ah canım bende çişli bişey oldum çıktım hapşırınca şırrufaklık baya asağıda çünkü midem boşaldı hiç iyi gelmiyo ıkınmak
hiç sorma çok rahatladım canım allah hiçbirimizi evlat sıkıntısı çektrmesin bugün arabada hastaneye gidiyoruz esim ne adar dua ediyodu onu öyle görünce çok duygulandım baba olmuş benim kocam dedim
dalanın sabun tozunu aldım...ama arkadaş ilk başta onla yıkıyorsun ama sonra sürekli çamaşır çıktığından ve sürekli makine açtığından normal deterjana mecbur dönüyorsun dedi....ama ilk başta tabiki sabun tozuymuş....annemde sabun tozu diyor...
daha 3 makine çamaşırım var yıkanacak,şu anda kendi pijamamı yıkıyorum,hepsini ayırdım renklerine göre,hazırlıklar tam gaz devam ediyor,bi de çamaşırlar hemen kurusatombulumun ütüsünü yapacam daha,işim çok
kızlar bişey soracam: dün misafirliğe gittik,günlük ped koydum rahat edeyim diye,ama eve bir geldim kaşıntıdan çıldırıcam,bugün daha iyi ama tahriş olmuş arada kaşınıyo,bildiğiniz bir merhem var mı kaşıntıya iyi gelen?
canım keşke kullanmasaydın ped bende kanamam var diye ilk gün koydum ama rahat edemedim çıkardım şimdide peçeteyle idare etmeye çalışıyorum sık sık lavaboya gidip peçeteyi değiştiriyorum kaşıntı içinde aklıma bişey gelmiyo ama duşa gir suyla iyice yıka oranı biraz rahatlarsın ben öyle yapıyorum
daha 3 makine çamaşırım var yıkanacak,şu anda kendi pijamamı yıkıyorum,hepsini ayırdım renklerine göre,hazırlıklar tam gaz devam ediyor,bi de çamaşırlar hemen kurusatombulumun ütüsünü yapacam daha,işim çok
kızlar bişey soracam: dün misafirliğe gittik,günlük ped koydum rahat edeyim diye,ama eve bir geldim kaşıntıdan çıldırıcam,bugün daha iyi ama tahriş olmuş arada kaşınıyo,bildiğiniz bir merhem var mı kaşıntıya iyi gelen?
canım acısına dayanabilirsen sirkeli su ile taharetlenmeye çalış. kaşıntın zamanla azalır. oradaki bakterilerin bir şekilde ölmesi gerekir çünkü.
sürekli sirkeli suyla yıkıyorum zaten tatlım,dün de kaşıntım artınca doldurdum sirkeyi,öyle 1-2 damla değil ama baya baya koydum,yıkar yıkamaz geçti gerçekten kaşıntı,çok iyi geldi,hatta kızarıklık vardı o bile geçmişti sabah kalktığımda..
slm kızlar...
herkese iyi bayramlar...
mutlu bayramlar..
neşeli bayramlar...
biz bayram gezilerimize devam ediyoruz.. evet yoruluyoruz bazen ama neyseki oğlumda gezmeyi seviyor sanırım :))
2 gün sonra oğlumu görmeye gidicez inşallah.. geri sayım yapıyorum :)
sürekli sirkeli suyla yıkıyorum zaten tatlım,dün de kaşıntım artınca doldurdum sirkeyi,öyle 1-2 damla değil ama baya baya koydum,yıkar yıkamaz geçti gerçekten kaşıntı,çok iyi geldi,hatta kızarıklık vardı o bile geçmişti sabah kalktığımda..
kaşıntılar haricinde nasılsın canım, bebişin nasıl.. cicilerini de yıkamışsın.. ne güzel...selam canım,size de iyi bayramlar..
hadi bakalım,hayırlı haberlerle gelin inşallah..
:) tereciye tere satmışım desene
aslında zaten banyodayken en son sirkeli su dökünmek iyi oluyormuş, saça ve cilde parlaklık veriyormuş.
kaşıntılar haricinde nasılsın canım, bebişin nasıl.. cicilerini de yıkamışsın.. ne güzel...
bende evime gidince yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah...
biz çok iyiyiz tatlım kızımla,gezinip duruyo Gülce kızımcicileri yıkadım,yıkamaya da devam ediyorum,farklı renkler olunca ayrı yıkamak gerekiyo,annem getireceklerini yıkayıp ütüleyip getirecek,o yüzden rahatım,önümüzdeki 1-2 gün içinde çantamız hazır olacak inşallah
ayy bizimkide fena geziyor.. bi sağdan bi soldan itekleyip duruyor :)))) çıkış yeri arıyor diyorum :)))
bayram tatlılarını sevdi galiba :)))
evet güzelim kendim yapıyorum bakalım elim kavuşursa yapmaya çalışcam
ben kendim yapıyorum...normaldede kendin yapıyorsan şimdide yapılıyor...aynayla felan....
ya sorma bendede 4 gündür öyle bi ağrı başladı ama nasıl anlatılır hani bacağını çok açarsında ağrır ya öyle bişeya ben sorucam sorucam laf lafa geldi soramadım......kızlar benim 2 gündür bugün 3. gün....bacaklarımı sanki ikiye ayırmışımda çenedimi yani bacak aramı acıtmışım gibi ağrı var..hamlamış gibi yani....anlatabilmi bilmiyorum ama.....sizce nedendir....
bende dalan aldım memnun kaldımkızlar bebek kıyafetleri için deterjan ne aldınız
ohhh maşallah ne güzel sevindim alışverişini tamamlamana iyi günlerde kullansın bebişinkızlaaaaarrrrrrrr sonunda oğluma herşeylerini aldım işe başlayınca resimleri yüklicem ehehehe sonunda donuda var oğlumun bezide yatağıda bodyleri zıbınları tulumlarıhepsini bir günde hallettim geldim ne kadar hızlıyım değil mi
ne güzel ben daha randevu bile almadım inşallah güzel haberler alırsınslm kızlar...
herkese iyi bayramlar...
mutlu bayramlar..
neşeli bayramlar...
biz bayram gezilerimize devam ediyoruz.. evet yoruluyoruz bazen ama neyseki oğlumda gezmeyi seviyor sanırım :))
2 gün sonra oğlumu görmeye gidicez inşallah.. geri sayım yapıyorum :)
yavrusum o bikini bölgesi ağrısı bende 1 aydır var,yatakta sağdan sola dönemiyorum düşün,hani et kesiği acısı derler ya öyle,resmen acıyor,çatım genişliyo diye avutuyorum kendimi ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?