2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

inşallah canım zamnında gelsin eşyalarını yıkamdım bende daha çanta hazırlancak üstüne bide korku eklenince:18::18:

Cumartesi pazar yikayacagiz esyalarini, hafta ici mobilyalari geldi zaten. Pazartesi de utuler yerlestiririz insallah. O arada da canta hazirlayacagiz. Ama ne eksigim var ona daha bakmadim, sanki hersey tamammis gibi geliyor ama kesin birseyler unutmusumdur. Tum esyalari evin bir yerinde, neyim var neyim yok iyice karismis durumdayim.

eşyalarınıda hayırlı bi günde yıkarz diyo annem perşembe gibi felanbugünde mobilya geldi eşyalar bayramdan sonraya kaldı artık galiba benimde eksiğim var ama onların hemen olması gerkmiyo puset haricinde ben eşyalarını bugün katladım paketlerinden çıkarıp yıkanıp ütülenicek

kızlar selam,

nasılsınız,geçmişe bakmadan girdim ortadan... ama sanırım bebeklerini gören arkadaşlar olmuş,ne güzel, benim sıramın gelmesine daha çooookkk var..

kızlar ben hala isim konusuna karar veremedim gitti yaa,
hadi siz de fikrinizi diyin bakalım..

beste
buse
ece
ezgi
sedef

ne dersiniz ??

hepsi güzel, ama Sedef Aralarında en değişiği ve güzeli gibi geldi bana...

Demistim ya katki payi alacaklarmis artik diye bugun 10 kutu igne aldim 140 kusur para odedim. Durum kotu anlayacagin.

canım senin çok tutmuş eşim 50 dedi sanki 3 aylık almış...

benim bebişin çantası bez dışında hazır benim de bir iki eksik var çantaya konulacak. eşime de eşya hazırlayacağım refakatçi kalacak...

hepsi güzel, ama Sedef Aralarında en değişiği ve güzeli gibi geldi bana...

bence de sedef

herkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..

selam canım hoş geldin maşallah oğluşuna herşey iyiymiş. üzülme canım önemli olan sağlıklı olman ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmen

Sağol canım. Doğru söylüyorsun, her şeyin hayırlısı artık. Yeter ki sağlıklı olalım biz ve bebişlerimiz.

gözünaydın canım,çok sevindim sezeryan kısmını da takma napacaksın,böyle uygunmuş demek ki

Sezaryen konusunda istekli olan bendim zaten canım. Yani miyom olmasa bile sezaryen istiyordum ama istemediğim kısmı genel anesteziydi. Bebişimin doğduğu anı görmeyi çok istiyordum ama neyse artık ne yapalım :)

selam canım hoşgeldin, herşey yolunda görünüyor :) oğluşuna da sana da maşallah canım
benim de sezeryan olacak ama spinal sezeryan diye konuştuk, hakkımızdan hayırlısı nasılsa öyle olsun :)

Çok sağol canım :) Bende zaten bel fıtığı olması spinal ya da epidural anestezi konusunda bir soru işareti yaratıyordu. Görüştüğüm bazı anestezi doktorları kesinlikle genel anesteziyi önermişti, bazıları ise epidural veya spinal da olabileceğini söylemişti. Ama işin içine miyom da girince sonuç bu oldu işte. Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah :)

Kızını da seni de çok öpüyorum canım, çok teşekkür ederiz oğlum ve ben :) İnşallah gönlüne göre olsun senin de.

ymd ciğim telde görüştük gerçi tekrar maşallah yaramaz oğluna...

Canımmmm çok teşekkür ederim aradığın için de :) Senin şu bıdığa söyle benim oğluma biraz kilo alma taktiği versin. Tıfıl oğlum ille standartlara uymak zorundaymış gibi haftasının ortalama kilosu neyse onda gidiyor. Annesi kaliteci olduğu için sanırım bu standartlara aşırı uygunluk

İnşallah canım, güzel dileklerin için çok teşekkürler. Evet miyom meselesi de bitmiş olacak inşallah.

