canım benim ,ondan oluyor heralde oradaki kemiklermi açılıyor nedir
mesela uykudan kalktıktan sonra daha çok ağrıyor kalkınca neredeyse sünnetlik çocuklar gibi yürümem gerekiyor zorla oda
selam kızlar, nasıl geçti bayramınız? bizim ziyaretlerde geçti. artık evdeyiz. bu arada seastite sen nasıl oldun?? yavrus bu bahsetiğiniz ağrılar bende de oluyor. sabah kalkınca karnımı alttan tutuyorum aşağıları acıyor. bebek hareketlenince de alttan çıkıcak gibi sızı ve batma şeklinde acıyor. normal heralde..
cnm pembe lohusa takımı aldım üzerine pembe ipek şal takıcam ve iğne takdığı yere yan tarafa kurdela iğneliyeceğim...yazma olmuyor....bizim fotoğraf çekimide olucak o yüzden uyumlu olsun istedim...kırmızı yazmamda aslında çeyizimde annem yapmıştı...onu evde takarım olmazsa...sende isterden benim gibi yapabilirsin..şalda biliyorsun öyle sıkı sıkı bağlamana gerek kalmıyor rahat oluyor....
canım eğer doktorun normal doğum yapabilirsin diyosa kesinlikle şansını dene derim ben benim tezemde hep sezeryan olcak normam olmam ben dedi sezeryan oldu şimdi keşke normal doğum deneseydin diyo . bence o sırada cesaret gelicek bi avazda da doğurucağımıza inanıyorum ben kesinlikle normalden yanayımm
ben ce de en mantıklısı normal doğum. bende normal doğumu yaşamak istiyorum fakat tek korkum sancılara dayanamayıp sezeryana alın beni derim diye korkuyorum inş rabbim sabrını verir. karar vermek bitirmenin yarısıdır derler ben kafamda normal doğumu şartlandırdım inş öyle olur.sırf bebeğime daha ii bakabilmek için normali istiyorum
bende dört gözle bekliyodum ist. gelmesini . geldi ama direk köye gitti ne zmn gelir bilmem. ilk doğum olacak ve 10 gün kaldı hayırlısıyla inş. keşke annem yanımda olup da ilgi gösterse
çok güzeller canım güle güle giydirmek nasip olsun. benim ilk bebeğim ve 1 tane kayınvalidem ördü 2 tane de kayınvalidenin ablası bu kadarcık. başka kimse örmedi özellikle annem
beğenmek ne kelime bayıldım ben canım ya :) allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah .. bizm bu kadar kıyafetimiz yok maalesef. odamızda yok inşallah ilerde genç odası alırız bizde :)
beğenmek ne kelime bayıldım ben canım ya :) allahım sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah .. bizm bu kadar kıyafetimiz yok maalesef. odamızda yok inşallah ilerde genç odası alırız bizde :)
canmm çok sağol daha güzelleri sizin olsun inşallah. bizim de kayınpederler ve annemler yardımcı oldu sağolsunlar, 2. bebiş olursa diye de mobilyayı beyaz seçmiştik, erkek olursa diye:)
bizim de yok canım fazla kıyafetimiz,odamız yok,ayrı bir dolabımız da olmadığı için azla yetinmek zorundayız maalesef,biz de genç odası alırız boşveeeeer annem ve babam dışında bize de kimse bişey almadı canım,onlar da olmasa napardım bilmiyorum.Annem doğumuma yetişemeyecek gibime geliyor,yurtdışında olunca vize işleri falan uzun sürüyo,Allah'tan eşime çok güveniyorum,her işten anladığı için annemi aratmayacağına eminim,ama yine de anne yaa..doğumda kızının yanında olmalı..
bende dört gözle bekliyodum ist. gelmesini . geldi ama direk köye gitti ne zmn gelir bilmem. ilk doğum olacak ve 10 gün kaldı hayırlısıyla inş. keşke annem yanımda olup da ilgi gösterse
canım yaa..çok sitemkarsın,aranız pek iyi değil mi annenle,yoksa gerçekten gelemediği için mi gelemiyo,yapamadığı için mi yapamıyo bişeyler torunu için?