aynen öyle canım hiç yüz verme bazı insanlar adam yerine konunca kendini bişey sanıyor
deymez onların bitarafını kaldırmaya çok sinir olurum böyle nankör tiplere ki kendi aileme bile nasıl kızıyorum ama onlarda görecekler bunda sonra
kızlar size tek bişey söyleyeceğim lütfen bu hayatta çok fazla beklenti içinde olmayın, inanın ki hayattan ve etrafınızdaki insanlardan ne kadar az beklentiniz olursa o kadar çok mutlu olursunuz.
ben yüz vermem zaten tatlım,normalde de çok ciddiyimdir,mucuk mucuk bir tip olamam asla,görsünler bakalım bundan sonra badem nasıl gelinlik yapıyormuş..bundan önce hep kız evlat gibi davrandım,ama artık gelin olmayı planlıyorum..
Sagol canım esim deniz ya da Zeynep istiyor benim kuzenim de Zeynep koydu kızının adını bu yüzden hiç istemiyorum ikisinden biri derse Deniz adini tercih ederim. ela adını da yıllar önce rüyamda gormuştum herkes mutlaka bı hayır vardır onu da koy diyor cok zormus bu isim olayı yarım kızım sever :))))
inşallah tatlım,her gün dua ediyorum..kırılmaz mı hem de ne kırılma,bi yandan da sinir olmak cabası,ama yine kendine yapıyo insan,onların bi tarafı duymuyo,ben babanne-teyze falan olduğumu düşünemiyorum bile,yağdırırdım heralde herşeyi,ki ben kayınvalideme hediyesiz gitmezdim,annemle özenle seçerdik,bi bluz,bi eşarp alırdık mutlaka,ama ne derdi biliyor musun,istemiyorum hiçbişey,almayın bi daha,hem de bunu kaba bir şekilde söylerdi,biz yine de alırdık eşimin hatrına,ama artık anladım anyayı konyayı,torununu bile sormayan kadına bundan sonra bir çöp bile almam,hatta muhattap bile olmam..misafir gibi giderim evine,gayet resmi bi şekilde kalır ve dönerim..
canım bende ağlamazsam kesinlikle rahatlayamam ama kendini o kadar kasman çok yanlış bidaha yapma öyle
bak neredeyse bir ay kaldı ikisinede kavuşacaksın şu koca ömürde bir ay nedirki allahın izniyle su gibi geçecek zaman
eh etkiye tepki neden böyle yaptığını sorduklarındada gerekeni söylersin
merhaba kızlar bugün bizde dr dan geldik. su gibi akıntım oluyo dedim vajinit için bi hap verdi kan tahlili yaptı. bebeğimin kilosu biraz azmış beslenmene dikkat et dedi. bide bende kalça çıkıklığı var bebeğiminde olma riski diğer bebeklere oranla daha yüksek risk olabilir genetik olabilir dedi doğumdan sonra hemen kontrol ettirin dedi. dualarınızı bekliyorum teyzeleri bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya. Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin rabbim.
ben yüz vermem zaten tatlım,normalde de çok ciddiyimdir,mucuk mucuk bir tip olamam asla,görsünler bakalım bundan sonra badem nasıl gelinlik yapıyormuş..bundan önce hep kız evlat gibi davrandım,ama artık gelin olmayı planlıyorum..
bu ağlama beni 2 ay idare eder,merak etme tatlıminşallah canım çabucak geçsin de gelsinler artık..
mermaid çok haklısın tatlım,ama hiçbişey yapmayıp,bişey yapmayı geçtim hal-hatır bile sormayan nankör insanların senden iyilik ve merhamet beklemesi çok can sıkıcı...hele de atrafımdaki babannelerin torun için telaşını ve sevincini görünce sinirimden deliye dönüyorum,kötü bir gelinlik yapsaydım şimdiye kadar tamam derdim hakettim,ama kesinlikle haketmedim..
canım ya inşallah bi sorun çıkmaz çok üzüldüm bebeğin kaç kg da doktorun az dedi
aynen tatlım,güzel laf sokarım hakeden insana,öyle de yapmayı planlıyorum,mesela tatilden döneli 1,5-2 ay oldu,daha aramadım düşün,sesini duymak bile istemiyorum,bayramda insanlık adına,eşimin hatrına arayıp bayramını kutlayacağım sadece..Allah'tan görümcem ve eşim bana hiç laf söyletmez onun yanında,hep beni korurlar,o açıdan şanslıyım..
bu ağlama beni 2 ay idare eder,merak etme tatlıminşallah canım çabucak geçsin de gelsinler artık..
mermaid çok haklısın tatlım,ama hiçbişey yapmayıp,bişey yapmayı geçtim hal-hatır bile sormayan nankör insanların senden iyilik ve merhamet beklemesi çok can sıkıcı...hele de atrafımdaki babannelerin torun için telaşını ve sevincini görünce sinirimden deliye dönüyorum,kötü bir gelinlik yapsaydım şimdiye kadar tamam derdim hakettim,ama kesinlikle haketmedim..
canım boşver resmiyet daha iyi oluyor ben gayet resmiyim dün kayınvalidem laf sokuyor yüzünü görmeyi bırak sesini duyan cennetlik diye dedim yapım böyle. ya düşün biz evlendik düğünümü eşimin memleketinde yapmak istedik kayınvalidem işte ben uğraşamam yok nasıl beceriyim falan dedi yaptırmadı sonra ankarada yaptık kimse gelmedi sadece eşimin ailesi geldi kayınvalidem sanki yok gibi günlük kıyafetleri ve terlikle gelmişti şok olduk evime 2-3 kez geldi (allahtan az geldi gelmemesi daha hayırlı) 1 bardak su almaz mutfaktan hasta ayağına yok kolu tutmuyormuş yok bacağı tutmuyormuş. gezmeye dört nala gidiyor bebeğimin plasentası ayrıldı hastanede kaldım aynı ildeyiz onlar ilçeze 1,5 saat uzaklıkta hastaneye gelemedi sonra arıyor bebeğe birşey olacak diye üzülüyoruz diyor dedim benim kızım güçlü ona hiç birşey olmaz o anasının kızı dedim sonra kızımın adını değiştirmeye kalktı bende lafı soktum ben hastanedeyken kapımı bir allahın kulu açmadı sıkıntısını ben çekiyorsam ismini de ben koyacağım kimse karışamaz dedim hiiiç ne eksiğiniz var diye sormuyor aammmman sormasın zaten gider en dandik şeyi alır bi işe yaramaz
amin canım inşallaaahhhh bi sorun çıkmaz hiçbirimizin bebeğinde sorun çıkmasın inşallah. bebeğimin kilosu 1700 küsürdü ama tam küsüratını hatırlayamıyorum o sırada kafamda kalça çıkığı problemi olunca
kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz bebişlerinize ve kendinize çooook iyi bakın yormayın kendinizi
merhaba kızlar bugün bizde dr dan geldik. su gibi akıntım oluyo dedim vajinit için bi hap verdi kan tahlili yaptı. bebeğimin kilosu biraz azmış beslenmene dikkat et dedi. bide bende kalça çıkıklığı var bebeğiminde olma riski diğer bebeklere oranla daha yüksek risk olabilir genetik olabilir dedi doğumdan sonra hemen kontrol ettirin dedi. dualarınızı bekliyorum teyzeleri bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya. Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin rabbim.
amannnnnnnnn şekercim ne ağlıyon yahu böyle insanlar için boşyere tombul kızını üzmüşsün bak sana kızınla kocan yeter amannn gerisini salla gitsin ağlamak yok bidahaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?