2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bendede oluyor canım arada bir sendeki ne sıklıkta eğer fazlaysa dr sor istersen

of ya eşimin işi çıkmış taaa ümraniyeye gidecekmiş aç bi vaziyette bekliyorum yine

a.selam canım .. yok kız allah korusun şimdilik doğuran yok:)
benim bazen kasıklarım ağrıo normaldir herhalde..bazende genital bölgemde baskı ağırlık hissediyorum

çok değil aslında kasıklarımın altı ağrıyor arada.
yürüdükçe ağrıyor çok değil
devam ederse doktora sorucam şimdilik çok değil

çok değilse bişey yoktur canım artık bebişler baya ağırlaştı çünkü
bendede oluyor o ağrılar hatta şimdide var biraz ama her zaman olmuyor bazı günler çoğalıyor sonra geçiyor

benim 32 haftada döndü ama şimdi kafası sanki midemde gibi hissediyorum acaba benimki de ters mi döndü naptı ki:26: canım benim de adet sancısı gibi sancım oluyor sabahları birde ayakta çok kalınca malum bayram üstü sızı oluyor karnımda öyle birşey mi seninki de

a.selam canım .. yok kız allah korusun şimdilik doğuran yok:)
benim bazen kasıklarım ağrıo normaldir herhalde..bazende genital bölgemde baskı ağırlık hissediyorum

:))
bende aynen çıkacak gibi oluyo sanki fazla baskı yapıyo sanırım.gerçek doğum sancısı belden girermiş zaten

chnb sağol canım,eşim iyi ya,gerisi boş zaten..
yavrusum yemeğini ye bakim sen,aç bırakma kızını..
ymd canım benim yaa,Allah sabır versin..
oflu benim de oluyo arada canım ağrı..

ıspanağımı yedim şöyle sarımsaklı yoğurtlu,bi iyi geldi ki,bayadır yemiyodum,eşimin eline sağlık ıhlamur içtim az önce,sıradaki gelsin diyorum

kızlar ekim annelerin doğum hikayelerini okudumda dikkatimi bişey çekti hiçbiri 40 haftada doğurmamış
hep 38. haftada doğurmuşlar bizdemi öyle olcaz acaba eğer öyleyse benim pek vaktim kalmadı demektir

aynen tatlımm bende bazen öyle hissediyorum
adet sancısı gibi bir de karnıma iğneler batıyo sanki zaten
acıyo böyle dğişik bi acı
yırtılıyo sanıyorum
artık karnım aşağı düştü benimm.
zaten 10 gün ilerde gidiyor.
son ayıma girmiş gibiyimm

afiyet olsun canım bizimde yemekte ıspanak var bugün :)
kaynanamda diyo son ayına giriyosun artık sancılara alış.
çok aşırı sancın ollursa doktoru ara diyo.
yoksa çoook gidip gelirsin doktora diyor

ohhh afiyet olsun canım eşinin ellerine sağlık
benimkide biraz önce soruyor bebek oynadımı diye bende ,ben sinirlenince oynadı dedim kızıda kendin gibi sinirli yapcan diyor
sonrada soruyor bitanem ne yemek yapmış diye sarımsaklı yoğurtlu brokoli yaptım dedim ooooo hiç kaçırırmıyım işim bitsin hemen geliyorum diyor
hani ne duysam canım çekiyodu ya bugün seninkinden canım çekmedi çünkü bende yoğurtlu yemek yaptım
bi tane elma yedim canım o gelene kadar idare eder beni

slm kızlar..ben geldim.. çok yoruldum yaaa... gezdik okadar ama heryerde bulunabilen şeylerden aldım.. zaten ne arıyorsam bilmediğim bişeyi bulamadım tabi.. bebek arabası şeklindeki şekerlerden aldım, bde not tutacaklı biblolardan aldım..

Bebek Notluk AR0520

bebek arabasını bulamadım ama.. kendim yapınca çekip eklerim size..

kızlar bu aralar geçmişi okuyamıyorum.. bi geldi bi kaçtı gibi oluyorum dimi..
(( bayramdan sonra geliyorum nonstop burdayım söz

afiyet olsun canım bizimde yemekte ıspanak var bugün :)
kaynanamda diyo son ayına giriyosun artık sancılara alış.
çok aşırı sancın ollursa doktoru ara diyo.
yoksa çoook gidip gelirsin doktora diyor

size de afiyet olsun canım..aşırı olursa ihmal etme bence de..hayırlısıyla doğuracaz inşallah..
yavrusum benim doktor da dedi,genelde 38.haftada olurmuş doğumlar..
eczreyrey bizim miniklerin çoğu yay burcu olacak canım..

ya bende ağda işini 38. haftada hallediyim diyodum ya o zamana kalmazsam
amannnn en iyisi bayramdan hemen sonra yapmak ne olur ne olmaz

sağol tatlım.. benimki de soruyor habire kızım napıyo diye,bi de gelip öpüyo göbeğimden heheheh çekmesin aman,çekmemesi daha hayırlı,brokoliye de bayılırım bu arada

dünürcüm hoşgeldin,güzelmiş biblo beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…