benimde hemen çarpıntım başlıyo tatlım ameliyat olurken bile bayılana kadar ne ağladım ve ameliyat masasında çırpındim bi bilsen
ama işte ilk ben görmek istiyorum oğlumu belki ozaman bi cesaret gelir diye düşünüyorum ama bakalım. dokr-torum ne der bu konuda bilmiyorum
o zaman biraz zor ama dediğin gibi cesaret gelebilir
inşallah bunlara gerek kalmadan normal yolla yaparsın doğumunu
sezeryan olmak zorunda kalırsamda nasıl olsam onu düşübnüyorum bayılmadan mı olsam acaba dedim eşime oda bana bayıltmalarına gerek yokki sen kendiliğinden bayılırsın zaten dedi
inş canım benim yaaa salı günü doktor alttanda baktıya ben ay felan dedim doktor gülüyo sen buna ay diyosun normal nasıl doğurcan diyo bende ozaman cesaret gelir doğururum ben diyorum gülüyo doktor. eşimde diyo bana benim ilşkide canım yanıyoya sen ona dayanamıyosun çocuğu nasıl çıkarcan diyo.
Canım bence doktoruna bırak ben ne şekilde olursam olayım öyle yapcm tırsıyorum orası ayrı ama
normal doğum zor ama ne olacağı belli olmaz canım bakarsın zor felan derken doğuruvermişsin
ne oluyorsa o an oluyor çünkü bu doğum işi hiç belli olmuyor
mesela ben kendimi sezaryene alıştırmaya çalışıyorum ama o gün bakarsın normal doğuruveririm bellimi olur
bende şunu merak ediyorum. hastaneden doktordan iğneden kandan herseyden yani korkan hoşlanmayan birinin normal doğum yapmış olması bna çok cesaret verecek var mı öyle biri aranızda ? normal doğuma hazırladım kendimi ama bu saydıklarım bende de mevcut. alttan muayene olmamak için doktora gitmiyorum. doğumdan sonra korunmak için spiral taktırmaya korkuyorum. ama yine de normal doğurabilirmym çok merak ediyorum.10 günüm kaldı. acaba hastanede sezeryan istiyorum diyecekmiyim?
neden olmasın ki canım bencede dene yoksa denemdeim diye çok pişman olursunaynen canım dediğin gibi ben o yüzden normal derse kesinlikle normal doğurma şansımı denicem .kaynanama kalsa sezeryan olmamı istiyo doktorada öyle dedi doktorda o hiç belli olmaz doğurabilir dedi
bende şunu merak ediyorum. hastaneden doktordan iğneden kandan herseyden yani korkan hoşlanmayan birinin normal doğum yapmış olması bna çok cesaret verecek var mı öyle biri aranızda ? normal doğuma hazırladım kendimi ama bu saydıklarım bende de mevcut. alttan muayene olmamak için doktora gitmiyorum. doğumdan sonra korunmak için spiral taktırmaya korkuyorum. ama yine de normal doğurabilirmym çok merak ediyorum.10 günüm kaldı. acaba hastanede sezeryan istiyorum diyecekmiyim?
canım ne yaptımsa oynamadı acile gittik burda kadın doğum doktoru olmadığından ebe nst den baktı sadece kalp atışlarını alınca ne kadar rahatladım anlatamam öksürükten dolayı aşağı sıkışmış çocum ondan tepki vermiyormuş hareketleri kısıtlanmış.yat dinlen bol sıvı al istirahat et dedi artık 5 hafta kalmış doğuma ilaç kullanma sakın dedi ama bu öksürük nasıl gececek ben bilmiyorumcanım belki uyuyodur yada sen hissetmiyo olabilirsin artık büyüdükleri için hareketleride kısıtlanıyomuş yeni doğan bi bebek gibi daha çok uyuma modunda olabiliyorlarmış yada hastalığından dolayıda olabilr acile falan gir istersen için rahat edr yada dr ara hafifçe karnının bi yanına vur tepki verir rahatsz et yani
canım ne yaptımsa oynamadı acile gittik burda kadın doğum doktoru olmadığından ebe nst den baktı sadece kalp atışlarını alınca ne kadar rahatladım anlatamam öksürükten dolayı aşağı sıkışmış çocum ondan tepki vermiyormuş hareketleri kısıtlanmış.yat dinlen bol sıvı al istirahat et dedi artık 5 hafta kalmış doğuma ilaç kullanma sakın dedi ama bu öksürük nasıl gececek ben bilmiyorum
canım ne yaptımsa oynamadı acile gittik burda kadın doğum doktoru olmadığından ebe nst den baktı sadece kalp atışlarını alınca ne kadar rahatladım anlatamam öksürükten dolayı aşağı sıkışmış çocum ondan tepki vermiyormuş hareketleri kısıtlanmış.yat dinlen bol sıvı al istirahat et dedi artık 5 hafta kalmış doğuma ilaç kullanma sakın dedi ama bu öksürük nasıl gececek ben bilmiyorum
kızlar bende grip olucam sanırım amcamın oğlundan geçti kesin o gripti çünkü
geri geldik biiiz
seastire canım ne güzel ciciler örmüş yengen öyle,güle güle giysin daha ismi belli olmayan oğluşun(koyun artık çocuğun adını )
ben de normal doğumdan korkuyorum,alttan sadece 2 kere baktırdım şimdiye kadar,ikisi de smear testi içindi,kadın olan doktor acımasızdı,hooop diye soktu bi aleti,fenalık geçirdim resmen,şimdiki doğum doktorum yani erkek olan o kadar nazikti ki canım acıyınca durdu hep,zorlamadı,zar zor aldı örneği ama,ama bana normal doğum yaparsan kendini kasmaların sona erer dedi,yani normal doğum yapamazsın gibi şeyler söylemedi,daha da teşvik ediyo beni her gidişimde,sğolsun benim tonton doktorum
ya kızlar bu havalar hastalık havası gözünüzü seviyim yaklaşmayın öyle herkese
gerçekten ben korkumdan evden çıkmıyorum son ayımda bide hasta olmayayım diye
geri geldik biiiz
seastire canım ne güzel ciciler örmüş yengen öyle,güle güle giysin daha ismi belli olmayan oğluşun(koyun artık çocuğun adını )
ben de normal doğumdan korkuyorum,alttan sadece 2 kere baktırdım şimdiye kadar,ikisi de smear testi içindi,kadın olan doktor acımasızdı,hooop diye soktu bi aleti,fenalık geçirdim resmen,şimdiki doğum doktorum yani erkek olan o kadar nazikti ki canım acıyınca durdu hep,zorlamadı,zar zor aldı örneği ama,normal doğum yaparsan kendini kasmaların sona erer dedi,yani normal doğum yapamazsın gibi şeyler söylemedi,daha da teşvik ediyo beni her gidişimde,sağolsun benim tonton doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?