2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

o zaman biraz zor ama dediğin gibi cesaret gelebilir
inşallah bunlara gerek kalmadan normal yolla yaparsın doğumunu

o zaman biraz zor ama dediğin gibi cesaret gelebilir
inşallah bunlara gerek kalmadan normal yolla yaparsın doğumunu

inş canım benim yaaa salı günü doktor alttanda baktıya ben ay felan dedim doktor gülüyo sen buna ay diyosun normal nasıl doğurcan diyo bende ozaman cesaret gelir doğururum ben diyorum gülüyo doktor. eşimde diyo bana benim ilşkide canım yanıyoya sen ona dayanamıyosun çocuğu nasıl çıkarcan diyo.

sezeryan olmak zorunda kalırsamda nasıl olsam onu düşübnüyorum bayılmadan mı olsam acaba dedim eşime oda bana bayıltmalarına gerek yokki sen kendiliğinden bayılırsın zaten dedi

Canım bence doktoruna bırak ben ne şekilde olursam olayım öyle yapcm tırsıyorum orası ayrı ama

normal doğum zor ama ne olacağı belli olmaz canım bakarsın zor felan derken doğuruvermişsin
ne oluyorsa o an oluyor çünkü bu doğum işi hiç belli olmuyor
mesela ben kendimi sezaryene alıştırmaya çalışıyorum ama o gün bakarsın normal doğuruveririm bellimi olur

aynen canım dediğin gibi ben o yüzden normal derse kesinlikle normal doğurma şansımı denicem .kaynanama kalsa sezeryan olmamı istiyo doktorada öyle dedi doktorda o hiç belli olmaz doğurabilir dedi

bende şunu merak ediyorum. hastaneden doktordan iğneden kandan herseyden yani korkan hoşlanmayan birinin normal doğum yapmış olması bna çok cesaret verecek var mı öyle biri aranızda ? normal doğuma hazırladım kendimi ama bu saydıklarım bende de mevcut. alttan muayene olmamak için doktora gitmiyorum. doğumdan sonra korunmak için spiral taktırmaya korkuyorum. ama yine de normal doğurabilirmym çok merak ediyorum.10 günüm kaldı. acaba hastanede sezeryan istiyorum diyecekmiyim?

canım eğer doktorun normal doğum yapabilirsin diyosa kesinlikle şansını dene derim ben benim tezemde hep sezeryan olcak normam olmam ben dedi sezeryan oldu şimdi keşke normal doğum deneseydin diyo . bence o sırada cesaret gelicek bi avazda da doğurucağımıza inanıyorum ben kesinlikle normalden yanayımm

aynen canım dediğin gibi ben o yüzden normal derse kesinlikle normal doğurma şansımı denicem .kaynanama kalsa sezeryan olmamı istiyo doktorada öyle dedi doktorda o hiç belli olmaz doğurabilir dedi
neden olmasın ki canım bencede dene yoksa denemdeim diye çok pişman olursun

bence öyle bi şansın varsa korkma bende öyle alttan muayene olmaktan nefret ediyorum canımda çok acıyor ama spirail taktırdım hatta kendim çıkardım biraz aptalca ama yaptım
normalde cenım çok tatlıdır ama benim inandığım bişey var beyin acıya alışıyor
mesela ben bi defasında yürürken ayağımı araba tuzakları olur ya ona geçirdim tam iki parmağımın arasına tabi parmağım baya bi ayrıldı ama ben acıya aldırmadan gittim hastaneye
dr bana göstere,göstere iğne yaptı dikiş attı bende tık yok dr sohbet ediyorum halbuki normalde düşünürsem hiç dayanamam dediğim bi çok acıya dayanmışımdır

canım ne yaptımsa oynamadı acile gittik burda kadın doğum doktoru olmadığından ebe nst den baktı sadece kalp atışlarını alınca ne kadar rahatladım anlatamam öksürükten dolayı aşağı sıkışmış çocum ondan tepki vermiyormuş hareketleri kısıtlanmış.yat dinlen bol sıvı al istirahat et dedi artık 5 hafta kalmış doğuma ilaç kullanma sakın dedi ama bu öksürük nasıl gececek ben bilmiyorum

korkutmuş miniğin sen sanırım tatlım ah bu fırlamalar yokmu çok seviyolar annelerini korkutmayı yat dinlen tatlım

çok şükür canım ,çok geçmiş olsun bol bol su iç dinlen canım inşallah bi sorun olmaz
biranönce iyleşsen bari

geri geldik biiiz

seastire canım ne güzel ciciler örmüş yengen öyle,güle güle giysin daha ismi belli olmayan oğluşun (koyun artık çocuğun adını )

ben de normal doğumdan korkuyorum,alttan sadece 2 kere baktırdım şimdiye kadar,ikisi de smear testi içindi,kadın olan doktor acımasızdı,hooop diye soktu bi aleti,fenalık geçirdim resmen,şimdiki doğum doktorum yani erkek olan o kadar nazikti ki canım acıyınca durdu hep,zorlamadı,zar zor aldı örneği ama,normal doğum yaparsan kendini kasmaların sona erer dedi,yani normal doğum yapamazsın gibi şeyler söylemedi,daha da teşvik ediyo beni her gidişimde,sağolsun benim tonton doktorum

Son düzenleme:
kızlar bende grip olucam sanırım amcamın oğlundan geçti kesin o gripti çünkü

ya kızlar bu havalar hastalık havası gözünüzü seviyim yaklaşmayın öyle herkese
gerçekten ben korkumdan evden çıkmıyorum son ayımda bide hasta olmayayım diye

merhaba kızlar

nisan ayı hamişleri topiğinden bir arkadaşımızın 32 + da suyu gelmiş sezaryene almışlar. ilk bebiş geldi 2450 gr 48 cm imiş bebiş ama kuveze almışlar yinede.

bu doğum haberini alınca iyice anladım anne oluyorum

sizler nasılsınız geçmişi oluma fırsatım pek yok.

afiyet olsun yarasın prensesine tatlım.
teşşekkür ederiz teyzesi eşim bana bıraktı isim konusunu bende karar veremedim hala . benim doktorumda hiç zorlamadı hemen bıraktıçok memnunum doktorumdan bende banada normal yapamazsın demedi normal dğuma hzırla kendini dedi hatta

ya kızlar bu havalar hastalık havası gözünüzü seviyim yaklaşmayın öyle herkese
gerçekten ben korkumdan evden çıkmıyorum son ayımda bide hasta olmayayım diye

yaa yengemlere oturmaya gitmiştik ozaman geçti kesin yaklaşmadım aslında ama aynı havayı solumak bile yetti

hoşgeldin canıııım
bende çok merak ediyorum doktorum bu defa ne diyecek diye bakarsın bebek dönmüş normal olacak der
zeynep kamilede randevu aldım sezaryen derse orayada sorcam çünkü onlar normal doğurtma taraftarı sonuçta devlet yani
normal doğum ihtimali olan kızlar ben bebeğimi sağlıkla doğuracağımı bilsem kesinlikle acı felan takmam ve normal doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…