canım ya çok özür dilerim bende bugün çok iyi değildim o yüzden unutmuşum
üzülme canım eşin orayamı gitti
yavrus,oflu kızlar siz ağdanızı yapın ne olur ne olmaz..ben her hafta epilasyon yapıyorum nerdeyse,en ufak kıla tahammülüm yok,doktorlar umursamıyor halbuki,orman gibi olmadıktan sonra takmıyorum valla banane,olmadık zamanda gelmek isterse benim Gülce'm napacam,durun 2 saat bekleyin,epilasyonumu yapıp geleyim mi diyecemzaten yurtdışında kadınlar ağda mağda yapmıyomuş,doktorcum alışkın yani
Neyse ben bi anneme çıkıp bir şeyler yiyeyim. Görüşürüz...
Kızlar başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim, sağolun.
Eşimin babaannesi hastaydı. Oldukça yaşlı zaten. Geçen hafta Pazar günü hastaneye yatırmıştık. Bu hafta Cuma yoğun bakıma alındı. Bu sabah da vefat etti maalesef. Eşim ve ailesi cenazeyi memleketlerine götürüyorlar. Ben evdeyim, gitmem mümkün değildi zaten asla götürmezdiler. İnsanlar cenazeden çok benim yalnız olmamı düşünüyor. Eşimin babasını o kadar çok seviyorum ki. Bana 10 dakika telefonda bir şey olursa bir görümcemi ve onun eşini İstanbul'da bıraktığını, mutlaka onu aramamı vs. tembihledi durdu. Allah tontonuma uzun ömür versin inşallah.
Ben de bugün doğum izni raporuyla uğraştım. SGK anlaşması olmayan bir hastaneye gittiğim için doktorumun verdiği rapor SGK'da geçmiyormuş. Devlet hastanesine gidip iş göremezlik raporu aldım ve çok yoruldum. Kendime bir hamile kıyafeti almam gerekiyor çünkü artık hiçbir eski kıyafetim olmuyor. Yalnızca bir bluzum kaldı olan. Ve LCW'den aldığım bir hamile kotu.. O kottan nefret ediyorum. Sanki 2 beden büyüdü. Üstümden düşecek gibi. Anadolu yakasında oturuyorum ama bu yakayı hiç bilmiyorum. O yüzden Bakırköy'e gitmeyi düşündüm ama çok yorulmuştum doktordan sonra, üşendim. Pendik'e gittim ve hiçbir şey bulamadan geri döndüm... Yarın temizlik için bir bayan gelecekti. Çocuğu hastaymış, 3 gibi dönmesi gerekiyormuş. Olur mu diye sordu olur dedim. Ona da canım sıkıldı. Çünkü yapılacak çok iş var fakat bir çocuktan daha önemli değil. Belki yarın temizlik bittikten sonra Bakırköy'e giderim, o saatte üşenmezsem. Ben oraya varana kadar saat 17:00 olur herhalde...
canım yaa,yine ayrısınız,Allah sağlık versin napacaksın,dönünce telafi edersiniz artık..
Ne diyeyim bilmiyorum inan... Hiç iyi hissetmiyorum bugün kendimi.
Allah daha kötü ayrılıklar vermesin inşallah.
Çok öpüyorum.
sağol canım aydınlattın beni biraz olsun :)
çoğalırsa gidicem zaten..
kontrole daha on gün var :)
aydan aya çağırıyor hala beni neden 15 e inmedi ki
ben aynadan anca görüyorum
bencedee 40 hafta dolmayacak en fazla 38. hafta
Rica ederim canım. Benim doktorda aydan aya çağırıyordu. Bugün 10 gün içerisinde kontrole gel,bi nst'ye sokalım seni dedi. Sonrasında da 15 günde bir gidecekmişim.
Yani 10 gün sonra gittiğinde sana da artık 15 günde bir gel derler.
ben yüz vermem zaten tatlım,normalde de çok ciddiyimdir,mucuk mucuk bir tip olamam asla,görsünler bakalım bundan sonra badem nasıl gelinlik yapıyormuş..bundan önce hep kız evlat gibi davrandım,ama artık gelin olmayı planlıyorum..
