2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben son hazırlıklarımı yapmaya başlıcam 36. haftada kuaföre gidip ağda yaptıracam(hayatımda ilk kez kuförde ağda ühhüüü)
beşiğimizi kurdurucam,kızımın eşyalarını az önce makinaya yıkamay attım 36. haftadan sonra doğuma hazır beklicem

eh değilmi ama benzesinlerde bizde diyelim amanda kızım bana benziyor diye
canım ya hiç sorma çok güzel bi duygu insanın bedeninde sevdiği adamdan bir parça ve senin canın ,senin kanınla büyüyor bedeninden kopup kucağına gelecek
ahhhhhh düşünmesi bile çok güzel

ya ben karar verdim ağdamı kendim yapcam bakalım denemekte fayda var yapamadığım yerde yardım alırım heralde

Son düzenleme:
ya ben sorucam sorucam laf lafa geldi soramadım......kızlar benim 2 gündür bugün 3. gün....bacaklarımı sanki ikiye ayırmışımda çenedimi yani bacak aramı acıtmışım gibi ağrı var..hamlamış gibi yani....anlatabilmi bilmiyorum ama.....sizce nedendir....

saol canım benim bende hapşurup duruyorum ama artık zor hapşurıyorum karnım gelan geriliyo hapşırırken korkuyorum ufaklığa bişey olucak diye
ah canım bende çişli bişey oldum çıktım hapşırınca şırr ufaklık baya asağıda çünkü midem boşaldı hiç iyi gelmiyo ıkınmak
Kıyamam ben ona annesi sıkışmş demek bak korkulck bişey yokmş ama için rahatlamştr
hiç sorma çok rahatladım canım allah hiçbirimizi evlat sıkıntısı çektrmesin bugün arabada hastaneye gidiyoruz esim ne adar dua ediyodu onu öyle görünce çok duygulandım baba olmuş benim kocam dedim

ağır bir iş veya hareket mi yaptın o zaman da olur canım

ya bide kaçıncı haftadan sonra doğum olursa küveze almıyorlar ?

38.haftadan sonra doğanları almıyorlar herhalde..ama ne olursa olsun bebek 40.haftada doğsa bile bebğin sağlık durumuna bağlıymış küvezde yatıp yatmaması...küvezin anlamı anne karnında tamamlamadığını küvezde geçirerek atlatması....

kızlar bebek kıyafetleri için deterjan ne aldınız

dalanın sabun tozunu aldım...ama arkadaş ilk başta onla yıkıyorsun ama sonra sürekli çamaşır çıktığından ve sürekli makine açtığından normal deterjana mecbur dönüyorsun dedi....ama ilk başta tabiki sabun tozuymuş....annemde sabun tozu diyor...

internette arastırdım genelde 35 i doldurmuşsa almıyorlarmış insallah erken gelmez ama gelirsede bilgilenelim dimi ama

bayram ve doğuma temiz olsun diye ev temizliği yapmıştım....3-4 gün boyunca.....erken doğum gibi birşey olurmu....
çok zaten doğum sancısı sırttan vururmuş öyleşeyler getirme aklına bende temizlik yaptım çok yordum kendimi bebeğim kasıklarımda tamamen erken doğumu tetikler bunlar ama dikkat etmli fazla iş yapma boşver mazeretin var senin pis kalsın.tabi diyene bak

bende hacışakirin sabun tozunu almayı düşünüyorum birde dalinin deterjanını önerdiler yada mikrotem olabilir arastırıyorum daha

kızlar biraz uyuyayım kayınvalidem yemeğimi yapıyor içerde allah razı olsun ondan
çok bitkinim bu grip mafetti beni

daha 3 makine çamaşırım var yıkanacak,şu anda kendi pijamamı yıkıyorum,hepsini ayırdım renklerine göre,hazırlıklar tam gaz devam ediyor,bi de çamaşırlar hemen kurusa tombulumun ütüsünü yapacam daha,işim çok

kızlar bişey soracam: dün misafirliğe gittik,günlük ped koydum rahat edeyim diye,ama eve bir geldim kaşıntıdan çıldırıcam,bugün daha iyi ama tahriş olmuş arada kaşınıyo,bildiğiniz bir merhem var mı kaşıntıya iyi gelen?

dermo trosyd yada travocort geçirir hemen canım geçmiş olsun ay minik minik ütüle ütüle bitmez

kızlaaaaarrrrrrrr sonunda oğluma herşeylerini aldım işe başlayınca resimleri yüklicem ehehehe sonunda donuda var oğlumun bezide yatağıda bodyleri zıbınları tulumları hepsini bir günde hallettim geldim ne kadar hızlıyım değil mi

dermo trosyd yada travocort geçirir hemen canım geçmiş olsun ay minik minik ütüle ütüle bitmez

sağol canım,ama ben yurtdışındayım,burda yoktur o ilaçlar bitmez valla daha 2 makine var kızımın kıyafeti yıkanacak,bilseydim hepsini tek renk alırdım,rengarenk yıkamak zor

güle güle kullansın canım bebişin biz de 1 günde almıştık herşeyini kızımın,ama eksik bitmiyo,biz bi yandan,annemler bi yandan almaya devam ediyoruz

benim oğluşumda sanırım eşime benzicek geçen doktora gittiğimde bakıyorum ona benzettim ama bakalım çıkınca kesinleşicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…