2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tontişler benim doktorum 36-37.haftalarda doğarsa bile sorun olmaz,için rahat olsun dedi,en başından beri bebeğinizde bi sağlık sorunu yoksa 36-37.haftada doğarsa küvöze konmazmış.

ben Dalin'in sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım kızlar,yıkadım bile,memnun kaldım,elde de yıkanabiliyo ayrıca bu deterjanla,tavsiye ederim.

benim oğlum yukarıda olduğu için çiş sıkıntım yok şuan için tatlıminş olmaz doğana kadar çok zordur eminim.

bende dalan sabun tozuyla yıkadım delikanlı oğlumun cicilerini

canım keşke kullanmasaydın ped bende kanamam var diye ilk gün koydum ama rahat edemedim çıkardım şimdide peçeteyle idare etmeye çalışıyorum sık sık lavaboya gidip peçeteyi değiştiriyorum kaşıntı içinde aklıma bişey gelmiyo ama duşa gir suyla iyice yıka oranı biraz rahatlarsın ben öyle yapıyorum

ben de kağıt havlu koyuyorum canım evdeyken,sürekli değiştiriyorum,ama misafirlikte olmuyo,rahat edemiyorum,önceden de koydum ama bişey olmadı,demek ki olacağı varmış,orayı suyla yıkamak iyi değil canım yaa,banyoda bile pek su değdirmemeye çalışıyorum,o zaman daha da azıyo benim kaşıntılar,kendi kendini temizleme özelliği var çünkü oramızın..

canım acısına dayanabilirsen sirkeli su ile taharetlenmeye çalış. kaşıntın zamanla azalır. oradaki bakterilerin bir şekilde ölmesi gerekir çünkü.

canım acısına dayanabilirsen sirkeli su ile taharetlenmeye çalış. kaşıntın zamanla azalır. oradaki bakterilerin bir şekilde ölmesi gerekir çünkü.

sürekli sirkeli suyla yıkıyorum zaten tatlım,dün de kaşıntım artınca doldurdum sirkeyi,öyle 1-2 damla değil ama baya baya koydum,yıkar yıkamaz geçti gerçekten kaşıntı,çok iyi geldi,hatta kızarıklık vardı o bile geçmişti sabah kalktığımda..

slm kızlar...
herkese iyi bayramlar...
mutlu bayramlar..
neşeli bayramlar...

biz bayram gezilerimize devam ediyoruz.. evet yoruluyoruz bazen ama neyseki oğlumda gezmeyi seviyor sanırım :))
2 gün sonra oğlumu görmeye gidicez inşallah.. geri sayım yapıyorum :)

geçmiş olsun dünürcüm...

selam canım,size de iyi bayramlar..

hadi bakalım,hayırlı haberlerle gelin inşallah..

:) tereciye tere satmışım desene

aslında zaten banyodayken en son sirkeli su dökünmek iyi oluyormuş, saça ve cilde parlaklık veriyormuş.

:) tereciye tere satmışım desene

aslında zaten banyodayken en son sirkeli su dökünmek iyi oluyormuş, saça ve cilde parlaklık veriyormuş.

olsun canım,fikirleriniz çok önemli benim için

haklısın,önceleri saçımı sirkeli suyla yıkardım en son,ama vücutta hiç denemedim,denemek lazım canım

sağol dünürüm..

kaşıntılar haricinde nasılsın canım, bebişin nasıl.. cicilerini de yıkamışsın.. ne güzel...
bende evime gidince yıkayıp ütüleyip yerleştiricem inşallah...

biz çok iyiyiz tatlım kızımla,gezinip duruyo Gülce kızım cicileri yıkadım,yıkamaya da devam ediyorum,farklı renkler olunca ayrı yıkamak gerekiyo,annem getireceklerini yıkayıp ütüleyip getirecek,o yüzden rahatım,önümüzdeki 1-2 gün içinde çantamız hazır olacak inşallah

ayy bizimkide fena geziyor.. bi sağdan bi soldan itekleyip duruyor :)))) çıkış yeri arıyor diyorum :)))
bayram tatlılarını sevdi galiba :)))

ayy bizimkide fena geziyor.. bi sağdan bi soldan itekleyip duruyor :)))) çıkış yeri arıyor diyorum :)))
bayram tatlılarını sevdi galiba :)))

ben tatlı da yemedim doğru düzgün bu bayram,ama pek bi neşeli benim kızım babası çok seviyo kızımı 3 gündür,o yüzden galiba

ben kendim yapıyorum...normaldede kendin yapıyorsan şimdide yapılıyor...aynayla felan....
evet güzelim kendim yapıyorum bakalım elim kavuşursa yapmaya çalışcam bacaklarım kolayda orayı bilemem
ya sorma bendede 4 gündür öyle bi ağrı başladı ama nasıl anlatılır hani bacağını çok açarsında ağrır ya öyle bişe
bikini bölgesindeki kemikler diyeyim ben belki daha kolay anlaşılır işte orası ağrıyor sanırım bebeğin ağırlığından oluyor
kızlar bebek kıyafetleri için deterjan ne aldınız
bende dalan aldım memnun kaldım
ohhh maşallah ne güzel sevindim alışverişini tamamlamana iyi günlerde kullansın bebişin
ne güzel ben daha randevu bile almadım inşallah güzel haberler alırsın
sanada iyi bayramlar

yavrusum o bikini bölgesi ağrısı bende 1 aydır var,yatakta sağdan sola dönemiyorum düşün,hani et kesiği acısı derler ya öyle,resmen acıyor,çatım genişliyo diye avutuyorum kendimi ben de

yavrusum o bikini bölgesi ağrısı bende 1 aydır var,yatakta sağdan sola dönemiyorum düşün,hani et kesiği acısı derler ya öyle,resmen acıyor,çatım genişliyo diye avutuyorum kendimi ben de

canım benim ,ondan oluyor heralde oradaki kemiklermi açılıyor nedir
mesela uykudan kalktıktan sonra daha çok ağrıyor kalkınca neredeyse sünnetlik çocuklar gibi yürümem gerekiyor zorla oda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…