Bize naz yapıp suratlarını göstermiyorlar ama bilmiyorlar ki doğduklarında o suratı öpe öpe bitireceğiz biz, görecekler günlerini :)))) Canım ben şimdiye kadar farklı farklı nedenlerden o kadar çok ameliyat oldum ki. Hepsi de genel anestezi. Ve hepsinden de uyanırken bir çocuk gibi dakikalarca ağlıyorum. Bir türlü kendime gelemiyorum ve anesteziden çok zor ayılıyorum. Artık bende kompleks halini aldı rezil oluyorum diye. Yakınlarım sonradan o hallerimi anlatıp gülünce kendimi kötü hissediyorum. Bugün genel anestezi belli olduğu anda eşime talimatlar vermeye başladım. Sakın ben tamamen uyanmadan odaya kimseyi alma, üstümü mutlaka giydirin annemle sakın beni kimse çıplak görmesin, ben ağlarsam kimse odada olmasın vs.vs. diye. :))) O da yahu şimdiden onları düşünme daha neredeyse 2 ay var diyor ama yok işte :) Şimdiden stres bastı beni.

Canım, Buse ismini hiç sevmiyorum. Söylenişi çok kaba geliyor.
Sedef ismi ses uyumu açısından kulağa hoş geliyor ama bir hastalık adı olduğu için sevimsiz bir isim gibi geliyor bana. Sedef hastalığını biliyorsun...
Beste ismi bir şarkıcının çocuğu için falan uygun olabilir ama ne bileyim normalde özenti bir isim gibi durur sanki. Tanıdığım tek Beste, Kayahan'ın kızı
Ece güzel ve kibar bir isim.
Ezgi kesinlikle bu isimlerin içindeki en favori ismim. Hoş ve zarif bir isim. Söyleniş olarak kulağa hoş geliyor.

herkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..

Canım çok geçmiş olsun eşine de sana da. Kendine dikkat etmeye çalış. Ihlamur limon falan. Fazla ilerlemeden geçer inşallah.

Oyy maşallah o küçük erkeği :) 44 santimlik adam :)) Canıım çok sevindim senin adına da. Her şeyin yolunda olduğunu öğrenmek çok güzel. Sonuna kadar her şeyi böyle yolunda gitsin inşallah. Foto konusunda sen de hayal kırıklığı yaşamışsın. Sanırım bu minik adamlar kendi aralarında bir anlaşma yaptılar ve hiçbiri bize suratını göstermiyor :))))

canım zaten eşim zeynep selcen dedi ama ben elayı beğendiğim için eşimide kırmayayım diye selcen ela düşündüm
anlamınıda yazmıştım canım görmedinmi

Canım geçmişe çok bakamıyorum artık. O yüzden anlamını göremedim. İnternetten bakarım anlamına. Zeynep ismini çok severim ama Selcen ile birleşince Ela daha güzel oluyor. Zeynep Selcen çok uzun oluyor. Kızın babası ne isterse o tabii ki :)) Hayırlı, uğurlu olsun yeni ismi.

ahh ahh öyle göründüğüme bakma tatlım yaa kız ne temizliği evime bi gelsen yüzüme tükürürsün vala bu ne pislik diye:))) yakında eşim evden atıcak beni:9

Sen şuan benim evimi görsen, hemen diz çöküp "halime şükürler olsun Allahım" diye dua ederdin
Gerçi benim ev dün karıştı. Oğlumun odasını boşaltalım diye uğraşınca her taraf her tarafa karıştı. Bugün doktor meselesi olunca da hiçbir iş yapamadım. Yarına inşallah

geçmiş olsun cnm,aynı evin içerisinde insanın kendini koruması da zor oluyor tabii,bulaşması kaçınılmaz oluyor maalesef.. inş. bian önce atlatırsın..
dikkat et sende kokoşuna ve kendine..

ymd slm cnm,bebikini görmüşsün bugün ne güzel, maşallah artık kocaman oluyolar..
kontrollerin 2 haftaya düştümü artık ??

benim de bayramdan sonra kontrolüm,tam 1 ay geçmiş olcak.. merak ediyorum süslümü,ne kadar büyüdü acaba

Selam canım, sağolasın :)
Evet 32 hafta itibariyle artık kontrollerim 2 haftaya düştü. Çok sevindim :)
Eminim kocaman olmuştur senin kokoşun da :))

canım ben almadım kullanmadım büyüdükçe gevşetme imkanı var mı?

sen ağzını ara bence...

günaydın cnm... bilmiyorum ki genişletme imkanı var mı çünkü nette gördüm. ama sanki alt taraf sabitmiş gibi geldi.pek büyüyeceğini sanmıyorum.
isim konusunda, eşime zeynebin yanına isim önerince 'bak seçenekleri azaltıyorsun:)' diyo gıcık şey:)

tüm annişlere ve bebişlerine günaydın... henüz uykuda olanlar, biz nöbette olanlar içinde yatağın keyfini çıkarınnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…