2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

umarım bunları yapabiliriz içimden bi ses bebişler 1 2 hafta erken gelcek ve biz dinlenemeyceğiz diyo inş öle olmaz

öyle deme( eşimde öyle diyo(( aşkım bana sen izne çıkar çıkmaz doğuracaksın gibi geliyo diyo(( çok kızıyorum ve çok geriliyorum... Ben dinlenemedim ki daha yaaaa

offffff aynı hayaller var bende de:) inş. kursağımızda kalmaz. işyerinde bi arkadaşımda yeni doğum yaptı, o da son üç hafta bi gelse deyip durdu sürekli, ama izne ayrılmadan ki son gününü de çalıştı ertesi gün doğum yaptı yaaaaaa üç hafta erken geldi kuzusu. sağlıkları yerinde çok şükür.:) ama hayalleri harbiden hayal oldu.korkuyorum ben de benimki de mi öyle olacak yoksa diye. rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin en hayırlı günde yavrularımızı sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

bizden 1.5 ay once kucağına alcan desene erken olursa bize tecrübelerine aktarılsın artıkın :)

Kızlar dün ilk kez bebeğime bişeler almaya gittim çok heyecanlıydım herşeyi herşeyi alasım geldi fakat sonra baktım etraf bayram dolayısıyla çok kalabalık bayramdan sonra rahat rahat almaya karar verdim yani anlıycanız hala bir donu bile yok oğlumun

umarım bunları yapabiliriz içimden bi ses bebişler 1 2 hafta erken gelcek ve biz dinlenemeyceğiz diyo inş öle olmaz

öyle deme( eşimde öyle diyo(( aşkım bana sen izne çıkar çıkmaz doğuracaksın gibi geliyo diyo(( çok kızıyorum ve çok geriliyorum... Ben dinlenemedim ki daha yaaaa

bizden 1.5 ay once kucağına alcan desene erken olursa bize tecrübelerine aktarılsın artıkın :)

canım inşallah annesine uymazda zamanında gelir bebiş:))) her günün önemi var malum anne karnında:))) tabii 33 den sonra bişey olmayacağını bilmek insanı rahatlatıyo ama :))) genede beklesin :))) hem erkenden doğurup kaçıcaksın dimi sende biz gibi bekleyeceksin özleyeceksin:))))

eşinin dediği çıkmaz inş. heveslerımız kursağımızda kalmaz en azından 1 hafta falan dınlenelım bebişler üzmezler anneleri herhalde sabırsızlanıp
zaten heveslendığim seyler olmaz genelde ama bakcaz artık

günaydın kızlar nasılsnız efi hanım ve ben iyiyiz dün NST ye girdik kalp atışlarımız gayet iyi doktorum bayramda yola çıkmadan gel yeniden Nst ye gir dedi çarşamba günü yeniden gideceğim sonrasındada ankaraya gideceğim anneme süpriz olacak geleceğim desem kabul etmeyecekti çünkü

mrb kızlar

dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.

maşallah canım bebişine

ben primanın yenidoğanını aldım ama sanırım göbek oyuntusu yok

bu arada aklıma gelmişken, geçen gün biberon ve emzik konuları konuşuluyordu BPA olayı, ben Philips Avent'in biberon emziğini aldım %0 BPA, aklınızda olsun...

maşallah canım kocaman olmuş bebişin

ne güzel hem bebeğini kucağına alıp hemde miyomdan kurtulacaksın

banada bayramdan sonra kontrolümü bile beklemeden doğuracakmışım gibi geliyor ama inşallah öylr olmaz zamanında gelsin meleğim

bayramdan sonraya mı bıraktın iyi yapmışsıın:)))şöyle rahat rahat ferah ferah yaparsın alışverişi o kalabalıkta çekilmez şimdi:))) ama istersen artık al bişeyler en azından sahiden bir don alll

senınle gunumuz aynı cn dur bekle beraber doğurcaz oyle erken doğurmak falan yok

canım bizim antrenörümüz var onun eşi de hiç birşey almamış ve erken doğum yaptı 8 aylıkken bbeiş gayet iyi ama hiç birşey hazırlamamış ve hastanede bebeği çarşafa sarıp vermişler sonra sabah antrenörümüz gidip hastane çıkışı falan almış

senınle gunumuz aynı cn dur bekle beraber doğurcaz oyle erken doğurmak falan yok

canım benim günüm ortalama en son gittiğimde 29 kasıma kadar çekti doğum tarihini ve sezeryanda olursa dahada erkene çekecek bebeişim biraz fazla büyümüşde olsun ben onu tombik tombik severim

kızlar bu arada kızıma dün araba aldık 265 tl pusetiyle birlikte

Çift yönlü kullanabilme özelliği

Üç farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı

360 derece dönebilen ön tekerlekler

Ergonomik hafif gövde

Beş noktalı emniyet kemeri

Ayarlanabilen ayak dayanağı

Tam kapanabilen tente özelliği

Kullanışlı file sepet sizce nasıl fiyatı

bunun pembe girisi

ne bileyim bu sefer bir ağırkanlılık var içimde başından beri problemli bir gebelik geçirdim hiç bişeye erken davranmak istemedim ama biraz abarttım galba dur bayramda geçsin doğum iznime çıkıcam zaten o arada halletcem bütün işimi herşeyini bir günde alıcam uraşmıcam tek tek o gün çılgınlar gibi alışveriş yapıcam dokuz ay boyunca çok para biriktirdim

kızlar bi sorum olcak sizlere. SAT a göre hesaplanan doğum tarihi mi yoksa ultrason da çıkan bebek gelişimine göre belirlenen doğum tarihi mi gerçekleşmesi daha muhtemel? mesela benim SAT a göre 8 aralık ama ultrasona göre 1 aralık gözüküo doğum, hangisinin olma ihtimali daha yüksek kafam karıştı. gün yaklaştıkça heyecan artıyo sanırım:)

çok güzelmiş cnm güle güle kullansın meleğin inş. fiyatı da gayet uygun geldi bana

off inşallh öyle olmaz bizde rahat rahat dinlenme fırsatı buluruz evde zaten bebişler geldikten sonra çok yorulacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…