ecrin canım anneni çok iyi anlıyorum evlat acısı geçmiyor...benim kayınvalidem 78 yaşında . 2 evladını bebekken kaybetmiş 50 yıldan fazla olmuş. hala gözleri dolar. benim de 25 haftalık doğan oğlum 4 gün yaşadı ben de 10 tane olsa unutamam. Annen gibi soğukta yağmurda özellikle...
maşallah tontiş bir bebek olacak canım .Ama 22'si gözüküyor doğum tarihin,7'si çok erken olmaz mı sezaryen için? Doğum tarihlerinin aynı olması güzel olur tabii ama 2 hafta öncesi de fazla sanki,naçizane fikrim,yanlış anlama lütfen.
cnm gözün aydın dr güzel şeyler sölemiş. rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.
buarada dr sadece bebeğin kilosu nedeniyle mi sezaryen diye karar verdi. yoksa başka nedenlerde mi var. benim bebiş de 32 hftalıkken 2200 dü de o yüzden soruyorum cnm. bugün de 16. 45 de randevum var hayırlısı bakalım
kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye
maşallah tontişe. aralık annelerinde iri bebek çok. peki su normal mi şimdi?
sen de 12.12. 2012 yap...
.
yedim canım ya ama hareket yok yani varda arada bir oynuyor öyle sık değil
Kızlar başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim, sağolun.
Eşimin babaannesi hastaydı. Oldukça yaşlı zaten. Geçen hafta Pazar günü hastaneye yatırmıştık. Bu hafta Cuma yoğun bakıma alındı. Bu sabah da vefat etti maalesef. Eşim ve ailesi cenazeyi memleketlerine götürüyorlar. Ben evdeyim, gitmem mümkün değildi zaten asla götürmezdiler. İnsanlar cenazeden çok benim yalnız olmamı düşünüyor. Eşimin babasını o kadar çok seviyorum ki. Bana 10 dakika telefonda bir şey olursa bir görümcemi ve onun eşini İstanbul'da bıraktığını, mutlaka onu aramamı vs. tembihledi durdu. Allah tontonuma uzun ömür versin inşallah.
Ben de bugün doğum izni raporuyla uğraştım. SGK anlaşması olmayan bir hastaneye gittiğim için doktorumun verdiği rapor SGK'da geçmiyormuş. Devlet hastanesine gidip iş göremezlik raporu aldım ve çok yoruldum. Kendime bir hamile kıyafeti almam gerekiyor çünkü artık hiçbir eski kıyafetim olmuyor. Yalnızca bir bluzum kaldı olan. Ve LCW'den aldığım bir hamile kotu.. O kottan nefret ediyorum. Sanki 2 beden büyüdü. Üstümden düşecek gibi. Anadolu yakasında oturuyorum ama bu yakayı hiç bilmiyorum. O yüzden Bakırköy'e gitmeyi düşündüm ama çok yorulmuştum doktordan sonra, üşendim. Pendik'e gittim ve hiçbir şey bulamadan geri döndüm... Yarın temizlik için bir bayan gelecekti. Çocuğu hastaymış, 3 gibi dönmesi gerekiyormuş. Olur mu diye sordu olur dedim. Ona da canım sıkıldı. Çünkü yapılacak çok iş var fakat bir çocuktan daha önemli değil. Belki yarın temizlik bittikten sonra Bakırköy'e giderim, o saatte üşenmezsem. Ben oraya varana kadar saat 17:00 olur herhalde...
canmm ben de varım 3 kasım saat 10:30
ecrin canım anneni çok iyi anlıyorum evlat acısı geçmiyor...benim kayınvalidem 78 yaşında . 2 evladını bebekken kaybetmiş 50 yıldan fazla olmuş. hala gözleri dolar. benim de 25 haftalık doğan oğlum 4 gün yaşadı ben de 10 tane olsa unutamam. Annen gibi soğukta yağmurda özellikle...
Canım sağol uyardığın için. Doktorum 9-12 arası olur demişti. Biz de 7si olur mu? diye sorduk. Şuanki gelişimine göre sakıncası yok dedi. Ama o gün gelsin, bebişin sağlığı önemli olan. Ama içimden bir ses nedense 7sini bile beklemicek diyor...
Canım ben kansulandırıcı iğne kullanıyorum. Normal doğum riskli olur demişlerdi. Kendi doktoruma sormadan kendimi sezeryen fikrine alıştırdım, doktorum sakıncası yok iğnenin irilik sorun olabilir dedi. ama bu irilikte deavm ederse ben de zorlamam çünkü zaten önceden de alıştırmıştım kendimi...
Canım ben sevmeme rağmen unuttuğum için içmezdim. Yoğurt da yemedim ama bebişimin maşallahı vardı. Diyete başlayınca yiyecek bişey bulamadığım için yoğurdu da yiyorum, sütü de içiyorum. Aklıma geliyo artık...
Ablacım suyum normal çok şükür ama diyete devam dedi dktorum. Yalvardım nerdeyse, günde yarım elma yiyebilirsin dedi. 31 +0 dı doktora gittiğimde. Senin bu tarihlerde kilosu kaçtı acaba?
