2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım ya çok özür dilerim bende bugün çok iyi değildim o yüzden unutmuşum
üzülme canım eşin orayamı gitti

Önemli değil tatlım. Geçmişi okudum, bebeğin hareketlenmiş şükür. Çok sevindim.
Evet canım eşim yolda. Rize'ye gidiyorlar. Sanırım bayramın 2. günü dönecekler.

Yarın da evlilik yıldönümümüzdü
Birinci yıldönümümüzde de yoktu İstanbul'da, ikincide de yok..

benimki zaten oldukça seyrek
iki yanlara bir yukarı tamamdır

Neyse ben bi anneme çıkıp bir şeyler yiyeyim. Görüşürüz...

bu arada yarın doktora randevu aldım devlete.
hem tahlillerim var.
hem de ağrıları sorarım devletteki doktoruma
nstye falan bağlar belki

Kayınpederine maşallah canım. İnşallah eşin de ailesi de sağ salim gidip dönerler.

Canım ben de anadolu yakasındayım. Benim de hiç kıyafetim kalmadı. Yarın Ümraniye'ye gideceğim. Orada bişe bulamazsam Viaport'ta büyük bedenlere bakacağım artık. Güzel kıyafetler bulursam yer tarif ederim sana. Lcw'den ben de kot almıştım. Aynen ben de nefret ediyorum ondan...

O saatten sonra gitme Bakırköy'e. Yollarda perişan olursun. Hangi ilçedesin buarada?

canım yaa,yine ayrısınız,Allah sağlık versin napacaksın,dönünce telafi edersiniz artık..

Ne diyeyim bilmiyorum inan... Hiç iyi hissetmiyorum bugün kendimi.
Allah daha kötü ayrılıklar vermesin inşallah.
Çok öpüyorum.

Rica ederim canım. Benim doktorda aydan aya çağırıyordu. Bugün 10 gün içerisinde kontrole gel,bi nst'ye sokalım seni dedi. Sonrasında da 15 günde bir gidecekmişim.
Yani 10 gün sonra gittiğinde sana da artık 15 günde bir gel derler.

ben yarın devlete gidicem kontrole bakalım.
belki nstye sokar

aynen bende öyle canım.hele ramazan bayramında o kadar çok üzdülerki beni bundan sonra gerçek mesafe nasıl olurmuş görecekler.ne bayramda ne 15 tatilde gitmiyecem zaten bebişim küçük olacak.yaza da mümkün olduğunca az kalıcam.

Benim karşı komşum orada doğum yapmış. hizmetten hiç memnun olmadığını söyleyip duruyor.sezeryan olduğu için hemen taburcu da olamamış. öylece kalmış...

ben yarın devlete gidicem kontrole bakalım.
belki nstye sokar

Hadi hayırlısı bakalım. Yarın anlatırsın neler olduğunu. :)

ymd inşallah eşin dönünce güzel güzel telafi edersiniz yıldönümünüzü.

Neyse kızlar ben şimdi çıkıyorum. Bir sürü iş beni bekler. Bugün hiçbirşey yapamadım. Eşim 23.30'da gelecek eve. O gelene kadar yavaş yavaş bitirsem şu giriştiğim yarım bayram temizliğini çok iyi olacak. Yarım diyorum çünkü öyle dip köşe bir temizlik yapamıyorum ama en azından camlarımı sildim,perdelerimi ve tüllerimi yıkadım. Evimi bir güzel süpürdüm sildim. Salondaki konsolun içindeki tabakları filan yıkadım makinada. Gidip onları yerleştireyim. Salonumu silip düzenleyeyim. Hoş bayramda bize kimse gelmez. Malum küçüğüz ya. Ama olsun. Sonra da mutfak dolaplarını sileceğim. Kitaplıklarım da feci karıştı. Onları da düzeltmem gerek. Daha kocişimin eşyalarını ütülemedim. İşim çooook yani.

Yarın da üniversitede olan kızkardeşim geliyor. Onunla alışverişe çıkacağım. Muhtemelen yarın yazdıklarınıza bakamam. Çarşamba görüşürüz artık. İyi kalın hepiniiiiiz!

Gorumcemle gittik canim kayin validemlede iyiyiz ama onunla gune gitmem sıkilirim

Benim karşı komşum orada doğum yapmış. hizmetten hiç memnun olmadığını söyleyip duruyor.sezeryan olduğu için hemen taburcu da olamamış. öylece kalmış...

Aaaaa... Ben ameliyat öncesi 1 gün,ameliyat sonrası 4 gün toplamda 5 gün kaldım ve cidddden çok memnundum yaa... Üstelik 6 saat yoğun bakımda kaldım perişan haldeydim resmen ama o kadar iyi ilgilendiler ki anlatamam. Hem psikolojik destek olarak hem de tıbbi destek olarak hepsi çok iyiydi.

