. İdrar yolu enfeksiyonu filan değilim bir yerim de ağrımıyor doktorlar da pek önemsemedi kaç aydır öyle geziyorum. Şimdi burada arkadaşımızın bebeği zatürre doğmuş enfeksiyon geçirdiği için ve ben çok korktum ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum ne enfeksiyonuyum onu bile bilmiyorum . Enfeksiyon doktoruna da gitmiştim devlette ama hiçbir şey söylemedi . Özelde mi gitseydim keşke hiç benim gibi olan var mı ?

Kızlar benm crp hep 25 ama hiçbir belirtim yok. İdrar yolu enfeksiyonu filan değilim bir yerim de ağrımıyor doktorlar da pek önemsemedi kaç aydır öyle geziyorum. Şimdi burada arkadaşımızın bebeği zatürre doğmuş enfeksiyon geçirdiği için ve ben çok korktum ne yapmalıyım gerçekten hiç bilmiyorum ne enfeksiyonuyum onu bile bilmiyorum . Enfeksiyon doktoruna da gitmiştim devlette ama hiçbir şey söylemedi . Özelde mi gitseydim keşke hiç benim gibi olan var mı ?
Benim crp de yükselmişti biraz o civarda benim belirtilerim vardı ama hastaydım yatış vermisti doktor bir gün serum tedavisi olmuştum birde antibiyotik vermisti

Benim crp de yükselmişti biraz o civarda benim belirtilerim vardı ama hastaydım yatış vermisti doktor bir gün serum tedavisi olmuştum birde antibiyotik vermisti
Nasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum

Kasımdan önce sormayın diyorum 😂 birde şu doğur artık diyenler çok can sıkıcı. Bi zamanı var her şeyin. 🙄
O da ayrı, hala dogurmadin mi sorusu 2 güne bir gordugum insanlardan..neyse yarın son artık pzt doğum iznine ayrılıyorum şükür, kendimize kalicaz artık valla insan goresim yok sakin sakin hazırlıklari tamamlicam 😅

Oğlum hala yoğun bakımda. Hamileyken geçirdiğim bir enfeksiyon olmuştu ağır o zamandan bu yana hasta olmuş. Zatüre olmuş o yüzden bu nefes problemini çekiyor
Eskiye göre şuan daha iyi entübeden çıkarıldı ama hala destekle nefes alıyo
3.4 gün veya 1 haftalık süreç bizi bekliyor belki daha fazla belli değil henüz
Dua edersiniz herkesin yazdığını okuyamadım
Malum sezeryan oldum hem iyileşmeye çalışmak hemde oğlumun özlemini yaşamak biraz zor oluyo
Enfeksiyon felan geçiren varsa idrarda veya kanda lütfen dikkatli olun ve önemseyin
Doktor yat dediğinde hastaneye yatın
Bana yat demişti ben yatmamıştım
Canım benim acil şifalar..sakın kendini dövme bu konuda, oğlusunda hayırlısıyla toparliiyip annecigi ile evin yolunu tutacak🙏

Doğumdan sonra korunma yöntemi olarak ne kullanacaksiniz kızlar ben 2 senedir korunmuyorum ama inşallah sağlıkla dogsun bebeğim spiral düşündüm
Bende spiral taktiricam. 40 gün geçtikten hemen sonra. Valla hiç riske atmaya değmez.

Nasıl belirtileriniz vardı acaba ? Normal değerlerinde şuan değil mi ? Ben kaç aydır yüksek crp ile geziyorum
Ani terleme oldu baş donmesi bayılma hissi hemen acile gitmiştik crp yüksek biraz yatış yapalım daha iyi olur demislerdi o sekilde oldu

O da ayrı, hala dogurmadin mi sorusu 2 güne bir gordugum insanlardan..neyse yarın son artık pzt doğum iznine ayrılıyorum şükür, kendimize kalicaz artık valla insan goresim yok sakin sakin hazırlıklari tamamlicam 😅
Bebek doğunca da hiç umurlarında olmayacak boş boş laf olsun diye soruyolar işte. Kolay gelsin tatlım huzurla 😇

Back
X