2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben yüz vermem zaten tatlım,normalde de çok ciddiyimdir,mucuk mucuk bir tip olamam asla,görsünler bakalım bundan sonra badem nasıl gelinlik yapıyormuş..bundan önce hep kız evlat gibi davrandım,ama artık gelin olmayı planlıyorum..

kızlar size tek bişey söyleyeceğim lütfen bu hayatta çok fazla beklenti içinde olmayın, inanın ki hayattan ve etrafınızdaki insanlardan ne kadar az beklentiniz olursa o kadar çok mutlu olursunuz.

hem fazla beklenti içinde olmamak hemde gereğinden fazla önem vermemek lazım
ozaman hem paran cebinde kalır hem bu kadar içerlemezsin

Son düzenleme:

eh etkiye tepki neden böyle yaptığını sorduklarındada gerekeni söylersin

canım deniz ismini görünce çok sevindim.biz de bi aksilik çıkmazsa ece deniz düşünüyoruz.şimdiden adıyla sevmeye başladık bile.

canım boşver resmiyet daha iyi oluyor ben gayet resmiyim dün kayınvalidem laf sokuyor yüzünü görmeyi bırak sesini duyan cennetlik diye dedim yapım böyle. ya düşün biz evlendik düğünümü eşimin memleketinde yapmak istedik kayınvalidem işte ben uğraşamam yok nasıl beceriyim falan dedi yaptırmadı sonra ankarada yaptık kimse gelmedi sadece eşimin ailesi geldi kayınvalidem sanki yok gibi günlük kıyafetleri ve terlikle gelmişti şok olduk evime 2-3 kez geldi (allahtan az geldi gelmemesi daha hayırlı) 1 bardak su almaz mutfaktan hasta ayağına yok kolu tutmuyormuş yok bacağı tutmuyormuş. gezmeye dört nala gidiyor bebeğimin plasentası ayrıldı hastanede kaldım aynı ildeyiz onlar ilçeze 1,5 saat uzaklıkta hastaneye gelemedi sonra arıyor bebeğe birşey olacak diye üzülüyoruz diyor dedim benim kızım güçlü ona hiç birşey olmaz o anasının kızı dedim sonra kızımın adını değiştirmeye kalktı bende lafı soktum ben hastanedeyken kapımı bir allahın kulu açmadı sıkıntısını ben çekiyorsam ismini de ben koyacağım kimse karışamaz dedim hiiiç ne eksiğiniz var diye sormuyor aammmman sormasın zaten gider en dandik şeyi alır bi işe yaramaz

bu ağlama beni 2 ay idare eder,merak etme tatlım inşallah canım çabucak geçsin de gelsinler artık..

mermaid çok haklısın tatlım,ama hiçbişey yapmayıp,bişey yapmayı geçtim hal-hatır bile sormayan nankör insanların senden iyilik ve merhamet beklemesi çok can sıkıcı...hele de atrafımdaki babannelerin torun için telaşını ve sevincini görünce sinirimden deliye dönüyorum,kötü bir gelinlik yapsaydım şimdiye kadar tamam derdim hakettim,ama kesinlikle haketmedim..

merhaba kızlar bugün bizde dr dan geldik. su gibi akıntım oluyo dedim vajinit için bi hap verdi kan tahlili yaptı. bebeğimin kilosu biraz azmış beslenmene dikkat et dedi. bide bende kalça çıkıklığı var bebeğiminde olma riski diğer bebeklere oranla daha yüksek risk olabilir genetik olabilir dedi doğumdan sonra hemen kontrol ettirin dedi. dualarınızı bekliyorum teyzeleri bebeğim sağlıkla gelsin dünyaya. Allah kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin rabbim.

