2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben gelişimine göre hesaplıyorum çünkü doktorum her gidişimde gelisşimine göre doğum tarihi aralığı veriyor en son 29 kasım 6 aralık dedi mesela

canım güle güle kullansın inşallah küçük bebiş:))) çok güzel maşallah uygunmuşta fiyatı bende böyle bişey alsam iyi olcak

çok güzelmiş cnm güle güle kullansın meleğin inş. fiyatı da gayet uygun geldi bana

canım güle güle kullansın inşallah küçük bebiş:))) çok güzel maşallah uygunmuşta fiyatı bende böyle bişey alsam iyi olcak

sağolun teyzeleri daha güzelleri sizin bebişlerinizin olsun bizde seneye yaza alırız diyorduk fiyatını görünce eşim dayanamadı katladı açtı taşıdı sonra almayakarar verdi

biraz mı birgünde halledilebilirsin zaten sende bu hırs varken:)) artık bayramdan sonra da senin cicileri görürüz:)))

oyy maşallah bi tosuncuk daha herşeyin yolunda olmasına ve doktorunun gezebilirsin demesine çok sevindim tatlım

güzelim ya bende kararsızım dün bir karar verdim ama eşim olmaz dedi yani selcenin yanına ela,dan başka bi isim bulmam lazım
kıvanç eşinin dediği gibi uymuş canım bence güzel
sorma ya meoww iyi duruyor yerinde ben olsa 50 defa gitmiştim şimdiye inş bi sorun çıkmaz
bence ece deniz güzel canım hemde uyumlu
iyi yapmışsın canım öyle emirvaki şeylerden nefret ederim bende

çıkmış hastaneye gıtmış sanırım inş. hayırlı haberlerle doner bişey çıkmaz
çok şükür sonunda gitti
mrb kızlar

dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.
maşallah canım çok şükğr iyi haberler almışsın
dezenfekte olsun diye canım,oramı güzelleştirmek gibi bi çabam yok şimdilik
ne muhabbet ama gerçekten çok güldüm

Son düzenleme:
seastire ve yavrus günaydın kızlar hoş geldiniz;

umarım iyisinizdir. Yavrus eşin selcen ela yı da mı beğenmedi((

hmmm sağolun kızlar demek ki benim doğum öncesi iznin 3 haftasının biri gitti kaldı iki hafta olsun tombiş kızım 1 aralık gibi kucağımda olur o zaman:)

Herkese günaydınnn
Dün sinemaya gittik ama ahınız tuttu heralde film hiç güzel değildi...

Bugün dr.a gitcez ama akşama...
dr normalde çok yoğun,o yüzden nöbetçi olduğu zaman gitmek daha iyi oluyo.
serpilurhan saat veremiyorum ne yazzıkki ama sen 22.00 yaz listeye.
Gelince geç olursa yarın yazarım size

Bugün eşimin doğum günü, fazla giremeyebilirim foruma.

seastire ve yavrus günaydın kızlar hoş geldiniz;

umarım iyisinizdir. Yavrus eşin selcen ela yı da mı beğenmedi((

sağol canım sanadan günaydın çok şükür sen nasılsın
malesef beğenmedi canım hatta ela değilde kırmızı koy deyip dalga bile geçti anlamı yokmuş

Son düzenleme:
kızlar dün eşime ben nasıl ağda yapcam düşünüp duruyorum dedim ben yapayım dedi
sen nasıl yapacaksın dedim başka kim yapacak ayıp bunu ancak ben yaparım bennnnn diyor çok güldüm tavrına
bende gözünü kapatıp yaparsın dedim tamam dedi çok rahatladım ama nasıl olacak diye düşünüp duruyordum bende
38. haftada yapmayı düşünüyorum inşallah

ahh canım benim(( ahh etmedik kız ama sinan çetin in filmine gittiniz demi o film zaten güzel değil diyolardı neyse:))) genede değişiklik olmuş:))) saati 22 olarak yazarım tatlım:))) eşinin doğum günüymüş kutlu olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…