2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bu arada aklıma gelmişken, geçen gün biberon ve emzik konuları konuşuluyordu BPA olayı, ben Philips Avent'in biberon emziğini aldım %0 BPA, aklınızda olsun...

bu arada aklıma gelmişken, geçen gün biberon ve emzik konuları konuşuluyordu BPA olayı, ben Philips Avent'in biberon emziğini aldım %0 BPA, aklınızda olsun...

ben de emzikleri Avent'ten,biberonları Bebedor'dan aldım,hepsinde de %0 BPA yazıyo,doğru almışız demek ki

Son düzenleme:
Selam kızlaarrrrr :))))

Bu benim oğlum kendisini artist mi sanıyor da kameralardan saklanıyor nedir anlayabilmiş değilim. :44: Yine ellerini suratına getirdi ve tek bir resim bile alamadık... Onun dışında çok şükür bebişim gayet iyiymiş. 1760 küsür gram olmuş. Küsürünü hatırlayamıyorum. Boyunu söylemedi doktor ama "boyu ve kilosu çok iyi" şeklinde bir yorumu oldu. Su meselesi de gayet iyiymiş. Çok hareketli bir bebek dedi. Başka da hatırladığım bir şey yok. Doğum izni raporunu da aldık. Pazartesi'den itibaren başlayacak şekilde..

Ayrıca doğumum genel anestezi sezaryen olacak Sezaryen kısmı ok ama genel anestezi kısmına üzüldüm açıkçası. Ama doğumla birlikte miyomum da alınacağından bu şekilde uygun görüldü. Doğum tarihi henüz belli değil.

Bir sonraki randevu tarihim 2 Kasım Saat 17:00

İşte bizden bu kadar :)

selam canım hoş geldin maşallah oğluşuna herşey iyiymiş. üzülme canım önemli olan sağlıklı olman ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen

gözünaydın canım,çok sevindim sezeryan kısmını da takma napacaksın,böyle uygunmuş demek ki

selam canım hoşgeldin, herşey yolunda görünüyor :) oğluşuna da sana da maşallah canım
benim de sezeryan olacak ama spinal sezeryan diye konuştuk, hakkımızdan hayırlısı nasılsa öyle olsun :)

kızlar ben çıkıyorum eşim geldi iyi geceler görüşürüz yarın yine tatlı uykular rüyanızda bebişlerinizi görün

Ikınızınde ıyı olmasına Cook sevındık CNm kızımlahayırlısı olsun hiç üzülme B'nde cok heyecan yapıyorum büyük ohtımal benimki de genel olacak nasip saglıklar yerınde olsunda CNm gerisi teferruat :)))

Herkese merhaba,
Dünden beri giremedim geçmiş anca bitti,
Doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler hep. Bebişlerin maşallahı var. inşallah sonuna kadar böyle devam eder, sağlıcakla alırız bebişleri kucaklarımıza...
YMD myom olayından da kurtulcaksın aynı anda. başka ameliyat olmicaksın . İnşallah en kolay şekilde atlatırsın :)

ymd ciğim telde görüştük gerçi tekrar maşallah yaramaz oğluna...

ayy maşallah canım oğluna kocaman olmuş
rahatsız oluyo bizimkiler canım ultrasondan yada analarına naz yapıyolar çıkınca ısırırız onları canım ödeşiriz
genel anestezi olsun canım bak bi ameliyatta hem bebeğine kavuşacaksın hem de myomundan kurtulacaksın üzülme canım

ya nası yaa sen de benden önce gidiyonn kontrole ben niye gidemiyommm :84::84::84:
neden ayda bi kontrolüm hala :84:

Son düzenleme:
Demistim ya katki payi alacaklarmis artik diye bugun 10 kutu igne aldim 140 kusur para odedim. Durum kotu anlayacagin.

Kizlar bugun esimin bir arkadasinin dogum yaptigini ogrendik, araligin 2 .yarisinda dogacakti erkenden gelmis. Minicikmis ama kendi kendine nefes almayi beceriyormus ufaklik. Ben de panik oldum simdi, daha cantamiz falan da hazir degil. Haftaya birakmistim hazirlama isini ama korktum insallah erken gelmez bizimkiler.

Hastane icin goturulecekler listesi paylastiniz mi hic? Ben bir ara hic okuyamadim yazilanlari kacirmis olabilirim.

inşallah canım zamnında gelsin eşyalarını yıkamdım bende daha çanta hazırlancak üstüne bide korku eklenince:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…