Hareketlenmiş canım, boşuna üzdün kendini :)
Başın sağ olsun canım. Yıldönümü ile ilgili önemli olan gönüller bir olsun. Yanında olup hatırlamayabilirdi. O daha kötü bence. Bu arada ben pazargünü BAkırköy'den hamilelik aldım. Bir tek Ebru giyiminkiler hoşuma gitti. Ama pahalı diye en son oraya girdim. Diğer mağzalar hem çok rüküş hem de daha ucuz değil. LCW olanları öpüp başına koyarsın o kadar kötü. Ebru giyimde bazı ürünlerde 1 alana1 bedava var geçen sezon ama güzel şeyler var. Kot olarak füme rengi vardı. Bir elbise aldım kot bedavaya geldi. Gömlekler de vardı. 2 tane aldım. Şu anda aldığım 4 parça eşya ile gardıdobumu yenilemiş gibi hissediyorum... :)
Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin. 8 haftalık bebişimin kalp atışları durunca çok üzülmüştüm, sonra 14 haftalık gelişim bozukluğu nedeniyle gebeliğim sonlandırıldı yıkldım. Anne karnında geçen her gün bağlanıyoruz... Allah aacılarını göstermesin
canım benim 32 artı 4 te 3 kilo idi. 30 artı 2 de 2176 gramdı. benim hep iriydi dr m kan sulandırıcı iğneden kaynaklı olabileceğine dair amerikada araştırma yapılıyor dedi. bu arada yakında şunu öğrendim bir arkasdaşın suyu azdı dr ecopirin vermiş kan sulandırıcı.... bunu da yeni öğrendim acaba sende de mi etkili oldu? diyet çok zordur...
ecrin amin canım annenin de başı sağ olsun...
Başın sağ olsun canım. Yıldönümü ile ilgili önemli olan gönüller bir olsun. Yanında olup hatırlamayabilirdi. O daha kötü bence. Bu arada ben pazargünü BAkırköy'den hamilelik aldım. Bir tek Ebru giyiminkiler hoşuma gitti. Ama pahalı diye en son oraya girdim. Diğer mağzalar hem çok rüküş hem de daha ucuz değil. LCW olanları öpüp başına koyarsın o kadar kötü. Ebru giyimde bazı ürünlerde 1 alana1 bedava var geçen sezon ama güzel şeyler var. Kot olarak füme rengi vardı. Bir elbise aldım kot bedavaya geldi. Gömlekler de vardı. 2 tane aldım. Şu anda aldığım 4 parça eşya ile gardıdobumu yenilemiş gibi hissediyorum... :)
canım ters bir zaman olmuş gelince kutlarsınız inşallah...
canım ben dememiş miydim sgk geçmeyenin ki olmuyor diye?
bence gitme yarın bakırköye...
kadını da bayram sonu alsaydın ya da arifede...
Herkese iyi geceler,
Yarın ve bayramda giremeyebilirim. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım. Bebişlersiz geçireceğimiz son bayram. Diğer bayramlarda tüm akrabaları gezcem oğlum bayram harçlığı toplicak :)
tontişler iyi geceler hepinize,öptüm miniklerinizi
Canım yaa çok iyi oldu bu bilgiler. Aslında Ebru giyim burada Bağdat Caddesi'nde de varmış. Burası evime yakın ama Bakırköy'deki mağazanın olduğu yerde ayrıca outlet kısım da olduğu yazıyor internette. O yüzden Bakırköy'e gitmek istiyorum. Tam olarak Bakırköy'ün neresinde mağaza? Carousel'in içinde falan mı? Ya da nerede? Tarif edebilir misin bana.
Kayınpederine maşallah canım. İnşallah eşin de ailesi de sağ salim gidip dönerler.
Canım ben de anadolu yakasındayım. Benim de hiç kıyafetim kalmadı. Yarın Ümraniye'ye gideceğim. Orada bişe bulamazsam Viaport'ta büyük bedenlere bakacağım artık. Güzel kıyafetler bulursam yer tarif ederim sana. Lcw'den ben de kot almıştım. Aynen ben de nefret ediyorum ondan...
O saatten sonra gitme Bakırköy'e. Yollarda perişan olursun. Hangi ilçedesin buarada?
Canım 2 tane mağazası var. Bir tanesi Carousel'in arka çıkışının orda. Yanında 2 tane daha gebe giyim var. Bir tanesi de marmara çarşısı'nın girişinde hemen cadde üzerinde(Ermeni klisesi karşısı). Benim aldığım Careousel'in arkasındaki. Diğerine bakmadım bile bulunca sanırım outlen olan benim bakmadığım. 1 alana 1 bedava tüm mağzlarında var çünkü ama çeşit olark az kalmıştır orada bulabileceğim çeşitler vardı. Bir de ben kayınvalidemle gittim o demese bunu da dene görelim denemezdim bazılarını,güzel görünmüyodu. Deneyince yanıldığımı anladım. Yani denemeden karar verme. Yeni sezon elbiseler de kısa gelebilir, boyun uzun senin...
Bu arada oğlunun odası da şekerleri de çok güzel. Meyve yiyemiyorum diye oğlunu besleyemediğini düşünyodun, ben 2 haftadır meyve ağzıma sürmedim,şekerli diye. Oğlum 2 haftada 700 gr almış, bu nedenle üzme kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?