biz de yeniden geldik, kızlar benim fındığım 3 gündür çok hıçkırıyor yaa,neredeyse sürekli hıçkırık halinde,geçen gün acil olarak gittiğim için hastaneye hiç sormak aklıma gelmedi,acaba iyi bişey midir ki bu durum??
Slm kızlar azıcık geçmişe baktım ymd CNm basın sag olsun ;((
Iyı haberlerle gelen herkesın gözü Aydın olsun))
Gezmelere gidip keyif çatanların sefaları olsun :))ohh miss
Ama bnm gunüm kabus gıbıydı;((sabah Tlf ıle uyandım dayımın oğlu ıntıhar etmiş ilaç içmiş daha 24 yasında;((ne yapacağımızı bilemedık Allah'tan yogun bakımdaymış midesi fln yıkanmış bütün gün gebzedeydık hala yogun bakımda kana karışmış ilaçlar çünkü inş yarın odaya alacaklar;((
biz de yeniden geldik, kızlar benim fındığım 3 gündür çok hıçkırıyor yaa,neredeyse sürekli hıçkırık halinde,geçen gün acil olarak gittiğim için hastaneye hiç sormak aklıma gelmedi,acaba iyi bişey midir ki bu durum??
Âmin hayatım okadar kızdımki ona ama dayımı yengemi görünce çaresiz hemen kızımı okşadım ne kadar kızsanda anne baba için vazgeçmek imkansız( inş allahım bizlere böyle şeyler yaşatıp evlatlarımızın sıkıntılarıyla sınamaz CNm cok zor(
ymd başınız sağolsun cnm,umarım yıldönümünüzü de biraraya geldiğinizde telafi edersiniz,şanssızlık olmuş böyle bir zamana gelmesi ama sizin elinizde olan bir durum da değil tabii.
funtunn geçmiş olsun canım,Allah yardım etsin kuzenine..
ymd başınız sağolsun cnm,umarım yıldönümünüzü de biraraya geldiğinizde telafi edersiniz,şanssızlık olmuş böyle bir zamana gelmesi ama sizin elinizde olan bir durum da değil tabii.
Çok sağol canım benim. Allahım, geride kalanlara uzun ömür versin.
Bizim bir özel gün sorunumuz var zaten. Ne eşimin doğum gününde, ne benim doğum günümde, ne de iki yıldır evlilik yıldönümlerinde yan yana değildik maalesef. Sağlık olsun, ne diyeyim.
Hey Allahım yaa. Çok yazık. Kimbilir ne kadar seviyor ve acı çekiyor ki ölmeyi isteyecek duruma gelmiş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Hem onun, hem de ailesinin..
Göbeklim eksik olma tatlım cok Saol
Ymd gönülle bir olsun kuzum ya hem şöyle düşün eşin zaruri bi sebepten dolayı yanında olamıyor ama ondan en kıymetli parça şu an elinin altında yalnız değilsin CNm :))))
Göbeklim eksik olma tatlım cok Saol
Ymd gönülle bir olsun kuzum ya hem şöyle düşün eşin zaruri bi sebepten dolayı yanında olamıyor ama ondan en kıymetli parça şu an elinin altında yalnız değilsin CNm :))))
Slm, canım benim de oğlum çok hıçkırıyor. Hatta şuanda hıçkırmakta. Doktora normal mi diye sormadım ama böyle böyle oluyo hıçkırıyo mu o esnada diye sordum. Evet, çok sık olur bu zamanlarda demişti.
Slm kızlar azıcık geçmişe baktım ymd CNm basın sag olsun ;((
Iyı haberlerle gelen herkesın gözü Aydın olsun))
Gezmelere gidip keyif çatanların sefaları olsun :))ohh miss
Ama bnm gunüm kabus gıbıydı;((sabah Tlf ıle uyandım dayımın oğlu ıntıhar etmiş ilaç içmiş daha 24 yasında;((ne yapacağımızı bilemedık Allah'tan yogun bakımdaymış midesi fln yıkanmış bütün gün gebzedeydık hala yogun bakımda kana karışmış ilaçlar çünkü inş yarın odaya alacaklar;((
Hey Allahım yaa. Çok yazık. Kimbilir ne kadar seviyor ve acı çekiyor ki ölmeyi isteyecek duruma gelmiş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Hem onun, hem de ailesinin..
Ztn bunlar mazoşist bir çiftler CNm temiz dayak hak ediyorlar cahil desen degıller biri makına muhendısı bırı avukat ama kafadan hastalar olan etraftakilere oluyor(
Slm, canım benim de oğlum çok hıçkırıyor. Hatta şuanda hıçkırmakta. Doktora normal mi diye sormadım ama böyle böyle oluyo hıçkırıyo mu o esnada diye sordum. Evet, çok sık olur bu zamanlarda demişti.
Kuzenine üzüldüm ama neyse ki geçmiş. İnşallah bu yaptığının hata olduğunu anlar, anneciğini üzmez bidaha...