2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ecrin canım anneni çok iyi anlıyorum evlat acısı geçmiyor...benim kayınvalidem 78 yaşında . 2 evladını bebekken kaybetmiş 50 yıldan fazla olmuş. hala gözleri dolar. benim de 25 haftalık doğan oğlum 4 gün yaşadı ben de 10 tane olsa unutamam. Annen gibi soğukta yağmurda özellikle...

bu olay 9 yıl önce oldu canım inan bende şimdi ne olduğunu anlıyorum..önceleri normal bir ölüm olayı gibiydi..ama şimdi dinleyince benimde evladım olunca karnımda şimdi anlıyorum işte malesef allahım yaşatmasın kimseye

Canım sağol uyardığın için. Doktorum 9-12 arası olur demişti. Biz de 7si olur mu? diye sorduk. Şuanki gelişimine göre sakıncası yok dedi. Ama o gün gelsin, bebişin sağlığı önemli olan. Ama içimden bir ses nedense 7sini bile beklemicek diyor...

Canım ben kansulandırıcı iğne kullanıyorum. Normal doğum riskli olur demişlerdi. Kendi doktoruma sormadan kendimi sezeryen fikrine alıştırdım, doktorum sakıncası yok iğnenin irilik sorun olabilir dedi. ama bu irilikte deavm ederse ben de zorlamam çünkü zaten önceden de alıştırmıştım kendimi...

kızlar ben süt hiç içmiyorum yoğurt ve peynir tüketiyorum süt yerine...ama yine korkuyorum kızım gelişmezse diye

Canım ben sevmeme rağmen unuttuğum için içmezdim. Yoğurt da yemedim ama bebişimin maşallahı vardı. Diyete başlayınca yiyecek bişey bulamadığım için yoğurdu da yiyorum, sütü de içiyorum. Aklıma geliyo artık...

maşallah tontişe. aralık annelerinde iri bebek çok. peki su normal mi şimdi?
sen de 12.12. 2012 yap...

.

Ablacım suyum normal çok şükür ama diyete devam dedi dktorum. Yalvardım nerdeyse, günde yarım elma yiyebilirsin dedi. 31 +0 dı doktora gittiğimde. Senin bu tarihlerde kilosu kaçtı acaba?

yedim canım ya ama hareket yok yani varda arada bir oynuyor öyle sık değil

Hareketlenmiş canım, boşuna üzdün kendini :)

Başın sağ olsun canım. Yıldönümü ile ilgili önemli olan gönüller bir olsun. Yanında olup hatırlamayabilirdi. O daha kötü bence. Bu arada ben pazargünü BAkırköy'den hamilelik aldım. Bir tek Ebru giyiminkiler hoşuma gitti. Ama pahalı diye en son oraya girdim. Diğer mağzalar hem çok rüküş hem de daha ucuz değil. LCW olanları öpüp başına koyarsın o kadar kötü. Ebru giyimde bazı ürünlerde 1 alana1 bedava var geçen sezon ama güzel şeyler var. Kot olarak füme rengi vardı. Bir elbise aldım kot bedavaya geldi. Gömlekler de vardı. 2 tane aldım. Şu anda aldığım 4 parça eşya ile gardıdobumu yenilemiş gibi hissediyorum... :)

Allah hiçkimseye evlat acısı vermesin. 8 haftalık bebişimin kalp atışları durunca çok üzülmüştüm, sonra 14 haftalık gelişim bozukluğu nedeniyle gebeliğim sonlandırıldı yıkldım. Anne karnında geçen her gün bağlanıyoruz... Allah aacılarını göstermesin

canım benim 32 artı 4 te 3 kilo idi. 30 artı 2 de 2176 gramdı. benim hep iriydi dr m kan sulandırıcı iğneden kaynaklı olabileceğine dair amerikada araştırma yapılıyor dedi. bu arada yakında şunu öğrendim bir arkasdaşın suyu azdı dr ecopirin vermiş kan sulandırıcı.... bunu da yeni öğrendim acaba sende de mi etkili oldu? diyet çok zordur...

ecrin amin canım annenin de başı sağ olsun...

Amin... çok zor alışınca...

Canımo araştırmayı da sordum doktoruma ama arada kaynadı. Benim diyet yapınca düzeldi suyum. Doktorum şekerli yemekle alakalı demişti ki suyum fazla çıktığı doktor kontrolüm öncesi en az 5 tane çikolata yemiştim. Şimdi günde yarım elma yememe izin verdi doktorum. Zaten şunun şurasında ne kaldıki ömür boyu diyet değil neyseki...

Canım yaa çok iyi oldu bu bilgiler. Aslında Ebru giyim burada Bağdat Caddesi'nde de varmış. Burası evime yakın ama Bakırköy'deki mağazanın olduğu yerde ayrıca outlet kısım da olduğu yazıyor internette. O yüzden Bakırköy'e gitmek istiyorum. Tam olarak Bakırköy'ün neresinde mağaza? Carousel'in içinde falan mı? Ya da nerede? Tarif edebilir misin bana.

