inşallah canım zamnında gelsin eşyalarını yıkamdım bende daha çanta hazırlancaküstüne bide korku eklenince:18::18:
Cumartesi pazar yikayacagiz esyalarini, hafta ici mobilyalari geldi zaten. Pazartesi de utuler yerlestiririz insallah. O arada da canta hazirlayacagiz. Ama ne eksigim var ona daha bakmadim, sanki hersey tamammis gibi geliyor ama kesin birseyler unutmusumdur. Tum esyalari evin bir yerinde, neyim var neyim yok iyice karismis durumdayim.
kızlar selam,
nasılsınız,geçmişe bakmadan girdim ortadan... ama sanırım bebeklerini gören arkadaşlar olmuş,ne güzel, benim sıramın gelmesine daha çooookkk var..
kızlar ben hala isim konusuna karar veremedim gitti yaa,
hadi siz de fikrinizi diyin bakalım..
beste
buse
ece
ezgi
sedef
ne dersiniz ??
Demistim ya katki payi alacaklarmis artik diye bugun 10 kutu igne aldim 140 kusur para odedim. Durum kotu anlayacagin.
Kizlar bugun esimin bir arkadasinin dogum yaptigini ogrendik, araligin 2 .yarisinda dogacakti erkenden gelmis. Minicikmis ama kendi kendine nefes almayi beceriyormus ufaklik. Ben de panik oldum simdi, daha cantamiz falan da hazir degil. Haftaya birakmistim hazirlama isini ama korktum insallah erken gelmez bizimkiler.
Hastane icin goturulecekler listesi paylastiniz mi hic? Ben bir ara hic okuyamadim yazilanlari kacirmis olabilirim.
kızlar selam,
nasılsınız,geçmişe bakmadan girdim ortadan... ama sanırım bebeklerini gören arkadaşlar olmuş,ne güzel, benim sıramın gelmesine daha çooookkk var..
beste
buse
ece
ezgi
sedef
ne dersiniz ??
hepsi güzel, ama Sedef Aralarında en değişiği ve güzeli gibi geldi bana...
selam canım hoş geldin maşallah oğluşuna herşey iyiymiş. üzülme canım önemli olan sağlıklı olman ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen
gözünaydın canım,çok sevindimsezeryan kısmını da takma napacaksın,böyle uygunmuş demek ki
selam canım hoşgeldin, herşey yolunda görünüyor :) oğluşuna da sana da maşallah canım
benim de sezeryan olacak ama spinal sezeryan diye konuştuk, hakkımızdan hayırlısı nasılsa öyle olsun :)
Ikınızınde ıyı olmasına Cook sevındık CNm kızımlahayırlısı olsun hiç üzülme B'nde cok heyecan yapıyorum büyük ohtımal benimki de genel olacak nasip saglıklar yerınde olsunda CNm gerisi teferruat :)))
ymd ciğim telde görüştük gerçi tekrar maşallah yaramaz oğluna...
Herkese merhaba,
Dünden beri giremedim geçmiş anca bitti,
Doktora gidenler güzel haberlerle dönmüşler hep. Bebişlerin maşallahı var. inşallah sonuna kadar böyle devam eder, sağlıcakla alırız bebişleri kucaklarımıza...
YMD myom olayından da kurtulcaksın aynı anda. başka ameliyat olmicaksın . İnşallah en kolay şekilde atlatırsın :)
ayy maşallah canım oğluna kocaman olmuş
rahatsız oluyo bizimkiler canım ultrasondan yada analarına naz yapıyolarçıkınca ısırırız onları canım ödeşiriz
genel anestezi olsun canım bak bi ameliyatta hem bebeğine kavuşacaksın hem de myomundan kurtulacaksın üzülme canım
ya nası yaa sen de benden önce gidiyonn kontrole ben niye gidemiyommm :84::84::84:
neden ayda bi kontrolüm hala :84:
kızlar selam,
beste
buse
ece
ezgi
sedef
ne dersiniz ??
herkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..
Selam kızlaarrrrr, biz geldik oğluşumla :))))
doktor kontrolümüz çok güzel geçti, paşam 1950 gr olmuş, boyu da net olarak ölçülemese de yaklaşık 43-44 cm. civarındaymış, r.a. uzunluğum da 2.7 cm çıktı, bu benim için harika bir ölçü, herşey yolunda dedi doktorum veeee hatta abartmamak kaydı ile dışarı çıkıp biraz dolaşabilirsin bile dedi :)))) doğum için net bir tarih vermedi ama herşey bu şekilde güzel devam ederse kendini 6-7 hafta sonrasına göre hazırla dedi.sanırım doğumum Aralık başı gibi olacak ve büyük ihtimal spinal sezeryan yapacağım... suratını sakladı ama (( hiçbişey anlayamadık ve ne yazık ki foto yakalayamadık... bizden havadisler bu şekilde.
sever tabi sevmez mi ymd teyzesini benim kızım,''ymd teyze'' biraz garip oldu ama neyse
canım zaten eşim zeynep selcen dedi ama ben elayı beğendiğim için eşimide kırmayayım diye selcen ela düşündüm
anlamınıda yazmıştım canım görmedinmi
ahh ahh öyle göründüğüme bakma tatlım yaa kız ne temizliği evime bi gelsen yüzüme tükürürsün vala bu ne pislik diye:))) yakında eşim evden atıcak beni:9
herkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..
Sen şuan benim evimi görsen, hemen diz çöküp "halime şükürler olsun Allahım" diye dua ederdin
Gerçi benim ev dün karıştı. Oğlumun odasını boşaltalım diye uğraşınca her taraf her tarafa karıştı. Bugün doktor meselesi olunca da hiçbir iş yapamadım. Yarına inşallah
ymd slm cnm,bebikini görmüşsün bugün ne güzel, maşallah artık kocaman oluyolar..
kontrollerin 2 haftaya düştümü artık ??
benim de bayramdan sonra kontrolüm,tam 1 ay geçmiş olcak.. merak ediyorum süslümü,ne kadar büyüdü acaba
canım ben almadım kullanmadım büyüdükçe gevşetme imkanı var mı?
sen ağzını ara bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?