Belki komşun aksilikler yaşamıştır,ona kötü olaylar denk gelmiştir,ya da hamilelik depresyonu filan yaşamıştır bilemiyorum. Benim yengem de Zeynep Kamil'de yapacak doğumunu. Kontrollere de hep oraya gidiyor. O da memnun. Onun doğumuna bir aydan az kaldı. O doğum yaptıktan sonra yazarım onun da neler yaşadığını.

Ya unuttum sonra sekretere sordum bazilarina devam ettiriyor bazilarina devam ettirmiyor dedi. Unutmazsam 3 unde soracagim.

kızlar gökçe tatilden dönene kadar ben devam edicem.... :))))randevu tarihleri ve saatleri belli olanlar msj atarlarsa eklerim listeye

fatmacann 24 ekim çarş. saat: 13:40
ozgezngn 29 ekim pzt saat: 10:00
BOYOZ 29 ekim pzt. saat 10:30
bsygn 30 ekim salı saat: 09:20
pinarfrtn 30 ekim salı saat: 11:30
ceza83 30 ekim salı saat: ????
chnb 31 ekim çarş saat: 15:30
Sonesinti 1 kasım Prş saat : ????
mermaid76 1 kasım perşembe saat 12:30
ymd 2 Kasım Cuma saat 17:00
burcu_gen 3 kasım Cts saat : 14:40
gecedicle 3 kasım ctesi saat 10:00

miskokulum 3 kasım ctesi saat: 09:00
ecrin46 5 kasım pzt saat: ????
ozgezngn 5 Kasım pzt. saat ????
fd01 5 Kasım pzt saat: 09:00
mervegkc 7 kasım çarş. saat: 13:30
lezginka 7 kasım çarş. saat: ????
eczreyrey 8 kasım cts saat:????

funntunn 8 kasım cts saat00
maya887 8 kasım ctesi saat 10:20
Seastire 9 Kasım cuma saat: 14.00
cereyan 9 kasım cuma saat:????
meoww 9 Kasım cts saat:
badem30 10 Kasım cts saat:????
ozgezngn 12 Kasım Pzt. saat:????

4 buçuk yıl oldu canım evleneli...bence benimki düzelmez...

Ayy kız ne güzel dökmüşsün içini. tavsiyelerine bayıldım.
Bizde ilk yıllar çok kavga ettik annesi yüzünden özellikle...sonra ben de anladım ki onun hatalarını söyledikçe savunmaya geçme gereği duyuyor,buda beni çok yıprattı.ben haklı olduğum halde bana cephe alıyordu çünkü eşim.. bende şikayet etmeyi bıraktım.şu an da umursamıyorum çoğu şeyi.ama yine de bir yerde tıkanıp kalıyorum,sabredemiyorum bazen. ve o insanlar senin umursamaz tavrını sessizlik saflık olarak görüp daha çok üstüne çıkıyorlar.o yüzden biraz sesimi çıkarmam lazım diye düşünüyorum. en azından kendimi ezdirmeyecek kadar...yapım gereği üslubum sert olamaz zaten istesem de...

Son düzenleme:

canmm ben de varım 3 kasım saat 10:30

ben de bu hastaneyle ilgili deneyimlerimi anlatayım.benim büyük oğlumda 29 artı 4 te 4 cm açılmam olduğunda z. kamilde 11 gün yattım. başka hastane olsa gider gitmez doğum başladı deyip doğurturdu beni. dr ler tecrübeli şükür doğurmadım yatarak tamamladım oğlumda...
ama çok kalabalık komfor yok. yoğun bakımda kaldım 20 kişi vardık koğuşta ve bir perde ile doğum sancısı çekenlerle ayrılmıştık... hasta bakıcılar merhametliydi... ama komfor yok...

yakında arkadaş doğum yaptı dr den memnundu ama bebeği yıkamadan giydirmeden hastabezine sarıp vermişler. yoğun...

Gorumcemle gittik canim kayin validemlede iyiyiz ama onunla gune gitmem sıkilirim

nasıl geçti?

Ya unuttum sonra sekretere sordum bazilarina devam ettiriyor bazilarina devam ettirmiyor dedi. Unutmazsam 3 unde soracagim.

acaba 40 çıkana kadar mı ömür boyu mu?

canım ters bir zaman olmuş gelince kutlarsınız inşallah...

bu arada yarın doktora randevu aldım devlete.
hem tahlillerim var.
hem de ağrıları sorarım devletteki doktoruma
nstye falan bağlar belki

güzel haberlerle gel inşallah...

canım yurt dışında seni öyle pir ü pak görünce dr şaşırıyordur...

canım ben dememiş miydim sgk geçmeyenin ki olmuyor diye?

bence gitme yarın bakırköye...
kadını da bayram sonu alsaydın ya da arifede...

güle güle kullan canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…