bidaha diyeyim o zaman maşallah yengenesaol dünüşüm çok beceriklidir elinden gelmeyen iş yoktur maşallah nazar değmesin:) gelinimin cicilerini bende çok merak ediyorum ne kokuş olucaktır onların içinde
bidaha diyeyim o zaman maşallah yengenecanım sorma ya ben dikiş bile zor dikerken annem aklına gelen herşeyden yapar dikiş, nakış, dantel, örgü yeterki gözü model görmesin yapamayacağı şey yok dediğim battaniyeyide nette görmüş beğenmiş yapıyomuş bende çok merak ediyorum keşke bende o konuda anneme çekseymişim ama nerdeeeeee
tatlım bu kan sulandırıcı kullanan -lar için ben doktoruma sordum doğum şeklini normal doğum yapabilirmi diye evet yapabilir hiç bi sorun olmaz dedi
Eki Görüntüle 540258 Eki Görüntüle 540259 Eki Görüntüle 540260 Eki Görüntüle 540262 Eki Görüntüle 540263
oğlumun örgüleri teyzeleri yengem yaptı hepsini sağolsun
maşallah senin annenede tatlımbelki kızın anneanneye çeker oda becerikli olur belli mi olur annesi
Evet canım benim doktorum da engel değil dedi. Ama ben kendimi öyle bir alıştırdım ki sezeryen fikrine, yoksa kanamadan gidicem diye şimdi korkuyorum. Bir de ben iri bebk olursa normal doğum yapmak istemiyorum çok sıkıntılar çekiliyomuş sonrasında. Ama erken doğum falan olursa Allah korusun inşallah zmanında gelir, normal doğum isterim. Eşim de beni çok etkiliyo yoksa ben sezeryen aklımdan geçmiyodu, kilolu olsa bile. Çok panik bir kocam var ve normal doğum stresine dayanamaz diye olsa gerek bana hep sezeryen ol diyo. Bir de sezeryen doğum olursa doğuma o da giricekmiş. İlk annenin kucağına veriyolar ya, o babasının kucağına versinler istiyo. Ben hayırlısı ne ise o olsun diyorum. artık yormuyorum kafamı doğum şekliyle..
Canım yengenin ellerine sağlık, güle güle giysin bebişin..
daha ne gecelik aldım ne bişeeeeey
bebişin hastaneye götüreceğim hst çıkışınıda annem getirecek daha
bende ne gecelik aldım ne ped nede göğüs pedi of ya geriliyorum zaman yaklaştıkca eksiğim kalmasın istiyorum
aslında benimde ağrılarım yok değil ama o kadar derin uyuyorumki dünyadan kopuyorum neredeyse
sen magnezyum felanda alıyosun galiba neden devam ediyor acaba ağrıların
bak bacağında ağrıyormuş fazla yorma kendini ayakta fazla kalma
Kızlar ya ben ateş ölçer almak istiyorum, sizce hangisi iyidir? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??
Yavrus veya Seistire hanginiz sormuştu terlik olayını? Ben hastanede giymek için dandik bir terlik düşünüyorum yatağın arkasına sıkıştırırım. Ama lahusa pijamasının altına takım babet alıcam, evde ziyaret edenler olursa lohusa pijamasının altına babet giycem inşallah. Ya içerde giymeye olanlardan alırım, yada pazardan 10-15 liraya olanlardan alırım diye düşündüm...
hm anlıyorum tatlım hayırlısı ne ise o olsun diyelim. benimde kanamam olduya eşim diyo doğuma eşleride alıyolarmı bende yok dedim iyi ozaman diyo ben doğuama girmem girersemde sen doktorsuz kalırsın ortada diyo bende istemem zaten girmesin eşimin huyunu biliyorum ben sancı çektikçe doktora sarar sen ne biçim doktorsun diye
Kızlar ya ben ateş ölçer almak istiyorum, sizce hangisi iyidir? Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz??
Yavrus veya Seistire hanginiz sormuştu terlik olayını? Ben hastanede giymek için dandik bir terlik düşünüyorum yatağın arkasına sıkıştırırım. Ama lahusa pijamasının altına takım babet alıcam, evde ziyaret edenler olursa lohusa pijamasının altına babet giycem inşallah. Ya içerde giymeye olanlardan alırım, yada pazardan 10-15 liraya olanlardan alırım diye düşündüm...
benimde sadece oğlumun hastane çıkışı bide benim pijama takımım var başka hiç bişeyim hazır değil
sen bezi ne alacaksın canım bebeğe aslında alabilirsin şimdiden bezi felan
diyorlarki baştan ne kullanırsan vücudu ona alışırmış ben prima almayı düşünmüyorum molfix alıp pişik yapmazsa onunla devam etmeyi düşünüyorum
vala ateş ölçeri almadım daha nasıl bişey alsam bilmiyorum bende lohusa pijamasına güzel bişey düşünüyorum ama inş bulabilirim. kızlar doğumdan sonra ilk lohusa pijamasınımı yoksa normal pijamamı giymeyi düşünüyosunuz??
ben dr sordumda çocuk doktoru daha iyi bilir dedi doğunca çocuk dr sorup ona göre alcam ateş ölçeri
ben henüz ikisinide almadım o yüzden bişey düşünmedim canım heralde lohusa pijaması giyerim
sezeryan olmak zorunda kalırsamda nasıl olsam onu düşübnüyorum bayılmadan mı olsam acaba dedim eşime oda bana bayıltmalarına gerek yokki sen kendiliğinden bayılırsın zaten dedi
bende ilk lohusa pijamasını giymeyi düşünüyorum ama kan geçerse leke çıkmıyomuş ondanda korkuyorum güzelim pijama kötü olur diye
eşin doğru demiş canımya bende bugün onu düşündüm sanırım uyanıkken olamam çünkü ben çok evhamlıyım en ufak bişeyde çarpıntım oluyor
eğer uyutmazlarsa fenalaşırım dr'a söylicem bunları oda kesin genel anestezi der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?