2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ymd basiniz sagolsun canim allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir, saglik sihhat versin cenabi allahim

funntunn, Lezginka..

Çok teşekkür ederim kızlar.

Funtunn kuzenin için çok üzüldüm. İnşallah onu o noktaya getiren olaylar her neyse bir an önce düzelir. Kuzenin de en kısa sürede iyileşir inşallah.

merhaba kızlar,

biz de yeniden geldik, kızlar benim fındığım 3 gündür çok hıçkırıyor yaa,neredeyse sürekli hıçkırık halinde,geçen gün acil olarak gittiğim için hastaneye hiç sormak aklıma gelmedi,acaba iyi bişey midir ki bu durum??

Gecmis olsun canim uzucu olmus bir can getirmeye calisiyoruz dunyaya allahim bir daha yaptirtmasin boyle birseyi.

Saol hayatım amin inş kız meselesi ne olacak bizim oğlan pek duygusal allahım ona akıl fıkır ver yoksa elinizde kalacak aklımız çıktı(

İyi geceler kizlar gecmisi okumak istiyorum sonrda kesin uykum gelir ben okurken giden olursa tatli uykular simdiden

Bir sorun olduğunu hiç sanmıyorum canım.
İnternetteki gebelik sitelerinde, bu haftalarda hep hıçkırık meselesinden de bahsediyorlar zaten.

Gecmis olsun canim uzucu olmus bir can getirmeye calisiyoruz dunyaya allahim bir daha yaptirtmasin boyle birseyi.

Âmin hayatım okadar kızdımki ona ama dayımı yengemi görünce çaresiz hemen kızımı okşadım ne kadar kızsanda anne baba için vazgeçmek imkansız( inş allahım bizlere böyle şeyler yaşatıp evlatlarımızın sıkıntılarıyla sınamaz CNm cok zor(

ymd başınız sağolsun cnm,umarım yıldönümünüzü de biraraya geldiğinizde telafi edersiniz,şanssızlık olmuş böyle bir zamana gelmesi ama sizin elinizde olan bir durum da değil tabii.

funtunn geçmiş olsun canım,Allah yardım etsin kuzenine..

Canım çok tatlıymış biblolar :)
Bütün eksiklerini tamamlamışsındır inşallah. En kısa zamanda bekliyoruz seni ve aldıklarını :)

ymd başınız sağolsun cnm,umarım yıldönümünüzü de biraraya geldiğinizde telafi edersiniz,şanssızlık olmuş böyle bir zamana gelmesi ama sizin elinizde olan bir durum da değil tabii.

Çok sağol canım benim. Allahım, geride kalanlara uzun ömür versin.
Bizim bir özel gün sorunumuz var zaten. Ne eşimin doğum gününde, ne benim doğum günümde, ne de iki yıldır evlilik yıldönümlerinde yan yana değildik maalesef. Sağlık olsun, ne diyeyim.

Saol hayatım amin inş kız meselesi ne olacak bizim oğlan pek duygusal allahım ona akıl fıkır ver yoksa elinizde kalacak aklımız çıktı(

Hey Allahım yaa. Çok yazık. Kimbilir ne kadar seviyor ve acı çekiyor ki ölmeyi isteyecek duruma gelmiş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Hem onun, hem de ailesinin..

Göbeklim eksik olma tatlım cok Saol
Ymd gönülle bir olsun kuzum ya hem şöyle düşün eşin zaruri bi sebepten dolayı yanında olamıyor ama ondan en kıymetli parça şu an elinin altında yalnız değilsin CNm :))))

Doğru diyorsun. Onun canının parçası benim içimde.
İkisini de çok seviyorum...

Slm, canım benim de oğlum çok hıçkırıyor. Hatta şuanda hıçkırmakta. Doktora normal mi diye sormadım ama böyle böyle oluyo hıçkırıyo mu o esnada diye sordum. Evet, çok sık olur bu zamanlarda demişti.

Kuzenine üzüldüm ama neyse ki geçmiş. İnşallah bu yaptığının hata olduğunu anlar, anneciğini üzmez bidaha...

Hey Allahım yaa. Çok yazık. Kimbilir ne kadar seviyor ve acı çekiyor ki ölmeyi isteyecek duruma gelmiş. Allah yardımcısı olsun inşallah. Hem onun, hem de ailesinin..

Ztn bunlar mazoşist bir çiftler CNm temiz dayak hak ediyorlar cahil desen degıller biri makına muhendısı bırı avukat ama kafadan hastalar olan etraftakilere oluyor(

İnş CNm azcık kıymet bilsınler ne kadar zor onları dünyaya getırmek o yaşlara getirmek;((

Kızlar ben yatayım. Herkese iyi geceler. Hepiniz güzel bir uyku uyursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…