daha neler böyle şeyleri sıkıntı yapmayın neden şimdiden olsunki herhangi bir sorun yoksa
doktorum da öyle söylüyor,bişey olursa hemen sezeryana alacaz hiç korkma diyor,ama gel de anlat bana,ana yüreği işte,ana yüreğimi seveyim benben de acısında değilim,her ayki katlanılmaz adet sancılarımla yaşamayı bile öğrenmiştim,belimin tutulmalarını,çektiğim acıları düşünüyorum da..doğum daha zor evet biliyorum,ama sonuçta biliyorum nasıl bir sancı olduğunu,bele de vursa,karnıma da vursa sancı tecrübeliyim ve bebeğimi kesinlikle hemen kucağıma yatırsınlar istiyorum,oyyy nasıl bi ürün çıkacak eşimle benden çatlayacam meraktan :44:
eminim yanakları tonton çok şirin bi ürününüz olacakdoktorum da öyle söylüyor,bişey olursa hemen sezeryana alacaz hiç korkma diyor,ama gel de anlat bana,ana yüreği işte,ana yüreğimi seveyim benben de acısında değilim,her ayki katlanılmaz adet sancılarımla yaşamayı bile öğrenmiştim,belimin tutulmalarını,çektiğim acıları düşünüyorum da..doğum daha zor evet biliyorum,ama sonuçta biliyorum nasıl bir sancı olduğunu,bele de vursa,karnıma da vursa sancı tecrübeliyim ve bebeğimi kesinlikle hemen kucağıma yatırsınlar istiyorum,oyyy nasıl bi ürün çıkacak eşimle benden çatlayacam meraktan :44:
Ayy canım bizim ailede erken doğum vakaları var, ondan tırsıyorum. Ama zamanında gelecek benim oğluşum inşallah. Ne babasına, ne dayısına, ne de kuzenlerine ççekmicek :)
eminim yanakları tonton çok şirin bi ürününüz olacakanneside babasıda çok şirin çünkü
sende iyi şeyler düşün canım doğum anında ne kadar olumlu ve rahat olursan o kadar sağlıklı bir doğum yaparsın
inşallah zamanında gelir canım iyi düşünelim iyi şeyler olsun
kötü düşünceler kötülüğü çağırıyor çünkü, sende böyle şeyle düşünmemeye çalış
Ayy ben de bizim ürünümüzü çok merak ediyorum :) Babasına benzeyen bir ürün olursa çok mutlu olurum :)
benim kızın usg resmine bakılırsa babasına benzeyecek
bende çok istiyorum huyununda ,kendininde babasına çekmesini eh azcıkta benden bişeyler alsa fena olmaz yani
hoşgeldin canım. maşallah kilosu felan gayet iyi haftasına göre inş küvezden çabucak çıkar minik yaru canım yaa
neyse kızlar ben biraz yemek yiyeyim gelirim yine görüşürüz
Kızlar ben lohusa pijamasını giymeyi düşünüyorum, doğum fotoğraflarım çekilecek çünkü. ama yataktan kalkmayacağımdan, sadece üstünü giymeyi düşünüyorum. Kirlenirse de altı kirlenmemiş olur böylece. Ama ben de hala almadım. İstanbul bakırköy'de baktım pijamalara gece elbiselerinden daha pahalı. Eminönü'ne bakıp öyle karar veririm diye düşündüm. İnşallah uygun bişeyler bulabiliriz....
Ezrecey geçmiş olsun. İyi haber almanıza sevindim. Seastire ben de kırgın hissediyorum kendimi bikaç gündür ama ıhlamur içiyorum kötüleşmedim henüz, tavsiye ederim...
şaka maka derken artık az kaldı kızlar ama normal doğumdan hiç korkmuyorum insallah hayırlısıyla hepimiz normal doğururuz çatır çatır
mrb canım 32 doğum için çok erkekn ya ama bebişin kilosu haftasına göre gayet iyyimiş benimki 32+0 da 1900 gr dı.
ayy benimde 5 haftam kaldı sabırsızlıktan ölecemm
maşallah canımhaftasına göre kilosuda iyiymiş allah analı babalı büyütsün
ya kızlar bizim doğum topiği açmamızın zamanı gelmedimi baksanıza 32 haftada doğuran bile var
serpilcim hoşgeldin tatlım.Nasılsın? Bizim doktor randevumuz 6 KASIM oldu canım,düzeltirsen sevinirim,saati belli değil
anneml alışverişe çıktığımızda bende fiyatları görünce şok oldum....en kötüsü 90tlden başlıyor 3 lü takımlar....benim aldığımı 145 tl idi..tanıdık diye adam 110'na verdi...ayrıca güzel yedek bir pijama olsun diye pierre cardinin pijamasını aldım oda 90 tlmiş 70 tlye verdi....terliğimi müyadan aldım 20 tl...iç çamaşırı felan derken baya para gitti...birde emzirme sütyenli atletler 25 tl yaaa...3 tanede ondan...göçtüm resmen...ama çok güzel oldu...kıpkırmızı rugan seyahat çantama güzelce yıkadım ütüledim yerleştirdim çok cici oldu...ayrıca unutmadan benim evim biraz serin oluyor kışın ayrıca polar sabahlık aldım.....
biraz önce arkadaşla biraz sohbet ettikte oda normal doğumda alttan kontrol ediyorlar istersen bir tanede gecelik al dedi.....
Ayy ben de bizim ürünümüzü çok merak ediyorum :) Babasına benzeyen bir ürün olursa çok mutlu olurum :)
Tecrübeli anneler mutlaka gecelik öneriyolar zaten canım, mutlaka almak lazım...
sağol canım benimkarar ver o zaman bi an önce,merak ediyorum ne koyacağını,ben meraklı bir penguenim çünkü belimin ağrısı geçti ama sanki hala penguen gibiyim seastire dikkat et kendine tatlım,aman grip olayım deme
eczreyrey geçmiş olsun tatlım,korkutmuş bebişin seni,aman dikkat et,sadece ama sadece dinlen olur mu
sana da çok geçmiş olsun seastire canım öksürüğe tutulmamaya bak.hala hareket etmiyor o kadar çikolata yedim ama herhangi bir sıkıntı yokmuş oğlumda sadece öksürükten dolayı fazla ıkınmışım korktu uşağım sıkıştı iyice aşağıya zaten makata baskı yapıyor . meraklanan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun kızlar şimdi yatıyorum soluma dinleniyorum gezmek yasak.zaten ben ne zaman gezsem basıma bir iş geliyor.bizim oğlan babası gibi gezmeyi sevmiyordaha alışveriş de yapıcaz nasılolucak bilmiyorum.şu öksürük bir gecseydi bir burnum akar bir hapşırık tutar birde hapşırınca kaçırıyorum altıma çok rezil haldeyim
saol canım benim bende hapşurup duruyorum ama artık zor hapşurıyorum karnım gelan geriliyo hapşırırken korkuyorum ufaklığa bişey olucak diye
canım ne yaptımsa oynamadı acile gittik burda kadın doğum doktoru olmadığından ebe nst den baktı sadece kalp atışlarını alınca ne kadar rahatladım anlatamam öksürükten dolayı aşağı sıkışmış çocum ondan tepki vermiyormuş hareketleri kısıtlanmış.yat dinlen bol sıvı al istirahat et dedi artık 5 hafta kalmış doğuma ilaç kullanma sakın dedi ama bu öksürük nasıl gececek ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?