Zeynep Kamil cidden çok iyi hastane ya. Ben kist ameliyatımı orada oldumgeçen kasımda. Doktorundan hasta bakıcısına çooooook çok iyileer. Bir de onlar mecburiyet olmadan sezeryan yapmıyorlar. Bu da güven veriyor bana. Ben de Zeynep Kamil'de yapmak istiyordum doğumu fakat sonradan Emsey Hospital açıldı buraya. Çok çok iyi bir hastane,onlar da mecburiyet olmadan sezeryan yapmıyorlar. Bir de eşimin çalıştığı şirketin hastanesi. İndirimimiz de var diye orada olacak doğumum kısmetse.
Tekrar diyorum Zeynep Kamil cidden çok iyi... Tam teşekküllü kadın doğum ve araştırma hastanesi sonuçta.
ben yarın devlete gidicem kontrole bakalım.
belki nstye sokar
çok iyi canım nette uçmuş fiyatlar...
evet canım çok da uçurumlar yok fiyat konusunda. demiştim benim görümce sever pahalı şeyleri... 3 body 30, başka 3 body 24 tl. civilin sitesinde daha uygun. neymiş çok kaliteliymiş.... 10 luklar modelli de 8 likler dümdüz body... evet gecelikler ve şekerler iyi olmuş
sağ ol tatlım bugün güne gidecektin sanırım kayınvalidenle ...
Benim karşı komşum orada doğum yapmış. hizmetten hiç memnun olmadığını söyleyip duruyor.sezeryan olduğu için hemen taburcu da olamamış. öylece kalmış...
candost kaç yıllık evlisiniz canım bazı şeyler zamanla düzeliyor. biz eskiden edirnede oturuyorduk. annemler zeytinburnu, eşimin ailesi üsküdarda. edirneye z. burnu yakın önce oraya gidelim isterdim valizlerle zor olmasın diye. içgüveysi miymiş illa önce onlara...
yıllar sonra düzeldi... bence tatlılıkla halletmeye onları olduğu gibi kabul etmeye çalış...
mervegçk canım bizim de tam tersi oldu. eşimler üsküdar da bizimkiler z. burnunda. onların pek tanıdığı yok istanbulda zeytinburnunda yapalım dedik içgüveysimiymiş kabul etmediler. neyse onların dediği oldu. ben ilk gelindim. benden sonraki gelinlerin antalyada, sakaryada oldu düşün ... şimdi benden kıymetlisi yok...
burcu canım bence de 3-4 yaşı geçmese iyi. benim eşim doktora yüzünden 3.5 yıl ayrıydı döndü 1 yıl sonra yaptık. erken doğum oldu sonra düşük, tüp bebek derken 3 yıl geçti neredeyse. sen yine uzatma arayı... doğum sonrası iğneyi sormuş muydun?
bademim kıyamam sana. üzme kimse için kendini... eşin kötü olaydı onlar iyi olaydı ya... boş ver eş önemli...
yavrus sevindim canım. valla benim bu oğlan pek hareketli değil dr normal diyor gerçi...
metalelf canım hastane iyiymiş. bizim sgk yok her şeye para isterler diye götüreceğim her şeyi...
unuttuğum var mı?
4 buçuk yıl oldu canım evleneli...bence benimki düzelmez...candost kaç yıllık evlisiniz canım bazı şeyler zamanla düzeliyor. biz eskiden edirnede oturuyorduk. annemler zeytinburnu, eşimin ailesi üsküdarda. edirneye z. burnu yakın önce oraya gidelim isterdim valizlerle zor olmasın diye. içgüveysi miymiş illa önce onlara...
yıllar sonra düzeldi... bence tatlılıkla halletmeye onları olduğu gibi kabul etmeye çalış...
