kızlar bi sorum olcak sizlere. SAT a göre hesaplanan doğum tarihi mi yoksa ultrason da çıkan bebek gelişimine göre belirlenen doğum tarihi mi gerçekleşmesi daha muhtemel? mesela benim SAT a göre 8 aralık ama ultrasona göre 1 aralık gözüküo doğum, hangisinin olma ihtimali daha yüksek kafam karıştı. gün yaklaştıkça heyecan artıyo sanırım:)
kızlar bu arada kızıma dün araba aldık 265 tl pusetiyle birlikte
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Üç farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360 derece dönebilen ön tekerlekler
Ergonomik hafif gövde
Beş noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ayak dayanağı
Tam kapanabilen tente özelliği
Kullanışlı file sepet sizce nasıl fiyatı
Eki Görüntüle 535970 bunun pembe girisi
Günaydın anneler, bebişler... Herkese hayırlı cumalar...
çok güzelmiş cnm güle güle kullansın meleğin inş. fiyatı da gayet uygun geldi bana
canım güle güle kullansın inşallah küçük bebiş:))) çok güzel maşallah uygunmuşta fiyatı bende böyle bişey alsam iyi olcak
ne bileyim bu sefer bir ağırkanlılık var içimde başından beri problemli bir gebelik geçirdim hiç bişeye erken davranmak istemedim ama biraz abarttım galbadur bayramda geçsin doğum iznime çıkıcam zaten o arada halletcem bütün işimi herşeyini bir günde alıcam uraşmıcam tek tek o gün çılgınlar gibi alışveriş yapıcam dokuz ay boyunca çok para biriktirdim
çok güzelmiş yaa bende istiyorum bundannnnnn
Selam kızlaarrrrr, biz geldik oğluşumla :))))
doktor kontrolümüz çok güzel geçti, paşam 1950 gr olmuş, boyu da net olarak ölçülemese de yaklaşık 43-44 cm. civarındaymış, r.a. uzunluğum da 2.7 cm çıktı, bu benim için harika bir ölçü, herşey yolunda dedi doktorum veeee hatta abartmamak kaydı ile dışarı çıkıp biraz dolaşabilirsin bile dedi :)))) doğum için net bir tarih vermedi ama herşey bu şekilde güzel devam ederse kendini 6-7 hafta sonrasına göre hazırla dedi.sanırım doğumum Aralık başı gibi olacak ve büyük ihtimal spinal sezeryan yapacağım... suratını sakladı ama (( hiçbişey anlayamadık ve ne yazık ki foto yakalayamadık... bizden havadisler bu şekilde.
güzelim ya bende kararsızım dün bir karar verdim ama eşim olmaz dedi yani selcenin yanına ela,dan başka bi isim bulmam lazımyavrus benimde eşim oğlumun ismini kıvanç koymak istiyor büyük oğlumun ismi kaan bunuda kıvanç koymak istiyor bende kararsızım başka bi ism bulamazsam isim kalacak valla bana biraz zor gibi geliyor ismi söylerkende o yüzden istemiyorum yoksa güzel bir isim
sorma ya meoww iyi duruyor yerinde ben olsa 50 defa gitmiştim şimdiye inş bi sorun çıkmazhe, he, he... adın çıktı gözlemeler filan...ben senden isterimmmmmmmmmmm
kız bak ben 35 yaşındayım ablan sayılırım... gelip dövücem seniiiiiiiii...:
kaç gündür yazıyorsun kızlar hepimiz git diyoruzzzzzzzz sen de gitmiyorsunnnnn... bizim fikrimizi önemsemiyorsan niye soruyorsun o zamannnnnnnnnn
yok canım ne olacak. hijyen için mi sordun? çarşaf sermişsindir değiştir çarşafı. çarşaf sermediysen de ne olacak... onlar o kadar çabuk etkilenmez merak etme tatlım....
bence ece deniz güzel canım hemde uyumluya sormayın.bu eşlere hiç belli olmuyor.benim oğlum da barış ismini birlikte kararlaştırmıştık.ben 2 ismi olmasını pek istemiyordum.ama ille olacaksa ege barış olsun dedim.benim ki bi geldi.gıcık kayınvalideyi de yanına almış nüfusa gitmiş.mehmet barış.kayınpederin adı.çok sinir olmuştum.tamam mehmet ismi çok güzel onla problemim yok.ama sen kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.ben de inadımdan kullanmadım.okulda bile ilk gittiğimde barış diye tanıttım.sadece kimlikte kaldı iyi oldu.çoğu kişi hiç bilmiyor bile.şimdi kızımda en başından 2 ismini de ben koydum.ece deniz olacak inşaallah.şimdiden ismiyle seslenmeye başladı bile.
çok şükür sonunda gittiçıkmış hastaneye gıtmış sanırım inş. hayırlı haberlerle doner bişey çıkmaz
maşallah canım çok şükğr iyi haberler almışsınmrb kızlar
dr kontrolünden geldim.32.haftam,çalışabilir raporumu aldım.Bebiş 1950 gr,43.5 cm olmuş.Suyum da iyiymiş şükür.İnşallah hepiniz iyisinizdir.
dezenfekte olsun diye canım,oramı güzelleştirmek gibi bi çabam yok şimdilik
oh ne güzel çok şanslısın ya bende artık tek olmak istemiyorum çok ağırlaştım yaben yapmayı da yemeyi de çok severim, ama tabi hazıra konmayı daha da çok severimuzun zamandır annem bizde olduğu için sağolsun canım ne istese yapıyor :)
bende molfiks alcam heraldevitamin kız kıyamam onlara ben:)) 78 yaşında kaynanam patik örüyor torununa, görümcem de yemeğime varana dek getiriyor önüme...
