umarım bunları yapabiliriz içimden bi ses bebişler 1 2 hafta erken gelcek ve biz dinlenemeyceğiz diyo inş öle olmaz
ayyy benim ne hayallerim var 37.den sonrası ile ilgili bir bilsen.... öğlenlere kadar uyucam uzun uzun kahvaltı yapıcam... Tv yi açıp karşına geçip bi o knal bi bu kanal bakınıcam... öğlen uykusuna yatıcam:)))) gerçi umarım hayal olarak kalmaz...
Kızlar 33 haftalık oldum. Artık bundan sonra erken doğsa da bişey olmazmış. hamilelik takvimi öyle diyor. Allahım sağ salim şu bebekleri bi kucağımıza alsaydık.
Ben bayramdan sonra her an bekliyor olcam. İçime öyle doğuyor yani. Bakalım kısmette ne var. Ay çok sevindim.
umarım bunları yapabiliriz içimden bi ses bebişler 1 2 hafta erken gelcek ve biz dinlenemeyceğiz diyo inş öle olmaz
Kızlar 33 haftalık oldum. Artık bundan sonra erken doğsa da bişey olmazmış. hamilelik takvimi öyle diyor. Allahım sağ salim şu bebekleri bi kucağımıza alsaydık.
Ben bayramdan sonra her an bekliyor olcam. İçime öyle doğuyor yani. Bakalım kısmette ne var. Ay çok sevindim.
öyle deme( eşimde öyle diyo (( aşkım bana sen izne çıkar çıkmaz doğuracaksın gibi geliyo diyo (( çok kızıyorum ve çok geriliyorum... Ben dinlenemedim ki daha yaaaa
offffff aynı hayaller var bende de:) inş. kursağımızda kalmaz. işyerinde bi arkadaşımda yeni doğum yaptı, o da son üç hafta bi gelse deyip durdu sürekli, ama izne ayrılmadan ki son gününü de çalıştı ertesi gün doğum yaptı yaaaaaa üç hafta erken geldi kuzusu. sağlıkları yerinde çok şükür.:) ama hayalleri harbiden hayal oldu.korkuyorum ben de benimki de mi öyle olacak yoksa diye. rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin en hayırlı günde yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.
mrb kızlar
dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.
vitamin kız kıyamam onlara ben:)) 78 yaşında kaynanam patik örüyor torununa, görümcem de yemeğime varana dek getiriyor önüme...
kızlar konuyu değiştirdik:
ilk molfiks göbek oyuntulu bez sonra primaya geçeceğim siz?
bu arada aklıma gelmişken, geçen gün biberon ve emzik konuları konuşuluyordu BPA olayı, ben Philips Avent'in biberon emziğini aldım %0 BPA, aklınızda olsun...
Selam kızlaarrrrr :))))
Bu benim oğlum kendisini artist mi sanıyor da kameralardan saklanıyor nedir anlayabilmiş değilim. :44: Yine ellerini suratına getirdi ve tek bir resim bile alamadık... Onun dışında çok şükür bebişim gayet iyiymiş. 1760 küsür gram olmuş. Küsürünü hatırlayamıyorum. Boyunu söylemedi doktor ama "boyu ve kilosu çok iyi" şeklinde bir yorumu oldu. Su meselesi de gayet iyiymiş. Çok hareketli bir bebek dedi. Başka da hatırladığım bir şey yok. Doğum izni raporunu da aldık. Pazartesi'den itibaren başlayacak şekilde..
Ayrıca doğumum genel anestezi sezaryen olacakSezaryen kısmı ok ama genel anestezi kısmına üzüldüm açıkçası. Ama doğumla birlikte miyomum da alınacağından bu şekilde uygun görüldü. Doğum tarihi henüz belli değil.
Bir sonraki randevu tarihim 2 Kasım Saat 17:00
İşte bizden bu kadar :)
Kizlar bugun esimin bir arkadasinin dogum yaptigini ogrendik, araligin 2 .yarisinda dogacakti erkenden gelmis. Minicikmis ama kendi kendine nefes almayi beceriyormus ufaklik. Ben de panik oldum simdi, daha cantamiz falan da hazir degil. Haftaya birakmistim hazirlama isini ama korktum insallah erken gelmez bizimkiler.
Hastane icin goturulecekler listesi paylastiniz mi hic? Ben bir ara hic okuyamadim yazilanlari kacirmis olabilirim.
Kızlar dün ilk kez bebeğime bişeler almaya gittim çok heyecanlıydım herşeyi herşeyi alasım geldifakat sonra baktım etraf bayram dolayısıyla çok kalabalık bayramdan sonra rahat rahat almaya karar verdim yani anlıycanız hala bir donu bile yok oğlumun
bizden 1.5 ay once kucağına alcan desene erken olursa bize tecrübelerine aktarılsın artıkın :)
Kızlar dün ilk kez bebeğime bişeler almaya gittim çok heyecanlıydım herşeyi herşeyi alasım geldifakat sonra baktım etraf bayram dolayısıyla çok kalabalık bayramdan sonra rahat rahat almaya karar verdim yani anlıycanız hala bir donu bile yok oğlumun
senınle gunumuz aynı cn dur bekle beraber doğurcaz oyle erken doğurmak falan yok
bayramdan sonraya mı bıraktın iyi yapmışsıın:)))şöyle rahat rahat ferah ferah yaparsın alışverişi o kalabalıkta çekilmez şimdi:))) ama istersen artık al bişeyleren azından sahiden bir don alll
kızlar bu arada kızıma dün araba aldık 265 tl pusetiyle birlikte
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Üç farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360 derece dönebilen ön tekerlekler
Ergonomik hafif gövde
Beş noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ayak dayanağı
Tam kapanabilen tente özelliği
Kullanışlı file sepet sizce nasıl fiyatı
Eki Görüntüle 535970 bunun pembe girisi
eşinin dediği çıkmaz inş. heveslerımız kursağımızda kalmaz en azından 1 hafta falan dınlenelım bebişler üzmezler anneleri herhalde sabırsızlanıp
zaten heveslendığim seyler olmaz genelde ama bakcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?