Herkese iyi geceler,
Yarın ve bayramda giremeyebilirim. Şimdiden herkesin bayramını kutlarım. Bebişlersiz geçireceğimiz son bayram. Diğer bayramlarda tüm akrabaları gezcem oğlum bayram harçlığı toplicak :)

canım ters bir zaman olmuş gelince kutlarsınız inşallah...

canım ben dememiş miydim sgk geçmeyenin ki olmuyor diye?

bence gitme yarın bakırköye...
kadını da bayram sonu alsaydın ya da arifede...

Günü geçmiş bir şeyi kutlamayı sevmiyorum canım Neyse artık, ne diyeyim...

Demiştin ama raporu aldığım malum yerdeki hanımefendi bana "eğer işyeriniz özelden almanızı kabul ediyorsa, sgk'da sorun olmaz" dedi. İşyeri sorunu zaten olmadığından ben de iyi bari dedim. Ama benim ablam İK'cı. Ablam o kabul edilmez dedi. Allahtan kendi doktorum da raporumu bugünün tarihiyle yazmıştı. Gidip Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesinden iş göremezlik raporunu da aldım.

Kadını bayram için istedim zaten canım. O yüzden bayram öncesi alacağım. Arife günü eşimin annesinin evini temizleyecek. Salı günü boştu, o günü de ben aldım. Neyse artık önemli gördüğüm birkaç iş var. Camların silinmesi, kapıların silinmesi, banyo ve mutfak. Bunları temizleyip bitirsin de geri kalan süpürme silme ben zaten yapabiliyorum. Yetişmezse kendim yaparım.

İyi geceler canım. Senin de bayramın şimdiden kutlu olsun.
Bana mağazanın yerini tarif etmeden gitme

Canım 2 tane mağazası var. Bir tanesi Carousel'in arka çıkışının orda. Yanında 2 tane daha gebe giyim var. Bir tanesi de marmara çarşısı'nın girişinde hemen cadde üzerinde(Ermeni klisesi karşısı). Benim aldığım Careousel'in arkasındaki. Diğerine bakmadım bile bulunca sanırım outlen olan benim bakmadığım. 1 alana 1 bedava tüm mağzlarında var çünkü ama çeşit olark az kalmıştır orada bulabileceğim çeşitler vardı. Bir de ben kayınvalidemle gittim o demese bunu da dene görelim denemezdim bazılarını,güzel görünmüyodu. Deneyince yanıldığımı anladım. Yani denemeden karar verme. Yeni sezon elbiseler de kısa gelebilir, boyun uzun senin...

Bu arada oğlunun odası da şekerleri de çok güzel. Meyve yiyemiyorum diye oğlunu besleyemediğini düşünyodun, ben 2 haftadır meyve ağzıma sürmedim,şekerli diye. Oğlum 2 haftada 700 gr almış, bu nedenle üzme kendini...

Amin canım, inşallah. Sağolasın.
Ben Maltepe'de oturuyorum. Trenle Bostancı, oradan deniz otobüsü ile Bakırköy'e geçebiliyorum. Yani trafik sorunu yok. Sadece deniz otobüsünün saatini tutturmam lazım.
Aslında ben de bugün hamile kıyafeti olmayan ama göğüs altından robalı denilen gömlek falan da aradım ama onu da bulamadım Pendik'te.

Oyyy :) Öncelikle kocaman bir maşallah oğluşuna. Meyve meselesini söylediğin iyi oldu, cidden çok sevindim. Çünkü kesinlikle yiyemiyorum. Her türlü meyve beni çok rahatsız ediyor. Yer tarifi için de çoookkk teşekkür ederim canım. Ben gidip bir bakayım oraya. En iyisi orasıdır yine. Yoksa kıyafet meselesi yüzünden cidden psikolojim bozulacak. Ben asla iki gün üst üste aynı kıyafetle işe gitmeyen birisiydim. Şimdi evde olmama rağmen dışarı çıkarken hep aynı şeyleri giymek zorunda olmaya sinir oluyorum.

Oda ve şekerleri beğendiğine çok sevindim :)

Slm kızlar azıcık geçmişe baktım ymd CNm basın sag olsun ;((
Iyı haberlerle gelen herkesın gözü Aydın olsun))
Gezmelere gidip keyif çatanların sefaları olsun :))ohh miss
Ama bnm gunüm kabus gıbıydı;((sabah Tlf ıle uyandım dayımın oğlu ıntıhar etmiş ilaç içmiş daha 24 yasında;((ne yapacağımızı bilemedık Allah'tan yogun bakımdaymış midesi fln yıkanmış bütün gün gebzedeydık hala yogun bakımda kana karışmış ilaçlar çünkü inş yarın odaya alacaklar;((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…