2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ayyy kızlar ya siz rahat gülersiniz benim yanımda görümce ve kaynanam var belli etmiyorum güldüğümü kalp krizi geçireceğim....

all onlarıı tutt kulaklarından ikisinide bişrbirine vurr sonra evin kapısını açç kapı dısarı hadeeeeeeeeeeeeeee siaaaaaaaaaaaaaaaaaa deeeeeeee
gel salonun oretasına mezdeke koy göbek attttttttttttttt

canım bende izledim o programı zaten ben yeşillikleri yıkarken kullanıyordum muhakkak ay artık gülmeyelim kız göbeğim ağrıdı valla hamile olmasam yerlere yatacaktım gülmekten

evet bende hep kullanıyordum sirekeyii ama sanırım artık sirkeyi eve sokamıycammm
şapp l şlappta şapp şapppp gelcek aklımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ayyy kızlar ya siz rahat gülersiniz benim yanımda görümce ve kaynanam var belli etmiyorum güldüğümü kalp krizi geçireceğim....

tamam sakin olalım başka konu açalım ne konuşsak acaba :44::44: yarın ben yolda eşofman altı giyip gidicem rahat olsun diye valla uğraşamıcam yollarda kokoş kokoş

all onlarıı tutt kulaklarından ikisinide bişrbirine vurr sonra evin kapısını açç kapı dısarı hadeeeeeeeeeeeeeee siaaaaaaaaaaaaaaaaaa deeeeeeee
gel salonun oretasına mezdeke koy göbek attttttttttttttt

yalnız varya civataları gevşettik günlerin sıkıntısı stresi kopardı birden bizi

evet bende hep kullanıyordum sirekeyii ama sanırım artık sirkeyi eve sokamıycammm
şapp l şlappta şapp şapppp gelcek aklımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eşim sirkeli salatayı çok seviyor artık her sirke istediğinde aklıma gelir hayatımı mahvettin

Tamam nesrin koyarım bi ara

kızlarr şapşapcıııı sirkecilerrrrrrrrrr siziiiiiiiiiiiiii

eşim geliyomuss yoldaymışşş kalkıyımde masayı hazırlıyımmmmmmmmmmmm
birde bol salata yapiyim sirkeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hahayyyyyyyyyyyy

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzz

hadi bakalım kolay gelsin sana afiyet olsun adamın yanında gülme kıs adam dicek nebiçim şeyler konuşuyonuz siz öyle

Erkek annesi olmak ne demektir…? Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir. Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir. Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir. Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır. Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir. Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla. Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak… ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak… Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...

vitamin kız kıyamam onlara ben:)) 78 yaşında kaynanam patik örüyor torununa, görümcem de yemeğime varana dek getiriyor önüme...

kızlar konuyu değiştirdik:

ilk molfiks göbek oyuntulu bez sonra primaya geçeceğim siz?

vitamin kız kıyamam onlara ben:)) 78 yaşında kaynanam patik örüyor torununa, görümcem de yemeğime varana dek getiriyor önüme...

kızlar konuyu değiştirdik:

ilk molfiks göbek oyuntulu bez sonra primaya geçeceğim siz?

Şimdi eşim aradı bi havuz başı kına organizasyonumuz varmış kızlar B'nde hasta ve pasaklı olarak oturmaktayım püfff cok üişleniyorum yahu hazırlanmaya süslenmeye(

Şimdi eşim aradı bi havuz başı kına organizasyonumuz varmış kızlar B'nde hasta ve pasaklı olarak oturmaktayım püfff cok üişleniyorum yahu hazırlanmaya süslenmeye(

canım eşin organizatör mü? ne keyifli iş?

primanın yeni doğan bebeğinde yokmuydu oyuntu :44: neden yeni doğan demişlerki bende prima alayım diyodum

canım eşin organizatör mü? ne keyifli iş?

Yok hayatım eşimin sanayide servisi var disel yakıt sistemi üzerine yani disel araç tamir ediyorlar :))arkadasınınmış davetiye dükkanda kalmış tesadüfen bakınca bu akşammış yeni haberim oldu:))

primanın yeni doğan bebeğinde yokmuydu oyuntu :44: neden yeni doğan demişlerki bende prima alayım diyodum

bilmiyorum canım yok galiba...

Yok hayatım eşimin sanayide servisi var disel yakıt sistemi üzerine yani disel araç tamir ediyorlar :))arkadasınınmış davetiye dükkanda kalmış tesadüfen bakınca bu akşammış yeni haberim oldu:))

anladım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…