merhaba kızlar
nisan ayı hamişleri topiğinden bir arkadaşımızın 32 + da suyu gelmiş sezaryene almışlar. ilk bebiş geldi2450 gr 48 cm imiş bebiş ama kuveze almışlar yinede.
bu doğum haberini alınca iyice anladım anne oluyorum
sizler nasılsınız geçmişi oluma fırsatım pek yok.
yaa yengemlere oturmaya gitmiştik ozaman geçti kesin yaklaşmadım aslında ama aynı havayı solumak bile yetti
selam kızlar ....
öncelikle büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerin yaşıtlarımın yanaklarından öper bayramlarınızı kutlarımm muckk muck muckk herkese
herkes iyidir umarım doğuran falan yok dimi???
afiyet olsun yarasın prensesine tatlım.
teşşekkür ederiz teyzesi eşim bana bıraktı isim konusunu bende karar veremedim hala . benim doktorumda hiç zorlamadı hemen bıraktıçok memnunum doktorumdan bende banada normal yapamazsın demedi normal dğuma hzırla kendini dedi hatta
merhaba kızlar
nisan ayı hamişleri topiğinden bir arkadaşımızın 32 + da suyu gelmiş sezaryene almışlar. ilk bebiş geldi2450 gr 48 cm imiş bebiş ama kuveze almışlar yinede.
merhaba kızlar
hoşgeldin canıııım
bende çok merak ediyorum doktorum bu defa ne diyecek diye bakarsın bebek dönmüş normal olacak der
zeynep kamilede randevu aldım sezaryen derse orayada sorcam çünkü onlar normal doğurtma taraftarı sonuçta devlet yani
normal doğum ihtimali olan kızlar ben bebeğimi sağlıkla doğuracağımı bilsem kesinlikle acı felan takmam ve normal doğururum
korkutmuş miniğin sen sanırım tatlım ah bu fırlamalar yokmu çok seviyolar annelerini korkutmayı yat dinlen tatlım
çok şükür canım ,çok geçmiş olsun bol bol su iç dinlen canım inşallah bi sorun olmaz biranönce iyleşsen bari
sana da çok geçmiş olsun seastire canım öksürüğe tutulmamaya bak.hala hareket etmiyor o kadar çikolata yedim ama herhangi bir sıkıntı yokmuş oğlumda sadece öksürükten dolayı fazla ıkınmışım korktu uşağım sıkıştı iyice aşağıya zaten makata baskı yapıyor . meraklanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun kızlar şimdi yatıyorum soluma dinleniyorum gezmek yasak.zaten ben ne zaman gezsem basıma bir iş geliyor.bizim oğlan babası gibi gezmeyi sevmiyorkızlar bende grip olucam sanırım amcamın oğlundan geçti kesin o gripti çünkü
hoşbuldum tatlım benim
inşallah normal doğum diyecek sana da,dua edicemnormal doğurma seçeneğin varken sezeryan olma fikri bana da çok yanlış geliyor,ama korkuyorum da,ya ıkınamazsam da bebeğim sıkışırsa diye ödüm patlıyor
hoşbuldum tatlım benim
inşallah normal doğum diyecek sana da,dua edicemnormal doğurma seçeneğin varken sezeryan olma fikri bana da çok yanlış geliyor,ama korkuyorum da,ya ıkınamazsam da bebeğim sıkışırsa diye ödüm patlıyor
vala ateş ölçeri almadım daha nasıl bişey alsam bilmiyorum bende lohusa pijamasına güzel bişey düşünüyorum ama inş bulabilirim. kızlar doğumdan sonra ilk lohusa pijamasınımı yoksa normal pijamamı giymeyi düşünüyosunuz??
ben dr sordumda çocuk doktoru daha iyi bilir dedi doğunca çocuk dr sorup ona göre alcam ateş ölçeri
ben henüz ikisinide almadım o yüzden bişey düşünmedim canım heralde lohusa pijaması giyerim
sana da çok geçmiş olsun seastire canım öksürüğe tutulmamaya bak.hala hareket etmiyor o kadar çikolata yedim ama herhangi bir sıkıntı yokmuş oğlumda sadece öksürükten dolayı fazla ıkınmışım korktu uşağım sıkıştı iyice aşağıya zaten makata baskı yapıyor . meraklanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun kızlar şimdi yatıyorum soluma dinleniyorum gezmek yasak.zaten ben ne zaman gezsem basıma bir iş geliyor.bizim oğlan babası gibi gezmeyi sevmiyordaha alışveriş de yapıcaz nasılolucak bilmiyorum.şu öksürük bir gecseydi bir burnum akar bir hapşırık tutar birde hapşırınca kaçırıyorum altıma çok rezil haldeyim
doğuran yok canım hoşgeldin bizde seni öptüüük
evet iyi fikir aslındaKızlar ben lohusa pijamasını giymeyi düşünüyorum, doğum fotoğraflarım çekilecek çünkü. ama yataktan kalkmayacağımdan, sadece üstünü giymeyi düşünüyorum. Kirlenirse de altı kirlenmemiş olur böylece. Ama ben de hala almadım. İstanbul bakırköy'de baktım pijamalara gece elbiselerinden daha pahalı. Eminönü'ne bakıp öyle karar veririm diye düşündüm. İnşallah uygun bişeyler bulabiliriz....
Ezrecey geçmiş olsun. İyi haber almanıza sevindim. Seastire ben de kırgın hissediyorum kendimi bikaç gündür ama ıhlamur içiyorum kötüleşmedim henüz, tavsiye ederim...
ay demeyin öyle doğum falan,erken daha
Ayyyy kızlar ben bugun 32+0 oldum. Doğum yapan arkadaşın haftası. Ben de çok tırsıyorum, bari bayram geçse, doktorum burda değil
şaka maka derken artık az kaldı kızlar ama normal doğumdan hiç korkmuyorum insallah hayırlısıyla hepimiz normal doğururuz çatır çatır
canım hiç korkma öyle bir durum olursa zaten müdahale edilir hastanede olduğun sürece sorun olmaz allahın izniyle
inşallah canım ya o kadar çok istiyorumki normal doğumu ,eğer normal doğurursam ne uyutulcam ne karnımda dikiş olacak bebeğimle eğilip kalkarak daha rahat ilgileneceğim
birde onun doğumunu hissetmeyi o kadar çok istiyorumki anlatamam yani ne bileyim bi anne için o an düşüneceği tek şey çekeceği acı değilde bebeğine kavuşmak olur diye düşünüyorum
ve o anları acısıyla ,tatlısıyla saniye, saniye yaşamak istiyorum. herşeyin hayırlısı ne diyeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?