Ayy kız ne güzel dökmüşsün içini. tavsiyelerine bayıldım.Allah kolaylıklar versin canım ya. Daha önce de okumuştum durumunu. Zor gerçekten. Benim eşim de öyleydi. Hep ailesi yüzünden,özellikle de annesi yüzünden deli gibi tartışıyorduk. İki kere boşanma eşiğine geldik o derece kötüydü halimiz. Sonra birgün tartışırken ben başladım yine "annen sağolsun" filan şeklinde imalarda bulunmaya.. Eşim de bana "Annemi bana kötüleyerek ne elde edebileceğini sanıyorsun ki? Sen bu lafları söyleyince ben anneme kızacak değilim,aksine senden soğuyorum..." demesin mi? Şok oldum,kalakaldım resmen. İşte o zaman paraşütlü jetonum düştü.Eşim doğru söylüyordu. Bunun ikimize de faydası yoktu. O günden sonra annesini ya da ailesini kocama hiç şikayet etmedim. Çünkü ben şikayet edince,onları bişeyler için suçlayınca,eşim onları savunmak zorunda hissediyordu kendini doğal olarak... Şimdi kaynanam hiç mi gcıklık yapmıyor? Yapıyor en alasından,durur mu hiç? Görümcem de normalde herkese karşı beni savunur ama o da yine yapar bana yapacağını... Kaynımla eltim mevzusuna hiç girmiyorum... Ama ne yapıyorum biliyor musun? Onlar bişey söylerse duymuyorum,gülüp geçiyorum. Umursamıyorum. Ama aynı gün kocişle yalnız kalınca yüzümü asıyorum,üzüntümü ona belli ediyorum abartmadan. Ne oldu diye sorduğunda da yok birşey diyorum. Anlıyor ama niye öyle olduğumu ve bi bakıyorum o kızıp durmaya başlıyor anasına. Ya da akşam hiç tepki vermiyorum,birkaç gün sonra biraz sakinleşince "ya geçen gün annenler de şöyle şöyle olmuştu ya çok sinir oldum ama çaktırmadım aslında şöyle olsaydı daha iyi olmaz mıydı? Ya da öyle niye dedi ki" filan diyorum ama ŞAKAYLA KARIŞIK. Ses tonumu ayarlayıp gülümseyerek. Öyle olunca da olayı hatırlayıp hemen bana hak veriyor,ve o an annesine/ailesine birşey demediğim,olumsuz tepki göstermediğim için teşekkür ediyor. Eğer üst üste birkaç olay yaşanmışsa bazen "Bunları niye konuşuyoruz,geçti gitti çok sıkıldım" falan diyor. O zaman da "Ama kocacığım ben seninle konuşamazsam bunları kiminle konuşacağım? Gidip başkalarına mı anlatayım?" diyip cilve yapıyorum anında yumuşuyor.
Gelelim bayram boyunca orada neler yapacağına... Beni dinlersen ne çok fazla naz yap,ne de işlere elini sür... İkisinin aşırısı da göze batıyor,kendimden biliyorum. Ufak tefek işlere el at. Sonra da bu bile beni yordu,müsadenizle deyip kenara çekil.Ne olursa olsun onlara surat yapma. Surat yapınca kocanın gözünde orada yaptıklarının kıymeti olmaz. Orada olmanın da kıymeti olmaz. Bir de böyle tipler surat yaptığında o hanımlara beylere surat yaptığını anlamıyorlar. Hemen başlıyorlar dedikodunu etmeye. "Bu gelin de çok suratsız... Bunların kesin arası bozuk... Oğlumuzu mutlu ediyor mu bu bu suratla?" acı ama gerçek. Bunlar benim vaktimde kulağıma gelen laflar. Ama şimdi kolaysa söylesinler. Uyanık olmak lazımmış azıcık.
anlıyorum canım çok sinir bozucu bir durum tabiki insan gerektiğinde susmamalı ama çok konuşursada basit görülüyor
o yüzden mesafeni koy ama yinede seviyeni korumaya çalış
Sağolun kızlar...
kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... :))))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye
fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: 10:00
BOYOZ 29 ekim pzt. saat 10:30
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00
miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????
funntunn 8 kasım cts saat 00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????
Benim karşı komşum orada doğum yapmış. hizmetten hiç memnun olmadığını söyleyip duruyor.sezeryan olduğu için hemen taburcu da olamamış. öylece kalmış...
