ya bende ağda işini 38. haftada hallediyim diyodum ya o zamana kalmazsam
amannnn en iyisi bayramdan hemen sonra yapmak ne olur ne olmaz
slm kızlar..ben geldim.. çok yoruldum yaaa... gezdik okadar ama heryerde bulunabilen şeylerden aldım.. zaten ne arıyorsam bilmediğim bişeyi bulamadım tabi.. bebek arabası şeklindeki şekerlerden aldım, bde not tutacaklı biblolardan aldım..
Bebek Notluk AR0520
bebek arabasını bulamadım ama.. kendim yapınca çekip eklerim size..
kızlar bu aralar geçmişi okuyamıyorum.. bi geldi bi kaçtı gibi oluyorum dimi..
(( bayramdan sonra geliyorum nonstop burdayım söz
sağolun teyzeleri bende hepimizi için dua ediyorum hep
canım ben uyanıktım gece kalktım ağlıyorum bi yandanda dua ediyorum allahım bebeğime bişey olmasın diye 2 saat o uğraştım kımıldamadı bile
bugünde öyle dokundukca oynadı ama şimdi sorun yok gibi duruyor bakalım inşallah yoktur bişeyi allah acılarını yaşatmasın
canım sende sezaryenmi olcan ağrıların geçtimi
selam tatlı hatunlar uzun bi aradan sonra bir bakayım dedim.
nasılsınız??
doğuran gebişler var mı :))
sanırım benim bebeğim döndü artık karnım çünkü aşağı indi.
herkes diyo 2-3 haftaya doğurursun
aman sakın diyorum bende..
bir de bişey sorucam kasıklarıma ağrılar giriyor normal mi acaba sizde var mı böyle şeyler :26:
ben ağdamı gene kendim yapıcam :)
3 defada bitiyorum zaten.
yardıma ihtiyacım olursa kociş yardım eder heralde
:) belki de öyledir ben sanmıyorum 40 haftayı tamamlayabileceğimizi hepimizde bir evham bir stres biz doğuracaz herhalde 4 haftaya kadaraynen tatlımm bende bazen öyle hissediyorum
adet sancısı gibi bir de karnıma iğneler batıyo sanki zaten
acıyo böyle dğişik bi acı
yırtılıyo sanıyorum
artık karnım aşağı düştü benimm.
zaten 10 gün ilerde gidiyor.
son ayıma girmiş gibiyimm
teşekkür ederim canım sülalede hiç yay yok ilk olacak oğluşumyayyy :))
aman yo aban çekmesin huyu babasına çeksin ben hep öyle diyorum eşimesağol tatlım.. benimki de soruyor habire kızım napıyo diye,bi de gelip öpüyo göbeğimdenheheheh çekmesin aman,çekmemesi daha hayırlı,brokoliye de bayılırım bu arada
dünürcüm hoşgeldin,güzelmiş biblo beğendim..
Benim kasılmalarım ramazan bayramından beri var. Sürekli kontrol ediyorum. Çoğalırsa gel dedi doktorum. Şimdilik sezeryan gözükmüyor canım.
Yay burcu bebeği sakinlik oluşu ve anlayışlı bilgelikleriyle sizi hipnotize eder. Yay burcu tüm burçlar arasında en maceraperest olanıdır ve araştırmayı ve keşfetmeyi çok sever. Onu asla "Bak ayıcık kahvaltısını yaptı, benim bebeğim niye yemiyormuş bakayım?" gibi laflarla saf yerine koyarak kandırmaya çalışmayın. Onun buna "Ayılar kahvaltı yapmaz, onlar yanlızca bir oyuncaktır!" şeklinde cevap vereceğine emin olabilirsiniz. Yay burcu çocukları spor yapmayı ve oyun oynamayı çok sever ve yay burcu kızları erkeklerin oynadığı oyunları bile severek oynar. Okul onlar için bir eğlence yeridir ve çok çabuk öğrenirler. Sıklıkla sınıf arkadaşlarını kısa zamanda geride bırakırlar, ancak yine de onlara karşı olan ağırbaşlılıklarını korurlar.