kzlar 2 tane pijama takımı alıcaktm ya,valla evde 2 takm buldum yesyeni.
hem de istediğim gibi biri pembe biri kırmızı uygun taçlarm da var.
yavaştan kendi hast.çantamı da hazrlıyorum.
çorap,atlet,iç çamaşırı ve de terlk falan koyucam içine

badem30,bu arada cnm üzme sende kendini.
ve tavsiyeleri dinle,inan hiçbişi bekleme kmseden.
devir öyle bir devir ki,kmse kmse için kılını kıpırdatmıyor

eh etkiye tepki neden böyle yaptığını sorduklarındada gerekeni söylersin

aynen tatlım,güzel laf sokarım hakeden insana,öyle de yapmayı planlıyorum,mesela tatilden döneli 1,5-2 ay oldu,daha aramadım düşün,sesini duymak bile istemiyorum,bayramda insanlık adına,eşimin hatrına arayıp bayramını kutlayacağım sadece..Allah'tan görümcem ve eşim bana hiç laf söyletmez onun yanında,hep beni korurlar,o açıdan şanslıyım..

canım ya inşallah bi sorun çıkmaz çok üzüldüm bebeğin kaç kg da doktorun az dedi

kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz bebişlerinize ve kendinize çooook iyi bakın yormayın kendinizi

amannnnnnnnn şekercim ne ağlıyon yahu böyle insanlar için boşyere tombul kızını üzmüşsün bak sana kızınla kocan yeter amannn gerisini salla gitsin ağlamak yok bidahaaaaaaaaaaa

canım ya inşallah bi sorun çıkmaz çok üzüldüm bebeğin kaç kg da doktorun az dedi

amin canım inşallaaahhhh bi sorun çıkmaz hiçbirimizin bebeğinde sorun çıkmasın inşallah. bebeğimin kilosu 1700 küsürdü ama tam küsüratını hatırlayamıyorum o sırada kafamda kalça çıkığı problemi olunca

aynı canım bende öyle söylemezsem çatlarım demekki eşinde farkında bazı şeylerin ya olgun insanın hali bi başka oluyor
çok takdir ediyorum böyle insanları haksız olan anne, babasıysa bile haksızlığı savunmayanları

canım sinirlenmekte çok haklısın, ben bu konuda çok şanslıyım hem kendi ailem hem de eşimin ailesinden yana, sağolsunlar çoğu şeyi biz düşünmeden onlar düşünürler ve bizlerin iyi olması için ellerinden geleni fazlasıyla yaparlar.
senin de yapacağın tek şey nasıl muamele görüyorsan ona göre davranmak, sınırlarını belirlersin ve sınırlarının içine istemediğin kimseyi almazsın.insanı en çok üzen şey nankörlüktür hele bir de verici bir insansan buna tahammül edemezsin.Allah kimseyi en yakınına bile muhtaç etmesin...

haklısın mervecim,resmiyetin gözünü seveyim,seninki de ne fenaymış,bi de adını değiştirmeye kalkıyo ne hakla yaa,ne terbiyesizlik iyi yapmışsın tatlım,sen koyacaksın tabi kızının adını,ona ne bize de sormuyo tatlım eksiğiniz var mı diye,onu geçtim hal-hatır bile sormuyo..

canım çok şükür o kadarda düşük değilmiş peki nerede baktırmanoız gerekiyomuş buna doğuncamı yoksa şimdimi
hani eğer anne karnında belli oluyosa ayrıntılı usg de çıkardı belki

çok geçmiş olsun canım, dualarımız seninle, Allah'ım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

amannnnnnnnn şekercim ne ağlıyon yahu böyle insanlar için boşyere tombul kızını üzmüşsün bak sana kızınla kocan yeter amannn gerisini salla gitsin ağlamak yok bidahaaaaaaaaaaa

kız onlar için ağlamadım,bunaldım da ağladım,banane onlardan yeter de artarlar bile tatlım haklısın,ağlamak yok evet
yavrusum eşim sağolsun gerçekten,çok anlayışlı,hep diyorum zaten,bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…