kız onlar için ağlamadım,bunaldım da ağladım,banane onlardanyeter de artarlar bile tatlım haklısın,ağlamak yok evet
yavrusum eşim sağolsun gerçekten,çok anlayışlı,hep diyorum zaten,bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim
kızlar bu arada benim meleğim uyandı galiba hareketlendi ben dokunmadan oynuyor maşallah, maşallah kızıma
canım sinirlenmekte çok haklısın, ben bu konuda çok şanslıyım hem kendi ailem hem de eşimin ailesinden yana, sağolsunlar çoğu şeyi biz düşünmeden onlar düşünürler ve bizlerin iyi olması için ellerinden geleni fazlasıyla yaparlar.
senin de yapacağın tek şey nasıl muamele görüyorsan ona göre davranmak, sınırlarını belirlersin ve sınırlarının içine istemediğin kimseyi almazsın.insanı en çok üzen şey nankörlüktür hele bir de verici bir insansan buna tahammül edemezsin.Allah kimseyi en yakınına bile muhtaç etmesin...
gözün aydın canım :)
maşallah diyeyim canım nazar deymesin size allah mutluluğunuzu daim etsin çok şanslı insanlarda birisin sende bu hayatta
malum boşanmalar anlaşmazlıkların bu kadar arttığı günümüzde böyle mutlu aileler çok nadir artık
sağol canım
ben çözdüm bu kızı sabahtan beri kimseye söylemiyorum kendi kendimi yiyorum ya oynamıyor diye
size anlattım rahatladım oynamaya başladı demekki gıcığıma yapıyor gerçekten böyle ama duyanda sanar numaradan yapıyorum ne zaman böyle oynamıyor diye yazsam başlıyor hoplamaya
amin tatlım,eşim konusunda çok şanslıyım evet,Allah razı olsun ondan,şu anda yemek yapıyor biliyor musun? ıspanak pişiriyor bana canım çekti diye
yerim ben senin kızının hareketlerini,maaşallah benim tombuluma yaa maaşallah
heheheh yerim ben onu yaa
aynı canım bende öyle söylemezsem çatlarımdemekki eşinde farkında bazı şeylerin ya olgun insanın hali bi başka oluyor
çok takdir ediyorum böyle insanları haksız olan anne, babasıysa bile haksızlığı savunmayanları
Ahhhh ahhh yarama dokundunuz kızlar...bu arada biz yarın gidiyormuşuz eşimin memleketine..ya niye bu kadar erken niye.........
Ben de orda burakın 1 günü, 1 dak.bile fazla kalmak istemiyorum...offfffff
kızlar şimdilik çıkıyorum ben acıktım bişeyler atıştırayım sonra tekrar gelirim, şimdilik hoşçakalın :)
hakikaten canım sen erkenmi gitcen çarşamba gitseydiniz bari
çok sağol güzel teyzesi çok mutluyum şuan
kıyamam ya nerden bulunur böyle adam eh hakkını yemiyim benimki ev işine karışmaz ama bebek gibi nazlandırır beni sağolsun
ya sorma teyzesi yine annesini ağlatmayı başardı ama sevinçten
kolay kolay bulunmaz heralde tatlım,Allah razı olsun ondannazlandırması da çok önemli tatlım.. dün çok ağladım diye bugün sabahtan beri öpücük saatleri birbirine karıştı,gelip gidip öpüyo
canım maşallah çok imrendim.kaç yıllık evlisiniz?
canım soğuma felan demede biraz sabret fazla yüzgöz olma nedenini sorarlarsa ağrım var dersin ama eşinide kırmamaya çalış yani çok surat asmaOfff sorma ya abisi yarın yola çıkıyormuş,orda olacakmış. eşimin takıntısı işte, biz onlar gitmeden önce orda olmalıyızne garip demi bir türlü anlamıyorum.ben kendi annem-babam-kardeşlerimi hiç göremiyorum bu bayram (((((( o da kendinden ödün verse demi biraz... çok kızıyorum eşime, zaten hep başkaları olduğu zaman tartışıyoruz,soğuyorum ondan...
kolay kolay bulunmaz heralde tatlım,Allah razı olsun ondannazlandırması da çok önemli tatlım.. dün çok ağladım diye bugün sabahtan beri öpücük saatleri birbirine karıştı,gelip gidip öpüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?