kızlar konuyu değiştirdik:
ilk molfiks göbek oyuntulu bez sonra primaya geçeceğim siz?
bende bebedor aldım üzerinde o dediğiniz şeydende yazıyor:)ben de emzikleri Avent'ten,biberonları Bebedor'dan aldım,hepsinde de %0 BPA yazıyo,doğru almışız demek ki
canımm çok sevindim iyi olduğunuza maşallahSelam kızlaarrrrr :))))
Bu benim oğlum kendisini artist mi sanıyor da kameralardan saklanıyor nedir anlayabilmiş değilim. :44: Yine ellerini suratına getirdi ve tek bir resim bile alamadık... Onun dışında çok şükür bebişim gayet iyiymiş. 1760 küsür gram olmuş. Küsürünü hatırlayamıyorum. Boyunu söylemedi doktor ama "boyu ve kilosu çok iyi" şeklinde bir yorumu oldu. Su meselesi de gayet iyiymiş. Çok hareketli bir bebek dedi. Başka da hatırladığım bir şey yok. Doğum izni raporunu da aldık. Pazartesi'den itibaren başlayacak şekilde..
Ayrıca doğumum genel anestezi sezaryen olacakSezaryen kısmı ok ama genel anestezi kısmına üzüldüm açıkçası. Ama doğumla birlikte miyomum da alınacağından bu şekilde uygun görüldü. Doğum tarihi henüz belli değil.
Bir sonraki randevu tarihim 2 Kasım Saat 17:00
İşte bizden bu kadar :)ve ameliyatta miyomdanda kurtulacağına bende genel anestezi istemeyi düşünüyorum çünkü bende panik var sanırım uyanık duramam ama yinede belli olmaz canım sende üzülme vardır bundada bir hayır yeterki siz iyi olun
bence ece tatlım en anlamlısı o bence ymd nin yorumuna katılıyorumkızlar selam,
nasılsınız,geçmişe bakmadan girdim ortadan... ama sanırım bebeklerini gören arkadaşlar olmuş,ne güzel, benim sıramın gelmesine daha çooookkk var..
kızlar ben hala isim konusuna karar veremedim gitti yaa,
hadi siz de fikrinizi diyin bakalım..
beste
buse
ece
ezgi
sedef
ne dersiniz ??
çok geçmiş olsun canım ikinizede mümkün olduğunca c vitamini al canımherkese iyi geceler tontişler,eşim hastalandı,sıra bende galiba,halsizlikten kafamı havada tutamıyorum,inşallah hemen atlatırız,iyi bakın kendinize ve bebişlere..
" Cennetteki kuş ve çiçek ismi;Canım geçmişe çok bakamıyorum artık. O yüzden anlamını göremedim. İnternetten bakarım anlamına. Zeynep ismini çok severim ama Selcen ile birleşince Ela daha güzel oluyor. Zeynep Selcen çok uzun oluyor. Kızın babası ne isterse o tabii ki :)) Hayırlı, uğurlu olsun yeni ismi.
Ruhu güçlü, kuvvetli olan
1071 Malazgirt Zaferi kahramanı Alparslanın eşinin adı. "
anlamı bu canım ama eşim yanında ela olmasın diyor başka isim arıyorum bende
önerilere açığım bu arada hiç fikir yürütemiyorum
fiyatına göre çok kullanışlı canım hayırlı olsunkızlar bu arada kızıma dün araba aldık 265 tl pusetiyle birlikte
Çift yönlü kullanabilme özelliği
Üç farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı
360 derece dönebilen ön tekerlekler
Ergonomik hafif gövde
Beş noktalı emniyet kemeri
Ayarlanabilen ayak dayanağı
Tam kapanabilen tente özelliği
Kullanışlı file sepet sizce nasıl fiyatı
Eki Görüntüle 535970 bunun pembe girisi
benim bildiğim her kontrolümüzde dr bazı ölçümler yapıp ona göre belirliyor doğum tarihini canımkızlar bi sorum olcak sizlere. SAT a göre hesaplanan doğum tarihi mi yoksa ultrason da çıkan bebek gelişimine göre belirlenen doğum tarihi mi gerçekleşmesi daha muhtemel? mesela benim SAT a göre 8 aralık ama ultrasona göre 1 aralık gözüküo doğum, hangisinin olma ihtimali daha yüksek kafam karıştı. gün yaklaştıkça heyecan artıyo sanırım:)
eğer sata göre hesaplanmış olsaydı bazı arkadaşlar gelişimi önde diye zamanından önce doğurmak zorunda kalmazdı bence böyle canım
Günaydınn kızlarrr. günümüz güzel geçsin...
çok güzelmiş yaa bende istiyorum bundannnnnn
seastire ve yavrus günaydın kızlar hoş geldiniz;
umarım iyisinizdir. Yavrus eşin selcen ela yı da mı beğenmedi((
Herkese günaydınnn
Dün sinemaya gittik ama ahınız tuttu heraldefilm hiç güzel değildi...
Bugün dr.a gitcez ama akşama...
dr normalde çok yoğun,o yüzden nöbetçi olduğu zaman gitmek daha iyi oluyo.
serpilurhan saat veremiyorum ne yazzıkki ama sen 22.00 yaz listeye.
Gelince geç olursa yarın yazarım size
Bugün eşimin doğum günü, fazla giremeyebilirim foruma.
trendyol da just for kids mağazasında çeşitleri bile var :) bi bakın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?