2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

miskokulum ve ymd güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim:)))allah sizi de bebişlerinizi de nazarlardan korusun...

gunaydın kızlar ve tombişler

meoww naptı acaba haber yok değilmi kızlar inş iyilerdır

inş yoktur bişey bugunden sonra nete de giremıycem evde net yok belkı bugun gelır

eee napıcaz senden mahrum mu kalıcaz şimdi biz(( senin haberleri nerden alıcaz(( birilerine tel falan verseydin tatlım... arada haberlerini getirirlerdi aklımızda kalmaz senin de naptığını bilirdik

hoş buldum şekerim sağol :) sabah sabah unnadoya bakayım dedim. rube&rujte diye bi marka var. iyimidir kötümüdür bilemedim ama bişeyler sipariş etmeye karar verdim. Sizde bi baksanıza...

günaydın cnmmmmm hayırlı cumalar... bakalım bakalım ne cicişler varmış:)

eee napıcaz senden mahrum mu kalıcaz şimdi biz(( senin haberleri nerden alıcaz(( birilerine tel falan verseydin tatlım... arada haberlerini getirirlerdi aklımızda kalmaz senin de naptığını bilirdik

cn bayramdan sonra gelcem 30 ekımde daha işteyim 37. haftaya kadar haberlerımı alırsınız merak etmeyın.evde laptop bozuldu yaptırcaz inş o zaman hep haberleşiriz

canım baktım fiyatları gayet uygun ama bende bilemedim şimdi acaba kaliteli midir diye(( napsam alsam mı karar veremedim

cn bayramdan sonra gelcem 30 ekımde daha işteyim 37. haftaya kadar haberlerımı alırsınız merak etmeyın.evde laptop bozuldu yaptırcaz inş o zaman hep haberleşiriz

aman iyi bari sadece 10 gün yoksun yani:))) laptopu da yaptırın hemen... Evde karşılıklı dinlenirken 37. haftadan sonra bol bol yazışırız:)))

canım baktım fiyatları gayet uygun ama bende bilemedim şimdi acaba kaliteli midir diye(( napsam alsam mı karar veremedim

Bende çok beğendim ama kararsız kaldım. bi mağazada olsa şimdi önlük havlu falan alırdım ama burdan tekstil işi zor geliyor hevesim kursağımda kaldı

Bende çok beğendim ama kararsız kaldım. bi mağazada olsa şimdi önlük havlu falan alırdım ama burdan tekstil işi zor geliyor hevesim kursağımda kaldı

benimde canım (( beğendim ama ya istediğim gibi gelmezse yaa iyi değil uyduruksa diye tereddüt ettim(( bi şöyle elim değmeli zaten ben alışveriş yaparken böyle çok zor((

inş. cn 37. haftayı iple çekiyorum zaten

ayyy benim ne hayallerim var 37.den sonrası ile ilgili bir bilsen.... öğlenlere kadar uyucam uzun uzun kahvaltı yapıcam... Tv yi açıp karşına geçip bi o knal bi bu kanal bakınıcam... öğlen uykusuna yatıcam:)))) gerçi umarım hayal olarak kalmaz...

umarım bunları yapabiliriz içimden bi ses bebişler 1 2 hafta erken gelcek ve biz dinlenemeyceğiz diyo inş öle olmaz

Kızlar 33 haftalık oldum. Artık bundan sonra erken doğsa da bişey olmazmış. hamilelik takvimi öyle diyor. Allahım sağ salim şu bebekleri bi kucağımıza alsaydık.
Ben bayramdan sonra her an bekliyor olcam. İçime öyle doğuyor yani. Bakalım kısmette ne var. Ay çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…