Yay burcu özgürlüğüne düşkündür, bu yüzden onu mümkün olduğunca özgür bırakmalısınız. Onu kendi kararlarını kendisinin verebilmesi için teşvik etmelisiniz. Hiçbirzaman araştırmacı ve oyuncu kişiliğine müdahalede bulunmamalısınız. Bunun karşılığında size sadakat ve güven duygusu besleyecektir.
Benim kasılmalarım ramazan bayramından beri var. Sürekli kontrol ediyorum. Çoğalırsa gel dedi doktorum. Şimdilik sezeryan gözükmüyor canım.
Bebişler genelde 28. haftadan sonra dönüyorlar zaten. Öyle bir iki haftaya doğurursun diyenlere bakma sen.
Ben bugün gittim kontrole. Benim kızım da başaşağı vaktini bekliyor hayırlısıyla.Olası doğum tarihlerimiz aynı. Seninki de dönmüştür muhtemelen. Kasık ağrılarını daha bugün sordum doktoruma. Zaman zaman ağrı zaman zaman batma oluyor bende. Kemiklerimin arası açılıyormuş,doğuma hazırlanıyormuş vücudum. Bu ağrılar ve batmalar normalmiş. Bir de bebişim tosuncuk biraz. Annesi 1.78 babası 1.82 iri kıyım insanlar olunca bebiş ne yapsın.
Buarada biz genele yönelik yorumlar yapıyoruz malum ama her insanın durumu aynı olmayabiliyor. O yüzden kontrolünde doktoruna sormayı ihmal etme.
valla canım benim göbüş küçük bi dağ kadar oldu elim hiç yetişmiyor banada kociş yardım edecek mecbur
bencedee 40 hafta dolmayacak en fazla 38. hafta:) belki de öyledir ben sanmıyorum 40 haftayı tamamlayabileceğimizi hepimizde bir evham bir stres biz doğuracaz herhalde 4 haftaya kadar
teşekkür ederim canım sülalede hiç yay yok ilk olacak oğluşum
sağol canım aydınlattın beni biraz olsun :)
çoğalırsa gidicem zaten..
kontrole daha on gün var :)
aydan aya çağırıyor hala beni neden 15 e inmedi ki
ben aynadan anca görüyorum
bencedee 40 hafta dolmayacak en fazla 38. hafta
Ben de yeni açmıştım zaten yeni geldim eve canım. bebek masajından falan bahsediyordu... Sadece şunu duydum: "Anne, bebek ağladığında susturamıyorsa, babasının kucağına versin, baba bebeği göğsüne yatırsın. erkeklerin kalp atışı daha hızlı olduğundan, bebek o kalp atışlarını duyar sakinleşir". gerçek mi acaba? 2 ayımız kaldı. deneyelim görelim
aman yo aban çekmesin huyu babasına çeksin ben hep öyle diyorum eşime
ne güzel bende şimdilik sezaryen gibi ama başka doktorada sorcam z .kamilde
ymd geçer bu gün de. Sıkma canını. Birazcık daha dayan. Eşin ne durumda buarada?
ben ağdamı gene kendim yapıcam :)
3 defada bitiyorum zaten.
yardıma ihtiyacım olursa kociş yardım eder heralde
valla canım benim göbüş küçük bi dağ kadar oldu elim hiç yetişmiyor banada kociş yardım edecek mecbur
slm kızlar..ben geldim.. çok yoruldum yaaa... gezdik okadar ama heryerde bulunabilen şeylerden aldım.. zaten ne arıyorsam bilmediğim bişeyi bulamadım tabi.. bebek arabası şeklindeki şekerlerden aldım, bde not tutacaklı biblolardan aldım..
Bebek Notluk AR0520
bebek arabasını bulamadım ama.. kendim yapınca çekip eklerim size..
kızlar bu aralar geçmişi okuyamıyorum.. bi geldi bi kaçtı gibi oluyorum dimi..
(( bayramdan sonra geliyorum nonstop burdayım söz
ne güzel bende şimdilik sezaryen gibi ama başka doktorada sorcam z .kamilde
heheheh yanlış anladın canım,ben canın ıspanak çekmesin demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?