Gorumcemle gittik canim kayin validemlede iyiyiz ama onunla gune gitmem sıkilirim
Ya unuttum sonra sekretere sordum bazilarina devam ettiriyor bazilarina devam ettirmiyor dedi. Unutmazsam 3 unde soracagim.
Önemli değil tatlım. Geçmişi okudum, bebeğin hareketlenmiş şükür. Çok sevindim.
Evet canım eşim yolda. Rize'ye gidiyorlar. Sanırım bayramın 2. günü dönecekler.
Yarın da evlilik yıldönümümüzdü
Birinci yıldönümümüzde de yoktu İstanbul'da, ikincide de yok..
bu arada yarın doktora randevu aldım devlete.
hem tahlillerim var.
hem de ağrıları sorarım devletteki doktoruma
nstye falan bağlar belki
yavrus,oflu kızlar siz ağdanızı yapın ne olur ne olmaz..ben her hafta epilasyon yapıyorum nerdeyse,en ufak kıla tahammülüm yok,doktorlar umursamıyor halbuki,orman gibi olmadıktan sonra takmıyorum valla banane,olmadık zamanda gelmek isterse benim Gülce'm napacam,durun 2 saat bekleyin,epilasyonumu yapıp geleyim mi diyecemzaten yurtdışında kadınlar ağda mağda yapmıyomuş,doktorcum alışkın yani
Kızlar başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim, sağolun.
Eşimin babaannesi hastaydı. Oldukça yaşlı zaten. Geçen hafta Pazar günü hastaneye yatırmıştık. Bu hafta Cuma yoğun bakıma alındı. Bu sabah da vefat etti maalesef. Eşim ve ailesi cenazeyi memleketlerine götürüyorlar. Ben evdeyim, gitmem mümkün değildi zaten asla götürmezdiler. İnsanlar cenazeden çok benim yalnız olmamı düşünüyor. Eşimin babasını o kadar çok seviyorum ki. Bana 10 dakika telefonda bir şey olursa bir görümcemi ve onun eşini İstanbul'da bıraktığını, mutlaka onu aramamı vs. tembihledi durdu. Allah tontonuma uzun ömür versin inşallah.
Ben de bugün doğum izni raporuyla uğraştım. SGK anlaşması olmayan bir hastaneye gittiğim için doktorumun verdiği rapor SGK'da geçmiyormuş. Devlet hastanesine gidip iş göremezlik raporu aldım ve çok yoruldum. Kendime bir hamile kıyafeti almam gerekiyor çünkü artık hiçbir eski kıyafetim olmuyor. Yalnızca bir bluzum kaldı olan. Ve LCW'den aldığım bir hamile kotu.. O kottan nefret ediyorum. Sanki 2 beden büyüdü. Üstümden düşecek gibi. Anadolu yakasında oturuyorum ama bu yakayı hiç bilmiyorum. O yüzden Bakırköy'e gitmeyi düşündüm ama çok yorulmuştum doktordan sonra, üşendim. Pendik'e gittim ve hiçbir şey bulamadan geri döndüm... Yarın temizlik için bir bayan gelecekti. Çocuğu hastaymış, 3 gibi dönmesi gerekiyormuş. Olur mu diye sordu olur dedim. Ona da canım sıkıldı. Çünkü yapılacak çok iş var fakat bir çocuktan daha önemli değil. Belki yarın temizlik bittikten sonra Bakırköy'e giderim, o saatte üşenmezsem. Ben oraya varana kadar saat 17:00 olur herhalde...
slm kızlar..ben geldim.. çok yoruldum yaaa... gezdik okadar ama heryerde bulunabilen şeylerden aldım.. zaten ne arıyorsam bilmediğim bişeyi bulamadım tabi.. bebek arabası şeklindeki şekerlerden aldım, bde not tutacaklı biblolardan aldım..
Bebek Notluk AR0520
bebek arabasını bulamadım ama.. kendim yapınca çekip eklerim size..
kızlar bu aralar geçmişi okuyamıyorum.. bi geldi bi kaçtı gibi oluyorum dimi..
(( bayramdan sonra geliyorum nonstop burdayım söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?