2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

daha neler böyle şeyleri sıkıntı yapmayın neden şimdiden olsunki herhangi bir sorun yoksa

Ayy canım bizim ailede erken doğum vakaları var, ondan tırsıyorum. Ama zamanında gelecek benim oğluşum inşallah. Ne babasına, ne dayısına, ne de kuzenlerine ççekmicek :)

Ayy ben de bizim ürünümüzü çok merak ediyorum :) Babasına benzeyen bir ürün olursa çok mutlu olurum :)

eminim yanakları tonton çok şirin bi ürününüz olacak anneside babasıda çok şirin çünkü
sende iyi şeyler düşün canım doğum anında ne kadar olumlu ve rahat olursan o kadar sağlıklı bir doğum yaparsın
Ayy canım bizim ailede erken doğum vakaları var, ondan tırsıyorum. Ama zamanında gelecek benim oğluşum inşallah. Ne babasına, ne dayısına, ne de kuzenlerine ççekmicek :)

inşallah zamanında gelir canım iyi düşünelim iyi şeyler olsun
kötü düşünceler kötülüğü çağırıyor çünkü, sende böyle şeyle düşünmemeye çalış

inşallah tatlım yaa,eşime benzeyecek gibime geliyor,çok da istiyorum ona benzemesini,ela gözlü,tonton yanaklı,dalgalı saçlı bi kızımız olsun inşallah,çok seviyorum eşimi çünkü ..ama öncelikle sağlıkla olsun tabiki..

Son düzenleme:
Ayy ben de bizim ürünümüzü çok merak ediyorum :) Babasına benzeyen bir ürün olursa çok mutlu olurum :)

benim kızın usg resmine bakılırsa babasına benzeyecek
bende çok istiyorum huyununda ,kendininde babasına çekmesini eh azcıkta benden bişeyler alsa fena olmaz yani

benim kızın usg resmine bakılırsa babasına benzeyecek
bende çok istiyorum huyununda ,kendininde babasına çekmesini eh azcıkta benden bişeyler alsa fena olmaz yani

ee tabi,bize de benzesin canım,anaları olarak bize benzemezlerse azcık da olsa ayıp eder bu tontonlar,o kadar taşıdık demi karnımızda oyyyy kıyamam yaa bi 9 ay daha taşırım ne olacak,yeter ki sağlıklı olsun benim tombulum

serpilcim hoşgeldin tatlım.Nasılsın? Bizim doktor randevumuz 6 KASIM oldu canım,düzeltirsen sevinirim,saati belli değil

anneml alışverişe çıktığımızda bende fiyatları görünce şok oldum....en kötüsü 90tlden başlıyor 3 lü takımlar....benim aldığımı 145 tl idi..tanıdık diye adam 110'na verdi...ayrıca güzel yedek bir pijama olsun diye pierre cardinin pijamasını aldım oda 90 tlmiş 70 tlye verdi....terliğimi müyadan aldım 20 tl...iç çamaşırı felan derken baya para gitti...birde emzirme sütyenli atletler 25 tl yaaa...3 tanede ondan...göçtüm resmen...ama çok güzel oldu...kıpkırmızı rugan seyahat çantama güzelce yıkadım ütüledim yerleştirdim çok cici oldu...ayrıca unutmadan benim evim biraz serin oluyor kışın ayrıca polar sabahlık aldım.....
biraz önce arkadaşla biraz sohbet ettikte oda normal doğumda alttan kontrol ediyorlar istersen bir tanede gecelik al dedi.....

şaka maka derken artık az kaldı kızlar ama normal doğumdan hiç korkmuyorum insallah hayırlısıyla hepimiz normal doğururuz çatır çatır

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin amin çok güzel dua

mrb canım 32 doğum için çok erkekn ya ama bebişin kilosu haftasına göre gayet iyyimiş benimki 32+0 da 1900 gr dı.
ayy benimde 5 haftam kaldı sabırsızlıktan ölecemm

maşallah canım haftasına göre kilosuda iyiymiş allah analı babalı büyütsün

ya kızlar bizim doğum topiği açmamızın zamanı gelmedimi baksanıza 32 haftada doğuran bile var

evet erken gelmiş bebiş ama su gelince mecbur kaldılar herhalde... daha doğum hikayesini anlatıcak merakla bekliyorum

ben de 32. haftadayım yani 31+ da benim kızçem de daha 1760 gr dı 3 gün önce

daha doğmasın ama bugün çok kasılıyorum hayır olsun inşallah.

serpilcim hoşgeldin tatlım.Nasılsın? Bizim doktor randevumuz 6 KASIM oldu canım,düzeltirsen sevinirim,saati belli değil

Benim randevum da 6 kasımda çok heyecanlandım şimdi... saatim 15.00 Serpil eklersen sevinirim.

Kızlar ben çıkıyorum bayram ziyaretlerine devam ediyoruz, bugün biter herhalde...

Bebişlerinize iyi bakın!!!

Tecrübeli anneler mutlaka gecelik öneriyolar zaten canım, mutlaka almak lazım...

benimki bana benziyor ama huyu babaya benzesin.....benim huyum biraz çekilmez....eşim uyumludur...onun gibi uyumlu biri olsun...ama kafası ağzı burnu benim küçüklüğüme benziyor sanki....eşimde hep söylediği şey kız olursa sana erkek olursa bana diyor....ama bence ikisininde huyları ona benzesin...tamam kızın güzelliği bana benzesinde....

ya yiğit yada berk olucak ama bakalım tatlım tabi enes de güzel :))

saol canım benim bende hapşurup duruyorum ama artık zor hapşurıyorum karnım gelan geriliyo hapşırırken korkuyorum ufaklığa bişey olucak diye

Kıyamam ben ona annesi sıkışmş demek bak korkulck bişey yokmş ama için rahatlamştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…